Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Bu ne ya? Şaka gibi.

Hoş bişey değil ama sofra bezi falan silkeleseniz Madem çirkef bir tip, belki aklı başına gelir.
Çirkef olduğundan korkuyorum. Yani ben böyle bir şey yaparsam o gidip amber H. gibi kapımın önüne pisleyebilir o potansiyel var onda. Evde her kavgasında hepinizi öldürücem kendimi öldürcem diye bağırıyor. Evli olmasına rağmen başkalarıyla görüştüğünü ayaküstü muhabbet ederken söyledi düşünün. Boynunda bileklerinde kesikler var. Öyle kolay kolay bulaşılacak tip değil.

Yani biraz önce tartıştık kapıda ve hem utandım kapıda yaşanan durumdan hem de hala elim ayağım titriyor. Kendimi böyle bir duruma bir daha asla koymak istemiyorum. Gürültüsüz ve net çözüm lazım.

Deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Nahiflikle baş edemezsiniz böyleleriyle. Arkanızdan dalga geçer bide nasıl üste çıktım diye.

Offf, edepsizle uğraşmak da çok zordur. Ev sahiplerini alttan alttan haberdar etmek en mantıklısı o zaman. Ay sizin evde kavga gürültü bitmiyor, eve ne oluyor kim bilir falan diye kulağına üflenebilir.

İnsanların yüzsüzlüğü beni benden aldı.çağırın sigara içen arkadaşlarınızı çamaşırlarına üfleye üfleye içsinler.
Bir şey sorarsa yolun ortasına çamaşır asmışsın ne temizlik bekliyorsun derm.
Yöneticiyle ev sahibinize haber vern

Okurken korktum yahu.

Ohaa bu ne? Hayatımda ilk kez boyle bir varoşluğa şahit oluyorum. Deneyimsiz bir sürücü adayı, çamaşır telini arabasının altına alır umarım.

1- Sorması gerekirdi.
2- Sorsada olmaması gerekirdi..Yani hayır demeliydiniz.

3-Bana sormadan bana ait pencereme o seyı yaptırdıysa onu ordan kımseye sormadan söker atarım net..!

Problemli demişsiniz...Güzellikle istemediğinizi belirtin hatta bastan sorması gerektiğini söyleyin...Saçmalarsa o pencerenin sizin malınız oldugu ve sizin onun önüne birşey koymamanızla alakalı ılla hukukı bır surecle mı ıspat edelım deyın...

Yöneticiyle tekrar konuştum inatlaştığını ve tekrar muhatap olmak istemediğimi söyledim. Kendisine rica ettim ancak ben karışamam dedi. Ev sahibinin varsa numarası bana gönderecek. Ben de ilerleyen zamanda devam ederse ev sahibine sorun yarattığını söyleyeceğim. Aklıma gelen en mantıklı çözüm bu. Evi boyatıyormuş bugün. Belki de evden çıkacağı içindir.

Varoş karıya bak. Rezalet. Donunu tumanını sokağa asarken hiç mi utanmıyor. Ultra premium mağara kadını. Ben olsam inadını yediririm, o çamaşırları temiz bırakmam. Kiracıysa çıkarttırın, apartmanda yaşamayı öğrensin maraba. Ay nasıl sinir oldum.

Kesinlikle bazı insanlar tatlı dilden kibar uyarıdan anlamıyor üst komşum ne bulsa balkondan aşağı çırpardi kaç kere insan gibi uyardım hatırlamıyorum en son cirptigi pisler biriktirip kürekle birlikte kapısının önüne fırlattım ve ev sahibini arayıp şikayet ettim ve sonuç ben kazandım

Arsız bir de demirimi sipariş et getir kendi camıma takacağım diyor. Ben de benim camıma izinsiz takmadan direkt kendi camına takaydın dedim. Arsız hala kendini haklı görüyor.
O çamaşırların üstüne gerekirse çamaşır suyu boca ederim gitsin demirlerle birlikte çamasır da alsın varoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…