Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Güya evdeyim,izinliyim ama erkenden uyandım...

:119:günaydıınnn ben sabah 6 da uyanıyorum hep şimdide böyleyim :119: çok uykum var aslında

bende öğlenciyim ama sabahın 6 buçuğunda hortluyorum

asosuum heyecanlı mısın canım var mı bi şikayetin durumun nasıl?

deryaaaam çok sevindim sonucun iyi çıkmasına. oğluşların odalarını sağlıkla iyi günlerde kullansınlar inşallah

Teşekkür ederim canım benim,amin.İnşallah.Darısı da sizlere olsun...

kasık batmalarım haricinde bir şikayetim yok çok şükür heyecanlıyım garibim inanamıyorum bir türlü çok şüküüüüüürrrrr rabbimeeeee
bana günde 3 tane progestan verdi bu arada biraz sersemliycem sanırım olsun bebişim sağlıklı olsunda

günaydınnnn hatunlarrr:82::82::82::82::82: nasılsınız

pojummm geçmiş olsun tatlım yaaaa nazaramı geldin kız yoksa.dikkat et kendine halandan bi haber yok sanırım aman olmasın zatennnn

pidilimmmmmmm demek top 4 belli oldu kızlar bundan sonra dua için bize ağırlık veriyorsunuzz çok az kişi kaldıkkkkk çalışmaya devammmmmmmmm benimde haftamm hayırlı olsunnn inşşşşşşşş tohum atma vaktidirrr

inanamıyor insan heyecanını mutluluğunu yürekten paylaşıyorum
ama ne kolaymış aslında diyorum şimdi. ben kendi kendime eziyet etmişim. :26:
ne zaman ki takibi ölçümü kürü bıraktık hooooop bebişler göbişte
Allah hepimize sağlık versin canım.

Kızlar bu bir gerçek ki,takip etmeyince geliyor bebişler.Ben okadar 1 yıl uğraştım düşük yaptıktan sonra.Aşılama bile yaptırdım olmadı,3 ay sonra tam o ay aşılama yaptıracaz yine.Rahatız ama,hani dr yapacak sonuçta.Bir anda aşılama kalıverdi,hem biz vazgeçtik,hem dr şehir dışına gitmiş.Diğer dr baktı yumurtalar çatlamış zaten iğne yapmama bile gerek yok demesin mi.Dedim aha bu ayda gitti böyle..Ama çok şükür Rabbim nasip etti,hemde o ay.Hiç beklenmedik anda geliyor bu kuzucuklar maşallah :)

aynen ne bat ne yumoş bırakın gitsin takip bile etmeyin
:119:Arzu ettiğin şeyler sen beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir.
Bu; hayatın ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir. :119:
sanada selaaam olsun eylemim

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................10.......... .. ..................10
zuperz................................50.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... .....................65
miskamber..........................100............ ..................100
hafzak............................................ ......................100

toplam...............................351.......... ...................451

kızlar hadi biraz destek verin 10-20 tane de olur okuyup bitiriverelim doğumu yaklaşn arkadaşlar var. sıra onlara gelsin. sonra tekrar başa döner (kalırsa) hamiş olmayı bekleyen arkadaşlara bi daha okuruz olma mı????

AYYY NE RENKLİ TOPİĞİMİZ HERKES MUTLU HUZURLU HEP BÖYLE OLALIM İNŞALLAH

EYLEMSEVCOŞUUMM NASILSIN CANIM OĞLUŞUN NASIL

DERYAAAMMM BEBİŞLERİNİN ODASI HAYIRLI OLSUN BİTANEM RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE ESKİTMEYİ NASİP ETSİN İKİZLERİMİZE BEN DAHA BEBİŞİME HİÇ BİŞEY ALMADIM ALMA DİYOLAR HEP ACELE ETME DİYOLAR BELKİ RABBİM KORUSUN Bİ TERS DURUM OLURSA ÜZÜLÜRÜM DİYE HERHALDE BENDE ALMIYORUM AMA GÖRÜNCE İÇİM GİDİYO

İDİLGAMMM EN BAŞTAN BERİ SÖYLÜYODUMM HALADA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUUUMM SİZ NE ZAMAN AKLINIZDAN BEBİŞİ ÇIKARIRSINIZ OZAMAN BEBİŞLERİNİZ GELİCEK HEMEN HERKESE ÖLE OLDU TOPİKTE KİME SORSAN HESAP KİTAP YAPMADIĞIM AY GELDİ DEMİYO MU BİZİMDE ÖLE OLDU O AY 1 KERE OLDU SADECE ODA EŞİMİN İZİN GÜNÜYDÜ EVDEYDİ DİYEE OKADAR YORULMUŞTUK Kİ O AY BIRAKMIŞTIK ARTIK Kİİ BENİM EŞİMİN DURUMU SİZİNKİLER GİBİ NORMALDE DEĞİLDİ TAHLİLLERİ ÇOK ÇOK KÖTÜYDÜ

DERAGUUUNN NİRDESİİİİİİİİİİİNNN TEST YAPICAM DEDİN NİRDESİİİİNN BİZİ MERAKTA BIRAKIYONNN :18:

aa zuperz kendine okumuş seyzenn bende okuyum ozaman kendime olur mu öle acaba :44:

aa zuperz kendine okumuş seyzenn bende okuyum ozaman kendime olur mu öle acaba :44:

ben olur diyorum hafzakıım. niye olmasın Allah dualarımızı kabul etsin... sonuçta sayı önemli. ben kendi niyetime fatiha okuyamaz mıyım?
valla bazı arkadaşlar okudu kendine bazıları okumadı. herkesin yorumu farklı sanırım. :44:

günaaayyddoooooşşşş
benden 10 tanecik yazıver darling

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................15.......... .. ..................15
zuperz................................50.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... .....................65
miskamber..........................100............ ..................100
hafzak............................................ ......................100

toplam...............................356.......... ...................456

bojoouuuum yazdımda hala ne alemdeeeeee sen ondan haber ver

ohh ne güzell canımm hayırlısıyla kullansınlar en iyisini yapmısın bende 1.90 oluyo büyüyen yatak onlardan aldım birde dolap yanlarındada iki tane komidini var açılınca alsana yatak odası oluyoo valla zor yani bir daha masrafa gerek yokkk iyi yapomşın güle gğüle kullansınlarr

halam gelicek gibi,bacaklarım sızlıyo ara ara
29.gün bugün
gerginlikten mi gelemiyo bilemedim
yine de belki bebiş vardır diye de umutlanıyom
hastalıktan geberiyom,ağrım sızım çok,parol bile içmedim bebiş varsa diye
hayırlısı olsun ne diim
sen de neler olmuştu hamiş kaldığında,regl belirtileri gibi oluyomuş genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…