- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Bak yine kıvırdı :) Hadi ufaklık git arkadaşlarınla oyna sen
Hem böyle büyük ve vicdansiz laflar ediyorsun, sonra da millete yanar döner diyorsun. Maşallah. Sizin gibi insanların kafa yapısı yüzünden erkekler kendilerine çeki düzen verme gereği duymuyor. Her şeyi hak görüyorlar. Özgecan'ın yaşadıklarına uzuldunuz mu bilmem ama siz o adamda bile savunulacak bir taraf bulursunuz.Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
Bence uğraşma çünkü anlattıkların karşındakinin anlayabilecegi kadardır.. Bırak kendi zehrinde boğulsun..Resmi attım hala cevabın var mı
Aa şimdi dersin ben direkt şu bu demedim diye
Bir kelime, sadece o kelime kullanılarak anlatılmaz
Yanar döner olan sensin, daha o iğrenç zihniyetinin arkasında bile durmuyorsun
Salak yok karşında senin
Anca hakaret edecek seviyedeymişsin belli ki
RazEy
Bak senin zihniyetin bu fotoda gizli
Alavere dalavere yaparak, kelime oynuyla, bana hakaret ederek kendini haklı çıkartmaya çalışma.
Karşında da salak yok, yazdıklarının ne anlama geldiğini anlamayacak olan da yok.
Yorma boşa kendini
Yoracaksan da terbiyeni düzelterek yor
Bence uğraşma çünkü anlattıkların karşındakinin anlayabilecegi kadardır.. Bırak kendi zehrinde boğulsun..
Evet o kadında evlenmiş boşanmış gününü gün eden bir kadındı sevgilisine aldattığı yani kocamdan sonra kimse olmadı namus bizde çok önemli diyenlerdendi çok uğraştık düzeltemedik onun diğer arkadaşları da aynıydı şimdi ona karşı şahidim çünki kendi yediği haltları bize atıp bizimonu kandırdığımızı söylemiş ifadesi ayrı yalanlar silsilesi zaten Ben kendimi düzeltecek bir şey görmüyorum daha öncede dediğim gibi hep siz haklısınız iyi günler
Ee hani nerede namuzsuz demem üst üste koyarak mı göstriyorsun çoklu alıntıyı kullan göster nerede bekliyorum demiyorum artık o kadar kıvırdın ki gerek yok hadi yaşıtlarınla takıl sen
Şu yazdiklarindan sonra yaşını çok merak ettim...
Ayet, hadisle konuşacaksan işine geleni, kendi dediğine destek olması için yontma. Burada ayet, hadis bilen bir tek sen değilsin. Tek mumin sen değilsin. Erkekler sizin gibi insanların kafa yapısı yüzünden kendilerine çeki düzen verme gereği duymuyor.
Dini tartışma yasak olduğu için cevap vermiyorum diğer söylediğine. Ama senin soylediklerinden yola çıkarak birazdan istifamı vericem çünkü bizim iş yerinde bazen kadın ve erkek yalnız kalıyor bir odada. Eve gidip sadece dizi
Yazdıklarımı anlamadan boş boş yorum olsun diye yazma ayrıca edep namus kavramı her 2 cins içinde geçerlidir bilmiyorsan al bir ilmihal öğren! İstediğini yapmakta özgürsünüz ister erkeklerle çalış yada çalışma beni hiç llgilendirmez
Kadının düşmanı yine kadındır demişler.
Boşanmış ve seviyeli bir evlilik hayali olan bir kadın olarak bu yazdıklarınızdan ben utandım.
Bak
Bunu diyeceğini biliyordum çünkü
Tamam kardeş sen çok güzel temiz saf cümleler kullanmışsın boşanmış kadınlara karşı
Tamam
Ee hani nerede namuzsuz demem üst üste koyarak mı göstriyorsun çoklu alıntıyı kullan göster nerede bekliyorum demiyorum artık o kadar kıvırdın ki gerek yok hadi yaşıtlarınla takıl sen
Hem böyle büyük ve vicdansiz laflar ediyorsun, sonra da millete yanar döner diyorsun. Maşallah. Sizin gibi insanların kafa yapısı yüzünden erkekler kendilerine çeki düzen verme gereği duymuyor. Her şeyi hak görüyorlar. Özgecan'ın yaşadıklarına uzuldunuz mu bilmem ama siz o adamda bile savunulacak bir taraf bulursunuz.
Göster diye bu yüzden demedim zaten sana sen busun çünki
Özgecanın yürüyüşlerinde vardım kadın dayanışmasıadına belli gönüllü gruplarda dermek değil gönüllü varım sen de o arkadaşla aynıkafadaysan sen göster iki defa kıvırdı ha sende varsayım üzerine konuşuyorsan hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?