- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Özgecanın yürüyüşlerinde vardım kadın dayanışmasıadına belli gönüllü gruplarda dermek değil gönüllü varım sen de o arkadaşla aynıkafadaysan sen göster iki defa kıvırdı ha sende varsayım üzerine konuşuyorsan hiç gerek yok
O yüzden diyorum ya hakaret ederek ya da laf sokarak çok zeki biri olduğunu düşünüyo..Ama aklı başında her insan onun ne demek istediğini anliyo zaten kendi anlamasa da olur.. Zira anlatmaya çalışarak ziyadesiyle birey yerine konulmuş oluyor hiç gerek yok ki buna.Kendi kendine konuşsun dursun bence..Anlamazz anlatamazsinn imkansız..Şimdi bende boşuna ban yiyeceğim
Hiç haketmeyen iğrenç bir zihniyet yüzünden
Hakaret ediyor bide ya
İğrenç zihniyetini hakaretsiz bile savunamıyor
Boşa yazdım bu zaman kadar, anlamamasını geçtim, hakaret ederek nasıl bi insan olduğunu gösterdi
Aklınca beni burda küçük düşürecek
O yüzden diyorum ya hakaret ederek ya da laf sokarak çok zeki biri olduğunu düşünüyo..Ama aklı başında her insan onun ne demek istediğini anliyo zaten kendi anlamasa da olur.. Zira anlatmaya çalışarak ziyadesiyle birey yerine konulmuş oluyor hiç gerek yok ki buna.Kendi kendine konuşsun dursun bence..Anlamazz anlatamazsinn imkansız..
Özgecanın yürüyüşlerinde vardım
Emin ol o kadar komik görünüyor ki yazdıkları ve nasıl bir düzeye sahip olduğu da yazdıklarından anlaşılıyor..O yüzden kendini küçük düşürüyor..Yav he he deyip geçeceksin böylelerineKesinlikle
Belki düzelir dedik
O kadar şey yazdık
Kendini birşey sandı
Bizi küçümser oldu
Bize hakaret eder oldu
Düzeldiği de yok
İnşallah bu dediklerini bir gün yaşar da
Ah neler demişim ben der
İnsanlara ne iftiralar atmışım ben der
Bana iftira atıyolar diye ağlamasın sonra
Kimsenin namusunu kimsenin ağzına almaya hakkı yok
Emin ol o kadar komik görünüyor ki yazdıkları ve nasıl bir düzeye sahip olduğu da yazdıklarından anlaşılıyor..O yüzden kendini küçük düşürüyor..Yav he he deyip geçeceksin böylelerine
Her yerde çıkar böyle namus bekçileri.. Kalpleri fitne fücür bağlamıştır.Kim kimle ne yaptı vs.diye açık yakalamaya çalışırlar,hani filmlerde olur ya apartmanlarda yalnız yaşayan kadının evine kim gelmiş vs diye kontrol eden apartman sakinleri sonra hemen dedikoduya baslar..Heh işte o zihniyette insanlar her yerde var elini sallasan birine mutlaka çarpar.Bu zihniyet değişir mi?Sanmam.. Bu zihniyete sahip olan annelerin yetiştirdiği erkek çocuklar tacize devam eder mi? Evet.. Hepsinden midem bulanıyo,hepsinin neslinin tükenmesi dileğiyle..Valla diyemiyorum ki işte
Gönlüm el vermiyor, haksızlığa-iftiraya gelemiyorum
Bak işte sonra bu tiplerden bile hakaret yiyorum
Her yerde çıkar böyle namus bekçileri.. Kalpleri fitne fücür bağlamıştır.Kim kimle ne yaptı vs.diye açık yakalamaya çalışırlar,hani filmlerde olur ya apartmanlarda yalnız yaşayan kadının evine kim gelmiş vs diye kontrol eden apartman sakinleri sonra hemen dedikoduya baslar..Heh işte o zihniyette insanlar her yerde var elini sallasan birine mutlaka çarpar.Bu zihniyet değişir mi?Sanmam.. Bu zihniyete sahip olan annelerin yetiştirdiği erkek çocuklar tacize devam eder mi? Evet.. Hepsinden midem bulanıyo,hepsinin neslinin tükenmesi dileğiyle..
Özgecanın yürüyüşlerinde vardım kadın dayanışmasıadına belli gönüllü gruplarda dermek değil gönüllü varım sen de o arkadaşla aynıkafadaysan sen göster iki defa kıvırdı ha sende varsayım üzerine konuşuyorsan hiç gerek yok
Sağlıkta da cinsiyet ayrımı var mı ya? Kızın biri Arap ülkesinin birinde kadın doktor olmadığı için saatlerce acı içinde bekleyerek can vermişti. Hatırlatayım dedim.Doktorun da cinsiyetini önemseyene ne yazsak az kızlar
Sen doktordan tahrik oluyorsan demek ki, lütfen cidden kadın doktora git. Doktorlara yazık ya, cidden.
Ee kızınızı okutmuyordunuz en son? Ne hakla kadın doktor arıyorsunuz.
Ayrıca, bayan değil, kadın
Hımm siz gösterin namuzsuz dediğimi
Yazdıklarımı başdan sona tekrar okuyun seviyeli ilişkin olabilir bu herkes sen gibidir demek değildir tam tersi olanlar da var yok diyebilirsin bişey diyemem ki yazdıklarımı okusaydınız konu sahibinden de örnek versim karakter meselesi konu sahibinşn karakteri farklı olsaydı o insanla yaşayacağını zaten yaşar konu açmazdı. Ha verdiğim örnekler de var sadece okuyun
Sağlıkta da cinsiyet ayrımı var mı ya? Kızın biri Arap ülkesinin birinde kadın doktor olmadığı için saatlerce acı içinde bekleyerek can vermişti. Hatırlatayım dedim.
Çok sahte bir tutum. Kendi kızı o kadar mühim ki, o kadar özel ki, cenneti hak ediyor o sebeple de evden dışarı çıkamaz, okuyamaz, okusa bile erkeklerin içinde mesleğini icra edemez. Çünkü o dini bütün birisi olacak, azap çekmeyecek öte tarafta. Ama o kadın doktor kızından daha aşağı bir yerde. Çünkü ailesi eve kapatmamış, okutmuş, doktor etmiş. Ama erkek hastaya baktığı için, erkeklerle çalıştığı için maalesef o eksik birisi. Her şey müstehak ona.
Ama her ne hikmetse de bu çok dini bütün kişiler hastalanınca bu kişilerin ocağına düşüveriyorlar! Ne hayret verici değil mi? Ben olsam kahrımdan ölürdüm, burun kıvırdım birine muhtaç kaldım diye.
Herkes kızını kapatsa bu kişiler kadın doktor bulamayacak, erkek doktorlara da tenezzül edemeyecekleri için hastalıktan ölecekler demek ki. Off durumun vehametine bak ya! Gülsem mi, hayret mi etsem, üzülsem mi bilemedim. Böyle bir kafa yapısı cidden olabilir mi ya, böyle insanların gerçekliği beni dumura uğratıyor. Yok artık!
Evet, ben senin gibi namuslu olmadığım için bilmiyorummmm.....Edep namus 2 cins içinde geçerlidir bunları dahi bilmiyorsan yazık renkleriniçindeki
Valla işin aslı hastayken ben kendi canımla uğraşıyorum. Erkek doktoru düşünecek halim bile kalmıyor. Bunlar hasta halleriyle bir de o işi mi düşünüyorlar.Kesinlikle haklısınız
Onlar için karşı cinsten doktora giden hasta da suçlu
Karşı cinsi muayene eden doktor da suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?