peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

O yürüyüşlere katılacağına, bu adil olmayan erkek egemen toplumun saçma sapan genellemelerine çanak tutmasan yeterdi... Zor işler tabi bunlar.

Şu yazdıklarını asla anlamayacak

Muz abla, valla tırstım senden.
Çeri biz eski nesil, eski konuları okur oradan gol atardık, yeni nesil resimlerle geliyor.

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

Sence tecavüze ugramis bir kadinda kendi mi firsat vermis oluyor peki ? taciz bu taciz . Ne hakla sorar ya ne hakla. Hormon soruyor yahu. Gitsin karisina sorsun. Bunun gibiler yüzünden korkak olduk. Tacize ugrasak ben firsat verdim diye kendimizi suclayalim. Adamlarin sucu yok mu?

Höh bu ne Kanıtlarla gümbür gümbür gelen Uğur Dündarla Arena misali gördüm seni
Vallahi kıskandım , böyle bir şey yapmak neden daha önce benim aklıma gelmedi

Onu bilmiyorduk ya. Bak o herşeyi değiştirir
Wolf bazı insanlar bazı insanları aptal yerine koyabileceğini sanıyor ya işte ben de buna şaşırıyorum biliyor musun?
Sabahtan beridir namussuz demedim de demedim diye haykırıyor. He evet demedin ama kadınlara da olağanüstü bir şekilde hümanist bir şekilde yaklaştın da biz mi görmedik! Boşanmış kadınlara nefret kusuyor saman altından ama yüzeyde de inkar ediyor. Dediğini, demek istediğini inkar edenlere hiç saygı duyamıyorum. Mert ol biraz ya, evet ben dedim, düşüncem bu de valla bu kadar negatifleşmezsin gözümde.
Dilimiz öyle zengin ki bir şeyi binlerce yoldan anlatabilirsin. Namussuz dememişsin ama günübirlikçi çoğu demisşin, e şimdi ne farkı var ne anladım ki? Ha salak demisşin ha ebleh demişsin ne farkı var? Şimdi milleti kandırmaya çalışıyor da burada aptal kadın yok maalesef, söylenenin altındaki manayı çıkarabilecek bilişsel yeteneklere hepimiz sahibiz çok şükür.

Çekirge nerelerdesin sanki göremiyordum seni kaç gündür gerçi benim de hamileliğimin son haftaları artık çok zorlanıyorum:)çok giremiyorum nete

Çekirge nerelerdesin sanki göremiyordum seni kaç gündür gerçi benim de hamileliğimin son haftaları artık çok zorlanıyorum:)çok giremiyorum nete
4 gündür banlıydım ondandır geçmiş olsun az kalmış sık dişini
Geçen yıl bu zamanlar bende doğuma hazırlanıyordum
Şimdi 1 yaş partisine hazırlanıyoruz, darısı başına

4 gündür banlıydım ondandır geçmiş olsun az kalmış sık dişini
Geçen yıl bu zamanlar bende doğuma hazırlanıyordum
Şimdi 1 yaş partisine hazırlanıyoruz, darısı başına
Eksikliğini hissettim :) sağol canım doğum korkusu sardı biraz biraz da kafam karışık izmirdeyim doktorum burda aslında dogumu aydında annemin yanında mı yapsam diye

O yürüyüşlere katılacağına, bu adil olmayan erkek egemen toplumun saçma sapan genellemelerine çanak tutmasan yeterdi... Zor işler tabi bunlar.

Yoo çok kolay aslında kadının meta olmadığını göstermek gerek tabi bu devirde zor kadın kendini meta gördüğü için ve njmaralara girdiği için zor burada bu olguyu dile getiririm de çok az kişi algılar malum dolaylı yoldan şöyle dedinciler çok

Keşke türkçeyi bilseydiniz siz de ve önce konuşup algılamaya çalışsanız karşınızdakini ama zor tabi önyargılar malum

Tüm yazdıklarını okudum
Tek kelimeyle : midem bulandı zihniyetinden
Lütfen özgecanın adını da ağzına alma
Zerre kadar hak etmiyorsun
Kadınlardan ve namuslarından elini çek

Al birini vur ötekine evet haklısnız siz evlenip boşanıp ikinci eşine saklıyor herkes kendini sevgilisi ile de düzeyli yaşayan yok aman diye önüne gelen de yalan bunlar

Al birini vur ötekine evet haklısnız siz evlenip boşanıp ikinci eşine saklıyor herkes kendini sevgilisi ile de düzeyli yaşayan yok aman diye önüne gelen de yalan bunlar

pardon tüik'te mi çalışıyorsunuz?
kimin kiminle yatıp yatmadığının istatiğini çıkarmışsınız da.

pardon tüik'te mi çalışıyorsunuz?
kimin kiminle yatıp yatmadığının istatiğini çıkarmışsınız da.

Yahu hiç mi bişey görmediniz hiç mi çevrenizde bu tarz olaylar olmadı tamam ya yalan yok böyle şeyler ok

ALINTI

“Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş, bu şeklinde sahih bir hadis var mıdır
?” sözü hadis midir

bu hadis olmasa da ona yakın bir kaç hadis vardır.

(1) Muaz bin Cebel (ra) şöyle dedi:

“Rasulullah (sav):

‘Herkim kardeşini (işlediği) günahtan dolayı ayıplarsa, kendisi o günahı yapmadan ölmez!’ buyurdu.”

Tirmizi 2620

Zayıf bir hadiste de şöyle geçmiştir.

(2) Vâsile bin el-Eska (ra) şöyle dedi:

“Rasulullah (sav):

‘Kardeşinin başına gelene sevinme! Allah ona rahmet eder ve senin başına verir!’ buyurdu.”

Tirmizi 2621

Ay pardon dinimizi okuyalım öğrenelim kısmına yapıştııcaktım.. elim sürçtü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…