- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.495
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Yani bu sebepten dolayı kavga etmek garip geldi. Tamam bence de bir kadına alınacak bir hediye değil hatta baya gıcık. Ama adam bunu nerden bilsin? Seversiniz sanıp sizi mutlu etmek istemiş. Güzel bir dille teşekkür edip ben bu tarz şeyleri pek sevmiyorum diyebilirsiniz bi dahakine sevdiğiniz bir şeyi yapar. Böyle yaparsaniz memnuniyetsiz olarak görebilir karşı taraf sizi. Yani "o kadar uğraştım hala azarlıyor" tarzında.
Ayısız sadece Gül olsa bi nebze evde de nereye koyacağımı bilemedim
Bence ayı meselesini daha çok büyütmeyinYok ayı yüzünden tartışmadık. Ayı sebep değil sonuç
Kırmızı ince boyunlu bir vazoya sarılmış , kırmızı tulumlu beyaz yüzlü bir ayı mı bahsettiğiniz ? Ayıyı zarar vermeden vazodan ayırabilirsiniz.
Geçenlerde moralim bozukken yemek yemiyorum diye kids menü alıp oyuncakları seçmişti benim için benimde hoşuma gitti çok tatlı bi hareket ama ayı cı
Ay keşke o olsa bu daha büyük
Fotoğrafını yükleyip merakımıza son verebilirsiniz.
Artik içerige değil de alinma amacını düşünün sizde. Ama tabi ki en azindan zevkinize uygun bir şey alıp gelmesini tabi ki beklersiniz bu cok normal. Sonuç olarak gönlünüzü almak için bi şeyler yapmaya çalışmış diyelim...
Erkekler çiçeksi sitesine girip çiçek seçip gönderme dışında neden beyinleri çalışmıyor (istisnalar hariç)
Kolumda kocamın aldığı mor plastik saatle bunu okumam:))) kız arkadaşımın kocası da mor bi kol saati almıştı hala anlattıkça sinirlenir. Hatta sinirlendi diye Apple watch aldı sonrasında kız teknoloji ile arası 0 sadece alo alo. Sonrasında kablosuz kulaklık alacak diye korktum
Sevgiliniz kiz arkadasima hediye aldim begenmedi diye su yukaridaki cumleyi sizin icin kursaydi ne dusunurdunuz ben onu merak ettim?
Kolumda kocamın aldığı mor plastik saatle bunu okumam
Siz arkadaş grubu olarak hediye beğenmeme timi mi kurdunuz ne yaptınızSize hitap ediyordur umarım ama arkadaşımın tarzı Fenerbahçe’yse kola saati Trabzonspor
Anladım müsait bir zaman söylersiniz artık almasın .
Benim bu şekil panda ayıcık dolu hala severim geçen de oyuncak bebek alasım geldi büyümüsüm öyle dedi
Yalan bence
Siz arkadaş grubu olarak hediye beğenmeme timi mi kurdunuz ne yaptınız
Onun zevkine hitap eden şeyler almak için düşünüyorum özen gösteriyorum yukarıdaki cümleyi derse bi yerde yanlış düşünmüşüm der ona odaklanırım.
Esimle ilk sevgililik zamanlarimizda hic tarzim olmayan bir hediye almisti. Hic beyni calismiyor diye dusunmemistim. Dusunseydim simdi esim olmazdi zaten. Bence siz bunu bir dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?