- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.761
canıııım yaz bendende bir 70 fatiha.bukezda ancak 70 okudum artık o kadar halsizimki okurken uyuya kalıorum70 e ancak gelebildim...bazen uykulara hasret kalıorum uyuyamıorumm bu aralarda uykuya doyamıorum..zaten zamanımın cogu lavaboda geciooo ordada uyuya kalıorum artıkkk
evet bitti canım bende istiorumda benım de esimin de telinin ara kablosunu bulamıoruz yaa pc ye atmak için.birde canım ben öyle fazla bişi almadım sallanan yatagını aldımmm cook güzel iste hastane cıkısı bır iki yedek kıyafet..daha önce bir düşüğüm oldu ya hep korktum bunada bişi olucak die onun için hep böle tedirgin oldum ondan dedimki saglıkla gelsın acısını cıkarıcam dedim..ne bilim ister istemez hep korktum fazla bişi almadım..
ayy hadi hayırlısı cek ekle totosunuu benim içimden senin bebiş için erkek gecio cinsiyet zamanı gelipte ögrendiğin zaman tutucak mı bakalım ne bilim bi an öyle gecti içimden suan coook halsizim ama yarın yine okurum fatihaheeemen esinimle zeytoşuma başlayalım kızlarrr doğumlar yakııın takın motoruuuu
.....................................sonesinti...................zeytiin
seyzen...............................50...........................50
TOPLAM..............................50...........................50
Siftah yapıyorum bu geceee hadi kızlar bebişler her an çıkıp gelebilir :18:
yarın bebişimi görüceem çok heyecanlıyıım öğleden sonra gelirim belki foto da eklerim bebişimin minnak poposunun fotosunuçok heyecanlıyıııım :18::18::18::18::18:
heeemen esinimle zeytoşuma başlayalım kızlarrr doğumlar yakııın takın motoruuuu
.....................................sonesinti...................zeytiin
seyzen...............................50...........................50
TOPLAM..............................50...........................50
Siftah yapıyorum bu geceee hadi kızlar bebişler her an çıkıp gelebilir :18:
yarın bebişimi görüceem çok heyecanlıyıım öğleden sonra gelirim belki foto da eklerim bebişimin minnak poposunun fotosunuçok heyecanlıyıııım :18::18::18::18::18:
canım bebek dr a göredemi 7. haftanın içinde peki.. kalp atşını önemseme 10. haftada duyanlarda varmışş tekrar tebrik ederim
Canım kalp atışı için erken sanki daha miniktir bebeğin :44: ASOSUN DEDİĞİ GİBİ 10. HAFTADA DUYANLAR OLUYO
canım sen ne zaman duymuştun
yok canım benim bata göre 6 haftalık olması lazımdı 6 artı üç doktor beş haftalık dedi. sen kalp atışına ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?