ınsanın nefsı kadar buyuk dusman var mıdır yahu...Allah nefsımıze basbasa bırakmasın bızlerı..seytanı etrafımızdan uzak tutsun...
hele aldatan kadın bır de anneyse...yok ya Allah korusun ...
kuldan korkmuyorsun utanmıyorsun Allahtan da mı korkmuyorsun...
ama Allah affedıcı..zınanında tovbesı olurmus...vallaha okuyup da gecmıste basına boyle bır ıs gelen varsa ınsallah tovbe etsın vesıle olunur belkı....gercı yanlıs hatırlamıyorsam o da mevzu acıga cıkmadandı galıba yanı pişman olcak...
.kızlar kınamayın sakın haa..ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmıs..seytan ölene kadar onu yaptırmaya calısırmıs
bu aarada sımdı cıkıp bırı bana demesınn ee erkegın aldatması kotu degıl mı de kadına yuklendın dıye..konu
baslıgı kadının aldatması o yuzden kadını yazıyorum..
burada söylerim anlamında dedim kocam da beni öldürebilir aman kocam öldürmesin diye korkarakmı yaşayalım ama kocama gidip ben seni aldattım demem yapsam anlayamazda ona da eminim ama senin ''dul'' arkadaşın birileriyle yatabilir diye bu erkeklerin herkese aynı bakmasına sebepmidir?
ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. bu f.. diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. bunlar kişisel tercihlerdir. her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.
burada söylerim anlamında dedim kocam da beni öldürebilir aman kocam öldürmesin diye korkarakmı yaşayalım ama kocama gidip ben seni aldattım demem yapsam anlayamazda ona da eminim ama senin ''dul'' arkadaşın birileriyle yatabilir diye bu erkeklerin herkese aynı bakmasına sebepmidir?
ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. bu f.. diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. bunlar kişisel tercihlerdir. her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.
bunları söylerken kadın haklarında ugandanın bile altında kaldığımızı unutmayalım.. hep bu erkeklerin abuk bakış açıları yüzünden.
ayırmaz ama nedense müslüman ülkelerde erkekler ayrılıyor onlara hakmış gibi.. bir yerde yanlış yokmu?
Ben uzun süre isveçte yaşadım burada sence en ahlaksız kadının 40 katı daha beterleri var ama emin ol erkekler de öyle o o.. Bu f.. Diye yaftalama yok o yüzden kadın haklarında üst sıralarda bu ülke.. Bunlar kişisel tercihlerdir. Her boşanan kadın yapacak diye kural yok ama yapana da kendi vücududur kendi kararıdır denmesi gerek zira erkeklere bir şey denmiyorsa hele.
Bunları söylerken kadın haklarında ugandanın bile altında kaldığımızı unutmayalım.. Hep bu erkeklerin abuk bakış açıları yüzünden.
canım senın yazını okurken ne dusundum bılıyor musun bız İslamı bılmıyoruz..onun guzellıklerını bılmıyoruz haram kılınan seylerın aslında bızım ıcın ne kadar faydalı seyler olduguunu bılmıyoruz..
yukarıda yazdıgımı da sen uzerıne alınma genel yorum yaptım yanı zınayı(nıkahsız bırlıktelık) erkeklere hak olaran goren kısılere..
yanlıs var eger musluman ulkedekı kısı tovbe estagfurullah zına erkege helaldır dıyorsa bu buyuk bır yanlıs tabik ii..
acaba sen baska bırsey soylemek ısıtıyorsun da bız mı senı yanlıs anladık..
bak halen aynı kalıbı sürdürüyorsun zannediyorsun ki kadınlar gidip her haltı yiyip sonra toplum yapısına sığınacaklar yok böyle bir şey zaten onlar bu yapıdan bıkmışlar buna tepki gösteriyorlar üstelik hemcinslerini yerip erkeklerin iğrenç zihniyetlerine destek oluyorsun o doğuda tecavüz mağduru kızlar da açıp erkekleri çağırıyorlardı değilmi sence erkektir yapar değilmi?
burası türkiye diye diye her türlü bağnazlığı normalleştirip sokaklarda bile yürünemeyecek hale getirdiniz ülkeyi bir konu vardı iş görüşmesi diye kızı eve atmya kalkan bir adam o adamı da kadın tahrik etmiştir eminim ne de olsa size göre kadın erkeği davet ediyor.
boşanan arkadaşına yollu derken kendini çokmu ahlaklı görüyorsun zira birine hakaret etmek seni ahlaklı yapmaz yolda gördüğn fahişelerin bile ne hikayeleri var ha isteyerek yapanı da var o da meslek diyor kendine zaten.
Kesinlik ile haklısınız ama dini bir bütün olarak değilde bizde işimize gelen kısımları almak var ve daha önce de dediğim gibi müslümalığı kılıf olarak kullanıyorlar üni.de kapalı kızlar vardı imam nikahlı birlikte yaşıyordu o benim kocam diye iyi de imam nikahının şartları var bu resmen muta nikahı dediğimde yemediğim laf kalmıyordu herkes işine geldiği kadar müslüman maalesef kızmayın yanlış anlamayın.
yok canım neden yanlıs anlayayım kendı fıkrını belırttın..
yaptıgı ıse kılıf uydurmak ıcın İslamıyetı kullanmak.. dogru olmayan bırseyı kendıni aklamak ıcın uydurmak İslam ı karalamaz ..o kısılerı dogru yola sevketsın Allah..ne denır kı baska bılemedım:)
Benim çalıştığım şirkette bay arkadaşlarımdan biri her gün yatak arkadaşı ayarlıyor kendine liseli olan var üni.li olan var evli olanlar var çok tartışmıştım bu konuyu ama sustum kaldım belli noktadan sonra. Evlenmiş boşanmış kadınlarda çok var yatak arkadaşı ayarlamak benim arkadaşımın lafı "Aman salla nasılsa boşanmış diyecekler niye kız değilsin demeyecekler" ve bu arkadaş kapalı gerisini sen düşün.
Ee Allah'a nasıl hesap verecekmiş acaba , zina olmuyor mu yaptıkları ..
Durum erkek icinde kadın icin de aynı bence , önüne gelenle düşüp kalkmak mı gerekiyormuş , Allah şaşırtmasın
Kesinlik ile aynı fark yok aralarında cinsiyeti fark etmiyor karaktersizlik.
Dünyevi zevkler kör eder gözleri bu günün yarını var diyoruz da bu dünyanın bir de ahireti var demiyoruz...
islamiyet güzeldir elbette ama ben bir kadın olarak hiçbir güzelliğini yaşayamadım kendi ülkemde bahsettiğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?