- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.101
Evet canım benim sağlık olsun ne diyelim...Göğüs uçları içinde mi aynı yağı sürüyorsun?
burdaydım şans meleğimiz hafzakımız
biraz rahatsızım canım ben yaaa iştah yok hep miğdem yanıyor bulanıyor bi garip. fazla ayakta da duramıyorum belim çok ağrıyor. boyum uzun benim herhalde ondan:44:
sende öyle üzücü haberleri sakın takma kafana meleğini düşüniyi düşün iyi olsun tatlım
yarın olsun hemencik sonrada perşembe olsun hergün güzel haberler olsun
kızlar bojouuuum dan haber var mı halasını bekliyordu o da... bi bombada o patlatır mı dersiniz
kızlar bırakın değeri kesemizi gördüm sağ rahimde var dedisol rahimdede keseye benzer bişey var ama küçük yumurtanda olabilir dediiii allahım çok şükür
kızlar bırakın değeri kesemizi gördüm sağ rahimde var dedisol rahimdede keseye benzer bişey var ama küçük yumurtanda olabilir dediiii allahım çok şükür
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun canlar. asoscum çooooookkkkk sevindim canım ya rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı da bize ve tüm isteyenlere olsun.
kızzzlaaaaarrrr günüm geçeli 4 gün oldu ama korkuyorum hala test yapamadım ya. adet belirtisi falan da yok bilmiyorum ya bugün tüm cesaretimi toplayıp test yapıcam inşallah bebeğim benimledir
KIZLAAARR DERAGUUNNU DA HAMİŞ KABUL EDİYORUM VE TABLOMUZUN ALTINDA 6 ARKADAŞIMIZ KALDII DUALARLAA HEP BİRLİKTE ONLARINDA HALAYLARINI ÇEKİCEZ İNŞALLAH
aslanım beeennntatlım sen yengeç burcu muydun?
Bebişinde yengeç olacak
Ayyy bende yengeciim çok severim yengeçleriiiiiiiiii
Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum canııım. Allah sağlık versin sana da bebişinede
......................................hafzak...... ..................zuperz
bojou.................................10.......... .. ..................10
zuperz................................50.......... .....................50
seyzen...............................76........... ....................76
alya35................................65.......... .....................65
toplam...............................201.......... ...................201
kızlar hadi hemencik bitirelim bu listeyi sonra esinimle zeytinime başlayalım doğumları yaklaştı 5-10 demeyin okuyun bildirin hadi bakem
Canlarimmmmmmm heyoooooooo anooooyyyyyy asosummmmmmmmmm evettttttt olduuuu oleyyyyyy derosuuummmmmmmm sende mi hamisssinnnnnnn kisssss noluo topige anoooyyyy catir catir hamis kalio bizim kizlarrrr masallahhhh nazar degmesinnnmnnn:
Ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?