- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.561
ben içtim hamileleikte 32. haftaya kadar canım.evet hergün içiosun ama günde 1 tane tok karna tatlımyaa birde birşey sorcaamm..aranızda coraspin içen oldu mu? aşılama zamanı doktor vermişti..ne kadar sıklıkla içileceğini yazmamış ya da ben dinlememişim..çok heyecanlıydım da..iğnelerle vermişti...sanırım rahim kalınlaşmasıyla ilgili...o zaman biiçtim biiçmedim..şimdi hergün içsem mi acaba? karar veremedim...
canım çookkk teşekkür ediyorum kayısı ve incir yiyorum ama gün içinde açkarnına midem bulanıyoo ama denemem lazııımmmCNN sikintini okudum Sabah kuru kayisi kuru incir ye uzerine ill su ic birde gece yatmadan 1kasik zeytinyag yut hem Vicodin bebosi besler hem bagirsagni duzene solar muck
canım çookkk teşekkür ediyorum kayısı ve incir yiyorum ama gün içinde açkarnına midem bulanıyoo ama denemem lazııımmm
:119:deragunuummm :119: canım temmuz anneeleerinede yazdım sıkıntı yoktesti farklı bir yerde yaptırmışsın 1000 üstünü makina >1000 olarak gösteriyo benimkinide öle gösterdi dr keseyi görünce 6000 lerde değer dedi korkma sakııınnn kıyamam nasıl endişelendin kimbiliiirrr
canım beni cuma çağırdı ama pazartesi gitcem rapor alıyorumya ben, yalnız progestanım bitiyo cumaya napcam bilmiyorum sen kese için gidiceksin dimi kalp tışı duyulurmu acabaa:18::18: ben keseyigördüm pıtpıtlar için gidiyormay canım benim sağol acile kadın doğuma gittim aynı testin titrelisini istediler rabbime şükür 3.500 çıktı ikiye katladı sen tekrar doktora ne zaman gideceksin ben cumartesi ya da cuma inşallah
canım beni cuma çağırdı ama pazartesi gitcem rapor alıyorumya ben, yalnız progestanım bitiyo cumaya napcam bilmiyorum sen kese için gidiceksin dimi kalp tışı duyulurmu acabaa:18::18: ben keseyigördüm pıtpıtlar için gidiyorm
keseyi karından gördük bizde canım bende çift ra him var tedbir amaçlı verdicanım neden progestron verdi ben daha kese görmedim alttan bakarlar diye zaten bet 6000 olmadan üstte gözükmüyor ya cumaretsi keseyi ancak görürüm ben kalp için erken üstten bakacağı için
canımbizde 6+6 da gitcez yani 1 gün sonra 7. haftamız bitmiş oluyor ilk bebekimde 6+2 de duymuştuk hayırlısı canım benimayy ben bi uyumuşuum bi uyumuşum ki sormayın
şimdi kalktım :26:
deragünüüüm ekle imzanı artıkınsağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah bebişini
deryaaaainanmıyorum ne kadar fitsin. ne güzeeel. Tuba Büyüküstün gibi olacaksın valla bi yerlerini kaşıııı maaşallah...
asosuuuum ben 5+4 de gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti. ben de önümüzdeki cumartesi gideceğim kalp atışı için yani 8+6 da senin erken olabilir kalp atışı için :44: yine de bilmiyorum acemiyim neticede
pidiloşum geç oldu ama :26:
koooocaman bi köpekbalığı var kıııız ne büyük bi kısmetbi deeee zayıf bi bayan elinde meşale ile haneni aydınlatıyor. güzel aydınlık günler var önünde. bi konuda haklı çıkmak için mücaadele etmen gerekecek. sevdiğin, değer verdiğin birinin söylediği bi söze kırılabilirsin. bel rahatsızlığı olan bi kadın görüyorum. durumu ilerleyebilir :44: tanıdığın bi erkek, eşin yada akraban olabilir işinde yükselecek veeee birbirine benzeyen dört şekil var yani pidilim sen bişeyi kafana fena halde takmışsın... bi leylek çıkmış yolculuk var ama bu leyleğin ağzında bişey var anaaaaaaam kıız bu leylek bişey mi getiriyor hiiiii bebek geliyor pidiloşuuuum
ben içtim hamileleikte 32. haftaya kadar canım.evet hergün içiosun ama günde 1 tane tok karna tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?