- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.241
canlarimmmmmmmm gunoossssss annemler gitti dag gibi utum var onla bogusuyorum bebiskobiiiissssslerrrrree derosum gittin miii sonucu bekliyoru heyecanlaaaa heyoooooo musmutlu superrrrr bi gun olsunnnnnn
kizlar soon durum bildiriyorum bu kadar mutlu olmamin sebebi abim mucize bi sekilde iyilestiiiiii doktorlar saskinnnn bobrek akline ihtiyac kalmadiiiii havalardaym o yuzdennnnnnn lalalallalallalalalalla allahim bi daha yasatmasinnnnnnnnnnn hicbirimizi sagligimila sevdiklerimizle sinamasin cooook zor gunlerdi ama gectiiiiiiiiii peri ve pidiloslaaaaa pozitif hamislige devammmmmm cokkkkk mutluyummmm hepinizi cooookkk seviyorummmm zor zamanlarda gostermis oldugunu ilgiyeee coookkk tesekkurler calarim benimmmm gercek dostlarimmmm yerim sizi beeeee
sabah 1 öğlen 1 akşam 1 sen akşam 2 taneyi peşpeşemi içiyodunkullandım canım trafik kazasından sonra lekelenmelerim başladı doktor hemen progestan verdi 100 lükten sabah 1 akşam 2 tane tok karna bazen 200 lük olandanda veriyolar durumuna göre sende mi kullanıyon canım
Canlarimmmmmmmm gunoossssss annemler gitti dag gibi utum var onla bogusuyorum bebiskobiiiissssslerrrrree derosum gittin miii sonucu bekliyoru heyecanlaaaa heyoooooo musmutlu superrrrr bi gun olsunnnnnn
Kizlar soon durum bildiriyorum bu kadar mutlu olmamin sebebi abim mucize bi sekilde iyilestiiiiii doktorlar saskinnnn bobrek akline ihtiyac kalmadiiiii havalardaym o yuzdennnnnnn lalalallalallalalalalla Allahim bi daha yasatmasinnnnnnnnnnn hicbirimizi sagligimila sevdiklerimizle sinamasin cooook zor gunlerdi ama gectiiiiiiiiii Peri ve pidiloslaaaaa pozitif hamislige devammmmmm cokkkkk mutluyummmm hepinizi cooookkk seviyorummmm zor zamanlarda gostermis oldugunu ilgiyeee coookkk tesekkurler calarim benimmmm gercek dostlarimmmm yerim sizi beeeee
görüşemiyoz datlum
nabıyoonn be yaaaa
Maşallah abiciğine canım benim.Allah ım kimseyi sevdikleriyle ve çaresizlikle sınamasın inşallah.Tüm hastalara acil şifalar diliyorum...
PERİİİİİİİİMMMMM BİTANEEEMMMMM
canım çok sevindiimm tatlım yaaaa
çok şükür iyileşti abiciğin
Allahım bi daha yaşatmasın o kötü günleri inşaallaahhh
Allahım herkese sağlık versin
periiiiimm gerçekten mii valla mı ay çok mutlu oldummmmmmm yaaa harika bir haber bu çok şükür rabbim dualarımızı kabul etti benim erkek kardeşim yok maleseff bu haberi duyunca kendi abimden güzel haber almış gibi hissettimBitanemm beniiimm
açılınnnnnnnnn leynnnnn ben geldim
herkese slmlar
deragundan haber varmııııııııı hatunlar :82::82::82::82:
nasıl sevindim anlatamam sevincimden hemen cebini aradım ama açmadın
tatlımmmmmmmmmmmmm Allahhhhhhhhhhhhımmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
aman Allahım mucize olsa gerek bu tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmm birtanemmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
Allah tüm hastalara şifa versin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm
ah canım benim iyiyim çok şükür çok teşekkür ederimmmmmmmm
hatırladığın için bebişimmmmmm
periye çok sevindim havalara uçtum resmen
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah
seninde tatlım dileğini muradını versin inşallah muccckkkkkkkkk
benim haloş da gelmedi halen,gelmesin zaten pek istemiyam
nobattan 10 gün önce test yapan ben, halen bişememiş bulunmaktayım tebrik ediyom kendimi
nasıl bi sabırsa anlamadım
açılınnnnnnnnn leynnnnn ben geldim
herkese slmlar
deragundan haber varmııııııııı hatunlar :82::82::82::82:
bak canımsimgeler kısmında ataç gibi bir simge var ona tıkla
doya ekle var onada tıkla seçtiriyor zaten orda doyayı seçincede işretle alta sürükle
direk eliyor bir dene bakalım hadiiiiiiiiiiiiiiii
Yiiiiaaaaa bananeeeee isteriiiizzzzz isteriiiizzzz bebekommmmmm fotonun boyutu buyuktuuurrrrr fotoya sag tikla boyut kucult yada paintte ayatla boyutu kuzuskommmmm yaaaaaaaCanım göbüşümün fotosunu koyacaktım ama olmuyor hata veriyor...
herkeseeee gunaydinnnnnnnnn
mutlu sabahlar guzel gun neseli haberlerrrrrrrr diliyorummmmmmmmmm
PERIMMMMMM kissssssssss bu senin icinnnnnnnnnnn lilililililililililililillililillilillilillilililiilililiillllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiililililililililililillilili
allahh hamislikkkk ve dogum halaylarimizida cekmeyide nasip etsin insalahhhhhhhhhhhhhhhhHHHHhhHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?