peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Yahu hiç mi bişey görmediniz hiç mi çevrenizde bu tarz olaylar olmadı tamam ya yalan yok böyle şeyler ok

Dünyada iftira atanlar, dedikodularla iletişimi sevenler var.
35 yaşındayım çok şeyler duydum ancak hayat sadece benim yaşadığım dünyadan ibaret değildir bunu bilirim. Asla ben böyle şahit olduysam bu böyledir diyemem.
ha çevremde böyle insanlar yok çünkü çevrem beni yansıtır ve ben bu topluluğun içindeki insanları da düzgün seçerim.
boşanmış arkadaşım var kendini çocuğuna adayan
boşanmış bir arkadaşım daha var 5 yıl sonra evlenen
nişandan dönen bir kız arkadaşım var, başı önünde işe gidip gelir
etrafımdaki herkes rutin hayatını edebiyle devam ettirme derdinde.
böyle şeylere birebir şahit olmuyoruz çünkü toplumun küçük ve sivrilmeyi seven her anlamda marjinal uç kısmıyla muhatap olmuyoruz.

yaşadığınız 1 ya da 2 olay sizin tüm ülkede yaşadığınız şeyleri genellemenize sebep olmamalı.
siz sadece bir insansınız ve çevreniz de toplumun binde bilmem kaçlık bir kısmıdır.
yaptığınız şey kitabın kapağını görüp gerisi hakkında fikir beyan etmek başka bir şey değil.
naçizane çevrenizi değiştirmenin yerinde bir hareket olacağını düşünüyorum.

Kadının meta olmadığı nasıl "gösterilir" bilemedim. Başka insanları bu kadar kolay yargılama hakkını ve cesaretini tebrik ediyorum.
Ben blokladim seni. Kendi söylediğini kendin anlamiyorsun.

Yahu hiç mi bişey görmediniz hiç mi çevrenizde bu tarz olaylar olmadı tamam ya yalan yok böyle şeyler ok

MUTLAKA VARDIR AMA GENELLEME YAPMAK SIKINTI.. HADİ ERKEKLER BÖYLE GENELLİYOR BİZ BARİ HEMCİNSLERİMİZE BÖYLE BAKMASAK SONUÇTA O ERKEKLERİDE BİZ YETİŞTİRİYORUZ..
VE İNANIN HAYATTA HERŞEY İNSANLAR İÇİN ASLA BENİM BAŞIMA GELMEZ DEDİĞİN ŞEY BİRDE BAKMIŞSIN GELMİŞ..

HER AN BOŞANMIŞ BİR KADIN VEYA EŞİNİ KAYBETMİŞ TERKEDİLMİŞ FALAN FİLAN BU LİSTE UZAR BÖYLE .. OLABİLİRİZ.. KENDİNİZEDE O GÖZLE BAKILSIN İSTERMİYDİNİZ..
AA BU KADININ KOCASI ÖLMÜŞ NASILDA SEKS ÖZLEMİŞTİR ŞİMDİ..

YADA KİME KİME VERDİ ACABA FALAN GİBİ...

YADA KENDİ HEMCİNSİNİZ OHH MAŞALLAH HERGÜN BİRİYLE GİBİ DÜŞÜNSE..
YADA İŞ YERİ SERVİSİNDEN İNERKEN BİRİ GÖRSE VE SİZİ ETİKETLESE AAA MAHALLE BAŞLARINDA ARABALARDAN İNİYOR DİYE..

ARKADAŞLARINIZLA Bİ KAHVE İÇMEYE ÇIKSANIZ GECELERE AKIYOR DESELER..

VE BÜTÜN BUNLARI SİZİN İÇİN DÜŞÜNSELER NE HİSSEDERDİNİZ???

Höh bu ne Kanıtlarla gümbür gümbür gelen Uğur Dündarla Arena misali gördüm seni
Vallahi kıskandım , böyle bir şey yapmak neden daha önce benim aklıma gelmedi

50 saat inkar etti dediklerini, dayanamadım kolajladım ya

Sonraki tek kelimesi, namussuz demedim ki oldu
Evet direkt namussuz demedin ama, iğrenç bir şekilde öyle olduklarını ima ettin. İma bile değil, direkt belirttin..

