- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi bitkisizcay
-
Neden almayayım ?
Sürekli ilgi neden bekleyeyim ki. Benimle sadece iyi geceler demek için konuştular. Başka hiç kimse benimle bir şey konuşmadı.Abartmıyorum bu konuda da. Sizce bu sürekli ilgi istemek mi?
Bakın bende insanlar içinde bu şekilde olmasından hoşlanmam. Dedim ki bende bak yanaklarımı ısırıp duruyorsun.Arkadaşlarının yanında hoşuma gitmiyor.Neden öpmüyorsun da ısırıyorsun sürekli dedim.Adam yaninda arkadaslari varken sizi operse sorun vardir bence.yalnizken öper sirnasir insan.hic yüzünüze bakmamasini ya daha önce size kirilmis yada sizin asiri ilgi istemenizden sıkılmış olabilir.biraz kendini geri çek.sevgi ilgi bekledikce kaciyor erkekler
Bir kere hatanız şu, kalabalık bir ortamda sevgilinizle herzamanki halinizin olmasını bekleyemezsiniz.
Yani size sırnaşıp, öpücükler vs ler yapamaz, yapmamalı da bence.
Orada kalabalık olarak sohbet edilip, yine grupça hareket edilmeli.
Belki diğer arkadaşlarının kız arkadaşı yok diye etkilendi ve davranışlarına dikkat etti belki de sizin sürekli bir beklenti içerisinde olmanız onu sıktı, bilemeyiz.
Ama ben çok da haklı bulmadım sizi.
VS konusuna gelince, dün gece eşim 'çevir ya baldırıçıplak kadınlara mı bakacağız' dediğinde 'evet evet dünyanın gözü bunda, moda akımları belirleniyor, ayrıca plajda hiç mi görmüyorsun da cahil cahil konuşuyorsun' diye serzenişte bulunmuş, zorla adama izletmiş bir kadınım.
Bu özgüven nereden geliyor, hiç bilmiyorum.
Olabilir. Birkaç gün önce ayrılığın eşiğine gelmiştik. Bunu onlarla paylaşmıştır.Tamam pes ediyorum :)
O zaman sevgilin ayrılık kararı almış bunuda onlarla paylaşmış olabilir mi?
Peki şuan sizi alkışlamalı mıyım ?Bir kere hatanız şu, kalabalık bir ortamda sevgilinizle herzamanki halinizin olmasını bekleyemezsiniz.
Yani size sırnaşıp, öpücükler vs ler yapamaz, yapmamalı da bence.
Orada kalabalık olarak sohbet edilip, yine grupça hareket edilmeli.
Belki diğer arkadaşlarının kız arkadaşı yok diye etkilendi ve davranışlarına dikkat etti belki de sizin sürekli bir beklenti içerisinde olmanız onu sıktı, bilemeyiz.
Ama ben çok da haklı bulmadım sizi.
VS konusuna gelince, dün gece eşim 'çevir ya baldırıçıplak kadınlara mı bakacağız' dediğinde 'evet evet dünyanın gözü bunda, moda akımları belirleniyor, ayrıca plajda hiç mi görmüyorsun da cahil cahil konuşuyorsun' diye serzenişte bulunmuş, zorla adama izletmiş bir kadınım.
Bu özgüven nereden geliyor, hiç bilmiyorum.
Kendisi istemişti.İlişkiyi kafasında bitirmiş ve arkadaşları da bu durumu biliyor gibi geldi bana. Siz mi devam etmek istemiştiniz? İstemiyor belli ki, bu davranışların başka nasıl açıklaması olabilir ki.
Çok yalnız kaldım,çok üzüldüm.İster istemez de üzülüyorum. Elimde değil ki.Yani 2yillik bir ikiski var acikcasi cogu erkegin yapicagi bi durum bence kendini okadar üzme .
Sabah kahvaltıyı hazırlamadan gittiyseniz ona bozulmuştur... şaka bir yana sanki sizi yemek, bulaşık, ikram vs yapacak birileri olsun diye çağırmışlar. Adamlar benle konuşmayacak ben de bulaşık yıkayıp çay vereceğim onlara hadi ya. Lütfen bundan sonra oraya gittiğinizde iş yapmayın ya da sevgilinizle aynı işi paylaşarak yapın.
Sizce içimi döken bir mesaj atmalı mıyım ? Yoksa hiç konuşmamalı mıyım ?
Hayır kesinlikle o aramadan aramayın. Ararsa da arkadaşlarıula ilgili bişey demeyin. Kendilerini bişey sanmasınlar.="bitkisizcay, post: 49527184, member: 806945"]Sizce içimi döken bir mesaj atmalı mıyım ? Yoksa hiç konuşmamalı mıyım ?
Şu şekilde oldu. Ben kucağına yatarken ortamda kimse yoktu. Ve tam olarak yatmıyordum. Dediğinizde de son derece haklısınız. Çok teşekkür ederim ince düşündüğünüz için.Bence kendi iyiliğiniz için başkalarının yanında kucağına uzanmayin. Bu sizin hakkınızda iyi izlenimler oluşturmaz. Erkekler öyle şununla konuşayım, misafir ,kibarlık vs gibi şeylere vakıf değildir, ev arkadaşlarının sizle ilgilenmemesi çok normal. Çünkü onlarda bu tür incelikler bulunmuyor. Eve çok sık gidiyorsanız o nedenle de sen yapma işi bırak vs denemişlerdir. Bir de orası onların evi,belki kendileri rahatça yatıp takılmak istiyorlardı. Programı teklif eden sizmissiniz, o nedenle de bulaşıkları yıkamanın size düştüğünü dusunuyorum. Bu kadar sorun edilecek bir şey yok bence. Siz de artık o eve gitmezsiniz bir süre olur biter
Ağlama krizimi de ilgi beklememi de kimse farketmedi. Bunu alelade yapacak kadar bir insan değilim. Herkesin içnde yalnız kalacağıma bari dikkatimi dağıtacak ve ortamdan uzak tutacak bi uğraş olsun diye yıkadım. Alkış felan da beklemedim.Yahu kendin etmişsin resmen.
Niye bulaşık yıkıyorsun bırak ortalığı mok götürsün.
Ne oldu seni alkışladılar mı ortalığı topladın diye? Hayır.
Ağlama krizlerin ilgi beklemen itici olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?