Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nerdesinn sen topikte hamiş patlaması var sen şimdi geliyon gerçi bugün topik durgun herkes bayram kutlamasına gitti herhal :44:

sağol canım asosda görünce bi heyecan oldu nöbetçi eczaneye koştum sabah allah cümlemizi tamamına erdirsin ,inşlallah

ayyy canım sesin çıkmıyordu kaç gündür.
sende de güzel haberler varmış meğer
hadi kan tahlilinide yaptır gayrıııııııııııııııı
bayramımız devam etsin

sağol canım ya ben de perşembe düşünüyorum çünkü çarşamba salı okulda çok yoğunum

bende 6 yil evliyim iki asilama yaptim ama birsey yok hayirlisi bu heralde.benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi dogurdu hata ikinciyide yaptilar ama brn hala sifir tik yok.insaallah bende bir gun buraya hayirli haberlerimi yazarim

bende 6 yil evliyim iki asilama yaptim ama birsey yok hayirlisi bu heralde.benden sonra evlenen arkadaslarim hepsi dogurdu hata ikinciyide yaptilar ama brn hala sifir tik yok.insaallah bende bir gun buraya hayirli haberlerimi yazarim

hep öle diyoruz canım hayırlısı her zaman hayırlısı sorun ne doktorlar ne diyor 6 yıldır istiyosunuz da olmuyo mu benim arkadaşlarımınkiler okulabaşlayan 3. doğuran herşey var onları düşünme ozaman kendi kendine işkence etmiş oluyo insan sen hayırlısı ile dua ile iste bebeğini

Benim mesai bitmek üzere kızlar hepinizi kocaman
Asosum yarın senin halayını çekmek üzereeeee şimdiden prova yapıyım

TUMMM HAMISLERIMIZEEEeeeeeeeeeeeeee

yuce rabbimmmmm topigimizin bereketini arttirsinnnnnnnnnn
dualarimizi kabul etsinnnnn
hepimiz icin hayirli yazilar yazsin
hepimize hayirli kaderler cizsinnnnnnnn
her daimm mutluluklar versinnnnnnn
guzel gunlaerrrrr yasatsin insallahhhhhh
yuvalarimizi mutlulukla suslesinnnn yavrularla neselendirsin insallahhhh
askli saglikli gunlereeeeeee

opuyorummmmm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiii

PERIMMMMMMMMMMMMMM arada mutfaga optummmmm

gunun monusuuuuu

yaprak dolmasi
kefir
salata
yogurt

kek

muckssssssssssssssssssssSSSSSSssSSsSSSS

sorunum ilk onceden troid var dediler ve ilac yazdilar daha sonra tahlil yaptirdigimda baska bi doktor senin troidin yok dedi niye ilac yazmislarki dedi bu olay avrupada oldu.iki ayri doktor farkli seyler soylediler.neyse daha sonra asilama yapildi ve doktorum yuzde elli tutar dedi ama hic birsey olmadi ikinci ayni sekilde ve gene tutmadi .cok agladim yalvardim ama yilar su gibi akti gecti ve alti yil oldu yediye girmek uzereyiz .

ayyy asosuuum dualarımız kabul oldu yaw
MAAŞŞAAALLLLAAAH (ya ben bu nazar boncuğunu ekleyemiyorum:44:)
inşallah teyzesinin gülü annesini hiç üzmeden gelicek bu sefer tatlım

nerdesinn sen topikte hamiş patlaması var sen şimdi geliyon gerçi bugün topik durgun herkes bayram kutlamasına gitti herhal :44:

burdaydım şans meleğimiz hafzakımız
biraz rahatsızım canım ben yaaa iştah yok hep miğdem yanıyor bulanıyor bi garip. fazla ayakta da duramıyorum belim çok ağrıyor. boyum uzun benim herhalde ondan:44:

sende öyle üzücü haberleri sakın takma kafana meleğini düşün iyi düşün iyi olsun tatlım

yarın olsun hemencik sonrada perşembe olsun hergün güzel haberler olsun

kızlar bojouuuum dan haber var mı halasını bekliyordu o da... bi bombada o patlatır mı dersiniz

tatlım benimmm taze annemmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağındada görmeyi nasip etsin rabbim ayyyyyyy çok sevcindimmm yaaaaaa

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................10.......... .. ..................10
zuperz................................50.......... .....................50
seyzen...............................76........... ....................76
alya35................................65.......... .....................65

toplam...............................201.......... ...................201

kızlar hadi hemencik bitirelim bu listeyi sonra esinimle zeytinime başlayalım doğumları yaklaştı 5-10 demeyin okuyun bildirin hadi bakem

mesaj tekrara düşmüş
al asossuum sana gelsiiin

Son düzenleme:

amin canım bu patlama sonuna kadar devam etsin inşallah

dualarım sizinleeeee..inşallah değerler süper çıkaarrrrr ve bu haftaya 2 halayla başlarıızzz......

özledim herkesiii..

bende dua istiyorummmmmmm hamiscanlarrrrrrrr lutfennnnnnnnnnnnnnnn bu hafta cok ihtiyac varrrrrrrrrrrr

geçmiş bayramınız kutlu olsun herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnn
göbüşünüz bebiş dolsunnnnnnnnn

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun canlar. asoscum çooooookkkkk sevindim canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı da bize ve tüm isteyenlere olsun.

kızzzlaaaaarrrr günüm geçeli 4 gün oldu ama korkuyorum hala test yapamadım ya. adet belirtisi falan da yok bilmiyorum ya bugün tüm cesaretimi toplayıp test yapıcam inşallah bebeğim benimledir

asosumm ve deragunummmm çok sevindim yaaa süper bi dönüş oldu bayramdan sonra,Rabbim sağlıkla büyütür inşallah bebeciklerinizi
herşey çok güzel olacak pozitif şeyler düşünün,öpüyorumm sizi kocamannnnnn

bende herşey yolunda canlar geçmişe fazla bakamadım herkes iyidir umarım,bu hafta yoğun olurum muhtemelen pek uğrayamam.
yüksek değerli kan sonuçlarınızı bekliyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…