Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hayırlı uğurlu olsun Allah kucağnıza almayı nasip etsinnnnnnnn inşallahhhhhhhh
gerçek bayram yaptırdınız bizlereeeeeeeeeee ne güzel
darısı diğerlerinin başınaaaaaaaaaaaaa veeeeeeeee
idilim senin ve perinin başına inşallahhhhhhhhhhhh

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım bence hmen git bir kan verrrrrrrrrrrrrrr
sonrada gellll hayırlısıylaa hemen halayını çekelimmmmmmmmmmmmm
vallahii çok sevindimm sizin adınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bırakın değeri kesemizi gördüm sağ rahimde var dedi sol rahimdede keseye benzer bişey var ama küçük yumurtanda olabilir dediiii allahım çok şükür

geçmiş olsun canımm çok ayakta durmamaya çalış diycem ama okuldada nasıl olcak bilemiyorum dikkat et kendine aynı mide şikayeti bendede var hiç memnun edemiyorum midemi açken olmuyo tokken olmuyo anlamadım gitti ne istiyoo :44:

hep güzel haber hep bebiş haberleri dolsun topiğimiz inşallah

kızlar bırakın değeri kesemizi gördüm sağ rahimde var dedi sol rahimdede keseye benzer bişey var ama küçük yumurtanda olabilir dediiii allahım çok şükür

canım tebrik mesajımı yazdım ama gelmediiiii olsun yeniden yazayım halayımıda çekeyiiiiiiimmm

inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım git test yap çabuuuuuuk :18:

offff şu patlamayı yaşayalım hadi yaaaa çok heyecanlııı. asosum tamam deragünüm dende güzel bi haber gelsiiin inşallah süper olacak
bojou cadısı nerelerde bi güzel haberde onda vardır inşallah :18:

KIZLAAARR DERAGUUNNU DA HAMİŞ KABUL EDİYORUM VE TABLOMUZUN ALTINDA 6 ARKADAŞIMIZ KALDII DUALARLAA HEP BİRLİKTE ONLARINDA HALAYLARINI ÇEKİCEZ İNŞALLAH

tatlım sen yengeç burcu muydun?
bebişinde yengeç olacak
ayyy bende yengeciim çok severim yengeçleriiiiiiiiii

seni tekrar tekrar tebrik ediyorum canııım. Allah sağlık versin sana da bebişinede

KIZLAAARR DERAGUUNNU DA HAMİŞ KABUL EDİYORUM VE TABLOMUZUN ALTINDA 6 ARKADAŞIMIZ KALDII DUALARLAA HEP BİRLİKTE ONLARINDA HALAYLARINI ÇEKİCEZ İNŞALLAH

resmen eridi alttaki tablo

Allah ım hakkımızda hayırlısını ver. Dualarımızı duy rabbim

leynnnnnnnnnnnnnnnnnn neleyyyyyyyyy oluyoooooo herkese bii halleyyyyyyyyy oluyoooooooooo

asossssssssssssssssss

deragunnnnnnn

okuduklarımmm doğrumuuuuuuuuuuuuuuu anoyyyyyyyyy yerim sizi leynnnnnn

Canlarimmmmmmm heyoooooooo anooooyyyyyy asosummmmmmmmmm evettttttt olduuuu oleyyyyyy derosuuummmmmmmm sende mi hamisssinnnnnnn kisssss noluo topige anoooyyyy catir catir hamis kalio bizim kizlarrrr masallahhhh nazar degmesinnnmnnn :

Ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm

seyzenimm zuperz arkadaşımıza ben 100 okuycam yaz bana

canımmmmmm hayırlı uğurlu olsun inş darısı bizim başımıza inşşşş.keseciğinide görmüşsünnnnnnnnn ohhhhhhh ohhh çok şükürr

maşaalllahhhh topiğimizeeee

periiimm hoşgeldin bizde seniii çok özledikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…