Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım benim göbüşün sol taraf idare eder ama sağ tarafı bir gecede haritaya döndü ve gerildikçede ağrıyor.Her gün zeytin yağı sürüyorum ama iki tane bebiş olunca da sanırım çatlamaması kaçınılmaz :)Canım ultrason fotoları var ama inan ki ikisi yan yana değil.Tek tek bakıyor çünkü muayene sırasında tek tek ölçüm alıyor ve foto verirkende tek tek veriyor fotolarını.İkisi yan yana olsa keşke koyayım diyecem ama...

Allah ım sana da nasip etsin inşallah çifter çifter de o heyecanı sende yaşa ve kendi göbüşündeki bebişleri gör inşallah ultrasonda...

az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten

ayyyyyyyy heycanlandım yemin ederim tüylerim ürperdi canım yaaa.tarih belli olunca daha farklı bir his biz seninle aynı haftalarda ögrendik ben ögrendm ertesi günde sen onun için senle ayrılmaz bir bütündük bizz ayyy cok tuhaf oldum canııım arkadaşım insallah saglıkla sıhatle gelır kaan paşa

Ayyyy canım benim maşallahhhhhhhhh...Gelsin sağlıkla bebişin inşallah.Canım benimde erken doğum ihtimalim var ikiz oldukları için,19 Kasım da gideceğim kontrole hem doğum iznini yazdıracağım hemde iğne yaptıracağım ama dr um sadece 1 tane yapacağım dedi.Senin ki zaten maşallah 34 haftalık olmuş,neden 8 tane iğne yapıyor ki.Bence çok fazla geldi ama bir bildiği vardır elbet dr un da...

canimm benimmm KAANIMIZ ilk erkegimizzz ilk bebisimizzzz insallahhh once sana ve ailesineeee sonra hepimize ugur getirsinnnnnnn bebisimizinnnn omruu uzunnnn sagligi yerindee bahti acikkkkk tahtii gucluu olsunnnnnnnnnnn SUPERMENIMIZZZ o bizimmmmmmmmmmmmm canimmm benimmm
amannnn

ANNECIKLERRRRRRRRR
SUT UZMANINIZ DER KIIIIIiiiiiiiii :)

dogumdan sonraki ilk sari sut agiz sutudurr onu mutlakaaa emzirinnnn bebislerinize verin o cok onemliiiiiiiiiii
sonrasindada surekli emzirinnnnnnnnnnnn sut icin boll su tuketinnnn ve her daim memisleriniz bebislerinizin agzinda olsunnnn amaninn cok onemliiiiii

birde bebislerinizin yuzunede sutunuzu surun teninede cok faydali

sonrasinda 6 aydan sonra kendi sutunuzu sagip ona yogurt mayalayinnn :)

BIRDE MUTLAKA bebislerinizi yikama suyuna TUZ koyun tuzlayin bebisleri koltuk alti ayaklari pipislerinin oralariiii tuzlamanin faydasini gormus kisi olarak soyluyorum hurafe deillll yahuuu :))

Ayyy esosummm cok fena oldum simdiiii yaaaaaaaa anoooyyyyyyyyyyyyy kaanimiz gelio yaaaaaa azcik kaldiiiii yuppiiiiyooooooheeeeeyooooooooooooooo canm benmmmm ne guzel tesadufffffffff

aminnn canım benim evet biz ayrılmaz bir bütünüz hala benide heyecan bastı vallahi sorma gitsin

IKIZLERIMIZIN annecigiiii sen doktoruna sorsanda gobusuneeeee BEPHANTENE krem ve merhem karistirip sursen ozellikle her gece yatmadan olmazmi kiiiiiii ??????
bepantene herderde deva valla

Olur tabiki canım benim.Hemen sorayım bugün inşallah.Salı günü dr a gittim soracaktım ama nedense dr a gidildiğinde hep unutuluyor her şey heyecandan mıdır neden?Bebişleri görünce sorular uçuveriyor aklımdan...

