Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
CNN sikintini okudum Sabah kuru kayisi kuru incir ye uzerine ill su ic birde gece yatmadan 1kasik zeytinyag yut hem Vicodin bebosi besler hem bagirsagni duzene solar muck

pidiloşum geç oldu ama :26:
koooocaman bi köpekbalığı var kıııız ne büyük bi kısmet bi deeee zayıf bi bayan elinde meşale ile haneni aydınlatıyor. güzel aydınlık günler var önünde. bi konuda haklı çıkmak için mücaadele etmen gerekecek. sevdiğin, değer verdiğin birinin söylediği bi söze kırılabilirsin. bel rahatsızlığı olan bi kadın görüyorum. durumu ilerleyebilir :44: tanıdığın bi erkek, eşin yada akraban olabilir işinde yükselecek veeee birbirine benzeyen dört şekil var yani pidilim sen bişeyi kafana fena halde takmışsın... bi leylek çıkmış yolculuk var ama bu leyleğin ağzında bişey var anaaaaaaam kıız bu leylek bişey mi getiriyor hiiiii bebek geliyor pidiloşuuuum

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................100.......... .....................50
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15.................................15
19asos03.............................5...................................5

toplam...............................561.......... ....................561

ben içtim hamileleikte 32. haftaya kadar canım.evet hergün içiosun ama günde 1 tane tok karna tatlım

CNN sikintini okudum Sabah kuru kayisi kuru incir ye uzerine ill su ic birde gece yatmadan 1kasik zeytinyag yut hem Vicodin bebosi besler hem bagirsagni duzene solar muck
canım çookkk teşekkür ediyorum kayısı ve incir yiyorum ama gün içinde açkarnına midem bulanıyoo ama denemem lazııımmm

:119:deragunuummm :119: canım temmuz anneeleerinede yazdım sıkıntı yoktesti farklı bir yerde yaptırmışsın 1000 üstünü makina >1000 olarak gösteriyo benimkinide öle gösterdi dr keseyi görünce 6000 lerde değer dedi korkma sakııınnn kıyamam nasıl endişelendin kimbiliiirrr

ay canım benim sağol acile kadın doğuma gittim aynı testin titrelisini istediler rabbime şükür 3.500 çıktı ikiye katladı sen tekrar doktora ne zaman gideceksin ben cumartesi ya da cuma inşallah

herkeslere günaydınlarrrr

kimsecikler yok topikte yaaaa yalnızım dostlarım yalnızım yalnıııızzzzz

seyzenim 50 fatiha daha okudum cnm haberin olsun. rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin de bizde bebişlerimizi alalım artık kucaklarımıza. bu arada salı günü gidiyorum dr. a bu ay başlıyorum tedaviye bakalım artık bu ay olacak inş.

ay canım benim sağol acile kadın doğuma gittim aynı testin titrelisini istediler rabbime şükür 3.500 çıktı ikiye katladı sen tekrar doktora ne zaman gideceksin ben cumartesi ya da cuma inşallah
canım beni cuma çağırdı ama pazartesi gitcem rapor alıyorumya ben, yalnız progestanım bitiyo cumaya napcam bilmiyorum sen kese için gidiceksin dimi kalp tışı duyulurmu acabaa:18::18: ben keseyigördüm pıtpıtlar için gidiyorm

günyadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deragunn canım sen hiç sıkma canınnı hamişsinn hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mehmetderyaaammmmmm kızz cok güzellerrrr bu yataklarr maasallahh güle güle kullanınnn bakalım
o göbüşteeee yanii çok güzelmişşş ikiz annesi gibin değilll ohh ne güzell vallahiiiiiiiiiiiii

kızlar napanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

öpenziii siziiiiiiiii öpenziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım neden progestron verdi ben daha kese görmedim alttan bakarlar diye zaten bet 6000 olmadan üstte gözükmüyor ya cumaretsi keseyi ancak görürüm ben kalp için erken üstten bakacağı için

ayy ben bi uyumuşuum bi uyumuşum ki sormayın
şimdi kalktım :26:
deragünüüüm ekle imzanı artıkın sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah bebişini
deryaaaa inanmıyorum ne kadar fitsin. ne güzeeel. Tuba Büyüküstün gibi olacaksın valla bi yerlerini kaşıııı maaşallah...

