Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

zeytoşumm çok az kalmış gerçekten acık daha dayan tatlım bak 1 ay sonra çekirdeğin kucağında olacak inşallah

güle güle yatsın uyusun yeğenimiz beşiğinde canım sağlıkla gelsin de alınır herşey nasılsa...

......................................hafzak...... ..................zuperz

bojou.................................40.......... .. ...................40
zuperz...............................125.......... .....................75
seyzen..............................151........... ...................151
alya35................................65.......... ......................65
miskamber..........................150............ ..................100
hafzak............................................ ......................150
zeytiin................................55......... .......................55
messttrrraaa........................60............ ....................60
ışılışıl38...............................15....... .........................15
19asos03............................55............ ....................55
seyzenin annesi...................200...................... ........200
eerdgn................................75.......... ......................25

toplam...............................991.......... ....................991

kalan 20 yi de heeemen okuyoruuummm bittiii ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR dualarınız yerini bulsun inşallah

heeemen esinimle zeytoşuma başlayalım kızlarrr doğumlar yakııın takın motoruuuu

.....................................sonesinti...................zeytiin

seyzen...............................50...........................50

TOPLAM..............................50...........................50

Siftah yapıyorum bu geceee hadi kızlar bebişler her an çıkıp gelebilir :18:

yarın bebişimi görüceem çok heyecanlıyıım öğleden sonra gelirim belki foto da eklerim bebişimin minnak poposunun fotosunu çok heyecanlıyıııım :18::18::18::18::18:

ayy hadi hayırlısı cek ekle totosunuu benim içimden senin bebiş için erkek gecio cinsiyet zamanı gelipte ögrendiğin zaman tutucak mı bakalım ne bilim bi an öyle gecti içimden suan coook halsizim ama yarın yine okurum fatiha

ben günlük sarkımı söyleyim ıhıı ıhıııı ses ses 1.2 deneme ses arıııııııııııııııı vızvızvızzz arı vız vız vız arıı vııııııııııııızzzz vızzzz vıııııııızzzzzzzzzzzzz

ayy koy koyy seyzenim görelim minnakımızı nezaman gelirsin acaba kaçta kontrolün bende haftaya koyarım

taktım motoru banada yaz 100 100 hamişlerimiz için kızlar bu listeyi çabucak bitirelim tamam mıı SİZE GÜVENİYORUUUUUUMMMM

merhaba kızlar benim kese gözüktü asma kalp atışı yok daha önceden düşüğüm olduğu için progestron iğnesi verdi yine bana

canım bebek dr a göredemi 7. haftanın içinde peki.. kalp atşını önemseme 10. haftada duyanlarda varmışş tekrar tebrik ederim

Canım kalp atışı için erken sanki daha miniktir bebeğin :44: ASOSUN DEDİĞİ GİBİ 10. HAFTADA DUYANLAR OLUYO

Son düzenleme:
canım bebek dr a göredemi 7. haftanın içinde peki.. kalp atşını önemseme 10. haftada duyanlarda varmışş tekrar tebrik ederim

yok canım benim bata göre 6 haftalık olması lazımdı 6 artı üç doktor beş haftalık dedi. sen kalp atışına ne zaman gideceksin

canım bata göre benimde 6+4 26 eylül sat çünkü aynı zaten.. eğer kısmetse pazartesi gitcem hayırlısııı

canım sen ne zaman duymuştun

canım ben 8. haftada duydum 7+3 iken duydum bak senin bebeğin daha 5 haftalıkmış duymamanız çok normal dinlenmeye çalış canım bol bol yat ben raporlu olduğum haftalardan sonraki kontrolümde bebeğimin gelişimi geriden geliyodu yaa bi baktık gelmiş yetişmiş gününü dinlenmek çok önemli bebeğin gelişimi için

Kızlar benim mesai birazdan biter

seyzenimm güzel haberlerle gel inşallah

Yarın görümceme kahvaltıya gidicez bizim memlekete özgü bi kahvaltılık vardır kaç zamandır canım çekiyodu ben yapmasını bilmiyorum eşimde görümcemi aradı yaptırtıyo orda yiycem inşallah yarını iple çekiyorumm

Kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşmek üzere inşallah

yok canım benim bata göre 6 haftalık olması lazımdı 6 artı üç doktor beş haftalık dedi. sen kalp atışına ne zaman gideceksin

5 haftalıksa normal değil mi canımcım..inşallah bidaha ki dr ziyaretinde duyarsınız pıtpıtları daaa

seyzenim de güzel haberlerini bekliyoruuuzzz.....

günaydınlar bugün hiç ii degilim ben tansiyonum ya düştü yada yükseldii terliyorum su gibi oldum sanıorum ama bakıorum kuruyum..ara ara basımda dönüoo bu son ay cokk zorr gecio 2 gün iyiyse insan 3 gün sıkıntı içinde ooluo ..bugün sarkımı söyleyemicem hiçç vızıldıyasım yok yav

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

doktor amcası üzerine çizgi çizmiş boyunu ölçmek için...2 cm cik teyzeleri kalbide güm gümlüyoooo anası gibi heyecanlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…