- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.341
Oooooooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış sevişiyolarrrrrrrrrrr hadi bakim hayırlısı
deragunu kan tutuyomuş kızlar kan verirken bayılmış o yüzden bize haber verememiş yosma aşüftesi meraktan deniz yavrum kımıl kımıl oldu çocuk içimde ters döndü hala deragun yok ortada
Deryaaaaaaaaaaaaaa bence anıl ile digeri neydi unuttum o güzel ben ondan yanayım yagız ismini hiç sevmem hep kulagıma agız gibi gelir ama ne olursa olsun ömürleri uzun şansları açık olsun yavrum
Eeeeeeeeeeee kıllı yosmalar ne var ne yok
et yiyemiyosann baklagillerden ye protein acisindan bide bollll yogurt yada kefir al sabah aksam kefir ic ayran gibi zaten hem icini freahlatir hem tuzlu bulantini basatiirir cnmmmm benimmmm
canım benim beslenme uzmanım kız bu senin yaptığını yapanlar tonlarca para kazanıyorlar sen beleşe dağıtıyorsun bilgileriöğlen kerevizimin yanında içtim kefirimi canım çok severim zaten. protein olarakta yumurta mutlaka yiyorum hergün ve akşam yemeğinde baklagillerden yapılmış ya çorba ya salata oluyor ama yeter mi bilmiyorum yoğurdu kendim yapıcam zaten bundan sonra çalışmalara başladım
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrr alın size son görüntümüzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaa
biş bişlerrrrrrrrrrrrrrrrr alın size son görüntümüzzzzzzzzz oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaa
ADDDDD cnmmm ASOSU da yalarmisinnnn bende killiyim bende asifteyim bende yosmacanim benim neyim eksik dio sanirsammmm zaten hamislik hassasiyeti var uzerinde :)))
puhahaaaahahahahahhahaaa :
masallahh arkadasimaaaaaaaaa kucaginada almayi nasip etsinn
senin bocukun ismi neeee olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?