Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

vitoommm güzel tarih bir avazda çıkarrsın inşallah

oyyy bak sen delikanlıyaaa
Allah sonuna kadar sağlık versin canım...

pidiloşum dönüş hazırlıkları yapıyor galibaa hiç sesi çıkmıyooor.:44: nerdesiiin neler yapıyorsuuun. gel beslenme tavsiyesinde bulun öldüm bittim bulantıdaaan

EYLEMSEVCOŞUUMM VİTAMİNİMMM SİZ BEBEKLERİ BÜYÜTTÜNÜZ MAŞALLAH

SEYZENİMM CANIM BENİM HİÇ AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEK İSTEMİYORUM AMA BENLE BİRLİKTE HAMİLE KALAN TANIDIĞIM 3 KİŞİDEN 2 Sİ BEBEĞİNİ KAYBETTİ İSTER İSTEMEZ PANİK YAPIYORUM AMA İÇİMDE Bİ HUZUR VAR BEN İNANIYORUM BEBEĞİM SAĞLIKLI İNŞALLAH
SEYZOŞUMM HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİNE TAKILIYON MU BEN ORAYA GİRMİYOM ARTIK MALUM BULUTTAN NEM KAPIYORUM KÖTÜ BİRŞEY OKUYUNCA HEMEN MORALİM BOZULUYO BURDA HERŞEY ÇOK GÜZEL SOHBETİMİZ BEBEKLERİMİZ HERŞEYİMİZE DEĞMESİN

evet canım burda muhabbet güzel ama ben bazen bakıyorum oraya da takip ediyorum belirtileri ve paylaşımları... bazen bende paylaşıyorum bişiiler. burdan öğrendiklerimi orda satıyoruum

Evet canım burda muhabbet güzel ama ben bazen bakıyorum oraya da takip ediyorum belirtileri ve paylaşımları... Bazen bende paylaşıyorum bişiiler. Burdan öğrendiklerimi orda satıyoruum
aynen burdan okadar çok şey öğrendim kii bazen bende orda paylaşıp örnekler veriyodum çok biliyomuş gibiiii

canım mesajını aldım ama sonradan şifremi kilitlediğim için cevap yazamadım özelden de msj sayım yeterli değil.soruna çook uzun bir cevap yazmıştım ama yollayamadım.benim bebeğim tüp bebekle oldu maslak acıbadem bülent tıraş dr.şu andada maalesef tiroid problemim devam ediyor inşallah bebeğimde bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum selametle (topiği gördüm umarım tüm arkadaşlar hepiniz bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz).

Son düzenleme:
merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar

maşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

hadi bakalım hayırlısı. 2-3 haftaya seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Merhabalar Kızlar...

Öncelikle biz iyiyiz çok şükür.Cuma günü dişçiye gittim,diş eti tümörü olmuş bende.O da hamilelikte olan bir şeymiş ve doğumdan sonra düzelir dedi.Haftaya o tümör dediği yer ve diş taşlarını temizleyelim dedi.Bugün işe başladım,burnum kanadı oturduğum yerde,başım ağrıdı sabah.Kızlar inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız günü geldiğinde.Amin...
Bizim hastanede hemşire arkadaşın kardeşi de ikiz bebiş bekliyordu 32.haftada doğum olmuş,şuan bizim hastanede küvözdelermiş.İnşallah benim bebişler erken gelmez teyzeleri.Hamişler ve aday teyzelerimiz bize dua edin lütfen.Cumartesi de bebişlerin odası kuruldu çok şükür.Pazar günü de Allah rızası için ve bebişler için bir kurban kestirdik dağıttık,kalanından iş yerimizdeki arkadaşlara 30-40 kişiye yemek yaptırdık bugün(lahmacun).Allah ım kabul eder inşallah...Böyle geçti bugünde...

Seyzenim yerim senin o minnakı...Allah ım bağışlasın,tamamına erdirsin inşallah...

Asosum kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür gözün aydın canım benim...

