- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
O yürüyüşlere katılacağına, bu adil olmayan erkek egemen toplumun saçma sapan genellemelerine çanak tutmasan yeterdi... Zor işler tabi bunlar.Özgecanın yürüyüşlerinde vardım kadın dayanışmasıadına belli gönüllü gruplarda dermek değil gönüllü varım sen de o arkadaşla aynıkafadaysan sen göster iki defa kıvırdı ha sende varsayım üzerine konuşuyorsan hiç gerek yok
Şu yazdıklarını asla anlamayacakBu arada Türkçe senin ana dilin değil mi ?
Çıkarım yapmak, ikinci anlamlar, ima gibi şeyleri bilmiyor musun yoksa haklı çıkmak için safa mı yatıyorsun?
Kimse sana direkt olarak "namussuz" kelimesini yazmışsın demedi
Onu ima eden zihniyetin ve yazıların var
Boşanmış kadınları namussuz zina yapan insanlar olarak gördüğünü belli eden yazıların
Ve biz bundan çıkarım yaptık
Sende kendini aklamak için namussuz kelimesine takılıp kalmışsın, ne aciz bir hareket.
Muz abla, valla tırstım senden.RazEy
Bak senin zihniyetin bu fotoda gizli
Alavere dalavere yaparak, kelime oynuyla, bana hakaret ederek kendini haklı çıkartmaya çalışma.
Karşında da salak yok, yazdıklarının ne anlama geldiğini anlamayacak olan da yok.
Yorma boşa kendini
Yoracaksan da terbiyeni düzelterek yor
boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
RazEy
Bak senin zihniyetin bu fotoda gizli
Alavere dalavere yaparak, kelime oynuyla, bana hakaret ederek kendini haklı çıkartmaya çalışma.
Karşında da salak yok, yazdıklarının ne anlama geldiğini anlamayacak olan da yok.
Yorma boşa kendini
Yoracaksan da terbiyeni düzelterek yor
Wolf bazı insanlar bazı insanları aptal yerine koyabileceğini sanıyor ya işte ben de buna şaşırıyorum biliyor musun?Onu bilmiyorduk ya. Bak o herşeyi değiştirir
Çekirge nerelerdesin sanki göremiyordum seni kaç gündür gerçi benim de hamileliğimin son haftaları artık çok zorlanıyorum:)çok giremiyorum neteÖzel hayatınızı fazla afişe etmeyin
Tanımadıklarınızla yazışmayın
O zaman bu dialoglara pek denk gelmezsiniz
Yaptığı doğru demiyorum ama her öğretmen olan adam olsaydı ohooo yani
Boşverin o kendi terbiyesizliği
Hormon tek boşanan da yok ki bekarda da var, aklı fikri bel altı muhabbetteymiş onun matematik işin hikayesi
İnşallah 90 alırsınız bu arada, yavrularınızla mutluluklar
4 gündür banlıydım ondandırÇekirge nerelerdesin sanki göremiyordum seni kaç gündür gerçi benim de hamileliğimin son haftaları artık çok zorlanıyorum:)çok giremiyorum nete
Eksikliğini hissettim :) sağol canım doğum korkusu sardı biraz biraz da kafam karışık izmirdeyim doktorum burda aslında dogumu aydında annemin yanında mı yapsam diye4 gündür banlıydım ondandırgeçmiş olsun az kalmış sık dişini
Geçen yıl bu zamanlar bende doğuma hazırlanıyordum
Şimdi 1 yaş partisine hazırlanıyoruz, darısı başına
O yürüyüşlere katılacağına, bu adil olmayan erkek egemen toplumun saçma sapan genellemelerine çanak tutmasan yeterdi... Zor işler tabi bunlar.
Bu arada Türkçe senin ana dilin değil mi ?
Çıkarım yapmak, ikinci anlamlar, ima gibi şeyleri bilmiyor musun yoksa haklı çıkmak için safa mı yatıyorsun?
Kimse sana direkt olarak "namussuz" kelimesini yazmışsın demedi
Onu ima eden zihniyetin ve yazıların var
Boşanmış kadınları namussuz zina yapan insanlar olarak gördüğünü belli eden yazıların
Ve biz bundan çıkarım yaptık
Sende kendini aklamak için namussuz kelimesine takılıp kalmışsın, ne aciz bir hareket.
Ben doğumu bile kk da yaptım desem yalan olmazEksikliğini hissettim :) sağol canım doğum korkusu sardı biraz biraz da kafam karışık izmirdeyim doktorum burda aslında dogumu aydında annemin yanında mı yapsam diye
Tüm yazdıklarını okudum
Tek kelimeyle : midem bulandı zihniyetinden
Lütfen özgecanın adını da ağzına alma
Zerre kadar hak etmiyorsun
Kadınlardan ve namuslarından elini çek
İnşaallah canım kolay olur.Ben doğumu bile kk da yaptım desem yalan olmaz
Bi ameliyathanede yazmadım o kadar
Bkz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-anneleri.725345/page-6462
Merak etme korktuğumuz kadar değilmiş
Al birini vur ötekine evet haklısnız siz evlenip boşanıp ikinci eşine saklıyor herkes kendini sevgilisi ile de düzeyli yaşayan yok aman diye önüne gelen de yalan bunlar
İnşaallah canım kolay olur.
Son haftalarda çalışmak zor oluyorBen doğumu bile kk da yaptım desem yalan olmaz
Bi ameliyathanede yazmadım o kadar
Bkz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-anneleri.725345/page-6462
Merak etme korktuğumuz kadar değilmiş
pardon tüik'te mi çalışıyorsunuz?
kimin kiminle yatıp yatmadığının istatiğini çıkarmışsınız da.
Ben kıskanıyorumEvli kadınların hiç evlenmemiş ya da boşanmış kadınları kıskandığını düşünüyorum ben:) valla ciddi ciddi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?