Perdemin arkasından görünmem

Aynısı benim de başıma gelmişti.bastim yaygarayi "benim tülüm kapalı demek ki onlar benim evimin içini beni gözetliyorlar.ne hakla yaparlar ,sapkı mı bunlar,evimin içinde de mi rahat dolaşamıcam ben de onları şikayet edicem"daha neler neler.dediklerine diyeceklerini pişman ettim onları.sen de böyle yap kimse bizim evimizi gözetleyemez.ayrica bir şey farketmez ama ben de tesettürlüyüm.

Bu ne ya, siz nasıl bunu bu kadar normal karşılıyorsunuz? Ev sahibi nasıl gelip sizi böyle bi konuda uyarabiliyo? Kocaları benim evimin içini gözetleme dün o sapık kocalarına sahip olsunlar diye bas bas bagiracagina bı de çok utandım falan mı diyosunuz? İnsanlara sınır koymakta neden bu kadar zorluk cektiginizi anlayamıyorum

Ne giydiginize varana kadar bakarken gözleri cıkmış olmalı... birinin evini gözetlemek de bir hırsızlık biçimi. Insan evinde de istedigi gibi dolasamayacaksa... Ayrica herkesin temizligi de kendine ilk defa boyle birsey duyuyorum. Benim evime zarari dokunmadığı surece birinin evine karışma fikrini aklim almiyor. Umarim tez vakit ordan taşınırsınız.

Ne biliyim çok fena utandım ama hiç düşünemedim görüneceğimi, aklımın ucundan geçmedi
Orası sizin eviniz şahsi mülkünüz ister tesettürünüzle isterseniz çıplak oturursunuz. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bir daha gelirlerse ağızlarının payını verin kapıyı da sertce kapatın ki bu hadsizligi yapamasınlar

Temizliginize karisamazlar aslinda disardan net görünüyorsa sizin icin uyarmis olabilir ama soyleme tarzi cok yanlis ilk once esini uyarmaliydi balkona cikmani istemiyorum diye yada size gelip dogrudan soylemeliydi

Tesettürlü olduğunuzu bildiği için uyarmıştır iyilik olarak düşünün bence

Gozukme konusu beni asar karisik mevzu
Amaaa kimse camin kirli balkonun pis diyemez oyle bir firsat vermem kimin ne haddine ya?
Gozukme konusunu tam anlayamadim gunduzmu gecemi guneslik varmi camlarin konumu nasil
Onuda soyleyemezler de hadi iyi niyetli bakalim

Evde kim tesettürlü dolaşıyor ki ? Burda rahatsız olacak kişi sen değilsin. O kadar mesafeden seni izleyen sapık herif utansın

Evimde otururken beni dikizleyecekler. Sonra utanmadan seni dikizledik, ustune basina dikkat et diyecekler, salonumda oturdugum koltuga bile karisacaklar ve ben kendimi suclu hissedip utanacagim? Su konu hayret ettigim konular arasinda ust siralari zorlar.

Edepsiz insanlara prim veriyorsunuz bu tavrinizla. Tesetturlu olup olmamaniz neyi degistirir? Evinizde bile mahreminizi gozetleyen insanlara karsi evde de mi tesetturlu gezeceksiniz?

Ne terbiyesizlik. Kime ne millete zarar vermedikten sonra balkonuma kusarım istersem. Ay sınır bir durum

Sessiz, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyseniz, ne yazık ki bazı insanlar sessiz olduğunuz zaman her şeyi söylemeyi, karışmayı kendine hak görüyorlar, hele de kiracıysanız ve çoğunluğu eski komşulardan oluşan evleri kendilerine ait bir mahallede oturuyorsanız, bildiğiniz gözlem altında tutulan denek gibi davranıyorlar.

Ne kadar sessiz ve hanımefendi olursanız olun, bazen bazı yerlerde anladıkları dilden konuşmak gerekiyor, normalde çok sakin, kimsenin lafını etmeyen, kendi işine gücüne bakan bir komşuyumdur lakin hayat insanı pişiriyor, bazıları sebebiyle elini beline dolayıp çat çat lafını söyleyen biri olmayı da öğrendim, siz de susmayın, utanmayın da, evinizde hangi koltuğa oturup ne zaman balkon yıkayacağınıza, ne giyeceğinize siz karar verirsiniz, taviz verirseniz yetinmez daha fazlasını talep ederler çünkü bazı insanlar haddini bilmeyecek kadar cüretkardır.

Ev sahibinize de lafınızı söyleyin, bana laf taşımaya kalkmayın artık, evimi dikizleyeceklerine herkes işine baksın deyin, ev sahibinin evinde hayrına oturmuyorsunuz, bedeli karşılığı kiraladığınız evde ne yapacağınız ev sahibini bile ilgilendirmez.

Sizin ev temizliginiz dışarıdaki kimseleri ne ilgilendirir? Insanlara halt etmek düşer. Ayrıca o hanım ne cürretle size insan gönderip uyarıda bulunmuş? Kocası bakmasın önce size. O uyarı gelince bunu soylemeliydiniz. Kalın perdelerinizi falan da cekmeyin. Daha neler... Insanlık hali gözükmüş kasti yapmadınız. O hanımın kıskançlığı bence...

Ya istersem perde açıkta sütyenle gezerim onlara ne ya ben büstiyerle balkona çıkıyorum annem kızıyor ama anlam veremiyorum millete neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…