- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.201
Canlarimmmmmmm hizimi alamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topigin icine dalip yanaklarinizi sikasim varrrrrrrrr
ii bakalım öyle olsun çaldın yine kalbimiOoyyyy Allahima cokkkk sukur canim benimmmmmmm cok sevindmmmmmm cokkkkkk Allah tamamina erdirsinnnn kuzummmm benimmm guzel annemmmmmm
Ooyyyyy bebegimmmmmm zeytosummmmmm askimmmmmmm seni oper yalar ham yaparim haaaaaa koca gobuslummmmm en son bisiler yazanlari seetmistim askitommmmm seni unutmuyummmm bebisim benimmmmmm isiririm haaaaa
halam gelicek gibi,bacaklarım sızlıyo ara ara
29.gün bugün
gerginlikten mi gelemiyo bilemedim
yine de belki bebiş vardır diye de umutlanıyom
hastalıktan geberiyom,ağrım sızım çok,parol bile içmedim bebiş varsa diye
hayırlısı olsun ne diim
sen de neler olmuştu hamiş kaldığında,regl belirtileri gibi oluyomuş genelde
hadi hayırlısı canım. inşallah bebişin seninledir
Hayırlı olsun canım, içini ferah tut canım inşallah zevkini çıkararak geçireceğin bi hamişlik yaşarsın , sağlıkla alırsın kucağına bebişinicanım haziranda beta hcg az arttığı için düşük yaptım ondan korkuyorum dua edin bana
canım haziranda beta hcg az arttığı için düşük yaptım ondan korkuyorum dua edin bana
Hayırlı olsun canım, içini ferah tut canım inşallah zevkini çıkararak geçireceğin bi hamişlik yaşarsın , sağlıkla alırsın kucağına bebişini
inşallah hayatım allah razı olsun
günaydın kuzucancancanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimin kıyafetlerini yıkıcam bugünnnnnnnnnn
geçende nevresimlerini yıkadımm
ama odasının gelmesine daha var ondan ütüleyip güzelce hurçlaras koycammm kirlenmesin diyeeeeeeeeee
darısıı hepinizin başlınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aciliynnn leynnn ben geldim ama tek basima
asosum deryam bebisleriniz saglikla ve guzel sansiyla gelsin ins
perim idilgam bojum aybice hatunum seyzenim zeytinim cekirdem ununttuklarim herkesler sizi seviyorum geldim arti ama cokk yogum calisiyorum eskiye gore gidiyom simdi yine gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?