- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.321
perim pidilim eminim yer yapıyodur ama kötü tecrübelerim ne bilim arada korkutuyo beni
Canim yaaa nicinnn? Esinle problemler mi varrr. Kiyamam sana kuzum benim yaaaa iyi ol mutlu ol kendi kendine terapi yap devamlii. Spor cok iyi olmus herseyi unutuyor insannnn vucudumuza cok cok iyi bakmaliyiz cunku sonsuza dek icinde yasamak zorunda oldugumuz tek yer vucudumuzzzzzz hahaha cumlelere bakkkkk
Canim benim yaaa bak bende cok zor gunler atlattim aklimi yitirecegimi dusundum siddetli agrilar cektim doktora gittigimde agir bi depresyon gecirdigimi ogrendim abimin durumu vs beni derinden etkiledi doktor antidepresan verdi hemde agir bi doz. kullanmayi reddettim asik oldugum adama baktim benle beraber ne cok uzuldugunu gordum abime acir gozle baktigimda (elimde olmadan) onun daha cok etkilendigini farkettim. O an toparlandim ilaca felan gerek kalmadan eski halime dondum bunda abimin iyilesmesinin com buyuk rolu var elbette ama ben degisime kendimden basladim. Sen iyi olursan mutlu olursan saglikli olursan inann etrafindaki herkes hersey iyiye donusuyor. Kendine cok cok iyi bak kuzum bizi ihmal etme sakin
canimmmm biz burda birbirimizle hep neyi paylastikkkk iyi dusun iyi olsun pozitif dusun pozitiflikler seni bulsunnnn hep gulkiiiiiii neseli insanlar seninle olsunnnn bebisimmmmmmmm
bu birazda sonbahar sikintisi hersey bizler icin yeterki nefes alalim yeterki yasiyo olalimmm herseyi halledip ustesinden gelecek kadar gucluyuz cnmmm benimmm cunku inaniyoruz inancliyizz seviyoruz allaha sukur sevliyoruzzz
paylasmak istedigin seyler olursa paylasss ama sikintin herneysee yeterki careli olsunnn hersey halloluyo merak etmeee her isde bi hayir vardir her serdede
canimm benimmmm spora baslaman superrr boll yuruyusde yapppppp ve bol dua et guzel saeyler olucak buna inann cnmcmmm
mucksssss sanaaaaaa kocamannnnnnnnnnnn
imzalayıverin be yaaaaa
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
nolduuu bebm yaaa.bak biz burdayızzzzzzz hadi keyiflen biraz:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
asos cannn bebisss yerlesiyoooooooo ee bide erkekkk tekeleyerek yerlesiyoooooo :)) kasilmalar yapar sen merak etme icini ferah tut koy elini karincigina oku ayetel kursini o koruru bebisini merak etme cnmcm
perımmm benimde sol kasikta faliyet var yumurtluyorum sanirsam aksam yapicam bakalim ovu testimi ama ben anlamadim surekli her ay soldan yumurtluyorum bu ne demek boyleee sagda sonsuz bi tatil moduuuu ?????
Bilen anlayan var mi ??
oooooooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış sevişiyolarrrrrrrrrrr hadi bakim hayırlısı
deragunu kan tutuyomuş kızlar kan verirken bayılmış o yüzden bize haber verememiş yosma aşüftesi meraktan deniz yavrum kımıl kımıl oldu çocuk içimde ters döndü hala deragun yok ortada
Deryaaaaaaaaaaaaaa bence anıl ile digeri neydi unuttum o güzel ben ondan yanayım yagız ismini hiç sevmem hep kulagıma agız gibi gelir ama ne olursa olsun ömürleri uzun şansları açık olsun yavrum
Eeeeeeeeeeee kıllı yosmalar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?