- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.301
bunu yaz bi kenaraaa unutma cnmmmmm hatta ac telefon sor bisey olmaz (ki bence bi yan etkisi yok ama sen kesinlestir)
BU arada EMIR ve KAAN imizin IKIZ kardeslerinin ISIMLERI belli oldumu ??????????????
şekercimmm yine döktürmüşsn. ellerine sağlıkkkkkkk afiyet olsun topak topak bebiş olsunnMeftune :))))) (kkusbasi li biberli patlican yemegi)
Bulgur pilavi ( soganli-domatesli-biberli-nane baharatli)
dunden onceki gunden biber dolmasi
kendime yumurtali yogurtlu ispanakkkkkkkkkkkkkkkk (burda ispanagi cok seviyorum paketlenmis yikanmis temizlenmisss bi sudan gecir at tencereye haline bayiliyorummm)
KEFIRRRRRrrrrrRRrrRR
tatli olaraktan cikolata biskuvi cay :)
meyveeeeeeeeeeeee
halvet haftamizhayirlara vesile olsunnn SEKERCIMMMM SAT 27 ekim :13:
son 4 luuuuuuuuu
aybice-idilga-perimm-alya ya dualar lutfennnnnnnnnn POJUMMMMM sen hamiss ilan ediyorummmmmmmmm
AYBCE hatunum gelirken aldim catlatma ignemideeee tabanca hazir bekliyoruzzz tabii keyfisel halvet calismalarimiz var ama yumurt gunumu ovulator esliginde bekliyorum
ayy sozde kafamdan atmistimmmmmmm
atmis hale bakkkkkkkkkkkkkkkk
canım çokkkkkkkk sevindim abinin iyileşmesine, allah bir daha zor günler yaşatmasın canımCanlarimmmmmmmm gunoossssss annemler gitti dag gibi utum var onla bogusuyorum bebiskobiiiissssslerrrrree derosum gittin miii sonucu bekliyoru heyecanlaaaa heyoooooo musmutlu superrrrr bi gun olsunnnnnn
Kizlar soon durum bildiriyorum bu kadar mutlu olmamin sebebi abim mucize bi sekilde iyilestiiiiii doktorlar saskinnnn bobrek akline ihtiyac kalmadiiiii havalardaym o yuzdennnnnnn lalalallalallalalalalla Allahim bi daha yasatmasinnnnnnnnnnn hicbirimizi sagligimila sevdiklerimizle sinamasin cooook zor gunlerdi ama gectiiiiiiiiii Peri ve pidiloslaaaaa pozitif hamislige devammmmmm cokkkkk mutluyummmm hepinizi cooookkk seviyorummmm zor zamanlarda gostermis oldugunu ilgiyeee coookkk tesekkurler calarim benimmmm gercek dostlarimmmm yerim sizi beeeee
esinim sana şimdiden hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum canım, sezeryan olacaksa zaten hiç zor değilmiş artık, kaanımızın fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorumaz önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten
alyammmmm gelmişşş hoşşş gelmişşşşşşş
pidilimmm canummmmmmmmm bojuyu ittirelimde alyayı alıp arkayı dörtleyelimmm
pojuuu nitfen kanaa yada bişeyeme .bendeki büyük değişiklik gün gelmeden bişeyelimmmmm hatunlarrrr
halvet haftası munasebetiyle poju zati hamiş; bana periye pidile ve alyayaaaaa dualar aksınnnnnn huhhhhhuhhhhuuuuu
son 4 luuuuuuuuu
aybice-idilga-perimm-alya ya dualar lutfennnnnnnnnn POJUMMMMM sen hamiss ilan ediyorummmmmmmmm
AYBCE hatunum gelirken aldim catlatma ignemideeee tabanca hazir bekliyoruzzz tabii keyfisel halvet calismalarimiz var ama yumurt gunumu ovulator esliginde bekliyorum
ayy sozde kafamdan atmistimmmmmmm
atmis hale bakkkkkkkkkkkkkkkk
Tamam canım,daha tam olarak belli değil ama Akın ve Anıl olabilir belki.Aslında ben Yiğit ve Yağız isimlerini de seviyorum ama hayırlısı bakalım...
