- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.821
hadi bakalım hayırlısı. 2-3 haftaya seninde güzel haberlerini alırız inşallah
inşallah canım uğurlu gelirsiniz bana gidip gelmekten yoruldum artık :18:
ben de hiç sevmi yorum2 güne bir gitmeye ve bacaklarını ayırarak oturmaya..ama sonu ya güzel olursa? Değmez mi?
Haftasonuna az kaldıııı
yok tatlım iştahta yok bişi dokunmamış.burda eşimden başka kimsem yok yanlızım ya az kaldı bırazda korkuorum bilemedimki neden oldu daha önce yasamadım canım sımiye kadar cok şükür ii gelmiştik.dünde yanlız kalmıcaksın artık dedi bebişin suyuda azalmaya baslamıs kesınlıkle yanında bırısı olucak dedi eşimide ayrıca uyarmıs yanlız kalmamalı demiş.annem gelicek pazartesi coktan gelirdi anacımda biliosunuz baba yok bızde bı kızkardesim var oda calısıo ankarada bekar kızıda bırakıp gelemedı kadın hayat kötü..kadın arada kaldı oda üzülmesin die ben hep iyiyim dedim ama gelicek artık..halsizim,sürekli yorgun...zeytinim..nolur sakin ol...az kaldı zaten bebeğinde dönmüş normale..nooldu acaba bişi mi dokundu? bişeye mi üzüldün stres yaptın canımcım?
güzel şeyler düşün, seni rahatlatacak şeyler yap...daha önce böyle bişey yaşamadın sanırım ondan da heyecanlandın...inşallah yarın kontrol de gayet iyi sonuç alırsınız...
Allahım seni de çekirdeği de korusun...
yok tatlım iştahta yok bişi dokunmamış.burda eşimden başka kimsem yok yanlızım ya az kaldı bırazda korkuorum bilemedimki neden oldu daha önce yasamadım canım sımiye kadar cok şükür ii gelmiştik.dünde yanlız kalmıcaksın artık dedi bebişin suyuda azalmaya baslamıs kesınlıkle yanında bırısı olucak dedi eşimide ayrıca uyarmıs yanlız kalmamalı demiş.annem gelicek pazartesi coktan gelirdi anacımda biliosunuz baba yok bızde bı kızkardesim var oda calısıo ankarada bekar kızıda bırakıp gelemedı kadın hayat kötü..kadın arada kaldı oda üzülmesin die ben hep iyiyim dedim ama gelicek artık..halsizim,sürekli yorgun...
zeytiniimmm geçmişi okumadan daldım ii değilim geçmiş olsun
kızlar klozet en yakın arkadaşım oldu
dua edin banaa
Allah kabul etsin hayrınızı canım yerine ulaştırsın inşallah... geçmiş olsun ayrıcaMerhabalar Kızlar...
Öncelikle biz iyiyiz çok şükür.Cuma günü dişçiye gittim,diş eti tümörü olmuş bende.O da hamilelikte olan bir şeymiş ve doğumdan sonra düzelir dedi.Haftaya o tümör dediği yer ve diş taşlarını temizleyelim dedi.Bugün işe başladım,burnum kanadı oturduğum yerde,başım ağrıdı sabah.Kızlar inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız günü geldiğinde.Amin...
Bizim hastanede hemşire arkadaşın kardeşi de ikiz bebiş bekliyordu 32.haftada doğum olmuş,şuan bizim hastanede küvözdelermiş.İnşallah benim bebişler erken gelmez teyzeleri.Hamişler ve aday teyzelerimiz bize dua edin lütfen.Cumartesi de bebişlerin odası kuruldu çok şükür.Pazar günü de Allah rızası için ve bebişler için bir kurban kestirdik dağıttık,kalanından iş yerimizdeki arkadaşlara 30-40 kişiye yemek yaptırdık bugün(lahmacun).Allah ım kabul eder inşallah...Böyle geçti bugünde...
