peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

diyelimki yanlışları var.o Allahla onların arasında.beni bağlamaz.sen niye bu kadar saldırgansın.ruh halin hiç iyi değil.bi görün istersen
Her evli dört dörtlük
Bekarların hepsi açmamış goncagül
Boşananlar tüü kaka mı yani

Bu forumda evliyim ama eski sevgilimle mesajlaşıyoruz karısını kıskanıyorum diyenleri de okuduk hani

Ben gördüm var ha senin dediğin gibi kadınlarda var onu da gördüm
Bu insanların evlenip boşanmalarıyla değil, karakterleriyle ilgili bi durum. Aynı oranda bahsettiğinşz şey bekar kadınlarda da var. Erkekler de yapıyor aynı şeyi. Yani mesele kadın erkek, bekar dul meselesi değil, karakter yapısı. Burda yazdıklarınız okuyan bir sürü boşanmış kadın var. Tanıdıklarınızdan yola çıkarak hepsini rencide ediyorsunuz. Ayrıca evli misiniz bilmiyorum ama hiç birimizin boşanmayacağının garantisi yok. Söylenen laf döner dolaşır sizi bulur. Herşey insanlar için.

valla ben insanların özel hayatlarıyla ilgilenmiyorum.bak bu namuslu pür pak dolanıyorda acaba ne haltlar yiyor diyerekte düşünecek kadar boş zamanım yok,boş insan değilim.siz insanların hayatlarına odaklanacağınıza kendi işinize bakın

Yuh arsizligin dibine vurmuslar Allah ıslah eylesin..Size nacizane tavsiyem çevrenizi söyle bi gözden geçirin zira arkadaslarda problemli

bana iş arkadaşlarımdan biri demişti..
seks insanı gençleştiren birşey hava gibi su gibi yazık sana sen erken çökeceksin diye.. ee tabi mesafeni koyuyorsun ama ilk önce yaşanan hayal kırıklığı paha biçilemez :)

şimdi güldüğüme bakmayın ççok zoruma gitmişti:)

Yahu ben dahq önce bunu anlattım örnek verdim karakter dedim aynı şeyi anlatıyoruz keşke önce okusanız yazılanları ne güzel olucak. Nolur en baştan bakın ben bu dediginiz ile benzer ne yazmışım ne örnek vermişim?

o tepeye boşandım diye alenen yazarsan aç kurt çok dolarlar beybi..

Heiste varmış değil mi o karakterin amacı en başta dediğim gibi zarf atmaktı senin karakterine ters ama başkasına değil herkes ondan aynı kefeye diyebosuna demedim

Ben milletimizi anlayamıyorum herkesin mi kafası uçkurunda?
Boşanmış erkek değil kadın görünce neden herkesin kafası direk uçkuruna gidiveriyor??? Ben yeni boşanmış birini görsem boşanmanın lafını dahi etmem münasebetsizlik olmasın diye. Arkadaşımsa rahat boşandı mı, herif zorluk çıkardı mı, varsa çocuklarını aldı mı bir şeye ihtiyacı var mı bunu sorarım çünkü aklıma bu gelir.
Ne kadar boş beleş bir toplumuz.

o tepeye boşandım diye alenen yazarsan aç kurt çok dolarlar beybi..

boşandım diye yazmadım 'tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi ' yazmıştım.. hata ettim.. hemen sildim.. dersimni aldım beybi :)

amaniiiinnn, KK KK olali boyle kapak gormedi

İkisini de gördün ama genellemen günübirlik ilişki yaşıyorlar yönünde oldu?

Geneli bu yönde gördüğüm de ondan dolayı aman boşanmış kadınım bekaret sormazlar artık keyfine bakıyorum diyen var arkadaşım bu adamlara ki rahatlik nerden geliyor sen olmazsa başkası olay bu konu sahibine karşı şansını denemiş olmamış ama olan da var

boşandım diye yazmadım 'tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi ' yazmıştım.. hata ettim.. hemen sildim.. dersimni aldım beybi :)
ben boşandım demiyorum artık.. bekarım sanıyorlar.. o halde bile ya bu yaştasın kesin ilişki yaşamışsındır duramazsın vs diyorlar.. hele boşandım desem sümük gibi yapışıyorlar yeminederim.. deme kuzum deme kimseye belli etme.

Bende boşanan kadın güçlü kadındır diye düşünürüm hep
Kocası 5 para etmezken maksat medeni durumumda evli yazsın diye hergün saçlarını yolup krizler geçirerek bir çatı altında yaşamak daha tuhaf
Para pul çocuk bakımı millet ne der de cabası, bunu herkes başaramaz. Ondan boşanan kadın güçlü kadındır bence

amaniiiinnn, KK KK olali boyle kapak gormedi

O kapakdan da anlamaz ki
20 sayfadır herkesle polemikte, ağzını ve fikirlerini daha da bozarak devam ediyor..

Cidden, insanın söyledikleri, karşısındakinin anladığı kadarmış..

Baya güzel kapaklar gördüm, bu da onlardan biriydi tabii nöronlarına bile ulaşamamıştır onun, o ayrı mesele

Cehaletin böylesi bunlar için mi yaşıyoruz evleniyoruz??Hastalıkta sağlıkta bu şekilde söz verip evleniyoruz.Ama bu bayanları bi sorgulamak lazım Allah eşlerine sabır versin lütfen sizde biraz dikkat edin erkek milletine güven olmaz

Çevreni değiştirmeni öneririm o zaman,etrafında gördüğün çoğu boşanmış kadın tek gecelik takılıyosa ciddi problem

çünkü; ' evlilik kadınlar için özgürce cinselliği yaşama hakkı veriyor' diye düşünüyorlar boşanıncada vahhhhh bu kız şimdi zevk te alamayacak diye acıyorlar galiba.. şaka bir yana düşünmeden söyledi heralde bende bilemedim..:)

böyle gençmişsinde falan diyince çocuklarda erkek yarın birgün evlenir giderler kalırsın duvarlarla bir başına diyenlerde çoğunlukta.. çocukarının biri bari kız olaydı.. falan diyen..

patavatsız ararsan çok canım:)

onları dinleyince kaderime üzülüyorum yazık etmişim kendime beeeeaaa diyorum.. sonra yoluma devam ediyorum:)

Bu adamlara bu rahatlık, boşanan kadınlardan değil;

Senin gibi boşanmış kadını ahlaksızlıkla etiketleyen-genelleyen insanlardan geliyor

Merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…