- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.781
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 549611
doktor amcası üzerine çizgi çizmişboyunu ölçmek için...2 cm cik teyzeleri kalbide güm gümlüyoooo anası gibi heyecanlı
oyyyyyy fasülyeye bakk:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 549611
doktor amcası üzerine çizgi çizmişboyunu ölçmek için...2 cm cik teyzeleri kalbide güm gümlüyoooo anası gibi heyecanlı
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 549611
:119::119::119:
oy teyzesi yesin onuuu
oyyyyyy fasülyeye bakkyesin teyzeleri onuu anammm duygulandım yavvv bizim cekirdekte böyleydi önce mercimek sonra fasülye sonra ceviz,elma derken şimdi 2,5 lt koladan fazla cok duygulandım yaa ne cabuk gecio zaman birde acısız pırtlatıversek allakım cok tırsıkıyorum ya ben
ay canım benim ya gözün aydın tatlımdarısı başımıza inşallah
hooffff tatlımmm beniiimmmmm 2 cmlik boyunu yerriimmmmm...maşallaaahhh anneeesssiiii
nazarımız değilde dualarımız korusun onuuuuuu.........duygulandım ki
slmm dün gece hastanedeydik cekirdek bizi korkuttu...sabahtan beri ii degildim esim aksam geldi ben ii degilim basımmm cokk dönüo terlıorum sanıorum ama terlemiorum..esim hemen benı götürdü tansiyonum cok yüksek cıktı nts ye bagladılar dr gözlerını actı bırden cokk hızlı dedi tansıyonum cekirdeğin kalp atışlarını hızlandırmıss aglamaya basladım bişi olmicak dimi bebeğime dedim sakinlestirdiler önce ilac sonra serum takıp müşade altına aldılar eger düzelmessen yatış vericez dediler serum bıttı ve benı tekrar nts ye bagladılarr cokk sükürki miniğimin atısları normale döndüü..o 3-4 saaatte ben binkezz öldüm sankii yarın tekrar kontrolüm var dua edin kızlar nolurrr
slmm dün gece hastanedeydik cekirdek bizi korkuttu...sabahtan beri ii degildim esim aksam geldi ben ii degilim basımmm cokk dönüo terlıorum sanıorum ama terlemiorum..esim hemen benı götürdü tansiyonum cok yüksek cıktı nts ye bagladılar dr gözlerını actı bırden cokk hızlı dedi tansıyonum cekirdeğin kalp atışlarını hızlandırmıss aglamaya basladım bişi olmicak dimi bebeğime dedim sakinlestirdiler önce ilac sonra serum takıp müşade altına aldılar eger düzelmessen yatış vericez dediler serum bıttı ve benı tekrar nts ye bagladılarr cokk sükürki miniğimin atısları normale döndüü..o 3-4 saaatte ben binkezz öldüm sankii yarın tekrar kontrolüm var dua edin kızlar nolurrr
Pıtpıtlaarımızıııı duyduk elhamdülillahhh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa
pıtpıtlaarımızıııı duyduk elhamdülillahhh
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaa
selam kızlarrrrrrr
bugün doktor amcaya gittiklkkk
benim kızımcım 2 kilo 300 gr olmuşşşşş
muhtemel dogum tarihimde belli olduu yaniii 20 aralık gibi dedi doktor ben 12.12.12 olsun dedim :))
tamam olur dedii ve büyük ihtimal de 12 aralıkta kızımı kucagıma alıcam Allahın izniyleeeeeeeeee kızlarr
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Allahım bir an önce sizlerede yasatsın bu duyguyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?