selam canlarimmmm yeni geldim eveee cok yogun bi gunduuuu doktora gittim buguunnnn asilama icin herseyin yolunda oldugunu soyledi ve basladikkkk!!! Ilk ignemi vurdum bileeee gonal f verdi persembe gunu tekrar kontrole gidicem cok heyecanliyim Allahim hayirlisini versin insallahhhhh cok ozledim sizi yaaaaaa
kızlar halsizz oldugum için herkeze ayrı ayrı cvp yazamıorum soranda sormayanda bütün arkadaşlarıma cook tsk ederiimm.sizi cok seviorum allah hepimizin yardımcısı olsun saglıkla kucagımıza almak nasip olsun..günlük sarkımı söyleyim dicem ama yine vızıldıyamıyorum ya ben coook halsizim cookk...dur deneyim ben yine de öhööö öhööö ARIII VIZ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ VIZ ARIII VIIIIIIIIIZZZ VIIIIIZZZ VIIIIIIIIIIIIIZZZ ahanda vızıldadım.dua edenlerede coook tsk ederim ...bendende 20 tane yaz seyzenim şimdilik bu kadar okuyabildim başım cook agrıyooo onun için
ben birşey sormak istiyorum sürekli okuyorum arkadaşların yazısından dua ediyosunuz sanırım ne okuyosunuz kimin için okuyosunuz kaçtane okunuyor
ayy allah seni güldürdün beni canım ZEYTİNİN OLAYIM Yİİ BENİİ seyzenimAllah kabul etsin hayrınızı canım yerine ulaştırsın inşallah... geçmiş olsun ayrıcasakın kendini telaşa sıkıntıya sokma deryaam aman diyim olmayacaksa da stresten olur bak dikkat et tatlım. sakın olumsuz şeyler düşünüp daraltma kendini. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah oğluşlarını
Periim hakkında hayırlısı diyorum canıııım. yeter beklediğin kavuş artık bebişineee... bak anket sonucuna %100 başka türlü olamazdı zaten elimiz diğer seçeneğe gidemez :26: kalbimiz dualarımız seninle periiiim
oyyy kıyamam ben sana yaaaw.zor oluyordur tahmin edebiliyorum ama sabret canım az kaldı. annen gelince biraz daha iyi olursun muhakkak... zeytinim ben bu aralar mar. bir... den aldığım bi siyah zeytin var ona dadandım gece uykularım kaçıyor onu yemezsem sanırım aşeriyorum zeytine aşeriyorum her yediğimdede sana dua ediyorum canım hep senin avatarın geliyor gözümün önüne Allahım hayırlısıyla kavuştursun oğluna seniii tatllıııım... yirim seni
fatiha okuyoruz canım Allah kabul etsin katılmak istersen 20-30-50-100 okuyabildiğin kadar oku sayısını söyle yeni listeyi düzenliycem şimdii. ordan takip edersin. doğumu yakın olan arkadaşlara acil okuyalım bitsin sanada okuruz 1001 fatiha. valla bana okundu o ay hamiş oldum
mesoşuuuum canım ne örgüsü paylaşmıştım ben çoraptan bebek yapımı diil miydi o :44: dur bi bakayım kendi geçmişime bulursam eklerim
ayy allah seni güldürdün beni canım ZEYTİNİN OLAYIM Yİİ BENİİ seyzenim
arkadaslar uzun zamandır gırmıyorum topiğe bu arada bı kımyasal gebelık geçirdim hemen ertesı ay çok şükür allahıma hamıleyım.....degerlerimi ıkıdunde bır yaptırdım 1.gun 23.3 3.gun 55,9 5.gün 177.3 7.gun 561,9 deger artışlarım nasıl kızlar bu bebegımıde kaybedıcem dıe çok korkuyorum nasıb olursa pazartesı görüş var:)
bez bebekleri sevenler veya yapmak isteyenler
How to sewing doll ~ make handmade - handmade - handicraft
bu muydu paylaştığım tatlım başka bişii bulamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?