Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Canlarimmmmmmm hizimi alamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topigin icine dalip yanaklarinizi sikasim varrrrrrrrr

ayyyy periiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bitanemmm seni çok seviyoruuummm karaböcükümmm benimmm
işte buu toparla şu topiği aşkitom yaa herkes biyerlere kaçmış kız onlara gelsinler hemennn

Annenler mi gelmişş ne güzeeell perimm çok mutlu olmuşsundur hiç gitmeseler dimiii

ii bakalım öyle olsun çaldın yine kalbimi

mrb kızlar yarın kan testine gidiyorum inşallah güzel olur her şey sabah testi tekrarladım biraz daha koyulaşmış hayıurlısı

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................15.......... .. ..................15
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... .....................65
miskamber..........................100............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20.................................20

toplam...............................426.......... ....................476

regl günümde 28. günde öyle olmuştu canım yani adet sancısı gibi sancım olmuştu halam gelecek sandım ama gemedi sonra 2 gün daha bekledim patlattım testi

canım haziranda beta hcg az arttığı için düşük yaptım ondan korkuyorum dua edin bana

inşallah sorunsuz olur bu sefer canım.

kızlar hepiniz için güzel bir gün diliyorum. sonuç ne olursa olsun bugün hayallerimize bir adım daha yaklaşıyoruz.

bi deee
anne adaylarına güzel tavsiyeler var burda. bebekler için uyku müzikleri tavsiyeleri, albümler felan... bi inceleyin ben çok beğendim
http://www.slingomom.com/coluk-cocuk/uyku/korayin-top-10-uyku-muzikleri/

Son düzenleme:
birtanelerim kuzucuklarımmmmmmmmmmmm
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnn
ballarımmmmmmmmmm
inşallah derugurdan güzel haber gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallahhhhhhhhh
Rabbim bu sefer korktuğuna uğratmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhh

herkeslerede günaydın işede gitmiyorum ama erkenden kalkıyorummm gün içindede uyukluyorum tabiii

herşeyin gönlümüzce olacağı harika mutlu sabahlar hepimizeee

bugün özel günlerimizden biri hekes topikte olsun tamam mı kızlaarr halay çekicezz inşallah

deraguuumm canımm inşallah değerin çok ama çok yüksek çıkar içinde hiç bir şüpe kalmaz herşey çok güzel olur inşallah ama bian önce ver şu kanııı pazartesinden beri 9 doğurtturdun bizi yaniii

günaydın kuzucancancanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bebişimin kıyafetlerini yıkıcam bugünnnnnnnnnn
geçende nevresimlerini yıkadımm
ama odasının gelmesine daha var ondan ütüleyip güzelce hurçlaras koycammm kirlenmesin diyeeeeeeeeee

darısıı hepinizin başlınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aciliynnn leynnn ben geldim ama tek basima
asosum deryam bebisleriniz saglikla ve guzel sansiyla gelsin ins
perim idilgam bojum aybice hatunum seyzenim zeytinim cekirdem ununttuklarim herkesler sizi seviyorum geldim arti ama cokk yogum calisiyorum eskiye gore gidiyom simdi yine gelcem

Eylemim sevcanim esintosum pitaminim mehmetderyam pitaminim laynnn ne cabuk buyudu bunlar

amin aaamiiin bende sabırsızlanıyaam öyle oda yapiyiiim cicileri hazırlıyiiim
kolay gelsin sana vittooom

hoş geldiin alyaaaaam tek gel çift gel triplex gel ne olursan ol yine gel özlediiiiik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…