- Konu Sahibi bennebileyim
-
maskeyi alanların orjinali ile birebir olmadığının farkında olması gerek diye düşünüyorum. Birisinin seansı 300 tl birinin 150 ml'i 79 tl düşünün farkı. ben maskeyi kullandım dediğim gibi sivilceler söndü, ilk başta yanma oluyo ama maske kurudukça yanma gidiyo ki aslında bu yanma değil bir soğukluk oluşuyo yüzde sonra yüz normal ısısına geri dönüyo kokusu fena değil ayrıca :) sonuç olarak çokta kötü sayılmaz arkadaşlar.
arkadaşlar burada güzel yorumları görüp şu malum siteye telefon bıraktım . tahmin edin beni kaçta aradılar. gece 2 yemi ne geliyordu . evet buyrun kimsiniz dedim. adresinzi alayım pembe maske içindedi. ben adama kızdım bu saatte aranırmı diye vazgectm demiştim. güven vermeediler o saatte arayınca
merhaba;
yahu maskenin satışını gördüm internnete ama tereddütteyim.benm sadece sivilce izlerim var napsamki
kızlar bikaç gün önce seda sayanda pembe maske yapan kadın geldi seda sayan evde nasıl yapacaklar herkes sana gelemez dediğinde 2 kaşık kil gül badem ve kayısı yağlarından birer yemek kaşığı bir yemek kaşığı da saf gül suyu nu karıştırıp süreceksiniz dedi ben henüz denemedim deneyen ya da izleyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?