YIGIT & YAGIZzz diyorummm bennnnn kesinlikleee :)) ( bu kadarda karisilmaz kiii ama dayanamadimm ) ( akin dan keksinlikle vazgec derim anil sevimli ama yigit&yagiz yigit&kaan superrr
ayy yerimm ben onlariiiiiiii yaaaaaa bendee ikiz istiyooooOOOOooommmmmmmmm diye diye omrum bitiyoooo hala tekiz bilem yokkhhhhhhhhh
canimmmm nasil alisabildin mi hamisligeeeee ???? memleketdasimmm benimmmmmmm
PERDOGAN immm cnmmmm nerelerdesinnn ozledim seniiiii cnmm benimmmm son 4 lu diyoduk e sende varsinnn son 5 topigimizde artikkkkkk
hamis olmayan kalmicak ve hep beraber level 2 ye atlicaz allahin izniyleeeeeee
PERIMMMMMMM londra donusu telefonlasip cenelenelimmmmmmmmmmm bu kesmiyo beniiiiii :))))
ASOS cannn bebisss yerlesiyoooooooo ee bide erkekkk tekeleyerek yerlesiyoooooo :)) kasilmalar yapar sen merak etme icini ferah tut koy elini karincigina oku ayetel kursini o koruru bebisini merak etme cnmcm
PERIMMM benimde sol kasikta faliyet var yumurtluyorum sanirsam aksam yapicam bakalim ovu testimi ama ben anlamadim surekli her ay soldan yumurtluyorum bu ne demek boyleee sagda sonsuz bi tatil moduuuu ?????
bilen anlayan var mi ??
canimmmm nasil alisabildin mi hamisligeeeee ???? memleketdasimmm benimmmmmmm
PERDOGAN immm cnmmmm nerelerdesinnn ozledim seniiiii cnmm benimmmm son 4 lu diyoduk e sende varsinnn son 5 topigimizde artikkkkkk
hamis olmayan kalmicak ve hep beraber level 2 ye atlicaz allahin izniyleeeeeee
PERIMMMMMMM londra donusu telefonlasip cenelenelimmmmmmmmmmm bu kesmiyo beniiiiii :))))
ASOS cannn bebisss yerlesiyoooooooo ee bide erkekkk tekeleyerek yerlesiyoooooo :)) kasilmalar yapar sen merak etme icini ferah tut koy elini karincigina oku ayetel kursini o koruru bebisini merak etme cnmcm
PERIMMM benimde sol kasikta faliyet var yumurtluyorum sanirsam aksam yapicam bakalim ovu testimi ama ben anlamadim surekli her ay soldan yumurtluyorum bu ne demek boyleee sagda sonsuz bi tatil moduuuu ?????
bilen anlayan var mi ??
canımm ben de özledim ama işler güçler, eskisi gibi ağız tadıyla giremiyorum.
benim bebek konusunu şiddetle reddediş sürecim devam ediyortop 5e başkasını alın canımcım yaa, ben pek iyi değilim bu günlerde...
ama yerimi de fazla kapatmayın, ufak bi totoluk yer ayırın, ben sığırım geldiğimde
bu arada ben spor salonuna kayıt yaptırdım, bugün spora başlıyorum. biraz kafa dağıtıp gelcem
Aynennn benide hic kesmioooo cenelenelim kuzuuuuu arasalimmmmmm ay beni heyecan basio asilamayi dusundukceee Allahim umitlerimizi bosa cikarmasinnnnn
Perdosummmm bebisim cok saol bitanemmmmmmm napiyosun cok ozledim seniiii cankusummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?