- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.841
kızlar yarın birde kontrolüm var inşallah güzel haberler alırız eşim ilk defa gelicek kontrolümüze işi dolayısıyla diğerlerini hep kaçırmıştı Rabbim bebeğimi sağlıklı sıhhatli bir şekilde görebilmeyi nasip eder inşallah
innşallah canım...
Bende meraklıyım el işlerine hafzakım.yaparım her türlüsünü ama dediğin gibi çalışınca olmuyor özeniyorum kaydediyorum arşiv yaptım resmen ama fırsat bulupta uğraşamıyorum. Ev hanımı olsaydık aaah ah...
şimdi akşam yemeğini hazırlamam gerekiyor saat 11 de çıkıyorum sonra git 5 e kadar 40 tane canavarla uğraş bütün enerjini tüket sonra gel eve bulaşık okula hazırlık not git devamsızlıkları işle gece bitti uyan yine aynı döngüü...Yaa ben ne ara bebişime bakıcaaam???
günaydıınnnn...
Seyzenim topiğe ilk geldiğin zaman paylaşmıştın..örgü bebekti sanırım...hatta çok beğenmiştim...bunların hepsi çok cici..ama bunlar değildi tatlım...hatta şunu diyesim geldi..
- bu değil, bu da değil, bu hiç değil..içime ali ağaoğlu kaçtı...ıyy..
Tekrar göriiim de kaydediim istiyodum o kadar...önemli değil canımcım...
Daha neler buluruz biz...
Hafzakımmm eşinde çok mutludur şimdiii...Güzel haberlerle geliinnn..
annem gitti oturdum ağlıyoırum sabahtan beri 2 kez kustum napcam bilmiyorum 24saat hiç geçmedeen bulanırmı insaan bulanıyomuş gördüm
perim iyilik meleğim ayın sonuna geri gelecek erkek kardeşim ankardaydı o dönüyo o yüzden gitti az önce erkek kardeşim aradı ben ağlıyorum o gülüyo abla saçmalama niye ağlıyosun diyo gelde bana anlat saçma olduğunucaim yaaaaa oglus gelioooo oglussss belli zor gececek canimm ama 3 aydan sonra rahat edersinnnn kuzum ya yokmu seni rahatlabilecek biseeeee annenlede Allah kavustursun bebegimmmmm
sen ilaç kullandınmı peki
güllerimmmmmmmmmmm bidenelerimmmmmmmmmm nassınız bakemmmmmmmmm
annem gitti oturdum ağlıyoırum sabahtan beri 2 kez kustum napcam bilmiyorum 24saat hiç geçmedeen bulanırmı insaan bulanıyomuş gördüm
nerde benimmmmm bebiklerimmmmmmm beboslarimmmmm caniskolarimmmmmmmmm heyooooo gunooosssss bugun kocisle ise geldimmmmmmmm yarin 4 te kontrolmvar bakalim kac yumos olmus olmus mu nolmus nasi olmusss hahahhahah canlarim benimmm ozledim siziiiii dun pidilosum aradi knustuk heyecanli prensesim benim yaaaaaaaaa donmus turkiyeyeeee ponjuumda giremioooo isyerinde kk yasaklanmisss actirmaya cabaliooo klomen kullaniomusss bi dolu yumosu olmussss ins en az biri kapar spermcani bu ayyyyyyyyy
Yerim sizi sosislerrrr gobuslu annelerrrr caniskolarrrrr oyyy gobusleri bebislilerrrrrrr
budeğil bu hiç değilll
Evet messsim çok mutlu ikimizde zaman geçtikçe olacağına daha çok inanmaya başladık rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah
en kısa zamanda mevlam sanada topikte bekleyen diğer kızlarada nasip eder inşallah daha daha güzelini yaşayın inşallah
doğum izninin uzatılmasını istiyoruz imza kampanyası - imzakampanyam.com
bu linki eş,dost,akraba,arkadaş,işyerindekiler veeeeeeeeee her kimi tanıyorsanız lütfen gönderin ve doldurması için rica edin.bugün kürtaj yasası başbakanın masasında belki doğum izni de tekrar gündeme gelir.doğumlarada az kaldı.lütfen arkadaşlar birbirimiz için 2 dk zaman harcayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?