peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Kıvırıyor diyor hala
Burda dediklerin ayyyynen boşanmış kadınlara namussuz-zilli-aranan muammelesi yapan sözler

Asıl KIVIRAN SENSİN

O pis DÜŞÜNCENİN ARKASINDA DUR BARİ

O yüzden diyorum ya hakaret ederek ya da laf sokarak çok zeki biri olduğunu düşünüyo..Ama aklı başında her insan onun ne demek istediğini anliyo zaten kendi anlamasa da olur.. Zira anlatmaya çalışarak ziyadesiyle birey yerine konulmuş oluyor hiç gerek yok ki buna.Kendi kendine konuşsun dursun bence..Anlamazz anlatamazsinn imkansız..

Kesinlikle
Belki düzelir dedik
O kadar şey yazdık
Kendini birşey sandı
Bizi küçümser oldu
Bize hakaret eder oldu

Düzeldiği de yok
İnşallah bu dediklerini bir gün yaşar da
Ah neler demişim ben der
İnsanlara ne iftiralar atmışım ben der
Bana iftira atıyolar diye ağlamasın sonra

Kimsenin namusunu kimsenin ağzına almaya hakkı yok

Emin ol o kadar komik görünüyor ki yazdıkları ve nasıl bir düzeye sahip olduğu da yazdıklarından anlaşılıyor..O yüzden kendini küçük düşürüyor..Yav he he deyip geçeceksin böylelerine

Valla diyemiyorum ki işte
Gönlüm el vermiyor, haksızlığa-iftiraya gelemiyorum

Bak işte sonra bu tiplerden bile hakaret yiyorum

Valla diyemiyorum ki işte
Gönlüm el vermiyor, haksızlığa-iftiraya gelemiyorum

Bak işte sonra bu tiplerden bile hakaret yiyorum
Her yerde çıkar böyle namus bekçileri.. Kalpleri fitne fücür bağlamıştır.Kim kimle ne yaptı vs.diye açık yakalamaya çalışırlar,hani filmlerde olur ya apartmanlarda yalnız yaşayan kadının evine kim gelmiş vs diye kontrol eden apartman sakinleri sonra hemen dedikoduya baslar..Heh işte o zihniyette insanlar her yerde var elini sallasan birine mutlaka çarpar.Bu zihniyet değişir mi?Sanmam.. Bu zihniyete sahip olan annelerin yetiştirdiği erkek çocuklar tacize devam eder mi? Evet.. Hepsinden midem bulanıyo,hepsinin neslinin tükenmesi dileğiyle..

Her zamanki gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırmış Hırsızın hiç mi suçu yok? Valla kraldan çok kralcı yani erkekten çok erkekçi bir kadın toplumunu gördükçe acıyorum, utanıyorum.
Ben ki boşanmış değilim, yaşım da 20'lerin başında. Bir keresinde bir erkek davranışlarından belli, kız değilsin işte gel eğlenelim demişti. Heh hadi bakalım, boşanmış da değilim, buna da bir bahane bulun. Hadi hadi minareyi çalana bir kılıf da siz hazırlayıverin!
Davranışlarımdan (!) yola çıkarak kızlık testi yapan ahlaksız, beyni yerine penisi ile hareket eden, beyinsiz, tek hücreli yaşam formunu hadi haklı çıkarın!
Sen de tanımadığınla konuştuğun için bunu hak ettin diyenler, hepinize yazıklar olsun.

Bu kadın onlardan da beter
Bi üst leveli
sadece gözetlemekle, kötü nesiller yetiştirmekle yetinmemiş
Diline de vurmuş iğrenç düşünceleri

Gözetlemeyi geçmiş
İftira atıyor
Tüm boşanmışları genelliyor, etiketliyor
Konu sahibini derdini anlatmış, o pis adama laf söyleyeceğine, gitmiş konu sahibini etiketliyor, laf sokuyor.

Ne hale geldi insanlık
Haksızlığa uğrayana, bir tekme daha vurmak, haksızın yanında durmak moda olmuş

Tüm yazdıklarını okudum
Tek kelimeyle : midem bulandı zihniyetinden
Lütfen özgecanın adını da ağzına alma
Zerre kadar hak etmiyorsun
Kadınlardan ve namuslarından elini çek

Her yerde karşılaşabileceğiniz bir tip. Fazla takılmamak lazım. Engellemişsin olmuş, bitmiş.

Sağlıkta da cinsiyet ayrımı var mı ya? Kızın biri Arap ülkesinin birinde kadın doktor olmadığı için saatlerce acı içinde bekleyerek can vermişti. Hatırlatayım dedim.
Çok sahte bir tutum. Kendi kızı o kadar mühim ki, o kadar özel ki, cenneti hak ediyor o sebeple de evden dışarı çıkamaz, okuyamaz, okusa bile erkeklerin içinde mesleğini icra edemez. Çünkü o dini bütün birisi olacak, azap çekmeyecek öte tarafta. Ama o kadın doktor kızından daha aşağı bir yerde. Çünkü ailesi eve kapatmamış, okutmuş, doktor etmiş. Ama erkek hastaya baktığı için, erkeklerle çalıştığı için maalesef o eksik birisi. Her şey müstehak ona.
Ama her ne hikmetse de bu çok dini bütün kişiler hastalanınca bu kişilerin ocağına düşüveriyorlar! Ne hayret verici değil mi? Ben olsam kahrımdan ölürdüm, burun kıvırdım birine muhtaç kaldım diye.
Herkes kızını kapatsa bu kişiler kadın doktor bulamayacak, erkek doktorlara da tenezzül edemeyecekleri için hastalıktan ölecekler demek ki. Off durumun vehametine bak ya! Gülsem mi, hayret mi etsem, üzülsem mi bilemedim. Böyle bir kafa yapısı cidden olabilir mi ya, böyle insanların gerçekliği beni dumura uğratıyor. Yok artık!

Bu arada Türkçe senin ana dilin değil mi ?
Çıkarım yapmak, ikinci anlamlar, ima gibi şeyleri bilmiyor musun yoksa haklı çıkmak için safa mı yatıyorsun?
Kimse sana direkt olarak "namussuz" kelimesini yazmışsın demedi
Onu ima eden zihniyetin ve yazıların var
Boşanmış kadınları namussuz zina yapan insanlar olarak gördüğünü belli eden yazıların
Ve biz bundan çıkarım yaptık
Sende kendini aklamak için namussuz kelimesine takılıp kalmışsın, ne aciz bir hareket.

Kesinlikle haklısınız
Onlar için karşı cinsten doktora giden hasta da suçlu
Karşı cinsi muayene eden doktor da suçlu

Kesinlikle haklısınız
Onlar için karşı cinsten doktora giden hasta da suçlu
Karşı cinsi muayene eden doktor da suçlu
Valla işin aslı hastayken ben kendi canımla uğraşıyorum. Erkek doktoru düşünecek halim bile kalmıyor. Bunlar hasta halleriyle bir de o işi mi düşünüyorlar. Ya bana bakarsa Ya elektrik alırsa Aman Tanrım, bu nasıl bir büyüklenmedir ya.
Ya tamam tacizci doktor da var, öğretmen de var, memur statüsündeki meslek dallarının hepsinde olabilir. Ama tacizci manav da olabilir, bakkal da olabilir hatta bu tacizci dediğin koynunda uyuduğun kocan bile çıkabilir. Bunun toplumsal rollerle alakası maalesef kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…