- 4 Şubat 2015
- 6.346
- 12.772
- 448
hadi ya :) niyeki.ben şahsen evlilere imreniyorum valla.Evli kadınların hiç evlenmemiş ya da boşanmış kadınları kıskandığını düşünüyorum ben:) valla ciddi ciddi düşünüyorum.
malesef tehdit olarak görülüyorlar benceEvli kadınların hiç evlenmemiş ya da boşanmış kadınları kıskandığını düşünüyorum ben:) valla ciddi ciddi düşünüyorum.
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
Yahu hiç mi bişey görmediniz hiç mi çevrenizde bu tarz olaylar olmadı tamam ya yalan yok böyle şeyler ok
Kadının meta olmadığı nasıl "gösterilir" bilemedim. Başka insanları bu kadar kolay yargılama hakkını ve cesaretini tebrik ediyorum.Yoo çok kolay aslında kadının meta olmadığını göstermek gerek tabi bu devirde zor kadın kendini meta gördüğü için ve njmaralara girdiği için zor burada bu olguyu dile getiririm de çok az kişi algılar malum dolaylı yoldan şöyle dedinciler çok
Sen nasıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım
Muz abla, valla tırstım senden.
Çeri biz eski nesil, eski konuları okur oradan gol atardık, yeni nesil resimlerle geliyor.
Ben başka bişey sanmıştım da yazmayayım şimdiüye Tüik'te çalışıp "boşanmış kadınların yaptıkları" daire başkanlığı'nda veri topluyor çünkü.
Ben başka bişey sanmıştım da yazmayayım şimdi
Yahu hiç mi bişey görmediniz hiç mi çevrenizde bu tarz olaylar olmadı tamam ya yalan yok böyle şeyler ok
Höh bu neKanıtlarla gümbür gümbür gelen Uğur Dündarla Arena misali gördüm seni
Vallahi kıskandım , böyle bir şey yapmak neden daha önce benim aklıma gelmedi
Çevresindekiler hep öyleymiş de. Artık nasıl bir çevreyse hayal bile edemiyorum. Nerede, nasıl ortamlarda yaşıyor çıkaramadım valla.Sen nasıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım
MUTLAKA VARDIR AMA GENELLEME YAPMAK SIKINTI.. HADİ ERKEKLER BÖYLE GENELLİYOR BİZ BARİ HEMCİNSLERİMİZE BÖYLE BAKMASAK SONUÇTA O ERKEKLERİDE BİZ YETİŞTİRİYORUZ..
VE İNANIN HAYATTA HERŞEY İNSANLAR İÇİN ASLA BENİM BAŞIMA GELMEZ DEDİĞİN ŞEY BİRDE BAKMIŞSIN GELMİŞ..
HER AN BOŞANMIŞ BİR KADIN VEYA EŞİNİ KAYBETMİŞ TERKEDİLMİŞ FALAN FİLAN BU LİSTE UZAR BÖYLE .. OLABİLİRİZ.. KENDİNİZEDE O GÖZLE BAKILSIN İSTERMİYDİNİZ..
AA BU KADININ KOCASI ÖLMÜŞ NASILDA SEKS ÖZLEMİŞTİR ŞİMDİ..
YADA KİME KİME VERDİ ACABA FALAN GİBİ...
YADA KENDİ HEMCİNSİNİZ OHH MAŞALLAH HERGÜN BİRİYLE GİBİ DÜŞÜNSE..
YADA İŞ YERİ SERVİSİNDEN İNERKEN BİRİ GÖRSE VE SİZİ ETİKETLESE AAA MAHALLE BAŞLARINDA ARABALARDAN İNİYOR DİYE..
ARKADAŞLARINIZLA Bİ KAHVE İÇMEYE ÇIKSANIZ GECELERE AKIYOR DESELER..
VE BÜTÜN BUNLARI SİZİN İÇİN DÜŞÜNSELER NE HİSSEDERDİNİZ???
İnsanlar kendi başına gelmeyince malesef anlamıyorlar ama oturdukları yerden konuşmak ona buna iftira atmak kolayMUTLAKA VARDIR AMA GENELLEME YAPMAK SIKINTI.. HADİ ERKEKLER BÖYLE GENELLİYOR BİZ BARİ HEMCİNSLERİMİZE BÖYLE BAKMASAK SONUÇTA O ERKEKLERİDE BİZ YETİŞTİRİYORUZ..
VE İNANIN HAYATTA HERŞEY İNSANLAR İÇİN ASLA BENİM BAŞIMA GELMEZ DEDİĞİN ŞEY BİRDE BAKMIŞSIN GELMİŞ..
HER AN BOŞANMIŞ BİR KADIN VEYA EŞİNİ KAYBETMİŞ TERKEDİLMİŞ FALAN FİLAN BU LİSTE UZAR BÖYLE .. OLABİLİRİZ.. KENDİNİZEDE O GÖZLE BAKILSIN İSTERMİYDİNİZ..
AA BU KADININ KOCASI ÖLMÜŞ NASILDA SEKS ÖZLEMİŞTİR ŞİMDİ..
YADA KİME KİME VERDİ ACABA FALAN GİBİ...
YADA KENDİ HEMCİNSİNİZ OHH MAŞALLAH HERGÜN BİRİYLE GİBİ DÜŞÜNSE..
YADA İŞ YERİ SERVİSİNDEN İNERKEN BİRİ GÖRSE VE SİZİ ETİKETLESE AAA MAHALLE BAŞLARINDA ARABALARDAN İNİYOR DİYE..
ARKADAŞLARINIZLA Bİ KAHVE İÇMEYE ÇIKSANIZ GECELERE AKIYOR DESELER..
VE BÜTÜN BUNLARI SİZİN İÇİN DÜŞÜNSELER NE HİSSEDERDİNİZ???
Düşünüyorum bende imrenirdim..düşünsene senin çocuktan eşinden kendine ayıracak vaktin yok.o nereye gitsem ne giysemmalesef tehdit olarak görülüyorlar bence
Yoo çok kolay aslında kadının meta olmadığını göstermek gerek tabi bu devirde zor kadın kendini meta gördüğü için ve njmaralara girdiği için zor burada bu olguyu dile getiririm de çok az kişi algılar malum dolaylı yoldan şöyle dedinciler çok
Öncelik ile yazdıklarımı okusaydınız sizin ile verdiğim örneği görürdünüz
Gelelim dediğine, bu yaftalama neden nasıl nereden çıkmıştır hiç düşündünüz mü iştr daha öncede cevabını verdim hop herkes aynı kefeye diye onu da mı okumadınız ?
Tabi ki kendimi kötü hissederim ama ben boşandım şu bu imaları yazmam sağa sola emin olun
e bekarım da yazmayalım o zaman "ooo ateşi başından çıkıyordur" derler
nişanlıyım da dememek lazım "tehey bunlar nişanlıyla bir araya gelince kim bilir neler oluyor" diye düşünürler
hele evliyim demek "özgür seks ha süpermiş, haftada kim bilir kaç kere" diye dalga geçerler.
boşanmak medeni bir durumdur, kanunda yeri vardır.
o zaman cinsiyet de yazmayalım "kadın" diye.
allhümmefezna neler olur neler.
lütfen inadınızdan vazgeçin yanlışsınız bunu kabul edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?