Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
amin aaamiiin bende sabırsızlanıyaam öyle oda yapiyiiim cicileri hazırlıyiiim
kolay gelsin sana vittooom

hoş geldiin alyaaaaam tek gel çift gel triplex gel ne olursan ol yine gel özlediiiiik

Geldim kusum geldim bu ay ilk adetimi oluyorum ins beklemedeyim hala sonrasi hemen gelecek biliyorum 3 ay bitince 3 kisi gelcem soz cok caliscam dersime

Eylemim sevcanim esintosum pitaminim mehmetderyam pitaminim laynnn ne cabuk buyudu bunlar

leynnnnnnnnnnnnnnnnnn böhöyttttttttttttttttttttttttttttt
benm onuu büyütene kadar bana 2 yıl gibin geliyoooooooooooooooooooooooo
bende herkese derdim ne cabuk hamileliğin bitti diyee bana hep kızarlardıııııııııııııııı
anoyyyyyyyyyyyyyyyyy çok zormuşşş gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
öyle halvet gibi kolay olmuyooooooooooooooooooooooooooooo

9 ay leyn bitmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo vallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin aaamiiin bende sabırsızlanıyaam öyle oda yapiyiiim cicileri hazırlıyiiim
kolay gelsin sana vittooom

hoş geldiin alyaaaaam tek gel çift gel triplex gel ne olursan ol yine gel özlediiiiik

ayyy hayırlısıyla bir 7. ayını doldur ondan sonra hemencecik hazırlaa herbirsyiniii canımmmmmmmmmm

Dogru soyluyon kusum test yaptiktan sonra hastaneye bile gitmek icin 10 gun gecmiyo dile kolay 9 ay kolay dogum olsun ins bu gunlerin keyfini surun

anooooyyy döndün mü len aramızaaa

hoşgeldin bebişiimmm
özledim seni bee çatlak gacııı

eee ne var ne yok,iyisin di mi darling?

bu arada herkese GÜNAAAAYYYDDOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YİRİİİMMM

AYY CANIMM YAA DÜNYADA YAŞANAN EN TATLI YORGUNLUK OLSA GEREK MAŞALLAH AMİİİNNNN İNŞALLAHHH

BENDE ÇOK İSTİYORUM AYNI SEYZENDE ÖLEEE AMA DAHA VAR O GÜNLERE HERŞEY SAĞLIKLA SÜRSÜNDE VARSIN YAVAŞ YAVAŞ OLSUN

Canlarım hepinizi öpüyorum mis kokulu mis kokulu.Topiğe girdim bir yandan da kahvaltı hazırlıyorum.Tavada pişen böreğin yarısı yandı okurken :)Bu hafta eşimde izinli evde.Haftaya büyük temizliğe kadın alacağım ama bu haftada bizim yapmamız gereken işler var onları yapıyoruz yavaş yavaş.Dün bütün gardrobu döktüm,eşim sildi tekrar yerleştirdim.Kışlıkları felan ayarladım.Giymediğim okadar çok kıyafet var ki onları ihtiyaç sahiplerine vermek için ayırdım.Bugünde bakalım ütülenecek bir sürü çamaşır var onları ve vestiyeri felan hal edeceğiz inşallah...

Hafzağım,vitoşum,perim,adoşum,alyam ve ismini yazmadığım diğer hatunlar hepinize çooooooooooookkkkkk teşekkürler.Daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun...

Alyammmmmmmmmm darısı da sana olsun...Zaman çok çabuk geçiyor.Göbeğimden dönemiyorum bile yatakta gece,halim çok komik :)Wc ye giderken eşimi uyandırıyorum o elimden tutup kaldırıyor.Bende durumlar böyle şimdilik...Hepinizi seviyorum...

alyammm gelmiiişşş canım hoooooşşgeldinnnnnnnn

sağol bitanem darısı ikiz olarak senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah

Hayirlisi bacim bu sefer dersime iyi calisicam ucuz besiz Allah ne verdiyse

hosbuldum hemde cookk hosbuldum :)))

Hee bacim dondum dayanamadim hasretlik zor hepiciginizi ozledim:))
ben iyiyim sen nasilsin annangiler emmingiller dayingiller iyi mi canimmm

Canlarimmmmmmmm gunoossssss annemler gitti dag gibi utum var onla bogusuyorum bebiskobiiiissssslerrrrree derosum gittin miii sonucu bekliyoru heyecanlaaaa heyoooooo musmutlu superrrrr bi gun olsunnnnnn

Kizlar soon durum bildiriyorum bu kadar mutlu olmamin sebebi abim mucize bi sekilde iyilestiiiiii doktorlar saskinnnn bobrek akline ihtiyac kalmadiiiii havalardaym o yuzdennnnnnn lalalallalallalalalalla Allahim bi daha yasatmasinnnnnnnnnnn hicbirimizi sagligimila sevdiklerimizle sinamasin cooook zor gunlerdi ama gectiiiiiiiiii Peri ve pidiloslaaaaa pozitif hamislige devammmmmm cokkkkk mutluyummmm hepinizi cooookkk seviyorummmm zor zamanlarda gostermis oldugunu ilgiyeee coookkk tesekkurler calarim benimmmm gercek dostlarimmmm yerim sizi beeeee

Deryaaaammm prenslerinin odasını almışsın hayırlı olsun tatlım
Allahım sağlıklı,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah

Maşallah abiciğine canım benim.Allah ım kimseyi sevdikleriyle ve çaresizlikle sınamasın inşallah.Tüm hastalara acil şifalar diliyorum...

Bojum çok teşekkür ederim bebeğim.Darısı da senin bebişe olsun inşallah.O zaman bizde sizinle paylaşacağız mutluluğunuzu inşallah...

Deryaaaammm prenslerinin odasını almışsın hayırlı olsun tatlım
Allahım sağlıklı,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah

PERİİİİİİİİMMMMM BİTANEEEMMMMM

canım çok sevindiimm tatlım yaaaa
çok şükür iyileşti abiciğin
Allahım bi daha yaşatmasın o kötü günleri inşaallaahhh
Allahım herkese sağlık versin

sende progestan kullanmışmıydın günde kaç taneee

kullandım canım trafik kazasından sonra lekelenmelerim başladı doktor hemen progestan verdi 100 lükten sabah 1 akşam 2 tane tok karna bazen 200 lük olandanda veriyolar durumuna göre sende mi kullanıyon canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…