- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Var malesef çok yakın evlerimiz. Ben de temizlik hastası olmasam da, her gün ev işi ve çocuklar dışında hiç bir şey yapamayan biriyim. Sürekli ev topluyorum özellikle büyük kızım aşırı dağıtıyor. Geliniyle yaşıyor. Kendileri her gün balkon siliyor, her hafta cam siliyor ben o kadar sık yapmıyorum diye ev sahibine şikayet ettiğini duydum, temiz olduğu halde, ki olmasa sa onun ne haddine. İşsiz mi nedir bu insanlar bilemedim ki hiç tanımadığı insanın hayatına burnunu sokuyor hoş tanısam da diyemem ben olsamBöyle insanlar gercekten kaldi mi ya
Bacim bu insanlarin dertleri yok.Var malesef çok yakın evlerimiz. Ben de temizlik hastası olmasam da, her gün ev işi ve çocuklar dışında hiç bir şey yapamayan biriyim. Sürekli ev topluyorum özellikle büyük kızım aşırı dağıtıyor. Geliniyle yaşıyor. Kendileri her gün balkon siliyor, her hafta cam siliyor ben o kadar sık yapmıyorum diye ev sahibine şikayet ettiğini duydum, temiz olduğu halde, ki olmasa sa onun ne haddine. İşsiz mi nedir bu insanlar bilemedim ki hiç tanımadığı insanın hayatına burnunu sokuyor hoş tanısam da diyemem ben olsam
Ev sahibine söylemeleri ev sahibinin de ne münasebet demeden gelip size söylemesi saçma.Yalnız bizim de karşıda kapalı bir bayan var perdesi açık atletlerle dolaşıyor.Ben rahatsız olmadım ama içimden de şu geçmedi değil ben bile perde olayına dikkat ederim o abla kapalı olmasına rağmen nasıl dikkat etmiyor ilginç.Hoş beni ilgilendirmez eşim de bakacak değil.Bu arada balkon cam ne alaka ne biçim mahalle.Sanki ev sahibi sizin anneniz babanız şikayet ediyorlarHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Benim arka odalarımın camı bekar kızların yaşadığı bi evin balkonuna bakıyor. O kızlar da göbeği beli açık balkona girip çıkıyor eşimin çok defa baktığını gördüm, benimle konuşurken bile farkında değil gözünü ayıramıyordu. Çok üzüldüm ama bırak kızları uyarmayı eşime bile söylemedim.Ya istersem perde açıkta sütyenle gezerim onlara ne ya ben büstiyerle balkona çıkıyorum annem kızıyor ama anlam veremiyorum millete neee
Gelsene hakkaten yaBacim bu insanlarin dertleri yok.
Derdi olan insan böyle seylerle ugrasmaz.
Keske o mahallede bi gelsem
Perdem örtülüydü ben ondan bu kadar büyüttüm içime dert ettim. İnsanlar çooook cüretkar ya mahallede herkesin duyabileceği şekilde karşıdan karşıya söylemesi mi desem, ev sahibinin gelip başka koltukta otur demesi miEv sahibine söylemeleri ev sahibinin de ne münasebet demeden gelip size söylemesi saçma.Yalnız bizim de karşıda kapalı bir bayan var perdesi açık atletlerle dolaşıyor.Ben rahatsız olmadım ama içimden de şu geçmedi değil ben bile perde olayına dikkat ederim o abla kapalı olmasına rağmen nasıl dikkat etmiyor ilginç.Hoş beni ilgilendirmez eşim de bakacak değil.Bu arada balkon cam ne alaka ne biçim mahalle.Sanki ev sahibi sizin anneniz babanız şikayet ediyorlar
Böyle insanlara gicik oluyorum bogasim geliyorGelsene hakkaten yaburda kimsem yok kiracı geldim bin pişman oldum mune hanımın yazdığı gibi denek gözüyle mi bakıyorlar ne, ben asla karışmadığım halde bu bana sıkıntı veren kaçıncı kişi...
Kapısına gidip konuşmak istiyorum da sonu kavgaya varsın istemiyorum. Böyle hiç bir şey yok gibi sustum, bu akşam ambulans geldi mahalleye hepimiz cama çıkıp baktık o kadın da camdaydı çok baktım hiç bana doğru bakmadı. Hep var gereksiz insanlar burnumuzun dibinde maalesefBöyle insanlara gicik oluyorum bogasim geliyorAllah yardimciniz olsun.. malesef yurtdisinda yasiyorum yoksa inanin gelir o insanlara nekadar gereksiz olduklarini söylerdim
Allah Allah nasıl görmüşler perdeler örtülüyken,bilemedimPerdem örtülüydü ben ondan bu kadar büyüttüm içime dert ettim. İnsanlar çooook cüretkar ya mahallede herkesin duyabileceği şekilde karşıdan karşıya söylemesi mi desem, ev sahibinin gelip başka koltukta otur demesi mi
Hic muhattap bile olmayin. Böyle insanlar hayatinizda sikintidan baska birsey getirmez. Degeerli vaktinizi evlatlariniza harcayinKapısına gidip konuşmak istiyorum da sonu kavgaya varsın istemiyorum. Böyle hiç bir şey yok gibi sustum, bu akşam ambulans geldi mahalleye hepimiz cama çıkıp baktık o kadın da camdaydı çok baktım hiç bana doğru bakmadı. Hep var gereksiz insanlar burnumuzun dibinde maalesef
Eşiniz demek ki görmemiş bir ayıBenim arka odalarımın camı bekar kızların yaşadığı bi evin balkonuna bakıyor. O kızlar da göbeği beli açık balkona girip çıkıyor eşimin çok defa baktığını gördüm, benimle konuşurken bile farkında değil gözünü ayıramıyordu. Çok üzüldüm ama bırak kızları uyarmayı eşime bile söylemedim.
Ben de konuyu saskinlikla okudum, herkes ayni seyi yazmistir dedim ama yorumlar daha cok sasirtti.Bende mi bir acaiplik var??
Karşı taraf utanmaz mı, sapık mı anlayamadıminsanları evlerinde gözetliyorlar sonra da kusura bakma seni gözetledik diyorlar
Siz ne yazarlar diye düşündünüz ki? Ev sahibi benim de kapıma böyle bişeyle gelince çok şaşırdım hatta ona göre iyi ki uyarmış, Allah razı olsunmuş, benim evde öyle giyinmem doğru değilmiş, bundan sonra o koltukta oturmazmışımBen de konuyu saskinlikla okudum, herkes ayni seyi yazmistir dedim ama yorumlar daha cok sasirtti.
Hemen hemen hepsi bakıyor malesef. Duyduğum kadarıyla durum böyle. Ben merak ettim bu beni perde arkasında olduğum halde uyaran hanım abla yolda orda burda açık bir kız görünce ne yapıyor acaba herkesi uyaramayacağına göreEşiniz demek ki görmemiş bir ayı
Nietzsche'nin bir lafı vardır; "kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur." bakın bu hiç şaşmaz. Namussuz olmasalar, akılları fikirleri sizin perdenizin ardında ne giydiğinizde olmazdı, farkında bile olmazlardı. Kazara görseler başlarını çevirir hayatlarına devam ederlerdi. Orası sizin eviniz, istediğiniz gibi dolaşın umrunuzda bile olmasın böyle ahlaksızlar.Siz ne yazarlar diye düşündünüz ki? Ev sahibi benim de kapıma böyle bişeyle gelince çok şaşırdım hatta ona göre iyi ki uyarmış, Allah razı olsunmuş, benim evde öyle giyinmem doğru değilmiş, bundan sonra o koltukta oturmazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?