Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canimmmm biz burda birbirimizle hep neyi paylastikkkk iyi dusun iyi olsun pozitif dusun pozitiflikler seni bulsunnnn hep gulkiiiiiii neseli insanlar seninle olsunnnn bebisimmmmmmmm
bu birazda sonbahar sikintisi hersey bizler icin yeterki nefes alalim yeterki yasiyo olalimmm herseyi halledip ustesinden gelecek kadar gucluyuz cnmmm benimmm cunku inaniyoruz inancliyizz seviyoruz allaha sukur sevliyoruzzz
paylasmak istedigin seyler olursa paylasss ama sikintin herneysee yeterki careli olsunnn hersey halloluyo merak etmeee her isde bi hayir vardir her serdede

canimm benimmmm spora baslaman superrr boll yuruyusde yapppppp ve bol dua et guzel saeyler olucak buna inann cnmcmmm
mucksssss sanaaaaaa kocamannnnnnnnnnnn

perim pidilim eminim yer yapıyodur ama kötü tecrübelerim ne bilim arada korkutuyo beni

perim pidilim eminim yer yapıyodur ama kötü tecrübelerim ne bilim arada korkutuyo beni

dagit kafandaki kotu dusunceleriniiii bu sefer geliyooo YENGEC burcu sana cokkk duskunnnnn babasina benzeyen bir erkek bebiiisssssssss

icimden geceni yazdimmmmmmmm :))))))

hadi bakalim cikarsa bana dua etmeyi unutmaaaaaa
mucksss

PERIMM KIZZZZZZZ veee SEYZENNNNNNN immmmmmmmm kizzzzzzlarssss FALLARDANNNDA cokkkkkk uzak kaldmmmm gelirkende mehmet efendimi getirmeyi unutayimmmm kahvesiz kaldim yahuuuuuu (( neysekiiii turk marketine gidek arkadasa siparis verdimmmm ennn mehmet efendisinden turkish kahvee ennn fallisindannnn :))))

periiiiim abin iyileşiyormuş havalara uçtum inan Allah ım başka dert göstermesin canım çok çok geçmiş olsun

pidiloşuum hemşom valla iyiyim diyorum amaaa ağzıma et süremiyorum hatta sen menüye kuşbaşı yazmışsın ya o bile midemde bi acayiplik yarattı düşününce bile kötü oluyorum et tavuk hindi oğlak balık dondurucuda hepsi bekliyor ama yiyemiyorum :26: bir haftadır lokma et girmedi ağzımdan pöööfff yemem lazım aslında çok üzülüyorum ama yiyemiyorum. tam tersine kereviz desen 5 öğün yerim ama öğlen götürdüm ekşili ekşili oooohhh taktım kerevize kafayı :44:
başka bi derdim yok çok şükür...
iki gecedir uyumadan önce dua ediyorum sana canııım tüpe gerek kalmadan gelsin bebişin diye hakkında hayırlısı olsun...

deragüüüün hadi canım gel ver müjdeyi meraktayız.

bojouuuum canım var bişey sende hadi bi test patlat

esiniiiiiiiim nabzım hızlanıyore seni düşününce vallah. sorunsuz kavuşursun Kaan ına inşallah canım

deryaaam bende Yağız Yiğit çiyim

Son düzenleme:
fala hazırız canım eşimde bi keyifli zaten bu aralar sorma gitsin. güzel güzel şeyler görür falında kesin

ama bende cinsiyet tahmini istiyoruuum. sanırsam 22 eylül gecesi şey oldu cumartesi gecesi

çok haklısın perim... bir ara problemlerimiz vardı ama onları hallettik...şimdi sorunumuz yok çok şükür.
nedenini bilmiyorum ama bebek istemiyorum.
kaybettiğimiz bebekten sonra eşim ve çevremdekiler o kadar çok yanımda oldular ki ben üzüntümü yaşamayı ertelemişim, şimdi fark ediyorum. kafam hep başka şeylerle, tesellilerle meşgul olmuş. o bastırdığım duygular içimde şekil değiştirip şimdi yeni yeni çıkıyor. çok ilgisiz olaylara garip garip tepkiler veriyorum. fazlasıyla asabi oldum mesela bugünlerde. o yüzden de birileriyle iletişime geçmeye çekiniyorum kimseyi kırmamak için...işte böyle.

güzel cümlelerinin hepsini yazdım bir yere, kulak arkası etmem, mutlaka uygun yerlerde aklıma gelir ve kullanırım canım

sen benim akıl hocam, pozitiflik hocamsın pidilim, aklımdAAAAa yazdım ennn prüzsüz yerlereeeee, SAĞOL CANIM

nolduuu bebm yaaa.bak biz burdayızzzzzzz hadi keyiflen biraz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................100............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20

toplam...............................451.......... ....................501

hazır toplanmışken bi el atın kızlar listeye okuyup bitirelim 10-20 demeyin okuyun sıra esinimle zeytinime gelsin hadiiiii doğumlar yaklaştı

Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'

UMUDUNUZU KAYBETMEMENİZ DUALARIMLA...

Oooooooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış sevişiyolarrrrrrrrrrr hadi bakim hayırlısı

deragunu kan tutuyomuş kızlar kan verirken bayılmış o yüzden bize haber verememiş yosma aşüftesi meraktan deniz yavrum kımıl kımıl oldu çocuk içimde ters döndü hala deragun yok ortada

Deryaaaaaaaaaaaaaa bence anıl ile digeri neydi unuttum o güzel ben ondan yanayım yagız ismini hiç sevmem hep kulagıma agız gibi gelir ama ne olursa olsun ömürleri uzun şansları açık olsun yavrum

Eeeeeeeeeeee kıllı yosmalar ne var ne yok

pidilgam yumurtlama takibi yaptırdığım ay sağda sancılarım olmuştu ben soldan yumurtlamıştım sancılar çokda belirleyici olmuyo bazen :44:

haaa bi sen eksiktin adoşum sende geldin tam oldukkk

SYZEN im cnmcmmm valla benim tahminlerde oyle sinirdasinki ne dicemi bilemiyorum kii sanaaaaaaaa ama kiz gibi gecti icimdennnnnnnnnn insallahh hayirlisi ne ise oyle olsunnnnnnnnnn bu arada beta hcg nasil gidiyooo bebis tekmi ciftmiii yuksekti hcg cunku ??

canimmm benimmmmmmm ayyy esinin nesesini tahmin edebiliyorumm cnmmcmmm insallahhh allah sevincinizi daha daha arttirsin darisida basimiza olsun insallahhhhhhh

benim esimde diokiii su taylari benim kadar sevseydinn hic aklina gelmezdi bebisss :))))) taylarimin annesii dioo banaa (( adam o kadar rahat bende azucukkk rahat birakabilsem beynimi hersey hallolucakkk bakalim hayirlisiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…