- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.261
Canim benimmmmmm ahanda konustukkkkkk sesinde senin gibi guzel icten canim arkadasimmmm cok saol destegin icinnnnnnn cokkkkkkkkk Allahim hicbirimize yasatmasin bi dahaaaaa
Lennnnn bana baksana sennnn off tam gaz vericktm paybisim geldiiiiii kizar simdi soylersemmmmm ama sen anladin onuuuuuuuuuu hadi yappppp yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Askummmmm bebekommmmmmm ozledim cokkkkkkk daha haber vermedi yaaaaaaa:26:
herkese merhaba
slında ben bu forumun eski üyelerindenim ama çok çok uzun zamandır yazamadım.O zamanlar bende sizler gibi hamile olmak için herşey deniyordum.ama benim deneyimlerim doğal kürler değil değişik doktorlar yada yeni tüp bebek merkezleriydi.Şuan bütün bunları geride bıraktım 15 yıllık özlemim 30 ocak 2012 de sona erdi.Şuan göktuğ ve tuğrul isminde iki oğlum var.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
tekrar hepinize merhaba
herkese merhaba
slında ben bu forumun eski üyelerindenim ama çok çok uzun zamandır yazamadım.O zamanlar bende sizler gibi hamile olmak için herşey deniyordum.ama benim deneyimlerim doğal kürler değil değişik doktorlar yada yeni tüp bebek merkezleriydi.Şuan bütün bunları geride bıraktım 15 yıllık özlemim 30 ocak 2012 de sona erdi.Şuan göktuğ ve tuğrul isminde iki oğlum var.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
tekrar hepinize merhaba
sabah 1 öğlen 1 akşam 1 sen akşam 2 taneyi peşpeşemi içiyodun
seyzoşum nerlerdesiinn
listeye benden bi 50 ekle darling
Asoşuuummm
hafzoşuuummm
hamiş tontişleriimmm yirimm
herkese merhaba
slında ben bu forumun eski üyelerindenim ama çok çok uzun zamandır yazamadım.o zamanlar bende sizler gibi hamile olmak için herşey deniyordum.ama benim deneyimlerim doğal kürler değil değişik doktorlar yada yeni tüp bebek merkezleriydi.şuan bütün bunları geride bıraktım 15 yıllık özlemim 30 ocak 2012 de sona erdi.şuan göktuğ ve tuğrul isminde iki oğlum var.allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
Tekrar hepinize merhaba
peşpeşe içiyodum asosum yaa çok mide bulantısı yapıyo o yüzden doktorum 3 taneyi gün içine bölerek vermiştir belki sana sen doktorun nasıl dedi ise öle kullan canım tereddüt etme
Yiiiiaaaaa bananeeeee isteriiiizzzzz isteriiiizzzz bebekommmmmm fotonun boyutu buyuktuuurrrrr fotoya sag tikla boyut kucult yada paintte ayatla boyutu kuzuskommmmm yaaaaaaa
Canmmmmmm benmmmmmmmmmmm pidiliskommmmmmm bebeskommmm askommmmm nasi ozledim yaaaa geldin mi Turkiyeyeeeeee sail bitanecigimmmm
Canlarım hepinizi öpüyorum mis kokulu mis kokulu.Topiğe girdim bir yandan da kahvaltı hazırlıyorum.Tavada pişen böreğin yarısı yandı okurken :)Bu hafta eşimde izinli evde.Haftaya büyük temizliğe kadın alacağım ama bu haftada bizim yapmamız gereken işler var onları yapıyoruz yavaş yavaş.Dün bütün gardrobu döktüm,eşim sildi tekrar yerleştirdim.Kışlıkları felan ayarladım.Giymediğim okadar çok kıyafet var ki onları ihtiyaç sahiplerine vermek için ayırdım.Bugünde bakalım ütülenecek bir sürü çamaşır var onları ve vestiyeri felan hal edeceğiz inşallah...
Hafzağım,vitoşum,perim,adoşum,alyam ve ismini yazmadığım diğer hatunlar hepinize çooooooooooookkkkkk teşekkürler.Daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun...
Alyammmmmmmmmm darısı da sana olsun...Zaman çok çabuk geçiyor.Göbeğimden dönemiyorum bile yatakta gece,halim çok komik :)Wc ye giderken eşimi uyandırıyorum o elimden tutup kaldırıyor.Bende durumlar böyle şimdilik...Hepinizi seviyorum...
Canlarimmmmmmmm gunoossssss annemler gitti dag gibi utum var onla bogusuyorum bebiskobiiiissssslerrrrree derosum gittin miii sonucu bekliyoru heyecanlaaaa heyoooooo musmutlu superrrrr bi gun olsunnnnnn
Kizlar soon durum bildiriyorum bu kadar mutlu olmamin sebebi abim mucize bi sekilde iyilestiiiiii doktorlar saskinnnn bobrek akline ihtiyac kalmadiiiii havalardaym o yuzdennnnnnn lalalallalallalalalalla Allahim bi daha yasatmasinnnnnnnnnnn hicbirimizi sagligimila sevdiklerimizle sinamasin cooook zor gunlerdi ama gectiiiiiiiiii Peri ve pidiloslaaaaa pozitif hamislige devammmmmm cokkkkk mutluyummmm hepinizi cooookkk seviyorummmm zor zamanlarda gostermis oldugunu ilgiyeee coookkk tesekkurler calarim benimmmm gercek dostlarimmmm yerim sizi beeeee
Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beniben neciyim burdaaaaa
Leynnn pidilis gebertirim seni kizz ben neciyim burda ne demek top dort delirtmeyin beniben neciyim burdaaaaa
slmlarrrrr cok şükür iiz canım emir beyin keyfi yerinde yeri daralmasına ragmen hala cok ama cok hareketlii artık iyice kaplumbağa gibi yürümeye basladım.evet canım cook az kaldıı insan hem kucagına almak istio biranönce hemde korkuo ilk dogumya ne olur cok mu acır cokmu sancırzeytinimmm sen nasilsinnn emirimizzzzzzzzz nasilllll ayyy azicikk kaldiiiiiiii susam tanesi kadarrrrr hallerden sonraaaaaa
ayy bizz bayadirrr kankiyizz kislar farkindamisinizzzzz???????
ben suan bayram tatilini uzattim londradayim amaaa gelince bi bulusma yapalimmmmm ayyy belkimmm birinin dogumuna giderizzzzzzzzz ayyyy kapida beklermisizz ee babasi kadar olmasada bayaa bi hakkimiz varr bebislerdee malummm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?