Perdemin arkasından görünmem

Kadın kocasına bakma diyemedigi icin sizin uyarılmanızı istemiş herhalde. Gerçi ipli atletiniz bile göründügüne göre herhalde baya ince tüller anlayamadım.. neyse .. mahalle de garip .

Striptizde yapar orası onun evi ya.
Evınde ne yapacagini karsı apartmandaki nacıye ye sormayacak. Perdesi kapalı yani kadının?
Balkon falan olsa tamam diyecegım de evde kendi koltuğunda perdesi cekılı...
Cesarete bak ya.
Iste incelik yapmis der tesekkur edersek bu tiplere, yarın evıne giren cıkana karısırlar.
Boyle artarak devam eder.
Yıkamadıgı balkona karısmıslar, tiplere bak.

İncelik yapmamış bebişkem zaten, sinsilik yapmış. İncelik camdan cama bar bar bağırıp kusurunu ortaya yayarak yapılmaz.

İncelik yapmamış bebişkem zaten, sinsilik yapmış. İncelik camdan cama bar bar bağırıp kusurunu ortaya yayarak yapılmaz.
Aynen oyle. Zaten ıncelıgı de herkes yapmasın ya. Evımde hangi koltukta oturacagımı soylemelerı bana gore incelik degıl, hadsizlik.

Normalde tek tül kapaliykan ışık açık olursa evin içi görünür ben dikkat ederim görünmesini istemem ama misal bizim karşı sitede kimse güneşligini çekmez gece gündüz açık olur ışık yanınca evin içi de görünür ama gözümüzün ucuyla dahi bakmayiz ayıptır yani başkasının evinin içindeki insanın ne giydiğine kadar görmek çok ayıp gerçekten.

Yaa ne demek eşi cikiyormus da dikkat etsin giydigine şuan okadar sinir oldum ki. O aptal adam rahatsız oluyorsa çıkmasın cama madem. Terbiyesiz. Evet bende tesetturluyum bı kere ip kolluyla cama çıktım biri gördü uyardı ben onu normal karşıladım. Ama bana deseydiki benim eşim görüyor valla kavga cikartirdim

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra
Dengesizler sokağı heralde
Bana ev sahibim böyle diyecek "evimin içinde iç çamaşırıyla da gezerim amuda fa kalkarım balkonda da otururum kimseyi ilgilendirmez. Rahatsız olan kocasını doktora götürsün çünkü bu hastalık, sapıklık" derdim
Sen bide utanmışsın
İlginç

balkon dedın aklıma geldı
bızım balkonun camı fılmlı gıbı sanıyorum kı dısardan net gorulmuyor megerse goruluyormus ne bıleyım ben
gecen seneydı sacıma keratın yapıyorum balkonda ıslak saclarımla cıktım sacları kuruttum keratın surdum yıne fonledım duzlestırdım 1 saat falan sacımla oynadım bır saga attım bır sola attım habıre bırseyler surdum falan dusunsene manyak kadın cıkmıs balkonda sac kurutuyor gıbı duruyor ve ustumde sadece atlet altımda kısa şort

balkonda da ınsanlar oturuyordu ne bılım ben gorundugunu bu sene ogrendım karsımdakı balkon cam balkon yaptırınca anladım kı meger oldugu gıbı ıcerısı gorunuyormus

hakkımda ne dusunduler kım bılır...

Ev içi sizin özeliniz. Perdeniz kapalı olduğu halde sapık kocası görecek diye sizi uyaran o kadına ağzının payını vermelisiniz.

sızı nıye uyardılar kı
el ınsanı nasıl ne hakla gelıp uyarabılıyor cok saskınım

Yalnız garip değil mi bu durum ya dip dibe değil evler içerde ışıkta yanmıyorsa nasıl gözüksün. Oturup dürbünle bakmadılarsa. Bana normal gelmedi bu durum.

Şerefsiz kocasının gözünü bantlasın o komşuda ayrıca. Eşim öyle bir şeye denk gelse bir daha o balkona çıkmaz bile.

Ne kadar bakımlı ve mutlu kadın demeyen kıskanc ve art nıyetlıdır

Vay be ne hayatlar var diye hayıflanmışlardır

Yaaaa benimde yatak odasında dolabın karşısında pencere var kapalı tutayım bari iyi ki öğrendim bunu

Konuyla alakası yok ama / Ay keratini nerden alıp nasıl yapıyorsun bunla ilgili makale yazsan keşke

Şu insanlara o koca burunlarını herşeye sokmamaları gerektiğini bir türlü öğretemedik ya, yazıklar olsun bize

Konu sahibi niye utanıyorsunuz, onu anlamadım ben. Karşınızda kocasına, gözlerine sahip çıkması gerektiğini öğretemeyen veya kocasından korkup ona laf söyleyemeyen, gücünü böyle göstermeye çalışan rezil biri var.

O ev sizin özel alanınız. İsterseniz çıplak oturursunuz, isterseniz amuda kalkıp saatlerce durursunuz kimseyi ilgilendirmez.

Ben olsaydım ev sahibime, gelip kendisi söylesin o zaman derdim

Benim komşum olsaydınız "ayyyy ne güzel ya kadın hiç üşenmedi valla" derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…