- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Striptizde yapar orası onun evi ya.Kesinlikle. Goren de kadin pencere onu de striptiz yapiyor sanacak. Alt tarafi evinde askiliyla oturmus. Boyle salak sacma seyleri dert edinen gercek bir “mahalle kulturu” ve baskisi iste. Sokakta yuruyemez hale gelisimizin sebepleri boyle insanlarin varligi ne yazik ki
İncelik yapmamış bebişkem zaten, sinsilik yapmış. İncelik camdan cama bar bar bağırıp kusurunu ortaya yayarak yapılmaz.Striptizde yapar orası onun evi ya.
Evınde ne yapacagini karsı apartmandaki nacıye ye sormayacak. Perdesi kapalı yani kadının?
Balkon falan olsa tamam diyecegım de evde kendi koltuğunda perdesi cekılı...
Cesarete bak ya.
Iste incelik yapmis der tesekkur edersek bu tiplere, yarın evıne giren cıkana karısırlar.
Boyle artarak devam eder.
Yıkamadıgı balkona karısmıslar, tiplere bak.
Aynen oyle. Zaten ıncelıgı de herkes yapmasın ya. Evımde hangi koltukta oturacagımı soylemelerı bana gore incelik degıl, hadsizlik.İncelik yapmamış bebişkem zaten, sinsilik yapmış. İncelik camdan cama bar bar bağırıp kusurunu ortaya yayarak yapılmaz.
Sizin bulunduğunuz odayı kastetmiştim.Benim mutfağım iki taraflı cam,tek tarafın güneşliğini kapatıyorum bu yüzden.Tam karşımdaki evin balkonu camlı boydan boya
Yaa ne demek eşi cikiyormus da dikkat etsin giydigine şuan okadar sinir oldum ki. O aptal adam rahatsız oluyorsa çıkmasın cama madem. Terbiyesiz. Evet bende tesetturluyum bı kere ip kolluyla cama çıktım biri gördü uyardı ben onu normal karşıladım. Ama bana deseydiki benim eşim görüyor valla kavga cikartirdimHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Dengesizler sokağı heraldeÇok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra
balkon dedın aklıma geldıStriptizde yapar orası onun evi ya.
Evınde ne yapacagini karsı apartmandaki nacıye ye sormayacak. Perdesi kapalı yani kadının?
Balkon falan olsa tamam diyecegım de evde kendi koltuğunda perdesi cekılı...
Cesarete bak ya.
Iste incelik yapmis der tesekkur edersek bu tiplere, yarın evıne giren cıkana karısırlar.
Boyle artarak devam eder.
Yıkamadıgı balkona karısmıslar, tiplere bak.
Ev içi sizin özeliniz. Perdeniz kapalı olduğu halde sapık kocası görecek diye sizi uyaran o kadına ağzının payını vermelisiniz.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
sızı nıye uyardılar kıYaa ne demek eşi cikiyormus da dikkat etsin giydigine şuan okadar sinir oldum ki. O aptal adam rahatsız oluyorsa çıkmasın cama madem. Terbiyesiz. Evet bende tesetturluyum bı kere ip kolluyla cama çıktım biri gördü uyardı ben onu normal karşıladım. Ama bana deseydiki benim eşim görüyor valla kavga cikartirdim
Ne kadar bakımlı ve mutlu kadın demeyen kıskanc ve art nıyetlıdırbalkon dedın aklıma geldı
bızım balkonun camı fılmlı gıbısanıyorum kı dısardan net gorulmuyor megerse goruluyormus ne bıleyım ben
gecen seneydı sacıma keratın yapıyorum balkonda ıslak saclarımla cıktım sacları kuruttum keratın surdum yıne fonledım duzlestırdım 1 saat falan sacımla oynadım bır saga attım bır sola attım habıre bırseyler surdum falan dusunsene manyak kadın cıkmıs balkonda sac kurutuyor gıbı duruyor ve ustumde sadece atlet altımda kısa şort
balkonda da ınsanlar oturuyordu ne bılım ben gorundugunu bu sene ogrendım karsımdakı balkon cam balkon yaptırınca anladım kı meger oldugu gıbı ıcerısı gorunuyormus
hakkımda ne dusunduler kım bılır...
Vay be ne hayatlar var diye hayıflanmışlardırbalkon dedın aklıma geldı
bızım balkonun camı fılmlı gıbısanıyorum kı dısardan net gorulmuyor megerse goruluyormus ne bıleyım ben
gecen seneydı sacıma keratın yapıyorum balkonda ıslak saclarımla cıktım sacları kuruttum keratın surdum yıne fonledım duzlestırdım 1 saat falan sacımla oynadım bır saga attım bır sola attım habıre bırseyler surdum falan dusunsene manyak kadın cıkmıs balkonda sac kurutuyor gıbı duruyor ve ustumde sadece atlet altımda kısa şort
balkonda da ınsanlar oturuyordu ne bılım ben gorundugunu bu sene ogrendım karsımdakı balkon cam balkon yaptırınca anladım kı meger oldugu gıbı ıcerısı gorunuyormus
Yaaaa benimde yatak odasında dolabın karşısında pencere var kapalı tutayım bari iyi ki öğrendim bunugeçen haber vardı
adam evinde mastürbasyon yapıyormuş
karşı apartmandaki adam balkona çıkıp görmüş
şikayetçi olmuş dava açılmış
sonuçta evinin içi istediğini yapar demiş mahkeme
konu sahibi karşında ayna varsa görünüyor
hatta benim yatak odamda camın tam karşısında gardrobun aynası var
tül çekili de olsa aynadan kaynaklı karşıdan görünüyor
genelde o perde kapalı oluyor yoksa giyinirken soyunurken görünürüz
uyarma şekli çirkin
eşi balkona çıkarsa görürse diye uyarmış
lakin 5. kattan 2. katın içini de nasıl görmüş onda da dürbün var demek ki
ben görseydim sesimi çıkarmazdım
hani sizi tanısam belki de ev sahibi ile bu şekilde asla haber göndermezdim
Konuyla alakası yok ama / Ay keratini nerden alıp nasıl yapıyorsun bunla ilgili makale yazsan keşkebalkon dedın aklıma geldı
Benim komşum olsaydınız "ayyyy ne güzel ya kadın hiç üşenmedi valla" derdimbalkon dedın aklıma geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?