peluş ayı

Adamın kafasına atmadım nesi ayıp

Koskoca herif, çelik kapı boyutlarındaki 35 yaşındaki eşim tartıştık diye bana bonibon çikolatalı küçük peluş ayıcık yolladı. Bence çok tatlı. Eşimin beni düşünerek yaptığı her şey değerli, bir kuru yaprak verse bile mutlu olurum.

Çok tatlı bi hareket ama normal zamanda alsın bana ya . Burnumdan solurken değil sinirliyken geçmiyo bana anladım

Bu nedenle hediyeleşme etkinliklerinden hoşlanmıyorum. Diğer taraf sizin özene bezene aldığınız hediyeye burun kıvırmış ve siz kırılmışsınız.

Oyuncaklı aranjmanlara ve çiçeklere harcanan paraya yazık ; hele bir de alan beğenmeyip atıyorsa.

Hediye alma konusunda ya kafaları çalışmıyor ya da üzerine çok düşünmek istemiyorlar. Ben de anlayamıyorum neden bu kadar başarısız olduklarını. Koskoca kadına oyuncak ayı alırken ne düşündü acaba? Başka seçenekleri yokmuş gibi ya kelebek-yusufçuk kolye ya kırmızı gül ya da oyuncak ayı. Ben eşime bana bir daha hediye almamasıni söyleyerek bu problemi kökten çözdüm. Hediye alınca daha çok sinirlerim bozuluyor çünkü alması daha iyi

+10000 bir Demet şakayık buketine ruhumu verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…