peluş ayı

Yok ayı yüzünden tartışmadık. Ayı sebep değil sonuç

Geçenlerde moralim bozukken yemek yemiyorum diye kids menü alıp oyuncakları seçmişti benim için benimde hoşuma gitti çok tatlı bi hareket ama ayı cı
Anladım müsait bir zaman söylersiniz artık almasın .
Benim bu şekil panda ayıcık dolu hala severim geçen de oyuncak bebek alasım geldi büyümüsüm öyle dedi
Yalan bence

Kolumda kocamın aldığı mor plastik saatle bunu okumam

Anladım müsait bir zaman söylersiniz artık almasın .
Benim bu şekil panda ayıcık dolu hala severim geçen de oyuncak bebek alasım geldi büyümüsüm öyle dedi
Yalan bence

Aslına bakarsanız normal bi günde alsa gülerim sevinirim.
Zaten sinirliyim canım burnumda moralim bozuk.
Zaten hep derim bana özel günde yada kavgalı iken bir şey alma. Normalde içinden geliyorsa al. Özel günde görev gibi hiç sevmrm

Onun zevkine hitap eden şeyler almak için düşünüyorum özen gösteriyorum yukarıdaki cümleyi derse bi yerde yanlış düşünmüşüm der ona odaklanırım.

Esimle ilk sevgililik zamanlarimizda hic tarzim olmayan bir hediye almisti. Hic beyni calismiyor diye dusunmemistim. Dusunseydim simdi esim olmazdi zaten. Bence siz bunu bir dusunun.

Bir arkadaşıma hediye almam gerekiyordu, bir çift eldiven ve atkıyı uydurup almıştım, şirin bir hediyedir bence. Kız hediyeyi alınca hafif suratını astı, diğer arkadaşıma sorunca da ona göre fazla şirin falan dedi ama insan bozuluyor açıkçası. Ben kaç saat hediye aramıştım güzel olması için. Yani o da beğenip almış belk o da karar veremedi, sonra ayı almaya karar verdi ya da hiç uğraşmasa bile ayılar ne kadar pahalı artık. Bence yaptığınız ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…