- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.041
seyzoşum burdasın canım öptümmm çokk...minik mercimeğini de....
Ben birkaç gündür okadar ağırlaştım ki.Yatakta dönerken,yürürken,ayaktayken çok zor oluyor.Belim ve karnım ağrıyor.Dün gece uykudan uyandığımda zeytinyağı sürdüm göbeğime,ağrıyordu çünkü.Aradan birkaç saat geçti ki sabah bir baktım göbeğim pembe pembe çatlamış bile.Bir kaç saatte evrim geçirmek bu olsa gerek.Ama ne diyelim sağlık olsun.Bebişlerimizin canı sağolsun yeter ki...Pazartesi acilen dişçiye gitmem lazım.Diş etlerim çok kötü çekildiAllah ım hayırlısıyla,sağlıkla,vakti zamanı gelince bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Amin...
yaa sorma canım yaa bende taa 3. aydan itibarenn badem ve kakao yagını karıstırıp hergün sürdüm hatta onun yüzünden bütün ev tişörtelerim çöp olcak.hep göbek bölümü eskidi yagdan inceldi ve kokusu okdr berbatkii ayyyyyy
geçen bir baktık göbek deliğinin az altında saglı sollu 4-5 parmak kalınlıgında toplamda çatlak olmuşş dedimm hayyy bennn senin ................................... :)))))) sonra dedim yapcak birsy yokk demekki bikini giymee zamanım bukdrmışşş:))
eşlimde diyokiii sen anne olcan utanmadan birde bikinimi giycen vayy bee anneye bakk :))))))))
dedim mayokini giyecemmmmDDDDDDDDDDDDD
birde yanlarda çatlamış zatn catlagım vardı onlar uzamış böyle kırmızıı suan benmkide beyazlaşmadıı henüz:)))
senin birde ikizz sen şimdiden göğüs uçlarınada yaş sürr aman he ihmal etmee valaa benm aklıma geldkçe sürüyorum yumusacık yapıyoooo
bebişlerimizin canı sagolsundaaa biz toparlnırızdaaa güzelleşirizde :))
Canlarrrım selamm geçmişi okuyamadan dalıyorum direkÖncelikle iyi bayramlar herkeseee yazamadım istanbulda ablamın yanındaydımmm. Bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik doktorumuzunda önersiyle hakkımızda hayırlısı olsunnn dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Haftaya adet olup gidicem bakalım. Eğer tutarsa sonucu tamda eşimin doğumgününde öğrenmiş olucaz ne büyük tesadüf. Allahım hayırlısını versin hepinizi çok seviyorum
Eki Görüntüle 541098 Eki Görüntüle 541097
kızlarr ummadığım anda batı yumoşu bilmediğim anda geldi bebeğim :119: ya mübdiu inşallah sağlıkla hep benimle kalır dr a gitmedim daha yarın gidicem ama hamileyim demi kızlar sabahın ilk idrarı falan da değil akşam üstü aklıma gelip yaptığım test birinde 2. kırmızıyı görünce dayanamadım başka testte de yaptım çok heyecanlıyım rabbime çok şükür... testler bire d Best diğeri pyro clinic
Eki Görüntüle 541098 Eki Görüntüle 541097
kızlarr ummadığım anda batı yumoşu bilmediğim anda geldi bebeğim :119: ya mübdiu inşallah sağlıkla hep benimle kalır dr a gitmedim daha yarın gidicem ama hamileyim demi kızlar sabahın ilk idrarı falan da değil akşam üstü aklıma gelip yaptığım test birinde 2. kırmızıyı görünce dayanamadım başka testte de yaptım çok heyecanlıyım rabbime çok şükür... testler bire d Besırlıst diğeri pyro clinic
günaydınn kızlarr
geçmiş bayramınızı kutlarım hepinizin sabah sabah güzel bi haber aldık galibaaa :)
ASOSSUMMM canımmm harika bi haber buuu muhteşemmm onlar ne güzel çizgiler öle maşallah kan ne zaman vericeksin halayını ozamana saklıyorumm
PERİİİMM aşılamaya mı karar verdiniz çok sevindim canım benimmm inşallah yıkanmış hazır spermcanlarla olacak bu iş üstlik eşinin doğum gününe rastlıyor herşeyde bi hayır vardır bitanem belkide eşine doğum günü hediyesi bebişini verirsin
MEHMETDERYAAMM canımm yaa zorlanıyorsun değil mii Rabbim yardımcın olsun birtaneyi taşımak bile zorken sen iki taneyi taşıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?