- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.541
Bebişlerin ikisinede bu odadan mı aldın yoksa iki yataklı bi şekilde takımmı aldın nasıl yaptın canım
Teşekkür ederim hepinize.Daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inşallah...
Perim ve meestram canlarım benim,Allah ım sizede nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle inşallah bebişlerinizi...
Canım büyüyebilen yataktan 2 adet aldım,3 kapaklı dolaptan 1 adet aldım çünkü hem odaya sığması açısından hemde yeterli olur diye düşünüyorum.Şifonyeri de almadım çünkü 2
beşikte de komidin var zaten çekmeceli.Hemde sadece 1 şifonyeri 350 tl.Belki ihtiyaç duyarsam ilerde alırım.Kızlar bu duygular çok güzel tabiki ama maddi açıdan da Allah ım kolaylığını versin inşallah...Bizde birde ne alınacaksa +1 yapılıyor.Allah ım yar ve yardımcımız olsun inşallah.Sağlıkla gelsin bebişler ve sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah...
mesai bitti kızlar çok şükür kendinize çok iyi bakın hepinizipazartesi görüşürüz inşallah
çok iyi planlamışsın canım iyi düşünmüşsün
amin canım aminn aynen öle herkesin durumu farklı Rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah tasuncuklarımız bereketleriyle gelicekler
kızlar testi yaptım bir çizgi çok net ama diğer çizgi belli belirsiz ne yapayım doktora gidiyim mi hemen çünkü benim bi tanede boş gebeliğim var
Ayyyy benim bitanemmmmmmmsin yaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmm melek yüzlümperimm ben sana melek kalpli diyorumda boşuna mı diyorum bak 3. Gözün açıldı senin kesinn
Ben resim göremedimmmm :44:
deryam o göbüşü yeriiimm darısı bizlere inşallah odayada bayıldımçok tatlı
mide bulantılarım başladı onun haricinde çook iyiyim çok şükür
vaaay beeeee
hafta sonu hiç bu kadar uzun bi geçmiş okumamıştıım
muhabbet güzelmiş ama kaçırdım ...
deryaaaam çok güzel canım yaaa uyku seti yatak dolap şahane bende bu belisin modellerini çok beğeniyorum. iyi günlerde sağlıkla kullanın canım. masraflar çok ama Allah kolaylığını verir inşallah.
mestraaaaam araştırmacı kişilikne kadan güzel bişii bulmuşsun çok güzel hemen alıyorum bende ayyy sen çok iyi bi anne olacaksın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?