Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

periiiiimm gerçekten mii valla mı ay çok mutlu oldummmmmmm yaaa harika bir haber bu çok şükür rabbim dualarımızı kabul etti benim erkek kardeşim yok maleseff bu haberi duyunca kendi abimden güzel haber almış gibi hissettim Bitanemm beniiimm

kullandım canım trafik kazasından sonra lekelenmelerim başladı doktor hemen progestan verdi 100 lükten sabah 1 akşam 2 tane tok karna bazen 200 lük olandanda veriyolar durumuna göre sende mi kullanıyon canım
sabah 1 öğlen 1 akşam 1 sen akşam 2 taneyi peşpeşemi içiyodun

nasıl sevindim anlatamam sevincimden hemen cebini aradım ama açmadın
tatlımmmmmmmmmmmmm Allahhhhhhhhhhhhımmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
aman Allahım mucize olsa gerek bu tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmm birtanemmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
Allah tüm hastalara şifa versin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm

görüşemiyoz datlum
nabıyoonn be yaaaa

ah canım benim iyiyim çok şükür çok teşekkür ederimmmmmmmm
hatırladığın için bebişimmmmmm
periye çok sevindim havalara uçtum resmen
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah
seninde tatlım dileğini muradını versin inşallah muccckkkkkkkkk

benim haloş da gelmedi halen,gelmesin zaten pek istemiyam
nobattan 10 gün önce test yapan ben, halen bişememiş bulunmaktayım tebrik ediyom kendimi
nasıl bi sabırsa anlamadım

Maşallah abiciğine canım benim.Allah ım kimseyi sevdikleriyle ve çaresizlikle sınamasın inşallah.Tüm hastalara acil şifalar diliyorum...

Canlarim benimmm Allah hepinizden razi olsunn hepimize guzel gunesli gunler gostersin insallahhhhhhhhhhhh iyiki varsiniz hepiniiizzzzz bebeklerim benimmmmmmmm Hafzosummmmmm olurummmmmmm duygusal annem benimmmmm yaaaa cok seviyorum hepiniziiii kardesim gibiiiiiiiii biz kocaman bi aile olduk burda yaaaaa ayyy ne hossss

Derosssss hadi kuzuuuuuuuuuuuuuuu catladikkk

açılınnnnnnnnn leynnnnn ben geldim

herkese slmlar

deragundan haber varmııııııııı hatunlar :82::82::82::82:

herkese slmlar

herkese slmlar

bak canımsimgeler kısmında ataç gibi bir simge var ona tıkla
doya ekle var onada tıkla seçtiriyor zaten orda doyayı seçincede işretle alta sürükle
direk eliyor bir dene bakalım hadiiiiiiiiiiiiiiii

Canim benimmmmmm ahanda konustukkkkkk sesinde senin gibi guzel icten canim arkadasimmmm cok saol destegin icinnnnnnn cokkkkkkkkk Allahim hicbirimize yasatmasin bi dahaaaaa

benim haloş da gelmedi halen,gelmesin zaten pek istemiyam
nobattan 10 gün önce test yapan ben, halen bişememiş bulunmaktayım tebrik ediyom kendimi
nasıl bi sabırsa anlamadım

Lennnnn bana baksana sennnn off tam gaz vericktm paybisim geldiiiiii kizar simdi soylersemmmmm ama sen anladin onuuuuuuuuuu hadi yappppp yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkese slmlar

Askummmmm bebekommmmmmm ozledim cokkkkkkk daha haber vermedi yaaaaaaa:26:

herkeseeee gunaydinnnnnnnnn
mutlu sabahlar guzel gun neseli haberlerrrrrrrr diliyorummmmmmmmmm

PERIMMMMMM kissssssssss bu senin icinnnnnnnnnnn lilililililililililililillililillilillilillilililiilililiillllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiililililililililililillilili

allahh hamislikkkk ve dogum halaylarimizida cekmeyide nasip etsin insalahhhhhhhhhhhhhhhhHHHHhhHH

Canım göbüşümün fotosunu koyacaktım ama olmuyor hata veriyor...
Yiiiiaaaaa bananeeeee isteriiiizzzzz isteriiiizzzz bebekommmmmm fotonun boyutu buyuktuuurrrrr fotoya sag tikla boyut kucult yada paintte ayatla boyutu kuzuskommmmm yaaaaaaa

Canmmmmmm benmmmmmmmmmmm pidiliskommmmmmm bebeskommmm askommmmm nasi ozledim yaaaa geldin mi Turkiyeyeeeeee sail bitanecigimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…