Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ortalığı ayağa kaldırdım dimiii
Gördüm çok tatlılaaarr maşallah canım içinde sağlıcakla büyüsünler inşallah

Bebişlerin ikisinede bu odadan mı aldın yoksa iki yataklı bi şekilde takımmı aldın nasıl yaptın canım

Teşekkür ederim hepinize.Daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inşallah...

Perim ve meestram canlarım benim,Allah ım sizede nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah bebişlerinizi...

Canım büyüyebilen yataktan 2 adet aldım,3 kapaklı dolaptan 1 adet aldım çünkü hem odaya sığması açısından hemde yeterli olur diye düşünüyorum.Şifonyeri de almadım çünkü 2
beşikte de komidin var zaten çekmeceli.Hemde sadece 1 şifonyeri 350 tl.Belki ihtiyaç duyarsam ilerde alırım.Kızlar bu duygular çok güzel tabiki ama maddi açıdan da Allah ım kolaylığını versin inşallah...Bizde birde ne alınacaksa +1 yapılıyor.Allah ım yar ve yardımcımız olsun inşallah.Sağlıkla gelsin bebişler ve sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah...

Bebişlerin ikisinede bu odadan mı aldın yoksa iki yataklı bi şekilde takımmı aldın nasıl yaptın canım

amiiiinnnnnnnnnnnnnn senin dualarının gücüne çok inanıyoruummm deryaaammmmm...

çok iyi planlamışsın canım iyi düşünmüşsün
amin canım aminn aynen öle herkesin durumu farklı Rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah tasuncuklarımız bereketleriyle gelicekler

vaaay beeeee
hafta sonu hiç bu kadar uzun bi geçmiş okumamıştıım
muhabbet güzelmiş ama kaçırdım ...
deryaaaam çok güzel canım yaaa uyku seti yatak dolap şahane bende bu belisin modellerini çok beğeniyorum. iyi günlerde sağlıkla kullanın canım. masraflar çok ama Allah kolaylığını verir inşallah.

mestraaaaam araştırmacı kişilik ne kadan güzel bişii bulmuşsun çok güzel hemen alıyorum bende ayyy sen çok iyi bi anne olacaksın canım benim

deryam o göbüşü yeriiimm darısı bizlere inşallah odayada bayıldım çok tatlı
mide bulantılarım başladı onun haricinde çook iyiyim çok şükür

kızlar testi yaptım bir çizgi çok net ama diğer çizgi belli belirsiz ne yapayım doktora gidiyim mi hemen çünkü benim bi tanede boş gebeliğim var

Canım inş hamişsindirr silikte çıkmış olsa resim koy istersen bakalımmmm. Kooşş kan verr yadaaa
perimm ben sana melek kalpli diyorumda boşuna mı diyorum bak 3. Gözün açıldı senin kesinn
Ben resim göremedimmmm :44:
Ayyyy benim bitanemmmmmmmsin yaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmm melek yüzlüm
işte huzurlarınızdaaaaaa deryamınnnn göbeğiiiiiii....

Eki Görüntüle 544706

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa içindekileri de yerimmm o göbüşü de yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Haala inceciksin kuzuuuu ikiz olmasına rağmen kilo almamışsın bravoooooooooooooooooooooo Allahım nazarlardan saklasın siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaaaa ağlicaammm şimdiiii olurummm dimiii..bence ben deli annne oluruummmm...

-anne bugün okula gitmiiimmm..

-tamam kuzumm gitmeee gel beraberr uyuyalımmmm

şaka tabiiii o günleri görcez mi bakalımmm

Pidiloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn bebekmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mesoşummmmmmmm çok tatlı bi anne olucaksın eminim kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Deragunum naptın canımmmmmm???

herkeseeeee tummmmm dilek ve arzularinin gercege donustuguuu bi hafta sonuu ve cokkk guzel bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heyoooOOoOoOoOOooOooo ayyy hepinizii cokk seviommm bennnnnnn SANTIYE gulummmm isi misi bosver otur orda sicak sicak rahat rahat yumurtlaaaaa :))) halvetlerlee eglenceli hale getirrrrr dinlenceniii :))

PERIMMMMMMMMMMMMM caniminn iciiiii biricik kankimmmm benimmmmmmmm doner donmez cenelenelimmmm :)))) osledimm kisim seniiiiiii ayni zamanlarda siKINtili gunler gecirdik insallahhhh guzel gunlerimiz olsun herdaimm cnm

DERRYAMMM ikizlerimizn ANNESIIIII kissss yerim ben seniiiii ne guzel cok kilo almamissinnnn supersin masallahh cnmmm ayriyettennnnnnnnn cicileree bayildim bayildimmmmm dahada bi istedimmm anne olmayiiiii cok dua ettt olurmu cok icten geliyoo senin dualarindaki cumleler cok seviyorum onlarii cnmmm benimm

ZEYTINIM cekirdegimmm emirimizin annesiiiiiiiiiii nasilsinn cnmcmmm epidural guzelim benimmmmucksss
SEYZENIMMMM gurbet kusuuuuuu memleketlimmm ayy kiss alistinizmi annelik babalik fikrineeee ayy yerimm yaaaa kizz butunnnnn nazini niyazini yaaaaaa

tum topik hamilelerine duyurulur kendinize PRENSES gibi davranmayi unutmayinnnnn ve oyle davranilmasini saglayinizzz:)) cok az yasanicak seyler bunlar kiymetini bilelimmm dimi amaaaaaaa :))

ASOS kisssssssssss bulantilar m basladiiiii olsun olsunnnn bol ayran tuzlu cubukkk hamislige deavmaaa:))

PERIM MESIMMMM ee hadi artik bizde olalaimm yaaaaaaaaaaaa

idilliiimmmm aynen öyle yapıyorummm zaten onun için ayrıldım işteennn yımırtliiiimm sakin sakiinnn denk getiriimm diyee...çalşırken prolaktinimm zıpladı stressteenn..ama gel gör ki insan özlemiyor değil....

eveet yaa haydeee sıra bizdeeeee

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15.................................15

toplam...............................556.......... ....................556

ben 10 fatiha okudum çünkü şuanda sübhanallah çekiyorum 70.000 ile 90.000 diyenler var gebelikin ilk 4 ayında çekilmesi gerekiyormuş ama ben ilk 40 günde bitirmek istiyorum ve bu gün 39. gün o yüzden bitsin kızlarada sonra okurum inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…