Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar gebelik testi yaptım idrar çıktı çizgim çok koyu değil ama çok net ama korkuyorum öncekinde de çıkmıştı ama beta hcg çok artmadı düştü dua edin lütfen

asos canım sen kaç gün geçince test yaptın aynı şeyleri yaşamayız dimi tatlım korkuyorum ben

asos canım sen kaç gün geçince test yaptın aynı şeyleri yaşamayız dimi tatlım korkuyorum ben
geçen ayın 26 sında olmuştum canım ben kaç gün geçti hesap yapamıyorum yaşamayız inşallahhhhh hadi sende koy fotonuuu sen geçen ay kaçında olmuştun

geçen ayın 26 sında olmuştum canım ben kaç gün geçti hesap yapamıyorum yaşamayız inşallahhhhh hadi sende koy fotonuuu sen geçen ay kaçında olmuştun

canım çektim ama bilgisayara atamıyorum ben de 26sında olmuştum ayın on belinde yumurtladım normalde 33günde oluyorum ama seninki kadar net dğil silik baya

Canım benim kalbini ferah tut lütfen.Stres yapma.Çoooookkkk güzel olacak inşallah her şey.Önceyi düşünme.Yeni sayfalar,yepyeni mutluluklar olacak inşallah.Kan testi de yaptırabilirsiniz netleştirmek için.Allah ım hayırlısıyla nasip eder inşallah...

kızlar gebelik testi yaptım idrar çıktı çizgim çok koyu değil ama çok net ama korkuyorum öncekinde de çıkmıştı ama beta hcg çok artmadı düştü dua edin lütfen

dua et tatlım biraz daha durup öyle yaptırayım diyorum kan testini bugün resmi tatil hem de salı çarşamba okul yoğum perşembe inşallah

Canım özel hastaneler hizmet veriyor bugün.Ben çok sabırsızım walla,inan o çizgiyi ben ilk gördüğümde oruçtum,iftara 1-2 saat vardı orucumu açtım doğru hastaneye kan vermeye :)...

dua et tatlım biraz daha durup öyle yaptırayım diyorum kan testini bugün resmi tatil hem de salı çarşamba okul yoğum perşembe inşallah

Canım özel hastaneler hizmet veriyor bugün.Ben çok sabırsızım walla,inan o çizgiyi ben ilk gördüğümde oruçtum,iftara 1-2 saat vardı orucumu açtım doğru hastaneye kan vermeye :)...

öle canım haklısın ama içimden gelmiyo niyeyse gerçi acilde bile bakıyolar kendimi kaptırmak istemiyorum galiba ilk doktora ne zaman gitmeliyim peki

tatlım tebrikler devamı gelir inş.cok sevidim..

Canım galiba adet tarihi geçtikten sonraki 1-2 hafta içinde kese gözüküyor.Ama tabiki yerleşmeye göre de değişiyor.Bazen karından ultrasonda gözükmüyor.Bende alttan bakmıştı daha net görebilmek ve ikiz olduğuna net karar verebilmek için mesela.Ama öncesinde de keseyi görmeden önce 2 güne 1 kan tahlili yaptırdım yükseliyor mu diye...Böyle işte,her sürecin kendine göre bir güzelliği ve zorluğu var.İlk önce kese var mı,sonra kalp atışı,sonra büyüyor mu,sağlıklı mı derken haftalar gelip geçiyor.Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın...

[QUOTahderagun;27061195]öle canım haklısın ama içimden gelmiyo niyeyse gerçi acilde bile bakıyolar kendimi kaptırmak istemiyorum galiba ilk doktora ne zaman gitmeliyim peki[/QUOTE]

or.

or.[/QUOTE]

amin canım hayırlısı ,le herkese nasip edip tammaına erdirip sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

KIZLAARR takvimimi ekledim biraz erken oldu ama dayanamadımm inşallah kucağımada alabilirim bebişimi

KIZLAARR takvimimi ekledim biraz erken oldu ama dayanamadımm inşallah kucağımada alabilirim bebişimi

canımm beniimm bu ne haycann bölee kan testinin sonucunu bile bekleyemediii inşallah kucağınada alırsın canım inşallah sakın stres korku olmasın içinde bu sefer herşey güzel olacak de tamam mı

anaammm noliyii topikte patlama var aynı satta iki hamiş miiii inşallah ikinizide Rabbim tamamına erdirir bu günün bu kadar güzel haberlerle geçiceği aklıma gelmezdiii
canım bencede perşembeyi beklemene gerek yok büyük ihtimal bebişin seninle hem değerini görmüş olursun korkunda geçer bugün kanını versen deryamında dediği gibi özeller açık full time

sen nasılsın bebişin nasıl

iyiyimm canım çok şükür bebişimde iyidir inşallah teyzesi birdahaki ayın 16 sında kontrolümüz var herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum arkadaşımın görümcesinin bebeğinin kalbi durdu 2,5 aylıkken onu duydum çok üzüldüm annesinin karnında olan tüm bebişleri Rabbim korusun

UFFFFFFFFFFFFFFFF
o ne kırmızı çizgi öyle asossuuuum
çok mutlu oldum çoookkkk
öğle saf saf geçmişi okuyordum şok oldum görünce canıııım çok güzel yaaaa
ben demiştim arkası gelecek hamiş haberlerinin diye Allahım şükürler olsun sana

ayyy canım sesin çıkmıyordu kaç gündür.
sende de güzel haberler varmış meğer
hadi kan tahlilinide yaptır gayrıııııııııııııııı
bayramımız devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…