ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Hiç sorma arkadaşım yaa! İnsan edepli olursa hiç sorun yok. Hatta bence evlenmeden önce daha beter.kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
Öyle yapalım ama bu çok çirkin bi genelleme. Etrafımda tanıdığım çok boşanmış kadın var, hiç birinin günübirlik takıldığını görmedim. Bu bakış açısı ve kafa yapısıyla ilgili bence.Eğri oturup doğru konuşalım yapmayın lütfen
Sen çok kötü bir kadınsınÖnce yazdıklarımı algılayın dediklerim ile alakası yok
Boşanmış kadınlar hakkında genelleme(!) yapanlar, unutmayınız ki kimse boşanacağım diye evlenmez. Günün birinde siz de bu şüpheyle baktığınız medeni durumun içinde buluverirsiniz kendinizi, o söylediğiniz sözler düğüm düğüm yapışıverir boğazınıza.
Ayriyeten boşanmış kadınlara yaptığınız o çirkin genellemelerden üçüncü kişilere hakaretten ceza bile alabilirsiniz, yargı yolunda bulursunuz kendinizi.
Ben avukat değilim, lakin bildiğim kadarıyla Mune üçüncü kişilere hakaretten ban verebiliyor, burada bile cezası varsa yargıda illa vardır.
Wolf bazı insanlar bazı insanları aptal yerine koyabileceğini sanıyor ya işte ben de buna şaşırıyorum biliyor musun?
Sabahtan beridir namussuz demedim de demedim diye haykırıyor. He evet demedin ama kadınlara da olağanüstü bir şekilde hümanist bir şekilde yaklaştın da biz mi görmedik! Boşanmış kadınlara nefret kusuyor saman altından ama yüzeyde de inkar ediyor. Dediğini, demek istediğini inkar edenlere hiç saygı duyamıyorum. Mert ol biraz ya, evet ben dedim, düşüncem bu de valla bu kadar negatifleşmezsin gözümde.
Dilimiz öyle zengin ki bir şeyi binlerce yoldan anlatabilirsin. Namussuz dememişsin ama günübirlikçi çoğu demisşin, e şimdi ne farkı var ne anladım ki? Ha salak demisşin ha ebleh demişsin ne farkı var? Şimdi milleti kandırmaya çalışıyor da burada aptal kadın yok maalesef, söylenenin altındaki manayı çıkarabilecek bilişsel yeteneklere hepimiz sahibiz çok şükür.
Sen nasıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım
Ben avukat değilim, lakin bildiğim kadarıyla Mune üçüncü kişilere hakaretten ban verebiliyor, burada bile cezası varsa yargıda illa vardır.
hatunun açtığı konulara bakarsınız niçin böyle davrandığını anlarsınız.zaten sağlıklı bir hayatı yok olmadığı içinde insanlara saldırıyorSen çok kötü bir kadınsın
Egondan evet yanlış söylemlerde bulundum bile diyemiyorsun
Deme zaten düşünmeden yazılacak şeyler değil onlar
Sen ister evlen ister boşan yine kötüsün yani
Ben var ya en çok söylediği sözün arkasında durmayanlardan korkarım. Bir sözün bile arkasında duramayan birisi bir insanın arkasında nasıl durabilir ki? Bu tür insanlar hep yarı yolda bırakır, ummadığınız anda dımdızlak kalıverirsiniz.İnsanı tahrik edip konuyu polemik yapmaya çalışıyor
Baktı kendisi banlanabilir, beni de banlattırcak illa
Terbiye yoksunu
O iğrenç görüşünün bile arkasında durmuyor
Ay yok şunu demedim, sen şöylesin böylesin
Gerçek düşüncelerini kendisine söyleyince hakaret yedik bide. 2 sayfa ötede bunlar yazan bendim sanki
hiç takılma lütfen dengesiz insanlara.VE BİRÇOK KADIN DAYAK YİYOR ALDATILIYOR AMA DUL OLMAKTAN KORKTUKLARI İÇİN BOŞANAMIYORLAR..
ASLINDA HAKSIZ DA SAYILMAZLAR VERİLEN MÜCADELELER BİRKEN BİN OLUYOR..
BURDA BİRÇOK KİŞİNİN EVLİLİĞİNE BOŞAN BU ADAM DEĞİŞMEZ DİYORUZ .. TABİ SONRASI GÜLLÜK GÜLİSTANLIK DEĞİL..
HELE Kİ ESKİ EŞTEN ÇOCUK VARSA ; SADECE BİR PSİKOPATI YATAĞINIZDAN ÇIKARACAKSINIZ ÇOCUĞUNUZ OLDUĞU MÜDDETCE YİNE MÜCADELEYE DEVAM EDECEKSİNİZ..
KONU BAYA SAPTI AMA BİZ KADINLAR OLARAK BAZI ŞEYLERDEN DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM..
OKUYUN..ÇALIŞIN..EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BULUNSUN.. HAYATTA HERZAMAN BİR B PLANINIZ OLSUN..
BİRİ BENİ DURDURSUN.. ANLATSAM ROMAN OLACAK.. :)
Öyle yapalım ama bu çok çirkin bi genelleme. Etrafımda tanıdığım çok boşanmış kadın var, hiç birinin günübirlik takıldığını görmedim. Bu bakış açısı ve kafa yapısıyla ilgili bence.
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.ne güzel bi sözdür.benim çevremde çok boşanmış bayan var ama hepsi namuslu kadınlar canımBen gördüm var ha senin dediğin gibi kadınlarda var onu da gördüm
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.ne güzel bi sözdür.benim çevremde çok boşanmış bayan var ama hepsi namuslu kadınlar canım
diyelimki yanlışları var.o Allahla onların arasında.beni bağlamaz.sen niye bu kadar saldırgansın.ruh halin hiç iyi değil.bi görün istersenBundan o kadar emin olma ne yaşadıklarına dair yani namus kavramı herkes de değişiyor ben kişimin yaşadıkları namuslu namuzsuz diye ne yazdım ne ima ettim yazdın diyen insan burda kaç takla etti en son ima ettine çevirdi örnek olsun buda
dediğiniz çok doğru çünkü bayanlarda arkadaş ortamında +18 nasıl mutlu olduklarını anlatabiliyorlar..
boşandıktan sonra sadece erkekler yönünden değil bayanlar konusunda da seçici olmaya dikkat ediyor insan
Bundan o kadar emin olma ne yaşadıklarına dair yani namus kavramı herkes de değişiyor ben kişimin yaşadıkları namuslu namuzsuz diye ne yazdım ne ima ettim yazdın diyen insan burda kaç takla etti en son ima ettine çevirdi örnek olsun buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?