Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

iyiyiz Addoşuum sen nasıl oldun :44: iyileştin mi biraz bebekim

et yiyemiyosann baklagillerden ye protein acisindan bide bollll yogurt yada kefir al sabah aksam kefir ic ayran gibi zaten hem icini freahlatir hem tuzlu bulantini basatiirir cnmmmm benimmmm

ADDDDD cnmmm ASOSU da yalarmisinnnn bende killiyim bende asifteyim bende yosmacanim benim neyim eksik dio sanirsammmm zaten hamislik hassasiyeti var uzerinde :)))

et yiyemiyosann baklagillerden ye protein acisindan bide bollll yogurt yada kefir al sabah aksam kefir ic ayran gibi zaten hem icini freahlatir hem tuzlu bulantini basatiirir cnmmmm benimmmm

canım benim beslenme uzmanım kız bu senin yaptığını yapanlar tonlarca para kazanıyorlar sen beleşe dağıtıyorsun bilgileri öğlen kerevizimin yanında içtim kefirimi canım çok severim zaten. protein olarakta yumurta mutlaka yiyorum hergün ve akşam yemeğinde baklagillerden yapılmış ya çorba ya salata oluyor ama yeter mi bilmiyorum yoğurdu kendim yapıcam zaten bundan sonra çalışmalara başladım

yogurdu probiyotik yogurtla mayala cnmmmm (aktivialar falan varya onlarla iste )(herseferinde 1 kabi maya olarak dok sutun icine - 1 centikte tuz atabilirsin karistiriken ohhh misssssssss --yogurdun sulanan kisminida ayran yap ic cnmmc benimmm )
ama kefiri hergun sabah aksam 1 er bardak ic
yumurta super
1 kasik bal
ceviz mutlaka
kiwi
afiyett olsunn bebisinede saglik can olsun insallahhh

biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrr alın size son görüntümüzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaa

Eklentiler

• $Görünt001.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Görünt007.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görünt031.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 22
leynnnnnn adaooşşşş pek bi hanımhanımcıktın noldu doğumm muuu yaklaştıııııı öptüm vede yaladımmm

puhahaaaahahahahahhahaaa :

Yanliz ADDD e bi annelikk agirligi gelmissssss pekbi agirabla olmus yahuuuuuuu hic yakistiramadim kendisine bu agirligi hemen ruhunu silkeleyip aramiza katilmasini teklif ediyorummmmmmmmm :)))))

bu arada denizi gormek istiyoruzzzzz yahuuuuuuuuu

VITOMMMM nerde onun bebiside merak ediyorummmmmm ayyy bi suru torunumuz oluyoooooooo

AYBICEM durmak yokkk calismaya devammmmmmmmmmmm calis calis calis calis calis

beraber patlamayiii nasip etsin yuce rabbisiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…