peluş ayı

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.609
1.495
83
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Erkek arkadaşımla saçma bi konuşan tartıştık. 33 yaşındayım bugün peluş ayının koluna sıkıştırılmış Gül almış gelmiş ben şok

Neffeet ederim oyuncak ayıdan lisede hoştu o tür şeyler, ya bir kadının gönlünü almak için peluş ayı nedir. Normalde bugün sakinleşir unutur giderdim şuan regl dönemindeyim bide ayıya bakıp bakıp sinir basıyor.

Şimdi şunu okuyanlar pırlanta kolye mi alacaktı diyecekler var ama değil yaaa peluşta değil yani.

Hem bu ayı meselesi hem tartışma konusunda kendini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye savunuyor e ben nasıl davranacağını liste yaparsam ne anlamı var. Bu özel şeyler bi kadınların mı içinden geliyor.
Erkekler çiçeksi sitesine girip çiçek seçip gönderme dışında neden beyinleri çalışmıyor (istisnalar hariç)

Güldürdün beni, bizimde böyle bir kar küresi hikayemiz var :))))
Çalışmıyor bazen beyinleri, iki sene o kar küresine bakıp bakıp söylendim, en son tadilatta kırıldı deyip attım, töbe yarabbim :)))

Çiçek sepeti vb sitelerdeki oyuncak peluşlu aranjmanlardan bahsediyorsunuz sanırım.

Üstüne bu kadar sinir olduğunuz için adamın parasına yazık olmuş. Sevimli gözüküyor aslında o aranjmanlar.

Güldürdün beni, bizimde böyle bir kar küresi hikayemiz var :))))
Çalışmıyor bazen beyinleri, iki sene o kar küresine bakıp bakıp söylendim, en son tadilatta kırıldı deyip attım, töbe yarabbim :)))

:))) kız arkadaşımın kocası da mor bi kol saati almıştı hala anlattıkça sinirlenir. Hatta sinirlendi diye Apple watch aldı sonrasında kız teknoloji ile arası 0 sadece alo alo. Sonrasında kablosuz kulaklık alacak diye korktum

Yani bu sebepten dolayı kavga etmek garip geldi. Tamam bence de bir kadına alınacak bir hediye değil hatta baya gıcık. Ama adam bunu nerden bilsin? Seversiniz sanıp sizi mutlu etmek istemiş. Güzel bir dille teşekkür edip ben bu tarz şeyleri pek sevmiyorum diyebilirsiniz bi dahakine sevdiğiniz bir şeyi yapar. Böyle yaparsaniz memnuniyetsiz olarak görebilir karşı taraf sizi. Yani "o kadar uğraştım hala azarlıyor" tarzında.

Esim gecenlerde gonlumu almak için birkaç tane şeker , ekler falan almıştı.
O gün çok mutlu olmuştum sorun ayıcıkda değil bence .

Geçenlerde moralim bozukken yemek yemiyorum diye kids menü alıp oyuncakları seçmişti benim için benimde hoşuma gitti çok tatlı bi hareket ama ayı cıks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…