Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

innşallah canım...

bende meraklıyım el işlerine hafzakım.yaparım her türlüsünü ama dediğin gibi çalışınca olmuyor özeniyorum kaydediyorum arşiv yaptım resmen ama fırsat bulupta uğraşamıyorum. ev hanımı olsaydık aaah ah...
şimdi akşam yemeğini hazırlamam gerekiyor saat 11 de çıkıyorum sonra git 5 e kadar 40 tane canavarla uğraş bütün enerjini tüket sonra gel eve bulaşık okula hazırlık not git devamsızlıkları işle gece bitti uyan yine aynı döngüü... yaa ben ne ara bebişime bakıcaaam???

günaydıınnnn...

seyzenim topiğe ilk geldiğin zaman paylaşmıştın..örgü bebekti sanırım...hatta çok beğenmiştim...bunların hepsi çok cici..ama bunlar değildi tatlım...hatta şunu diyesim geldi..

- bu değil, bu da değil, bu hiç değil..içime ali ağaoğlu kaçtı...ıyy..

tekrar göriiim de kaydediim istiyodum o kadar...önemli değil canımcım...

daha neler buluruz biz...

hafzakımmm eşinde çok mutludur şimdiii... güzel haberlerle geliinnn..

ona vakit bulunmazmııı annesii geceler ne güne duruyooo gece 3-5 nöbetlerinde seversin artıkın Nasıl olsa gündüz gece anlamıycak

budeğil bu hiç değilll

Evet messsim çok mutlu ikimizde zaman geçtikçe olacağına daha çok inanmaya başladık rabbim korktuğumuza uğratmaz inşallah
en kısa zamanda mevlam sanada topikte bekleyen diğer kızlarada nasip eder inşallah daha daha güzelini yaşayın inşallah

annem gitti oturdum ağlıyoırum sabahtan beri 2 kez kustum napcam bilmiyorum 24saat hiç geçmedeen bulanırmı insaan bulanıyomuş gördüm

nerde benimmmmm bebiklerimmmmmmm beboslarimmmmm caniskolarimmmmmmmmm heyooooo gunooosssss bugun kocisle ise geldimmmmmmmm yarin 4 te kontrolmvar bakalim kac yumos olmus olmus mu nolmus nasi olmusss hahahhahah canlarim benimmm ozledim siziiiii dun pidilosum aradi knustuk heyecanli prensesim benim yaaaaaaaaa donmus Turkiyeyeeee ponjuumda giremioooo isyerinde kk yasaklanmisss actirmaya cabaliooo klomen kullaniomusss bi dolu yumosu olmussss ins en az biri kapar spermcani bu ayyyyyyyyy

Yerim sizi sosislerrrr gobuslu annelerrrr caniskolarrrrr oyyy gobusleri bebislilerrrrrrr

annem gitti oturdum ağlıyoırum sabahtan beri 2 kez kustum napcam bilmiyorum 24saat hiç geçmedeen bulanırmı insaan bulanıyomuş gördüm

caim yaaaaa oglus gelioooo oglussss belli zor gececek canimm ama 3 aydan sonra rahat edersinnnn kuzum ya yokmu seni rahatlabilecek biseeeee annenlede Allah kavustursun bebegimmmmm

caim yaaaaa oglus gelioooo oglussss belli zor gececek canimm ama 3 aydan sonra rahat edersinnnn kuzum ya yokmu seni rahatlabilecek biseeeee annenlede Allah kavustursun bebegimmmmm
perim iyilik meleğim ayın sonuna geri gelecek erkek kardeşim ankardaydı o dönüyo o yüzden gitti az önce erkek kardeşim aradı ben ağlıyorum o gülüyo abla saçmalama niye ağlıyosun diyo gelde bana anlat saçma olduğunu

Sıkma canını,sağlık olsun üzme kendini.Tekrar gelir annen canım.Ayrıca seni bu bulantı kusma konusunda en iyi anlayacaklardan biri benim ama canım malesef böyle devam ediyor en az 3 ay.Zaten hap alsanda mide kabul etmiyor yediğini çoğu zaman.Biliyorum çoooooooooookkkkkkkk zor.Ben oturup ağladığımı bilirim.Haftalarca geceleri aç yattığımı bilirim.Ama sağlık olsun yeter ki.Bebişler için her şey...Dr un ilaç verir zofran felan.Onunla bir nebze rahatlarsın inşallah canım...

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Bu linki eş,dost,akraba,arkadaş,işyerindekiler veeeeeeeeee her kimi tanıyorsanız lütfen gönderin ve doldurması için rica edin.Bugün kürtaj yasası Başbakanın masasında belki doğum izni de tekrar gündeme gelir.Doğumlarada az kaldı.Lütfen arkadaşlar birbirimiz için 2 dk zaman harcayalım...

Canım ilk başta metpamid verdi ama içtiğimde hiç bir etkisi olmuyordu,ben de kullanmadım.Daha sonra işin boyutu ciddileşince,2 bebek gitgide zayıflıyorum,sürekli kusma zofran verdi.Onu alınca biraz faydası oluyordu.Ondan kullandım,ben akşamları çok kusuyordum.Yemekten önce emiliyor zaten..Zaten kusmaya kusuyorum bari ilaç kullanmayayım diye çok bulandığında aldım.DR um günde 3 kez demişti ben 1 kez alıyordum ama...Dr unla görüş çok zorda kalırsan kullanırsın arada canım...

sen ilaç kullandınmı peki

Son düzenleme:

günaydıııınnnn yarın 4 temiii ama 6 ya kadar bze haber uçur perim tamam mı işten çıkmadan haber alıyım senden bir sürü güzel yumoşlarn olmuştur inşallah
pidilgamızz ne zaman iş başı yapar netine kavuşsada bizde ona kavuşsak
Bojounundaa patronuna bi gözdağımı versek neee

amiiinnnnnnnnnnnnnnn

perimmm hadi bakalımmm güzel haberlerleee gel sendeeee....

canım ben iki topiğe gönderdim inşallah canım güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…