İyi ki bi namussuz diye yazıvermemiş

Tacize ugramis birine firsat vermis olabilir mi demeyin. Zira onun psikolojisini kötü etkilersiniz. Bu cümleyi kuran kisinin cocugu tacize ugrasa , bunu annesinden saklar. Cünkü "sen firsat vermissindir lafini" duymaktan korkar. Vardi burda dayisinin tacizine ugramis bir üye. Teyzeleri üyeyi suclamis falan. Yapmayin nolur?
Minel00

Sen nasıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım
Çevresindekiler hep öyleymiş de. Artık nasıl bir çevreyse hayal bile edemiyorum. Nerede, nasıl ortamlarda yaşıyor çıkaramadım valla.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Okumaktan murat ne
Kişi Hak'kı bilmektir
Çün okudun bilmezsin
Ha bir kuru ekmektir

Bu şiiri paylaşma istedim, daha iyi anlatılamazdı çünkü. Kendimizi ve haddimizi bilsek, işkembeden sallamadan önce düşünsek, birinin zoruna mı gider, ben böyle söylüyorum ama bu gerçekten böyle mi, ya da herkes mi böyle davranıyor, günahlarını mı alıyorum, haksız yere iftira mı atıyorum desek keşke. Ama nerede! Hadsizliğimize bakmadan bir de üste çıkarız böylesine.

Öncelik ile yazdıklarımı okusaydınız sizin ile verdiğim örneği görürdünüz

Gelelim dediğine, bu yaftalama neden nasıl nereden çıkmıştır hiç düşündünüz mü iştr daha öncede cevabını verdim hop herkes aynı kefeye diye onu da mı okumadınız ?

Tabi ki kendimi kötü hissederim ama ben boşandım şu bu imaları yazmam sağa sola emin olun

İnsanlar kendi başına gelmeyince malesef anlamıyorlar ama oturdukları yerden konuşmak ona buna iftira atmak kolay

Boşanmış ya da eşi ölmüş ama çocuklarına tek başına aslanlar gibi bakan kadınlar da var
Neden hemen yerme politikası güdülüyo
Bir de kadın olacağız kadın !
Sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum

Medeni durumumuz bizim karakterimizi etkilemez, bizim diyorum sizi bilmem ?
Şayet birgün boşanırsanız demek siz o umuma açık dediğiniz tabire döneceksiniz demek ki

Allah herkese sağlık versin, en önemlisi akli melekelerimizi korusun ( Amin )

malesef tehdit olarak görülüyorlar bence
Düşünüyorum bende imrenirdim..düşünsene senin çocuktan eşinden kendine ayıracak vaktin yok.o nereye gitsem ne giysem hep bakımlı dert yok tasa yok.
Bende çekemezdim

Ayh yine laf sokuyo oralardan bana ahsjhsksjskjsksjsksjskd

Tatlım sen ağzından çıkanların, ne anlama geldiğini bilmiyorsan, baya büyük bir sorun var demektir

Burda tüm nefretini kus, iftiranı at
Sonra ben şu bu demedim de
O demedim dediklerinin, alasını dedin, yeme bizi burda

Sonra gelip bana anca hakaret edersin
Ay senin gibilerin hakareti, benim için iltifattır

Senin gibi kalbi kararmış, kötü insanlardan iltifat beklemiyordum zaten :))) kendini hemen belli ediyorsun, o rezil düşüncelerinle ve hakaretlerinle

e bekarım da yazmayalım o zaman "ooo ateşi başından çıkıyordur" derler
nişanlıyım da dememek lazım "tehey bunlar nişanlıyla bir araya gelince kim bilir neler oluyor" diye düşünürler
hele evliyim demek "özgür seks ha süpermiş, haftada kim bilir kaç kere" diye dalga geçerler.
boşanmak medeni bir durumdur, kanunda yeri vardır.
o zaman cinsiyet de yazmayalım "kadın" diye.
allhümmefezna neler olur neler.

lütfen inadınızdan vazgeçin yanlışsınız bunu kabul edin.

Önce yazdıklarımı algılayın dediklerim ile alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…