Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Eki Görüntüle 549611

doktor amcası üzerine çizgi çizmiş boyunu ölçmek için...2 cm cik teyzeleri kalbide güm gümlüyoooo anası gibi heyecanlı
oyyyyyy fasülyeye bakk yesin teyzeleri onuu anammm duygulandım yavvv bizim cekirdekte böyleydi önce mercimek sonra fasülye sonra ceviz,elma derken şimdi 2,5 lt koladan fazla cok duygulandım yaa ne cabuk gecio zaman birde acısız pırtlatıversek allakım cok tırsıkıyorum ya ben

:119::119::119:

doktor amcası üzerine çizgi çizmiş boyunu ölçmek için...2 cm cik teyzeleri kalbide güm gümlüyoooo anası gibi heyecanlı

hooffff tatlımmm beniiimmmmm 2 cmlik boyunu yerriimmmmm...maşallaaahhh anneeesssiiii

nazarımız değilde dualarımız korusun onuuuuuu.........duygulandım ki

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen...............................50........... ................50
hafzak..............................100...........................100

TOPLAM............................150............ ..............150

oy teyzesi yesin onuuu

ay canım benim ya gözün aydın tatlım darısı başımıza inşallah

hooffff tatlımmm beniiimmmmm 2 cmlik boyunu yerriimmmmm...maşallaaahhh anneeesssiiii

nazarımız değilde dualarımız korusun onuuuuuu.........duygulandım ki

teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için

kızlarr hepinize selam uzun zamandır yoktum,once ızındeydımm snrada kurumda ınternet guncellemesi yapıldı hıcbı sıte acılmıyo dogru duzgun gunlerdır duzelmesını beklıyoruzz..net buldum hemen sıze yazıyım dedım hamıs olan arkadaslarımı tebrık edıyorumm..sıra bekleyen arkadaslarımızada duacıyım..hepınızı kocaman optumm

slmm dün gece hastanedeydik cekirdek bizi korkuttu...sabahtan beri ii degildim esim aksam geldi ben ii degilim basımmm cokk dönüo terlıorum sanıorum ama terlemiorum..esim hemen benı götürdü tansiyonum cok yüksek cıktı nts ye bagladılar dr gözlerını actı bırden cokk hızlı dedi tansıyonum cekirdeğin kalp atışlarını hızlandırmıss aglamaya basladım bişi olmicak dimi bebeğime dedim sakinlestirdiler önce ilac sonra serum takıp müşade altına aldılar eger düzelmessen yatış vericez dediler serum bıttı ve benı tekrar nts ye bagladılarr cokk sükürki miniğimin atısları normale döndüü..o 3-4 saaatte ben binkezz öldüm sankii yarın tekrar kontrolüm var dua edin kızlar nolurrr

zeytinim.. nolur sakin ol...az kaldı zaten bebeğinde dönmüş normale..nooldu acaba bişi mi dokundu? bişeye mi üzüldün stres yaptın canımcım?
güzel şeyler düşün, seni rahatlatacak şeyler yap...daha önce böyle bişey yaşamadın sanırım ondan da heyecanlandın...inşallah yarın kontrol de gayet iyi sonuç alırsınız...
Allahım seni de çekirdeği de korusun...

iyi geceler kızlaar;

ben artık işyerinden giremiyorum yasakladılar siteyi akşamları bakabilirim ancak :2:

zeytinim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve emire inş.bişey olmaz hayırlısı az kaldı zaten

perii inş.aşılaman tutarda üçüzler gelir inş.canım ablanın tüp bebek sonucu belli oldu mu ? inş.hayırlı haberlerinizi alırız yavru kuşum

deragun üzülme ve endişelenme kalp atışları 8-9 haftada duyuluyoo senin bebiş daha küçükmüş duyarsın panik yapma bol bol meryem suresini oku ve dua et canım hayırlısı inş.duyacaksın pıt pıtları ben inanıyorum

ben iyiyim kızımda iyi çok şükür erbişey yolunda 6 hafta daha çalışıp izne ayrılacam inş.az kaldı azzz ev hanımlıgına terfi etmeme az kaldı totşumu yayıp tv izlemeye az kaldı

diger kılllı yosmalar hepinizi çok öpüyorum akşamları bakacagım artıkın kimin eli kimin donunda kim kiminle nerde öpüşmüş nerde sevişmiş halvet nasıl gerçekleşmiş kimin donu aşagıda kimin yukarıda kalmış akşamları okurum gayrıııııııııııbiri sizi geceleri gözetliyor anacım ona göre donsuz gezmeyin söbelerim haaaaaaaaaaaaaa

