- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.495
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bir arkadaşıma hediye almam gerekiyordu, bir çift eldiven ve atkıyı uydurup almıştım, şirin bir hediyedir bence. Kız hediyeyi alınca hafif suratını astı, diğer arkadaşıma sorunca da ona göre fazla şirin falan dedi ama insan bozuluyor açıkçası. Ben kaç saat hediye aramıştım güzel olması için. Yani o da beğenip almış belk o da karar veremedi, sonra ayı almaya karar verdi ya da hiç uğraşmasa bile ayılar ne kadar pahalı artık. Bence yaptığınız ayıp.
Şu eğlencesine açılmış konuyu bu kadar dramatize etmesek
Bana ne ki dramatize edeyim. Siz sevgiliniz icin eglencesine konu acip beyinsiz demek sizi eglendiriyorsa, sizin icin sorun degilse benim icin hic degil. Keyfinize bakin. Iyi eglenceler.
Koskoca herif, çelik kapı boyutlarındaki 35 yaşındaki eşim tartıştık diye bana bonibon çikolatalı küçük peluş ayıcık yolladı. Bence çok tatlı. Eşimin beni düşünerek yaptığı her şey değerli, bir kuru yaprak verse bile mutlu olurum.
Ay yükleyip daha çok linç yiyemem
Ay bu güzelmiş kız bu değil dur bulursam atayım
Bir arkadaşıma hediye almam gerekiyordu, bir çift eldiven ve atkıyı uydurup almıştım, şirin bir hediyedir bence. Kız hediyeyi alınca hafif suratını astı, diğer arkadaşıma sorunca da ona göre fazla şirin falan dedi ama insan bozuluyor açıkçası. Ben kaç saat hediye aramıştım güzel olması için. Yani o da beğenip almış belk o da karar veremedi, sonra ayı almaya karar verdi ya da hiç uğraşmasa bile ayılar ne kadar pahalı artık. Bence yaptığınız ayıp.
Mesaj tekrarı
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Erkek arkadaşımla saçma bi konuşan tartıştık. 33 yaşındayım bugün peluş ayının koluna sıkıştırılmış Gül almış gelmiş ben şok
Neffeet ederim oyuncak ayıdan lisede hoştu o tür şeyler, ya bir kadının gönlünü almak için peluş ayı nedir. Normalde bugün sakinleşir unutur giderdim şuan regl dönemindeyim bide ayıya bakıp bakıp sinir basıyor.
Şimdi şunu okuyanlar pırlanta kolye mi alacaktı diyecekler var ama değil yaaa peluşta değil yani.
Hem bu ayı meselesi hem tartışma konusunda kendini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye savunuyor e ben nasıl davranacağını liste yaparsam ne anlamı var. Bu özel şeyler bi kadınların mı içinden geliyor.
Erkekler çiçeksi sitesine girip çiçek seçip gönderme dışında neden beyinleri çalışmıyor (istisnalar hariç)
Peki siz ne alsın isterdiniz?
+10000 bir Demet şakayık buketine ruhumu verebilirim.Hediye alma konusunda ya kafaları çalışmıyor ya da üzerine çok düşünmek istemiyorlar. Ben de anlayamıyorum neden bu kadar başarasız olduklarını. Koskoca kadına oyuncak ayı alırken ne düşündü acaba? Başka seçenekleri yokmuş gibi ya kelebek-yusufçuk kolye ya kırmızı gül ya da oyuncak ayı. Ben eşime bana bir daha hediye almamasıni söyleyerek bu problemi kökten çözdüm. Hediye alınca daha çok sinirlerim bozuluyor çünkü alması daha iyi
Sevdiğim adam gönlümü almak için ne alırsa alsın hoşuma giderdi. En kötü ihtimalle adamı eve çağırır aldığı hediyeye gülerdik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?