- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.141
benim betanın 6000 lerde old. söledi dr um çünkü öncesinde karından görünmezmiş hayırlısı erken döllenme olabilir bence
deragunum sabahı beklemene gerek yok ben akşam yapmıştım hadi yapta paylaş hemen
sakın isyan etme tatlım. sabret Allah duyuyor sesimizi bak bir bir güzel haberler alıyoruz. senin haberinide alıcaz bigün ben inanıyorum. üzme kendini toparlan sağlam durruh sağlığın ne kadar iyi olursa bebişin o kadar çabuk gelir canım...
bojouuuuum geçmiş olsun canıııım. Allah beterinden sakınsın
sakın isyan etme tatlım. sabret Allah duyuyor sesimizi bak bir bir güzel haberler alıyoruz. senin haberinide alıcaz bigün ben inanıyorum. üzme kendini toparlan sağlam durruh sağlığın ne kadar iyi olursa bebişin o kadar çabuk gelir canım...
tatlııım benimde aynı öyle oldu yaagöğüslarimde hiçbişey yoktu ama akıntım artmıştı. sabah ilk idrarla yap testi şöööle pembiş bi çizgi çıkacak inşallah
zeytoşuuum... esinle ikinizi düşünüyorum hep. Allah size bebişlerinize sağlık versin canım. hayırlısıyla kurtulacaksınız inşallah
ne yumoşu bildim nede batı
herşey olağandı
sabrettim dua ettim
geldi kondu kelebeğimmm
dr ve hastanem belli canım suan gittiğim hastanede dogum yapıpta memnun olmayan kımse yok kıme sorduysam cook memnunlar ben istanbul kozyatagında central hospıtılyuma gidiorum dogumda orda insallah canım doktorlar ebelerr herkez cook güleryüzlü ve ilgili dr coook tatlı istanbulda olanlara anadolu yakasıda olanlara siddetle tavsiye ederim.biizz iiz asıl sen nasılsın kuzumya bi görünüp bi kayboluyosunuz özlettiniz periyle ikinizZEYTINIM CEKIRDEGIMMMM nasilsin cnmmmm az kaldii hayirlisiyla kucagina alicaksinnnnn cnmmm benimmm
karar verdinmi hangi hastane hangi doktor nasil falan filan diee cnmmm
allahhh yar ve yardimcin olsunnnn
sabirsizlik yasiyomu insannnn cnmm yaaa merakk
pidilim bilmiyorumki 26 eylül sat tıkelebeginin kucagina konmasinida nasip etsin yuce rabbim insallahh cnmmm
bebisinin olma aksami neydi ?? ona gore cinsiyet tahminimi yapimmmmuckssssss
ama bence erkek bebisin gelicek
pidilim bilmiyorumki 26 eylül sat tı
yine gurbette yine bir halvet aksamindannnnnnnn herkeseeeeeee kokuluuuuu buzzzzzZZZzzzz kesennn opucuklerrrrr olsunnnnnnnnnn
kislarrr kislarrr gelemmiiii yananizdan opemmiiiiiiiiiiiiiiiii muckkkKKKKkkkkkkkkkkk
ne guzell yahuuuuu cokkkkk azucukkk kaldikkkkkkkkkkkkk ayyy herkesler hamissss yaaaa
hamiscanlarrr su dua listesinde top 4 belli artik Idilga-PeriMMM-Aybicem-bojuuuuuuuu kiiii bojumdaaa hamis benceeeee
seyzennnnn bi ell verr yoowwrimmmmmmm
kislarrr ozel biseyy yaptinizmi bu hamislik hikayelerinizi hic okumadikkkkk sinsice yapilan halvet sonuclariiiiiiiiiii bunlarr yahuuuu:)))
seyzenimm hemserimmmm durumlar nasil ??
bu arada PERIMMMMMMMMMMMMM halaaaa mutfak diyorummmmmm amaa
yok canım isyan değil sadece sitem işte benimki.... evet rabbim onlara hayırlısıyla kucağına almayı, bize de hayırlısını nasip etsin inşallah. bilmiyorum cnm ya ben o güzel haberi verebilecek miyim bilmiyorum her ay umutsuzluk daha da artıyo ne olacak bilmiyorum ya. bu bayram memlekete gittik benimle beraber evlenenlerin hatta sonrakilerin bile bebişleri kucaklarında ya ne güzel. eşimle bnde birbirimize baktık durduk....kesinlikle onları kıskanma falan deil rabbim evlatlarının acısını göstermesin onlara ama neden ben diyorum.insanların önünde ezik büzük oturdum ne bileyim ya tarif edemiyorum sanki herkese bi açıklama yapmam gerekiyo gibi. kimse birşe sormuyo ama bakan gözlerde o kadar şey görüyosun ki.....evden dışarı çıkmak istemiyorum. moralim çoookkkk bozuk keşke ağlayabilsem rahatlıcam ama o da yok kurumuş mübarek. eşime de belli etmek istemiyorum o bilse böyle üzüldüğümü dayanamaz. bilmiyorum ya çok zor imiş. o yüzden diyorum cnm allah neden duymuyo sesimizi die. kimseye bi zararımız yok eşim de bende kendi halinde insanlarız kimsenin birşeyinde haramda gözümüz olmaz çok şükür sürekli de dua ediyoruz ama bilmiyorum rabbim çok büyük
canım görünmedin bugün hiç iyi misin? noooldu şeker yüklemesi sonucun?????
Geldim canım,çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
:119:günaydıınnn ben sabah 6 da uyanıyorum hep şimdideböyleyim :119: çok uykum var aslında
güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?