- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.181
pojoummmmmmmmmmmmmmm
halan gelmesin gelmesin gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım Pitominiiimmm yirim seni yiriiimmmmmmmm
tontilik pontikiimm
görüşemiyoz ne zamandır dombilişkoommm
çok tatlı olmuşunn yaaa,tombiş tombiş ısırmalık
ayy merciiiiiiiiiiiii canummmmmmmmmmmmmmmm
tam ıssırmalıkk demüü ama ben bitmem ıssır ıssırr :)))))))))))))))))))
neydeyim iştee dönemiyorum yattgım gibi kalıyorum kalkamıyorummmmmmmmm:))))))))))))
bebişimde ugrasıyorummmmmmmmm sürekli biryerlerini yerim diyorum :))))))))
geri sayım yapıyorummmmmmmmm ama zaman geçmiyoooooooooooooooooo
ayakın nasıı şimdi çok debelnme üstünde dikkat ett de brdaha sorun yasamaaaaaaaaa
halan gelmesin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sende hamişş ol hamişş hamiş hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kislarrr ozel biseyy yaptinizmi bu hamislik hikayelerinizi hic okumadikkkkk sinsice yapilan halvet sonuclariiiiiiiiiii bunlarr yahuuuu:)))
seyzenimm hemserimmmm durumlar nasil ??
bu arada PERIMMMMMMMMMMMMM halaaaa mutfak diyorummmmmm amaa
kislarrr ozel biseyy yaptinizmi bu hamislik hikayelerinizi hic okumadikkkkk sinsice yapilan halvet sonuclariiiiiiiiiii bunlarr yahuuuu:)))
seyzenimm hemserimmmm durumlar nasil ??
bu arada PERIMMMMMMMMMMMMM halaaaa mutfak diyorummmmmm amaa
herkezler sevilmiş öpülmüş ama ben hariçKizlar kizanlar azanlar cosanlar doguranlar doguramayanlar hamis kalanlar kalmayanlarrrrrr yerim uleennnnn siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Adosummmmmm gecmis olsun yavrummmmmmm nazar degdiiiii yeni hamisler guzel annelerrrr naparsinizzzzzzz annemler geldi bizde yazamadim cokkkk bugun doncekler. Kis geldiii izinler felan bitti yeterin gari ahanda toplasakkkkkkkkkkkkkk
Asossummm okuyamadim gecmisi ne durumlar degerin kac bakildimiiiii ayy cok sevincliyim yaaaaa
Derosum naptin bebemmmm
Paybisimmmm cok ozledimmmm
Hafzosummmm gobusunun icindekini isirir yerimmmmm seviorum cokkkkk
Pidilosummmmm bebegmmmm cok ozledimmmmmmmmmm musait olununca mutfak bebegmmmm
Ponjuum napannnn gotungenimmmmmmmmm
Vitosummmmmm bebegmmmm koca gobuslu guzel annemmmmmm
Mehmetimderyam cok seviorum seni tatli dilli balkaymagimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seyzosummm minim annem guzel annem bitanemmmmmm ogretmenim canim benimmmm yerim ulennnn hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Alyammmmmmm nerdesin kusummmmmmmmm
Esosummmmm nerdesin bacimmmm bitanemmmmmmm cok ozledimmmm
Isilim askimmmmm herseyimmmmmm naparsinnnnn guzel annemmmmmmm canimin iciiiiiiiii
Cok fena askim geldi sizeeee hepinize sarilip kafalarinizi birbirine vura vura sevesim varrrrr hahhahahahhahahhahahhahahahha
Canlarimmmm asklarimmmmmm beboslarimmmmmmmmmmmmm
evet tatlım az kaldı heyecan olmazmı heyecandan coook tırsmalar var ama artık bıranöncede insan kucagına almak istio rabbim hepımızı tek avazda kurtarır inş.sen nerelerdesin datlım karabatak gibi bi grünüyon 1 sene daha görünmüyonNe haber kızlar ,
ben çok hastayım 10 gündür feci gribim antibiyotik içtim o da alerji yaptı şimdi kendi kendime giribimi atlatmaya çalışıyorum ama çok zor vucudum kırılıyooo dökülüyoooooooo sankiiiii burnum silmekten yara oldu belim çok fena agrıyooooo ama daha iyi gibiyim ,inş.dahada iyi olacm :) çok şükür rabbime ki denizim iyi maşallah kımıl kımıl dansöz olacak sanırsam
Hamişler var gariba asossss canım tebrik ederim rabbim saglıkla kucagına alamayı da nasip edr inş.amin...
Deraghunnnnnnnnn canım inş.seninde hayırlı haberini alırız ama ben ümitliyim senden hamişsin sen hamiş
Eeeeeeee kızlar ne var ne yok derya ogluşların odaları hayırlı olsun güle güle kullansınlar içinde yuvarlansınlar
Bojouuuuuuuuuu çatlak gacııııııııı geçmiş olsun yavrum az gez lan ayagını da kırdın götüngen senisenden bu ay ümitliyim bojou hadi hayırlısı
Başka idiiiiiiiiiii inş.tüplü dalışla üçüzlerin olur amin........,
periiiiiiiiii inş.seninde aşılamayala ikizlerin olur bacım hayırlısı amin..........
Messsiii yavrujm sen ne yaptın tüp bebek filan yapacaktın ne oldu inş.seninde üçüzlerin olurrrr amin..
Zeytin doguma az kaldı bacısı heyecan varmı _? Inş.tek sesle rabbim hepimizi kurtarsın amin.
Vitoooooooo nasıl zeynep iyi mi yaramaz mı kuduruk mu?
Seyzen hamişlik nasıl?hafzak annelik nasıl?eylem ogluş nasıl tekmeler yogun mu?
Unuttugm aşüfte varsa affola buralardayım bugün yazışır yine bol şevişmeli günler dilerim
değerim 6000 lerde sanırım kesemizi gördük çok şükür teyzesiii darısı sana ve tüm anniş adaylarımızaaa
Ooyyyy Allahima cokkkk sukur canim benimmmmmmm cok sevindmmmmmm cokkkkkk Allah tamamina erdirsinnnn kuzummmm benimmm guzel annemmmmmmdeğerim 6000 lerde sanırım kesemizi gördük çok şükür teyzesiii darısı sana ve tüm anniş adaylarımızaaa
herkezler sevilmiş öpülmüş ama ben hariçnapalım kader...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?