- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.121
geçen hafta raporluydum ben de
çok ayakta kalmaktan,koşturmaktan sağ ayağım cortingen şıtırazze oldu
tendon mu pörtlemiş bişi olmuş,4 gün ayaamın üstüne basamadım
tuvalete bilem kocikim götürdü,o derece yani
Bastonla falan gezdim evde yaw,kocişle sek sek oynadık
çok şükür şimdi iyiyim
iyiyim dediysem de şimdi de grip oldum
mümüklerim akıyaaa bovasım ağrıyaaaa
öskürüyaaamm
neyse buna da şükür
allah dermansız dert vermesin
benim nobat da bugün,haloş 1 haftadır gelicek gibi ama hayırlısı bakalım
yok kızlar bu ay da olmadı az önce yaptım test ama koskoca tek çizgi duruyo öylece önümde moralim çok bozuk ya isyan değil ama rabbim neden duymuyo ki sesimizi
geçen hafta raporluydum ben de
çok ayakta kalmaktan,koşturmaktan sağ ayağım cortingen şıtırazze oldu
tendon mu pörtlemiş bişi olmuş,4 gün ayaamın üstüne basamadım
tuvalete bilem kocikim götürdü,o derece yani
bastonla falan gezdim evde yaw,kocişle sek sek oynadık
çok şükür şimdi iyiyim
iyiyim dediysem de şimdi de grip oldum
mümüklerim akıyaaa bovasım ağrıyaaaa
öskürüyaaamm
neyse buna da şükür
Allah dermansız dert vermesin
benim nobat da bugün,haloş 1 haftadır gelicek gibi ama hayırlısı bakalım
KIZLAAARR DERAGUUNNU DA HAMİŞ KABUL EDİYORUM VE TABLOMUZUN ALTINDA 6 ARKADAŞIMIZ KALDII DUALARLAA HEP BİRLİKTE ONLARINDA HALAYLARINI ÇEKİCEZ İNŞALLAH
yok kızlar bu ay da olmadı az önce yaptım test ama koskoca tek çizgi duruyo öylece önümde moralim çok bozuk ya isyan değil ama rabbim neden duymuyo ki sesimizi
mrb kızlar geriden takip ediyorum kusura bakmayaın benimki tam hamile de denemez aslında tek idrar testi silik çizgi kan testimi de perşembe yapcam ama yumurtlamadan önce ateşim 36.1 civarındaydı şimdi 36.5 civarında sabilendi adetim iki gün geçti asoscumla geçen ay aynı gün adetimiz başlkamış benimki baya silik bi de beyaz akıntım var bi de düşen bebekte döllenmeden itibaren göğüsler feciydi bunda da belim üç gün çok ağrıdı hala da ağrıyo göğüsde bi şeycik yokiçimden de doktora gitmek gelkmiyo sabah da idrar yapcam tekrar
asoşummm negtletmiş hamişlikayyy hadi hayırlısı önce göbüşün büyüsün sonrada kollarında uyusunnnnnn inşallahhh.topiğimizde nerdeyse hamıle olmayan kalmasın darısı diger kardeşlerime inşalllahhhh sizler içinde dua ediorum hepp.sizde bizler için edin kızlarr.dogum yaklastıı :18: bugun dr giittik cok sükür normal dogum pozisyonunda benımde istegim normal dogum bı aksilik olmassa normal olucakk pek giremiorum artık siteye çünküü coook ama coook halsizim artık kızlarrr cokca agırlaştım...kimsemde olmadıgı için her işimide kendim yaptıgım için gücümde kuvvetımde hemen tükenıo sizleri cok seviorum inş.1 ay kadar sonra sizlere oğluşun resmini koyucam teyzeleri dua edin kızlar kolay ve hayırlı dogumlar nasip olsun cümlemize bi avazda inşallah pırtlatırız bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?