Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allahım bir daha seni hiç üzmesin inşallah gülümmmmmmmmmmmmmm

herkese merhaba

slında ben bu forumun eski üyelerindenim ama çok çok uzun zamandır yazamadım.O zamanlar bende sizler gibi hamile olmak için herşey deniyordum.ama benim deneyimlerim doğal kürler değil değişik doktorlar yada yeni tüp bebek merkezleriydi.Şuan bütün bunları geride bıraktım 15 yıllık özlemim 30 ocak 2012 de sona erdi.Şuan göktuğ ve tuğrul isminde iki oğlum var.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
tekrar hepinize merhaba

Allahım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm

allah bagislasinnnnnnn bebisleriniziiiiiiii insalahhhh bahtlari acikkk tahtlari guclu omurleri uzun ve saglikli olun insallahhhhhh

nasil nerdee olduu bebislerrrrrr ????????

POJUMMMMMM git bise biseyler yappppppp kan man verrr de oyle gelll hadiiiiiiiiiiiiiiIIiIiIIIiIIIIiiiiiiiIIIii

bizim top 10 ilk 4 listemizden 1 kisiyi daha atalimmmmmm hadiiiiIIiIIIIIiiii

sonra 3 kaliyoruzzz insallahhhhh AYBICE HATUNUM -PERIMMM veeee BENNNNNNNNNN

level atlamayi nasippp etsinnndeeeeeee hamisizzzzzzzzzz topigi acalimmmmm artikkk :))))))

HALVET HAFTAM munasebetii dolayisiyla dualarinizi bekliyorummmm kislarrrrrrrrrrrrr (AYBICENIN de halvet haftasi sanirsammmmmm dua yuklemesne ihtiyac varrrrrrrrr mucksssssssssssssssSSSSSSSSSSSss)

rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

peşpeşe içiyodum asosum yaa çok mide bulantısı yapıyo o yüzden doktorum 3 taneyi gün içine bölerek vermiştir belki sana sen doktorun nasıl dedi ise öle kullan canım tereddüt etme

kislarrrr o haplarinn yan etkisi cok oluyoooooo ben doktoruma soyledimmm kafam kalkmiyooo uykudan gozumu acamiyorum dieee oda hapi fitil gibi alttan ativer dediiiiiiiiiii aklinizda olsunnnnn
birde bu ilacin baska isimle alttan direk fitilli merhem seklinde olani var yan etkisi olmuyoo akliinizda olsunnnnnnnn

mucksssssssss

cokk bekledinizzzzz guzel gecsin hamisliklerrrr insallahhhh

Canım ya olmuyorrrrrr...

CANIMM benimm seninn gobuss ne alemdeee cokcok buyumusturrr dimiiiiiiiiiiii

KISLARR su gobus resimlerinizi koysanizda gorsek ama daha cokkkkk BEBISLERIMIZIN ultrason resimlerini merak ediyorummmmmm hemidee cokkkkkkkk
ayyy hicc IKIZZZ ultrasonuda gormemistimmmmm

ah kiyamam canim Allah yarfimcin oldun kuzum

Canimm Allah bir daha kotu gun gostermesin ins cokk gecmis olsun

zeytinimmm sen nasilsinnn emirimizzzzzzzzz nasilllll ayyy azicikk kaldiiiiiiii susam tanesi kadarrrrr hallerden sonraaaaaa

ayy bizz bayadirrr kankiyizz kislar farkindamisinizzzzz???????

ben suan bayram tatilini uzattim londradayim amaaa gelince bi bulusma yapalimmmmm ayyy belkimmm birinin dogumuna giderizzzzzzzzz ayyyy kapida beklermisizz ee babasi kadar olmasada bayaa bi hakkimiz varr bebislerdee malummm :)))

Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beni ben neciyim burdaaaaa

Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beni ben neciyim burdaaaaa

haklisin ALYAM ama sen biz 3 ay korunucazzzzz didiiiiiiinnnnnnnnnn gulummmmmmm onda dolayiiiii , ondan oturu

POJUUUUU kizz git ver kaniniiiiiiii ada bise cibigaaaaaa :))) cik devredennnnn ALYAM geliiiiiiiiiiiioooooooo biz boyle 4 lu olucukkkkkkk :)))

haklisin ALYAM ama sen biz 3 ay korunucazzzzz didiiiiiiinnnnnnnnnn gulummmmmmm onda dolayiiiii , ondan oturu

POJUUUUU kizz git ver kaniniiiiiiii yada bise cibigaaaaaa :))) cik devredennnnn ALYAM geliiiiiiiiiiiioooooooo biz boyle 4 lu olucukkkkkkk :)))

slmlarrrrr cok şükür iiz canım emir beyin keyfi yerinde yeri daralmasına ragmen hala cok ama cok hareketlii artık iyice kaplumbağa gibi yürümeye basladım.evet canım cook az kaldıı insan hem kucagına almak istio biranönce hemde korkuo ilk dogumya ne olur cok mu acır cokmu sancır öyle işte..en önde gidenesinimle benim zaten sanırım ilk bizmi pırtlatırız bakalım

POJUUUUU kizz git ver kaniniiiiiiii yada bise cibigaaaaaa :))) cik devredennnnn ALYAM geliiiiiiiiiiiioooooooo biz boyle 4 lu olucukkkkkkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…