IKIZLERIMIZIN annecigiiii sen doktoruna sorsanda gobusuneeeee BEPHANTENE krem ve merhem karistirip sursen ozellikle her gece yatmadan olmazmi kiiiiiii ??????
bepantene herderde deva valla

Ayyy esosummm cok fena oldum simdiiii yaaaaaaaa anoooyyyyyyyyyyyyy kaanimiz gelio yaaaaaa azcik kaldiiiii yuppiiiiyooooooheeeeeyooooooooooooooo canm benmmmm ne guzel tesadufffffffff

çokkk sağolun kızlar güzwel dilekleriniz için epinizi kocamannn öpüyorum

deryacım vallahi neden öyle verdi bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğne vuruyorumya hergün o yüzden vermiş olabilir belki

bunu yaz bi kenaraaa unutma cnmmmmm hatta ac telefon sor bisey olmaz (ki bence bi yan etkisi yok ama sen kesinlestir)

BU arada EMIR ve KAAN imizin IKIZ kardeslerinin ISIMLERI belli oldumu ??????????????

ayyy esoşuummm çok heyecanlııı

az önce kasığıma öle bir arı girdii çok korktum bi süre gitmedi ne olur dua edin banaaaa ayetel kürsi okuyun benim için olurmu
esoşummm sağlıkla alırsın kucağına inşallah oğlusunuuuu

az önce kasığıma öle bir arı girdii çok korktum bi süre gitmedi ne olur dua edin banaaaa ayetel kürsi okuyun benim için olurmu
esoşummm sağlıkla alırsın kucağına inşallah oğlusunuuuu
,

amin canım aminnn gerçekten çok heyecanlı
sende dikkat et kendine yorma kendini bol bol dinlen canım korkma aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olcak inşallah

Bu seferlik affedicukk napalim mecbur
evett bojummm ciksin oleye 4 lu cevirelim :)))

ne korkutmussunnn kizz beniii 4-5 defa tekrara dusmusummmmmmm :))))))

Korkunun gozunu seveyim

Yaaa o zaman bisey kalmamis bebemm yasasinnn :))))
herseyini hazir et kiz ne kalmis ki sunun sirasinda ben sana valiz listesi yaparim kuzummmm

evet canım yaa az kaldı vallahi:18:
ayyy sen çok yaşa canım benimmmm sen yaz bakalım çantaya koyacaklarımı biz hazırladık ama eksiğim varmı yokmu bilemiyorum heyecandan

Merhaba İdilga

güzel dileklerin için sağol.Biz tüp bebeği Memorıal da yaptırdık.Ama benim tedavi sürecinde doktorum Bahçeci Kliniği'nden Halit Fırat Erden.Kendisi mükemmel ve çok bilgili bir doktor.Memorıal e memlekette tüp bebeğe hazırlayan doktorum istediği için gittik.Kendisine hayır diyemeyeceğim kadar çok şey borçlu olduğum biri sayın Yakup Kumtepe.Ama seçimi ben yapsaydım kesinlikle Halit Beye giderdim.Ama neresi olursa olsun sonu hayırlı oldu.Allah herkese nasip etsin

evet canım yaa az kaldı vallahi:18:
ayyy sen çok yaşa canım benimmmm sen yaz bakalım çantaya koyacaklarımı biz hazırladık ama eksiğim varmı yokmu bilemiyorum heyecandan

Kuzum simdi isteyim aksam saglam kafayla yazarim kuzumm opuyom cokk

tesekkurlerrrrrr

bende asilamami atasehir memorial de Cem Demirele yaptirdim ama tutmadi onceki doktorum Teksen camlibeldi sanirim araliktaki tuplu dalisimi Teksen beye yaptiricam bakalim hayirlisi aslinda aklimda Bahceide vardi ama doktor degistirdikce islerde karisiyo ondan bakalim kararsiz kaldim
hayirlisi allahtan bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…