Yani bir şey asmak için gerildiği belli mandallar var üzerinde. Bu durumda bana saygısızlık değil mi bu ? Sen bana saygı duymazsan ben de duymam bu kadar basit. Ben nasıl kaldırmasını isterim diye kıvranırken cevap dahi yazmıyor. Kendi evi de benimle aynı konumda. O demirlerden kendi camına da yapabilir.Konu sahibi ben kötü niyetle asıldığını düşünmüyorum o ipin, aranızda konuşarak halledilseydi keşke
Konu sahibi ben kötü niyetle asıldığını düşünmüyorum o ipin, aranızda konuşarak halledilseydi keşke
Bizim burda büyüklerimiz özellıkle çamaşır güneş görsün rüzgarlansn ister ,acaba dedim o yüzden mi yaptı ... sizin ev güney cepheye bakıyorsa gelmiş takmış... artık konu kapanmış bi yerde umarım karşı taraf uzatmaz..Yani bir şey asmak için gerildiği belli mandallar var üzerinde. Bu durumda bana saygısızlık değil mi bu ? Sen bana saygı duymazsan ben de duymam bu kadar basit. Ben nasıl kaldırmasını isterim diye kıvranırken cevap dahi yazmıyor. Kendi evi de benimle aynı konumda. O demirlerden kendi camına da yapabilir.
dur sana iğrenç bişey anlatıyım. Anneannemlerin sokağında ben çocukken böyleydi ipi gerer asarlardı. Sokakta oynayan çocukların ben o çamaşırlara hapşırıp el sildiklerini bilirim.benim 2 balkonum var gene de içerde kurutuyorum yaz kış.gayet de kuruyorlar.dışarda sokakta kuruyan çamaşır hijyen değildir benim açımdan.
Ben şöyle de düşünmüştüm orada arabası olanlardan biri mi yaptı acaba diye. Çünkü arabalarını temizliyorlar bazen. Ama mesaja cevap bile vermeyince emin oldum diyebilirim. Bir de onlar da benim gibi giriş katta oturmalarına rağmen kapı önleri ayakkabı dolu. Şehirde yaşamanın kuralları var köy değil ki burası 50 haneli.Bizim burda büyüklerimiz özellıkle çamaşır güneş görsün rüzgarlansn ister ,acaba dedim o yüzden mi yaptı ... sizin ev güney cepheye bakıyorsa gelmiş takmış... artık konu kapanmış bi yerde umarım karşı taraf uzatmaz..
O yuzden yoneticiye soyle cozsun dedim benApartmandan uyarı geldi demek daha büyük kaos değil mi? Kadın gidip yöneticiye sorsa yönetici ben ne alaka diyecek.
Haklısınız doğrudur....Ben şöyle de düşünmüştüm orada arabası olanlardan biri mi yaptı acaba diye. Çünkü arabalarını temizliyorlar bazen. Ama mesaja cevap bile vermeyince emin oldum diyebilirim. Bir de onlar da benim gibi giriş katta oturmalarına rağmen kapı önleri ayakkabı dolu. Şehirde yaşamanın kuralları var köy değil ki burası 50 haneli.
Yok. Umarım kavga etmek için gelmez kapıma hiç gerginlik yaşamak istemiyorumyüzsüzden ses yok mu hala
kavga etmeyeceksiniz ki.kararlı bir ses tonuyla istemediğinizi derhal kaldırması gerektiğini söyleyeceksiniz.Yok. Umarım kavga etmek için gelmez kapıma hiç gerginlik yaşamak istemiyorum
Aslında sabah zilim çaldı ama uyuyordum ikinci kere çalmayınca bakmaya üşendim.
Ben söküp attım bile. Çöptelerkavga etmeyeceksiniz ki.kararlı bir ses tonuyla istemediğinizi derhal kaldırması gerektiğini söyleyeceksiniz.
Hayatımda daha saçma çok az şey gördüm. Hiç değilse camınızı kapatmamış. Ama ev sahibine ve yöneticiye şikayet edin tabii.Ya devam ederse ben ev sahibini bulup konuşacağım zaten evi yüksek fiyattan kiraya vermek için çıkartmak istiyor onları. Başıma bela olursa bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum beni de hırslandırdı çünkü. İçerde bi de arkadaşı vardı ‘ayıp ayıp’diyorlar beraber. O Demir de onun değilmiş basbayağı benim camımın demiriymiş benden önceki kiracı takmış. Onu almış ben eve taşınmadan benim diyor. Eki Görüntüle 3074403
olay çıkaracaksın, dinsizin hakkından gelen imansız olacaksın kardeşim.Bugün komşu yine çamaşırlarını pencere önüme askılıkla asmış. Kendisine ulaştım ve ‘Çamaşırlar senin mi?’ dedim. Gözlerini devire devire ‘evet’ dedi. ‘Ne bu inadın neyi amaçlıyorsun?’ dedim. ‘Yeter artık bu yaptığın gerçekten ayıp, benim demirimi atmışsın zaten öde parasını onun kendi camıma takıcam ben yoksa senin oraya asacağım dedi.’ Ben de madem kendi camına takabiliyordun getirip benim camıma neden izinsiz taktın dedim. Yönetici izin verdi dedi ki yönetici asla alakam yok diyor zaten karışma hakkı yok. Camımın önünde çamaşırlar hala duruyor. Kız çok çirkef bir şey nasıl çözeceğim bunu şaşırdım bugün evleri boyamıyormuş hadi bugün kalsın artık asmış da devam ederse iş çirkinleşecek atıcam o çamaşırları da çöpe büyük olay çıkacak. Tekrar muhatap olmadan nasıl çözeceğim bu durumu ? Ev sahipleri de sorunlu tiplermiş ondan dolayı yönetici muhatap olmuyormuş.
Camımla bitişikti o çamaşırlar, öncesinde uyarmış olmama rağmen. Gidip bugün ikinci kere söyleyince biraz ileri aldı. Ve ben 3. kez asla muhatap olmak istemiyorum çirkeflik seviyesinden dolayı.Hayatımda daha saçma çok az şey gördüm. Hiç değilse camınızı kapatmamış. Ama ev sahibine ve yöneticiye şikayet edin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?