öptümmmmmm yaladım

güzel bir hafta olsuun, günlerimiz hayırlı haberlerle dolsun

ben rahatsızım dünden beri midem çooooook bulanıyor suratım bembeyaz hayalet gibin. Allah ım sabır ver sağlık ver...

zeytoşuum geçmiş olsun tatlım. stres yapma noolur. sorunsuz alacaksın çekirdeğini kucağına hayırlısıyla...

minik kuşlarımmmmmmmmmmm
bebiş 1400 kg olmuş 28+3 de
büyüyür oğluşum aplalarıııııııııııııııııııııı
bu arada bende 50 Fatiha okuyabildim sonda benide yazarsanız güllerimmmmmmmmmmmm
sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm

pıtpıtlaarımızıııı duyduk elhamdülillahhh
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa

seyzenimmm oyy minnakın sana pozmu vermişş mercimeğimize maşallah maşallah RABBİM onu her türlü şeyden korusun bol bol ya mubdiu çek canım bolbol söle banada bizim topikten biri tavsiye etmişti içimi okadar rahatlatıyor ki sanki onu zikrettikçe bebeğim güçleniyooo

zeytinim ama canım dikkat et kendine öle farklı bi durum hissettinmi hemen koş doktoruna aman diyim

kızlar bizim işyerindeki abinin eşi bende 2 hafta gerideydi hamileliğinde bugün öğrendim cumartesi bebeğini kaybetmiş aldılar bebeğini çok üzüldüm anlatamam nekadar üzüldüğümü iyice korkar oldum artık bi an önce perşembe gelsin istiyorum

günaydıınnn...

asoşum ne güzel haberr....allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiinn...

seyzenim geçmiş olsun ve son olsuunn...hamile kalmak bi telaş, kaldıktan sonrası telaş...ama bebekler kucağa gelince hepsi geçicek gidiceekkk...

adoşşş donsuz geceler diliceenee ..biz hala uğraşmaktayız canımcımmm...

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen...............................50........... ................50
hafzak..............................100........... ...............100
eylemsevcan.......................25............................25

TOPLAM............................175............ ..............175

asoşuuuuum yirim ben onun minik kalbinin minik pıt pıtlarınıııııı

hafzakıım arkadaşın için bende çok üzüldüm ama sen sakın kötü şeyler getirme aklına. iyi düşün iyi olsun yaa mubdiu

Son düzenleme:

canım zeytiinnnnnnnnnn
ayy az kaldıı tabiii
aman gözetim altında olda birsycik olmaz sen sıkma içini ..
son aylarda böyle durumlar hep olurmuşşşşşşşşşşş
tansiyon yüksdelmesiiii fln hepsi düzene girer inşşşşşşşş
bizi haberdar et merakta bırakmaaaaaaaaaaaaa

pıtpıtlaarımızıııı duyduk elhamdülillahhh
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa

ayyyy masallahhh bebeişinin pıtpıtlarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlarrrrrrr

bugün doktor amcaya gittiklkkk

benim kızımcım 2 kilo 300 gr olmuşşşşş
muhtemel dogum tarihimde belli olduu yaniii 20 aralık gibi dedi doktor ben 12.12.12 olsun dedim :))
tamam olur dedii ve büyük ihtimal de 12 aralıkta kızımı kucagıma alıcam Allahın izniyleeeeeeeeee kızlarr
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Allahım bir an önce sizlerede yasatsın bu duyguyuu

Hayırlısıyla kucağına alısın inşallah canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…