- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.061
geçen ayın 26 sında olmuştum canım ben kaç gün geçti hesap yapamıyorum yaşamayız inşallahhhhh hadi sende koy fotonuuu sen geçen ay kaçında olmuştunasos canım sen kaç gün geçince test yaptın aynı şeyleri yaşamayız dimi tatlım korkuyorum ben
geçen ayın 26 sında olmuştum canım ben kaç gün geçti hesap yapamıyorum yaşamayız inşallahhhhh hadi sende koy fotonuuu sen geçen ay kaçında olmuştun
kızlar gebelik testi yaptım idrar çıktı çizgim çok koyu değil ama çok net ama korkuyorum öncekinde de çıkmıştı ama beta hcg çok artmadı düştü dua edin lütfen
Canım benim kalbini ferah tut lütfen.Stres yapma.Çoooookkkk güzel olacak inşallah her şey.Önceyi düşünme.Yeni sayfalar,yepyeni mutluluklar olacak inşallah.Kan testi de yaptırabilirsiniz netleştirmek için.Allah ım hayırlısıyla nasip eder inşallah...
dua et tatlım biraz daha durup öyle yaptırayım diyorum kan testini bugün resmi tatil hem de salı çarşamba okul yoğum perşembe inşallah
Canım özel hastaneler hizmet veriyor bugün.Ben çok sabırsızım walla,inan o çizgiyi ben ilk gördüğümde oruçtum,iftara 1-2 saat vardı orucumu açtım doğru hastaneye kan vermeye :)...
tatlım tebrikler devamı gelir inş.cok sevidim..Eki Görüntüle 541098 Eki Görüntüle 541097
kızlarr ummadığım anda batı yumoşu bilmediğim anda geldi bebeğim :119: ya mübdiu inşallah sağlıkla hep benimle kalır dr a gitmedim daha yarın gidicem ama hamileyim demi kızlar sabahın ilk idrarı falan da değil akşam üstü aklıma gelip yaptığım test birinde 2. kırmızıyı görünce dayanamadım başka testte de yaptım çok heyecanlıyım rabbime çok şükür... testler bire d Best diğeri pyro clinic
Canım galiba adet tarihi geçtikten sonraki 1-2 hafta içinde kese gözüküyor.Ama tabiki yerleşmeye göre de değişiyor.Bazen karından ultrasonda gözükmüyor.Bende alttan bakmıştı daha net görebilmek ve ikiz olduğuna net karar verebilmek için mesela.Ama öncesinde de keseyi görmeden önce 2 güne 1 kan tahlili yaptırdım yükseliyor mu diye...Böyle işte,her sürecin kendine göre bir güzelliği ve zorluğu var.İlk önce kese var mı,sonra kalp atışı,sonra büyüyor mu,sağlıklı mı derken haftalar gelip geçiyor.Allah ım kimseyi korktuğuna uğratmasın...
[QUOTahderagun;27061195]öle canım haklısın ama içimden gelmiyo niyeyse gerçi acilde bile bakıyolar kendimi kaptırmak istemiyorum galiba ilk doktora ne zaman gitmeliyim peki
KIZLAARR takvimimi ekledim biraz erken oldu ama dayanamadımm inşallah kucağımada alabilirim bebişimi
sen nasılsın bebişin nasıl
Eki Görüntüle 541098 Eki Görüntüle 541097
kızlarr ummadığım anda batı yumoşu bilmediğim anda geldi bebeğim :119: ya mübdiu inşallah sağlıkla hep benimle kalır dr a gitmedim daha yarın gidicem ama hamileyim demi kızlar sabahın ilk idrarı falan da değil akşam üstü aklıma gelip yaptığım test birinde 2. kırmızıyı görünce dayanamadım başka testte de yaptım çok heyecanlıyım rabbime çok şükür... testler bire d Best diğeri pyro clinic
asossum ne zaman kan veriyorsun halay ne zaman olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?