Zeytinim dikkat et kendine ve bebişe.Allah ım kolay kurtarsın inşallah...

Eylemsevcan ım maşallah bebişine,büyümüş benim oğlanların arkadaşı :)

Adoşum ara sıra yaz yine bizlere.İyi olmana sevindim,kendine ve bebişe iyi bak...

Hafzak ım sen ve minik kuzu da iyiymişsiniz çok şükür,takma kafana olumsuz hiçbir şey düşünme canım.İyi düşün iyi olacak inşallah.Bak mucize seninle...

Vitoşum maşallah kızına,büyümüş minnak zeynep.Dikkat et kendine ve bebişe...

Meestram darısı da sana olsun tez vakitte inşallah...

Kaplang hadi bakalım inşallah tutar aşılaman.Rabbim yar ve yardımcın olsun...

İdilgam ve perim nerdesiniz fıstıklar...Durup durup birden bomba haberlerle geleceksiniz inşallah...

Kızlar adını unuttuğum yazmadığım varsa affola.Bana da dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim.Allah ımdan tek dileğim bebişlerim için kendim için ailem için herkes için sağlık...İnşallah sağ salim vakti zamanında alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

selam canlarimmmm yeni geldim eveee cok yogun bi gunduuuu doktora gittim buguunnnn asilama icin herseyin yolunda oldugunu soyledi ve basladikkkk!!! Ilk ignemi vurdum bileeee gonal f verdi persembe gunu tekrar kontrole gidicem cok heyecanliyim Allahim hayirlisini versin insallahhhhh cok ozledim sizi yaaaaaa

zeytinim gecmis olsun canimbenimmmm su son zamanlarinda sorunsuz atlat ins tatlimmmm gecmis olsun cokkk

Seyzosummmmm minnakini yerim senin yaaaa oyyy nasi duygulandim yaaaaa canim benimmmmmmmmmmmmmmm
Allah kucagina almayi nasip etsin sagliklaaaa

Adosummm sagol bitanemmmm basladik bakalim ablaminda cuma gunu belli olucak tatlimmm ins guzel haberler oluurrr hayalimizdi ablama birlikte hamis kalmakkk ins gercek olurrrr

Canlarimmmmm yerim sizi benn yaaaa

bidenelerim canlarımmmmmmmmmmmmmmm herbişeylerimmmmmmmmm
bugünde 30 Fatiha okuyabildim yazarsanız sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmm

merhabaaa

öğlen oldu..onun için günün kalan kısmı güzel geçsin inşallaaa...

vitoomm ne güzel tarih hep isteğimi bi tarihti...bahtı güzel, şansı açık olsun birde sağlık

seyzenim nasıl oldunnn?... 100 okudum canımcım ben...yau senin örgü modellerini bulamıyorum ben bir zaman paylaşmıştın...:44::44::44::44:

hadi bakalıımmmm... çok heyecanlı...tutsunda listemizin uğuru birkez daha kanıtlansınnn...

işte benim iğnemm...umarım yımırtaların çok güzel gelişir periimmm...bir beğendiremedik gitti yımırtalarımızı spermlere yau...

inşallah canım uğurlu gelirsiniz bana gidip gelmekten yoruldum artık :18:

hayırlısı olsun canım benimde aşılamam hafta sonu olcak senin içinde dua edeceğim

TEŞEKKÜREDERİM ALLAHIM SANADA YARDIMCIN OLSUN SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DOĞUMDAN ÖNCE VE DOĞUM SIRASINDA Peygamberimiz (sav), Kızı HzFatıma (ranha)'nın doğum sancısı başladığında Ümmü seleme ile Zeyneb binti cahş'a, Fatımanın yanına gitmelerini ve Ayetel Kürsiyi, Araf Süresinin (54) elli dördüncü ayetini ve Muavvezeteyni (Felak Nas sürelerini) okumalarını söylemiştir AKLINIZDA BULUNSUN DOĞUM ZAMANI RAHATLATIR CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…