Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben de hiç sevmi yorum2 güne bir gitmeye ve bacaklarını ayırarak oturmaya..ama sonu ya güzel olursa? Değmez mi?

Haftasonuna az kaldıııı

bende sevmiyorum canım ama kadın olmak zor sonu güzel olsun diye uğraşıyorum 3 yıldır sonuç yok haftasonu düşündükçe heyecanlanıyorum strese giriyorum

yok tatlım iştahta yok bişi dokunmamış.burda eşimden başka kimsem yok yanlızım ya az kaldı bırazda korkuorum bilemedimki neden oldu daha önce yasamadım canım sımiye kadar cok şükür ii gelmiştik.dünde yanlız kalmıcaksın artık dedi bebişin suyuda azalmaya baslamıs kesınlıkle yanında bırısı olucak dedi eşimide ayrıca uyarmıs yanlız kalmamalı demiş.annem gelicek pazartesi coktan gelirdi anacımda biliosunuz baba yok bızde bı kızkardesim var oda calısıo ankarada bekar kızıda bırakıp gelemedı kadın hayat kötü..kadın arada kaldı oda üzülmesin die ben hep iyiyim dedim ama gelicek artık..halsizim,sürekli yorgun...

kızlar halsizz oldugum için herkeze ayrı ayrı cvp yazamıorum soranda sormayanda bütün arkadaşlarıma cook tsk ederiimm.sizi cok seviorum allah hepimizin yardımcısı olsun saglıkla kucagımıza almak nasip olsun..günlük sarkımı söyleyim dicem ama yine vızıldıyamıyorum ya ben coook halsizim cookk... dur deneyim ben yine de öhööö öhööö ARIII VIZ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ VIZ ARIII VIIIIIIIIIZZZ VIIIIIZZZ VIIIIIIIIIIIIIZZZ ahanda vızıldadım.dua edenlerede coook tsk ederim ...bendende 20 tane yaz seyzenim şimdilik bu kadar okuyabildim başım cook agrıyooo onun için

zeytiniimmm geçmişi okumadan daldım ii değilim geçmiş olsun
kızlar klozet en yakın arkadaşım oldu
dua edin banaa

moralin bozulmuş zeytinim senin... annen geliyormuş sevin canım benimm..yanında olacak bak...kardeşini de düşünme büyüdü artık. hem teyze olacak

son zor günleeerr...çok şükür bitirdin sonuna geldin...az daha sabır...

keşke yanında olabilseydik...

ben birşey sormak istiyorum sürekli okuyorum arkadaşların yazısından dua ediyosunuz sanırım ne okuyosunuz kimin için okuyosunuz kaçtane okunuyor

Allah kabul etsin hayrınızı canım yerine ulaştırsın inşallah... geçmiş olsun ayrıca sakın kendini telaşa sıkıntıya sokma deryaam aman diyim olmayacaksa da stresten olur bak dikkat et tatlım. sakın olumsuz şeyler düşünüp daraltma kendini. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah oğluşlarını

Periim hakkında hayırlısı diyorum canıııım. yeter beklediğin kavuş artık bebişineee... bak anket sonucuna %100 başka türlü olamazdı zaten elimiz diğer seçeneğe gidemez :26: kalbimiz dualarımız seninle periiiim

oyyy kıyamam ben sana yaaaw.zor oluyordur tahmin edebiliyorum ama sabret canım az kaldı. annen gelince biraz daha iyi olursun muhakkak... zeytinim ben bu aralar mar. bir... den aldığım bi siyah zeytin var ona dadandım gece uykularım kaçıyor onu yemezsem sanırım aşeriyorum zeytine aşeriyorum her yediğimdede sana dua ediyorum canım hep senin avatarın geliyor gözümün önüne Allahım hayırlısıyla kavuştursun oğluna seniii tatllıııım... yirim seni

ben birşey sormak istiyorum sürekli okuyorum arkadaşların yazısından dua ediyosunuz sanırım ne okuyosunuz kimin için okuyosunuz kaçtane okunuyor

fatiha okuyoruz canım Allah kabul etsin katılmak istersen 20-30-50-100 okuyabildiğin kadar oku sayısını söyle yeni listeyi düzenliycem şimdii. ordan takip edersin. doğumu yakın olan arkadaşlara acil okuyalım bitsin sanada okuruz 1001 fatiha. valla bana okundu o ay hamiş oldum

mesoşuuuum canım ne örgüsü paylaşmıştım ben çoraptan bebek yapımı diil miydi o :44: dur bi bakayım kendi geçmişime bulursam eklerim

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen................................60........... ................60
hafzak...............................100........... ...............100
eylemsevcan........................40.............. .............40
zeytiin................................20...............................
messtrraa............................50............................50

TOPLAM............................270............ ................250

Son düzenleme:
ayy allah seni güldürdün beni canım ZEYTİNİN OLAYIM Yİİ BENİİ seyzenim

arkadaslar uzun zamandır gırmıyorum topiğe bu arada bı kımyasal gebelık geçirdim hemen ertesı ay çok şükür allahıma hamıleyım.....degerlerimi ıkıdunde bır yaptırdım 1.gun 23.3 3.gun 55,9 5.gün 177.3 7.gun 561,9 deger artışlarım nasıl kızlar bu bebegımıde kaybedıcem dıe çok korkuyorum nasıb olursa pazartesı görüş var:)

ayy allah seni güldürdün beni canım ZEYTİNİN OLAYIM Yİİ BENİİ seyzenim

ben anlamam ama iyi gibi artıışşş..

seyzenim örgü gibi bişiden çorap mı bilmem bebekti sanırım...buranın geçmişinde bulamadım..nasıl bir geçmişseee senden bakimm birde doğru dedinn

günaydııınnnn

çok şükür iş yoğunluğum bittiii artık rahatca topikte fink atabilirim

zeytinimmm canım Rabbim yardımcın olsun moralini bozma belkide yorgunluktan olmuştur birdaha tekrarlamayacak inşallah annen gelince hem bedenen hem ruhsal dahada rahatlayacaksın inşallah kız kardeşini düşünme canım çalışıcak yaşta ise kendine bakar o

hayırdır kızlar bez bebek işinemi giriyoz benim elim çok marifetlidir haaa bütün el işleri var bende evhanımı olsaydımda burdaki tüm bebeklerimize bişeyler yapar gönderebilseydim hafzak teyzelerinden hediyee ay ne güzel olurduu

perimmm heycanlısın dimi bitanemmm ayy bende heycanlanıyorum yazılarını okudukça ablandanda haberdar et bizi tamam mı canım onuda çok merak ediyorum inşallah hayaliniz gerçek olurda göbişlerinizi tokuşturursunuz

duygu canım değerin çok güzel yükselmiş hemen hemen benim değerlerimle aynı bu sefer bebişin seninle galiba tatlım hadi inşallah diyelimm

asos canım inşallah geçer bulantıların üzüldüm şimdi çokmu kötü oldun bebek için üzülme ama tamam mı bildiğin gibi 3 aya kadar anneden beslenmiyorlar o yüzden rahat ol sen bulantılarını geçirecek şeyler yemeye çalış

kızlar yarın birde kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız eşim ilk defa gelicek kontrolümüze işi dolayısıyla diğerlerini hep kaçırmıştı Rabbim bebeğimi sağlıklı sıhhatli bir şekilde görebilmeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…