Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................10.......... .. ..................10
zuperz................................50.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... .....................65
miskamber..........................100..............................100
hafzak..................................................................100

toplam...............................351.......... ...................451

Son düzenleme:

canım yarın yapıpı ikisini klarşılaştırmak için bekliyorum :)

yine gurbette yine bir halvet aksamindannnnnnnn herkeseeeeeee kokuluuuuu buzzzzzZZZzzzz kesennn opucuklerrrrr olsunnnnnnnnnn

kislarrr kislarrr gelemmiiii yananizdan opemmiiiiiiiiiiiiiiiii muckkkKKKKkkkkkkkkkkk

ne guzell yahuuuuu cokkkkk azucukkk kaldikkkkkkkkkkkkk ayyy herkesler hamissss yaaaa

hamiscanlarrr su dua listesinde top 4 belli artik Idilga-PeriMMM-Aybicem-bojuuuuuuuu kiiii bojumdaaa hamis benceeeee

seyzennnnn bi ell verr yoowwrimmmmmmm

kislarrr ozel biseyy yaptinizmi bu hamislik hikayelerinizi hic okumadikkkkk sinsice yapilan halvet sonuclariiiiiiiiiii bunlarr yahuuuu:)))

seyzenimm hemserimmmm durumlar nasil ??

bu arada PERIMMMMMMMMMMMMM halaaaa mutfak diyorummmmmm amaa

yok canım isyan değil sadece sitem işte benimki.... evet rabbim onlara hayırlısıyla kucağına almayı, bize de hayırlısını nasip etsin inşallah. bilmiyorum cnm ya ben o güzel haberi verebilecek miyim bilmiyorum her ay umutsuzluk daha da artıyo ne olacak bilmiyorum ya. bu bayram memlekete gittik benimle beraber evlenenlerin hatta sonrakilerin bile bebişleri kucaklarında ya ne güzel. eşimle bnde birbirimize baktık durduk....kesinlikle onları kıskanma falan deil rabbim evlatlarının acısını göstermesin onlara ama neden ben diyorum.insanların önünde ezik büzük oturdum ne bileyim ya tarif edemiyorum sanki herkese bi açıklama yapmam gerekiyo gibi. kimse birşe sormuyo ama bakan gözlerde o kadar şey görüyosun ki.....evden dışarı çıkmak istemiyorum. moralim çoookkkk bozuk keşke ağlayabilsem rahatlıcam ama o da yok kurumuş mübarek. eşime de belli etmek istemiyorum o bilse böyle üzüldüğümü dayanamaz. bilmiyorum ya çok zor imiş. o yüzden diyorum cnm allah neden duymuyo sesimizi die. kimseye bi zararımız yok eşim de bende kendi halinde insanlarız kimsenin birşeyinde haramda gözümüz olmaz çok şükür sürekli de dua ediyoruz ama bilmiyorum rabbim çok büyük

amin canım insallah. zaman daraldı tırsmalar başladı :18:

ZEYTINIM CEKIRDEGIMMMM nasilsin cnmmmm az kaldii hayirlisiyla kucagina alicaksinnnnn cnmmm benimmm
karar verdinmi hangi hastane hangi doktor nasil falan filan diee cnmmm
allahhh yar ve yardimcin olsunnnn
sabirsizlik yasiyomu insannnn cnmm yaaa merakk

ne yumoşu bildim nede batı
herşey olağandı
sabrettim dua ettim
geldi kondu kelebeğimmm

ne yumoşu bildim nede batı
herşey olağandı
sabrettim dua ettim
geldi kondu kelebeğimmm

kelebeginin kucagina konmasinida nasip etsin yuce rabbim insallahh cnmmm

bebisinin olma aksami neydi ?? ona gore cinsiyet tahminimi yapimmmmuckssssss

ama bence erkek bebisin gelicek

dr ve hastanem belli canım suan gittiğim hastanede dogum yapıpta memnun olmayan kımse yok kıme sorduysam cook memnunlar ben istanbul kozyatagında central hospıtılyuma gidiorum dogumda orda insallah canım doktorlar ebelerr herkez cook güleryüzlü ve ilgili dr coook tatlı istanbulda olanlara anadolu yakasıda olanlara siddetle tavsiye ederim.biizz iiz asıl sen nasılsın kuzumya bi görünüp bi kayboluyosunuz özlettiniz periyle ikiniz

kislarrr ozel biseyy yaptinizmi bu hamislik hikayelerinizi hic okumadikkkkk sinsice yapilan halvet sonuclariiiiiiiiiii bunlarr yahuuuu:)))

seyzenimm hemserimmmm durumlar nasil ??

bu arada PERIMMMMMMMMMMMMM halaaaa mutfak diyorummmmmm amaa

pidiloşuuuuum benim sırrım sensin. senin enerjin çok ciddiyim yaw ben burada sizlerle tanıştıktan sonra çok değiştim çok daha mutlu ve pozitif bi insan oldum ve hooooop bebişim geldiii bu gece senin için özel dua edicem canım ben uyumadan önce hep dua eder halime şükreder uyurum çocukluğumdan beri... bu gece tüm dualarım sana gelsin datlum kıymetliiim

senin 1001 fatihan okundu canım hamişlere geldi sıra doğum sırasına göre okuyalım diyorum bundan sonra.

ahh canım beniiim. sen kendini yalnız mı sanıyorsun. hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz bunları... o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarını hiç ayrıntı vermene gerek yok. sokakta gördüğüm çocuklu kadınlara bakıp ben eksik miyim kusurlu muyum diye bile düşündüm ben :26: şimdi herşeyi ne kadar abarttığımı farkediyorum kendimi boşuna üzmüşüm. hemen, hemen bu düşünceleri sil kafandan. toparlan ve kocişinle hayatın tadını çıkarmaya bak aşkınızı yaşayın boşverin herşeyi. bebişin çıkıp gelecek birgün zaten. er yada geç ama sen istediğinde diil o istediğinde gelecek önce buna inan bende bigün anne olucam diye düşün sakın karamsarlığa kapılma. bu bebeişinin gelişini geciktirmekten başka işe yaramaz. tekrar söylüyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki buradaki herkes paylaşıyor hislerini. biliyorum söylemesi kolay ama yapması zor ama kendi iyiliğin için, dileğinin gerçekleşmesi için en kısa sürede toparlan ve sabret tatlım

Son düzenleme:
canım görünmedin bugün hiç iyi misin? noooldu şeker yüklemesi sonucun?????

Geldim canım,çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....

VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...

canım görünmedin bugün hiç iyi misin? noooldu şeker yüklemesi sonucun?????

:119:günaydıınnn ben sabah 6 da uyanıyorum hep şimdide böyleyim :119: çok uykum var aslında

güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…