asosuuuum ben 5+4 de gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti. ben de önümüzdeki cumartesi gideceğim kalp atışı için yani 8+6 da senin erken olabilir kalp atışı için :44: yine de bilmiyorum acemiyim neticede

canım neden progestron verdi ben daha kese görmedim alttan bakarlar diye zaten bet 6000 olmadan üstte gözükmüyor ya cumaretsi keseyi ancak görürüm ben kalp için erken üstten bakacağı için
keseyi karından gördük bizde canım bende çift ra him var tedbir amaçlı verdi

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................126........... ...................126
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................100
zeytiin................................20......... .......................20
messttrrraaa........................40............ ....................40
ışılışıl38...............................15....... ..........................15
19asos03.............................5............ .......................5

toplam...............................586.......... ....................586

hadi kızlar biraz hızlanalııım

VEEEEEEE adını unuttuğum diğer arkadaşlarım varsa tabiki onlara da hepinize teşekkür ederim.Çok fazla kilo almadım kızlar 4 ay boyunca kus kus ancak bu kadar.Ama inşallah bebeklerim sağlıklı sıhhatli doğarlar.Allah ımdan tek dileğim bu.Sağlık istiyorum her şeyden önce bebişlerim ve herkes için.Sizlerde ne olur dualarınızda hepimize yer verin ve sağlık dileyin Rabbim'den.Okadar çok şükredeceğimiz şeye sahibiz ki,Binlerce kez şükürler olsun Allah ıma tüm verdiği nimetler için....

Ayrıca kızlar hamiş olmak isteyenler bol bol estağfirullah çekin.Ben 4 Cuma üst üste her Cuma 707 kez olmak üzere Ya Varis çektim hamile kalmadan önce.Sizlerde deneyin derim.Kaybedecek neyimiz var ki.Her şey dua üzerine.Bende inanın en az sizin kadar istiyorum hamile olmanızı,bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı.İnşallah bir an öncede kabul olur dualarımız...

İdilgam ve Alyam a ikiz yakışır :) İnşallah Rabbim gönlünüzden geçeni verir...

Sayımız az kaldı çok şükür ve ben inanıyorum ki hamile kalmak isteyen son 5-6 kişide bir an önce hayırlı haberlerini verecekler inşallah.Teyzeleri onlara bol bol dua edecek inşallah.Özellikle de doğuma girecek arkadaşlar dua etsin,geri çevrilmez hiç bir dua inşallah.Sadece vakti zamanı var her şeyin...

canımbizde 6+6 da gitcez yani 1 gün sonra 7. haftamız bitmiş oluyor ilk bebekimde 6+2 de duymuştuk hayırlısı canım benim

yerimmm seniiii yerimmmm
torunlarinlada kahve icmeyi nasip etsinnnnn insallahhh yuce rabbim sana ve sinedeeeee... kizcenin elinden mislerr gibi kahveler icin insallahhhh
canmm tesekkurlerr

burasii acaip sogukkkk yagmur tamamen kiss moduu iykkkkkk ama yinede evimdeyim yaaa pekbi mutluluym allaha sukur haftaya yolculuk var((
opuyorum herkesi
kocise zamann ayiralim
muckss

Sabah 7 de uyandık,büyük temizlik var evde kadın geldi 7:30 da.Duvarlar,camlar,kapılar,perdeler aklınıza neresi gelirse yani dipten bucaktan temizlik var.Bugün bitmez,yarına da devam.Ben pek bir şey yapamıyorum zaten.Bende durumlar böyle kızlar.Birde çok korkuyorum bebişlerim erken gelmez inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…