peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Hiç sorma arkadaşım yaa! İnsan edepli olursa hiç sorun yok. Hatta bence evlenmeden önce daha beter.

Boşanmış kadınlar hakkında genelleme(!) yapanlar, unutmayınız ki kimse boşanacağım diye evlenmez. Günün birinde siz de bu şüpheyle baktığınız medeni durumun içinde buluverirsiniz kendinizi, o söylediğiniz sözler düğüm düğüm yapışıverir boğazınıza.
Ayriyeten boşanmış kadınlara yaptığınız o çirkin genellemelerden üçüncü kişilere hakaretten ceza bile alabilirsiniz, yargı yolunda bulursunuz kendinizi.

VE BİRÇOK KADIN DAYAK YİYOR ALDATILIYOR AMA DUL OLMAKTAN KORKTUKLARI İÇİN BOŞANAMIYORLAR..

ASLINDA HAKSIZ DA SAYILMAZLAR VERİLEN MÜCADELELER BİRKEN BİN OLUYOR..

BURDA BİRÇOK KİŞİNİN EVLİLİĞİNE BOŞAN BU ADAM DEĞİŞMEZ DİYORUZ .. TABİ SONRASI GÜLLÜK GÜLİSTANLIK DEĞİL..
HELE Kİ ESKİ EŞTEN ÇOCUK VARSA ; SADECE BİR PSİKOPATI YATAĞINIZDAN ÇIKARACAKSINIZ ÇOCUĞUNUZ OLDUĞU MÜDDETCE YİNE MÜCADELEYE DEVAM EDECEKSİNİZ..

KONU BAYA SAPTI AMA BİZ KADINLAR OLARAK BAZI ŞEYLERDEN DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM..

OKUYUN..ÇALIŞIN..EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BULUNSUN.. HAYATTA HERZAMAN BİR B PLANINIZ OLSUN..

BİRİ BENİ DURDURSUN.. ANLATSAM ROMAN OLACAK.. :)

Önce yazdıklarımı algılayın dediklerim ile alakası yok
Sen çok kötü bir kadınsın
Egondan evet yanlış söylemlerde bulundum bile diyemiyorsun
Deme zaten düşünmeden yazılacak şeyler değil onlar
Sen ister evlen ister boşan yine kötüsün yani

Çok iyi dedin

Aslında sen mahkemelerde sürünmeyi hakediyorsun RazEy

Namussuz, yollu, vs. dışında herşeyi demiş bir tek onları dememiş. Biz anlamayacağız ya. Off kendini bir de herkesten akıllı sanması yok mu.

Sen nasıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım

Kendisi aslında iyi de çevresi kötü

Ben avukat değilim, lakin bildiğim kadarıyla Mune üçüncü kişilere hakaretten ban verebiliyor, burada bile cezası varsa yargıda illa vardır.

İnsanı tahrik edip konuyu polemik yapmaya çalışıyor
Baktı kendisi banlanabilir, beni de banlattırcak illa

Terbiye yoksunu
O iğrenç görüşünün bile arkasında durmuyor
Ay yok şunu demedim, sen şöylesin böylesin

Gerçek düşüncelerini kendisine söyleyince hakaret yedik bide. 2 sayfa ötede bunları yazan bendim sanki

Sen çok kötü bir kadınsın
Egondan evet yanlış söylemlerde bulundum bile diyemiyorsun
Deme zaten düşünmeden yazılacak şeyler değil onlar
Sen ister evlen ister boşan yine kötüsün yani
hatunun açtığı konulara bakarsınız niçin böyle davrandığını anlarsınız.zaten sağlıklı bir hayatı yok olmadığı içinde insanlara saldırıyor

Ben var ya en çok söylediği sözün arkasında durmayanlardan korkarım. Bir sözün bile arkasında duramayan birisi bir insanın arkasında nasıl durabilir ki? Bu tür insanlar hep yarı yolda bırakır, ummadığınız anda dımdızlak kalıverirsiniz.

hiç takılma lütfen dengesiz insanlara.

Ben gördüm var ha senin dediğin gibi kadınlarda var onu da gördüm

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.ne güzel bi sözdür.benim çevremde çok boşanmış bayan var ama hepsi namuslu kadınlar canım

Bundan o kadar emin olma ne yaşadıklarına dair yani namus kavramı herkes de değişiyor ben kişimin yaşadıkları namuslu namuzsuz diye ne yazdım ne ima ettim yazdın diyen insan burda kaç takla etti en son ima ettine çevirdi örnek olsun buda

diyelimki yanlışları var.o Allahla onların arasında.beni bağlamaz.sen niye bu kadar saldırgansın.ruh halin hiç iyi değil.bi görün istersen

Yuh arsizligin dibine vurmuslar Allah ıslah eylesin..Size nacizane tavsiyem çevrenizi söyle bi gözden geçirin zira arkadaslarda problemli

Saldırgan mı ? Yazdıklarımı okudunuz mu en baştan sanırım hqyir

Takla atmışım
Aynen çok sportif bir insanımdır ben

Direkt mi yazman gerekiyor galiba
Ban yerin diye 3,5 atmışsın, o yüzden yazmamışsın
Direkt yazmaktan daha beter halde kusmuşsun kinini

Bana laf sokacaksan aklınca, beni de etiketle tatlım

Sen anca o kara kalbinle insanları etiketlemeyi, namuslarına dil uzatmayı, hakaret etmeyi bilirsin

Başka bişey bilmediğin ne kadar belli

Bu hayattan ancak kötülük öğrenmişsin, terbiyesizlik öğrenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…