Her evli dört dörtlükdiyelimki yanlışları var.o Allahla onların arasında.beni bağlamaz.sen niye bu kadar saldırgansın.ruh halin hiç iyi değil.bi görün istersen
Bu insanların evlenip boşanmalarıyla değil, karakterleriyle ilgili bi durum. Aynı oranda bahsettiğinşz şey bekar kadınlarda da var. Erkekler de yapıyor aynı şeyi. Yani mesele kadın erkek, bekar dul meselesi değil, karakter yapısı. Burda yazdıklarınız okuyan bir sürü boşanmış kadın var. Tanıdıklarınızdan yola çıkarak hepsini rencide ediyorsunuz. Ayrıca evli misiniz bilmiyorum ama hiç birimizin boşanmayacağının garantisi yok. Söylenen laf döner dolaşır sizi bulur. Herşey insanlar için.Ben gördüm var ha senin dediğin gibi kadınlarda var onu da gördüm
valla ben insanların özel hayatlarıyla ilgilenmiyorum.bak bu namuslu pür pak dolanıyorda acaba ne haltlar yiyor diyerekte düşünecek kadar boş zamanım yok,boş insan değilim.siz insanların hayatlarına odaklanacağınıza kendi işinize bakınBundan o kadar emin olma ne yaşadıklarına dair yani namus kavramı herkes de değişiyor ben kişimin yaşadıkları namuslu namuzsuz diye ne yazdım ne ima ettim yazdın diyen insan burda kaç takla etti en son ima ettine çevirdi örnek olsun buda
Yuh arsizligin dibine vurmuslar Allah ıslah eylesin..Size nacizane tavsiyem çevrenizi söyle bi gözden geçirin zira arkadaslarda problemli
Bu insanların evlenip boşanmalarıyla değil, karakterleriyle ilgili bi durum. Aynı oranda bahsettiğinşz şey bekar kadınlarda da var. Erkekler de yapıyor aynı şeyi. Yani mesele kadın erkek, bekar dul meselesi değil, karakter yapısı. Burda yazdıklarınız okuyan bir sürü boşanmış kadın var. Tanıdıklarınızdan yola çıkarak hepsini rencide ediyorsunuz. Ayrıca evli misiniz bilmiyorum ama hiç birimizin boşanmayacağının garantisi yok. Söylenen laf döner dolaşır sizi bulur. Herşey insanlar için.
Ben gördüm var ha senin dediğin gibi kadınlarda var onu da gördüm
bana iş arkadaşlarımdan biri demişti..
seks insanı gençleştiren birşey hava gibi su gibi yazık sana sen erken çökeceksin diye.. ee tabi mesafeni koyuyorsun ama ilk önce yaşanan hayal kırıklığı paha biçilemez :)
şimdi güldüğüme bakmayın ççok zoruma gitmişti:)
bana iş arkadaşlarımdan biri demişti..
seks insanı gençleştiren birşey hava gibi su gibi yazık sana sen erken çökeceksin diye.. ee tabi mesafeni koyuyorsun ama ilk önce yaşanan hayal kırıklığı paha biçilemez :)
o tepeye boşandım diye alenen yazarsan aç kurt çok dolarlar beybi..
Madem genelleme yapıyoruz, ben de yapıyorum.
Arkadaşlık yaptığınız biri otellerde sevgilisini aldatmıştı ya hani. Bir atasözü var bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim. Demek ki siz de öyle birisiniz. Bu haldeyken boşanmış kadınlara nasıl laf söyleyebiliyorsunuz? Dinime küfreden müslüman olsa değil mi? Önce kendinizi düzeltin.
İkisini de gördün ama genellemen günübirlik ilişki yaşıyorlar yönünde oldu?
ben boşandım demiyorum artık.. bekarım sanıyorlar.. o halde bile ya bu yaştasın kesin ilişki yaşamışsındır duramazsın vs diyorlar.. hele boşandım desem sümük gibi yapışıyorlar yeminederim.. deme kuzum deme kimseye belli etme.boşandım diye yazmadım 'tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi ' yazmıştım.. hata ettim.. hemen sildim.. dersimni aldım beybi :)
Bende boşanan kadın güçlü kadındır diye düşünürüm hepBen milletimizi anlayamıyorum herkesin mi kafası uçkurunda?
Boşanmış erkek değil kadın görünce neden herkesin kafası direk uçkuruna gidiveriyor??? Ben yeni boşanmış birini görsem boşanmanın lafını dahi etmem münasebetsizlik olmasın diye. Arkadaşımsa rahat boşandı mı, herif zorluk çıkardı mı, varsa çocuklarını aldı mı bir şeye ihtiyacı var mı bunu sorarım çünkü aklıma bu gelir.
Ne kadar boş beleş bir toplumuz.
amaniiiinnn, KK KK olali boyle kapak gormedi
Cehaletin böylesi bunlar için mi yaşıyoruz evleniyoruz??Hastalıkta sağlıkta bu şekilde söz verip evleniyoruz.Ama bu bayanları bi sorgulamak lazım Allah eşlerine sabır versin lütfen sizde biraz dikkat edin erkek milletine güven olmazbana iş arkadaşlarımdan biri demişti..
Geneli bu yönde gördüğüm de ondan dolayı aman boşanmış kadınım bekaret sormazlar artık keyfine bakıyorum diyen var arkadaşım bu adamlara ki rahatlik nerden geliyor sen olmazsa başkası olay bu konu sahibine karşı şansını denemiş olmamış ama olan da var
Ben milletimizi anlayamıyorum herkesin mi kafası uçkurunda?
Boşanmış erkek değil kadın görünce neden herkesin kafası direk uçkuruna gidiveriyor??? Ben yeni boşanmış birini görsem boşanmanın lafını dahi etmem münasebetsizlik olmasın diye. Arkadaşımsa rahat boşandı mı, herif zorluk çıkardı mı, varsa çocuklarını aldı mı bir şeye ihtiyacı var mı bunu sorarım çünkü aklıma bu gelir.
Ne kadar boş beleş bir toplumuz.
Geneli bu yönde gördüğüm de ondan dolayı aman boşanmış kadınım bekaret sormazlar artık keyfine bakıyorum diyen var arkadaşım bu adamlara ki rahatlik nerden geliyor sen olmazsa başkası olay bu konu sahibine karşı şansını denemiş olmamış ama olan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?