peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

RazEy

Bak senin zihniyetin bu fotoda gizli

Alavere dalavere yaparak, kelime oynuyla, bana hakaret ederek kendini haklı çıkartmaya çalışma.

Karşında da salak yok, yazdıklarının ne anlama geldiğini anlamayacak olan da yok.

Yorma boşa kendini
Yoracaksan da terbiyeni düzelterek yor

Eklentiler

• image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 109
Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
Hem böyle büyük ve vicdansiz laflar ediyorsun, sonra da millete yanar döner diyorsun. Maşallah. Sizin gibi insanların kafa yapısı yüzünden erkekler kendilerine çeki düzen verme gereği duymuyor. Her şeyi hak görüyorlar. Özgecan'ın yaşadıklarına uzuldunuz mu bilmem ama siz o adamda bile savunulacak bir taraf bulursunuz.

Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya

Kadının düşmanı yine kadındır demişler.
Boşanmış ve seviyeli bir evlilik hayali olan bir kadın olarak bu yazdıklarınızdan ben utandım.

Resmi attım hala cevabın var mı

Aa şimdi dersin ben direkt şu bu demedim diye
Bir kelime, sadece o kelime kullanılarak anlatılmaz

Yanar döner olan sensin, daha o iğrenç zihniyetinin arkasında bile durmuyorsun

Salak yok karşında senin
Anca hakaret edecek seviyedeymişsin belli ki

Bence uğraşma çünkü anlattıkların karşındakinin anlayabilecegi kadardır.. Bırak kendi zehrinde boğulsun..

Ee hani nerede namuzsuz demem üst üste koyarak mı göstriyorsun çoklu alıntıyı kullan göster nerede bekliyorum demiyorum artık o kadar kıvırdın ki gerek yok hadi yaşıtlarınla takıl sen

Bence uğraşma çünkü anlattıkların karşındakinin anlayabilecegi kadardır.. Bırak kendi zehrinde boğulsun..

Şimdi bende boşuna ban yiyeceğim
Hiç haketmeyen iğrenç bir zihniyet yüzünden

Hakaret ediyor bide ya
İğrenç zihniyetini hakaretsiz bile savunamıyor

Boşa yazdım bu zaman kadar, anlamamasını geçtim, hakaret ederek nasıl bi insan olduğunu gösterdi

Aklınca beni burda küçük düşürecek

Siz de namus önemli diyorsunuzdur ama şu takıldığınız insanlara bakın. Bu halde evlenip boşanmış kadınlara laf söylüyorsunuz ya tam bir komedisiniz.

Ee hani nerede namuzsuz demem üst üste koyarak mı göstriyorsun çoklu alıntıyı kullan göster nerede bekliyorum demiyorum artık o kadar kıvırdın ki gerek yok hadi yaşıtlarınla takıl sen

Bak
Bunu diyeceğini biliyordum çünkü

Tamam kardeş sen çok güzel temiz saf cümleler kullanmışsın boşanmış kadınlara karşı
Tamam

Hımm siz gösterin namuzsuz dediğimi
Kadının düşmanı yine kadındır demişler.
Boşanmış ve seviyeli bir evlilik hayali olan bir kadın olarak bu yazdıklarınızdan ben utandım.

Yazdıklarımı başdan sona tekrar okuyun seviyeli ilişkin olabilir bu herkes sen gibidir demek değildir tam tersi olanlar da var yok diyebilirsin bişey diyemem ki yazdıklarımı okusaydınız konu sahibinden de örnek versim karakter meselesi konu sahibinşn karakteri farklı olsaydı o insanla yaşayacağını zaten yaşar konu açmazdı. Ha verdiğim örnekler de var sadece okuyun

Bak
Bunu diyeceğini biliyordum çünkü

Tamam kardeş sen çok güzel temiz saf cümleler kullanmışsın boşanmış kadınlara karşı
Tamam

Göster diye bu yüzden demedim zaten sana sen busun çünki

Yaşımı nerden biliyorsun
Sen kaç yaştasın acaba

Zaten senin için, yaş saygı ölçeğidir sadece. Bilgiler değil

Yazık

Namussuz kelimesini tamamen kullanmamış olman, dememiş olman anlamına gelmiyor. Keşke sadece namussuz deseydin
Daha beter şeyler sözlemişsin

Verecek cevabın olmadığı için burda ancak ilkokul düzeyi kelimeler kullanırsın-geçiştirirsin-hakaret edersin

O pis zihniyetini bile insan gibi savunamıyorsun
Terbiyesiz

Özgecanın yürüyüşlerinde vardım kadın dayanışmasıadına belli gönüllü gruplarda dermek değil gönüllü varım sen de o arkadaşla aynıkafadaysan sen göster iki defa kıvırdı ha sende varsayım üzerine konuşuyorsan hiç gerek yok

Edep namus 2 cins içinde geçerlidir bunları dahi bilmiyorsan yazık renkleriniçindeki

Sen özgecanın katillerini yetiştiren zihniyete sahipsin.
O yürüyüşe katılmaya hakkın yoktu

Iyyy adi,pislik,sapık herif.Kesinlikle ifşa edin uğraşın bu adamla rezilliğini herkesler görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…