Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayy liste ne güzel uçmuş hamişlere sıra gelmiş banada 100 100 yaz canım

len 1 hafta yoktuk neler olmuuuuşşşşşş
ASOŞUUUUUUUUMMMM canım benim tebrik ederim allah hayırlısıylasağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
DEROŞUUUUUUUUMMMM len sen de mi hamişsiiinnnn,belli olmadı mı nedir
ayyyyyyyy hemencik coşuyom ben

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

geçen hafta raporluydum ben de
çok ayakta kalmaktan,koşturmaktan sağ ayağım cortingen şıtırazze oldu
tendon mu pörtlemiş bişi olmuş,4 gün ayaamın üstüne basamadım
tuvalete bilem kocikim götürdü,o derece yani
bastonla falan gezdim evde yaw,kocişle sek sek oynadık
çok şükür şimdi iyiyim
iyiyim dediysem de şimdi de grip oldum
mümüklerim akıyaaa bovasım ağrıyaaaa
öskürüyaaamm
neyse buna da şükür
Allah dermansız dert vermesin
benim nobat da bugün,haloş 1 haftadır gelicek gibi ama hayırlısı bakalım

Pidiliiimmmm hayırlısı olsun bitanem
bi tüplü dalış iki bebiş inşaallaaahhhhhhh

Periimmmm sen de aşılama mı yaptırıyosuuunnnn anaaammmm topik coşanziiii
hayırlısıyla gelsin meleğin inşaallaahhhh

Paybişiiiimmmm len ne hafiye hatunsun heee :82::82::82:
hoşgelmişin yeniden bebişiimm benim
özlediimmm leeeeeeeyyynnnnnnn

bojouuummm hoşgeldin Canımm çok çooookkk geçmiş olsun yokluğun belli oldu inşallah bu bayramımız seninle devam eder canımm inşallah

oleeeeeyyyyyyyyy....

oldu en sonundaaaa olduuuu biiiim baaaam booooom
rüyalarım gercek oldu biiiim baaaaam baaaaaom
duyduk duymadık demesiiiiin hiiiiiiiic kiiiiiiiiiiiiimse!...
iste ilaan ediyoruuum herkeeeseeeee.....

birgün kendim içinde söylicem inşallaahhh....

çok geçmiş olsuunnn....

söyle yormasınlar seni böyleeee...bitane bonjurumuz var şurdaa...

benim geldi dün saygıdeğer halam....zaten gelecekti iyi oldu bu ayın ağrısını da sivilcesini de atlattım...

inşallah bu ay süper yımırta oluşturur bünyem..güzel denk gelecek gibi.....

yok kızlar bu ay da olmadı az önce yaptım test ama koskoca tek çizgi duruyo öylece önümde moralim çok bozuk ya isyan değil ama rabbim neden duymuyo ki sesimizi

canım herseyin hayırlısı olsun öyle düşünme sakın rabbim verecektir gönlünün muradını

yok kızlar bu ay da olmadı az önce yaptım test ama koskoca tek çizgi duruyo öylece önümde moralim çok bozuk ya isyan değil ama rabbim neden duymuyo ki sesimizi

kuzucancanımmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hade bakemm iyi işler sanadaaaaaaaaaaaa :))
ayak üstünee basamama bahaneee seyler şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KIZLAAARR DERAGUUNNU DA HAMİŞ KABUL EDİYORUM VE TABLOMUZUN ALTINDA 6 ARKADAŞIMIZ KALDII DUALARLAA HEP BİRLİKTE ONLARINDA HALAYLARINI ÇEKİCEZ İNŞALLAH

mrb kızlar geriden takip ediyorum kusura bakmayaın benimki tam hamile de denemez aslında tek idrar testi silik çizgi kan testimi de perşembe yapcam ama yumurtlamadan önce ateşim 36.1 civarındaydı şimdi 36.5 civarında sabilendi adetim iki gün geçti asoscumla geçen ay aynı gün adetimiz başlkamış benimki baya silik bi de beyaz akıntım var bi de düşen bebekte döllenmeden itibaren göğüsler feciydi bunda da belim üç gün çok ağrıdı hala da ağrıyo göğüsde bi şeycik yok içimden de doktora gitmek gelkmiyo sabah da idrar yapcam tekrar

benim betanın 6000 lerde old. söledi dr um çünkü öncesinde karından görünmezmiş hayırlısı erken döllenme olabilir bence
deragunum sabahı beklemene gerek yok ben akşam yapmıştım hadi yapta paylaş hemen

asoşummm negtletmiş hamişlik ayyy hadi hayırlısı önce göbüşün büyüsün sonrada kollarında uyusunnnnnn inşallahhh.topiğimizde nerdeyse hamıle olmayan kalmasın darısı diger kardeşlerime inşalllahhhh sizler içinde dua ediorum hepp.sizde bizler için edin kızlarr.dogum yaklastıı :18: bugun dr giittik cok sükür normal dogum pozisyonunda benımde istegim normal dogum bı aksilik olmassa normal olucakk pek giremiorum artık siteye çünküü coook ama coook halsizim artık kızlarrr cokca agırlaştım...kimsemde olmadıgı için her işimide kendim yaptıgım için gücümde kuvvetımde hemen tükenıo sizleri cok seviorum inş.1 ay kadar sonra sizlere oğluşun resmini koyucam teyzeleri dua edin kızlar kolay ve hayırlı dogumlar nasip olsun cümlemize bi avazda inşallah pırtlatırız bebişleri

bojouuuuum geçmiş olsun canıııım. Allah beterinden sakınsın

sakın isyan etme tatlım. sabret Allah duyuyor sesimizi bak bir bir güzel haberler alıyoruz. senin haberinide alıcaz bigün ben inanıyorum. üzme kendini toparlan sağlam dur ruh sağlığın ne kadar iyi olursa bebişin o kadar çabuk gelir canım...

tatlııım benimde aynı öyle oldu yaa göğüslarimde hiçbişey yoktu ama akıntım artmıştı. sabah ilk idrarla yap testi şöööle pembiş bi çizgi çıkacak inşallah

zeytoşuuum... esinle ikinizi düşünüyorum hep. Allah size bebişlerinize sağlık versin canım. hayırlısıyla kurtulacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…