Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Palyosumunnnn epi bortdeyi kizlarrrr iyikiiii dogdunnnn alyammmmm iyki dogdun kuzuummmmm yeni yasin sana tum dilediklerin istediklerini versin bebisinin mujdesini all bitanemmmm canim benimmmmmmmmmmmmmmm dogum gunun kutlu olsun iyiki varsinnnnn isyerindeyim oyle suslu uslu seyler yapamiorum bu bilgisayardan canmmm kusura bakmaaaaaaaaa

:13::13::13:

:124::124::124:
:118::118:
:119:doğum günün kutlu olsunnn balııımmmm:119: sonun böle olsuunn

Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn göbişin o çok istediğin ikizlerinle dolsuuuuuuuuuuunnnnnnn

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ayyy kizlarrr valla beni cok mutlu ettiniz yaa Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins hep yuzumuzu guldursun.sizleri cokkkk seviyorum nasill ozel hissetim bugun kendimi anlatamam kocisim is yerime guller gonderdi arkaslarim ogle arasinda pasta ve hediyeyle geldiler.sizler unutmadiniz daha ne isterim yaaa aglicegimmm sincikk
Bi de su cimcimemiz gelip evimizi senlendireydi iyiydi ama olsun bekleriz yeterki saglikla gelsinn
Ben sizi cokkkkk seviyoreeeeee

canım alyam doğum günün kutlu olsun bebişinle koçişinle ve sevdiklerinde hem bu dünyada hem öteki dünyada mutlu olllll

bugun doktordaki randevuma gittim perşembe gunu dahil iğnlerime devam edeceğim cuma günü sabah 8'de çatlatma iğnesini vurulacağım cumartası saat 3'te aşılamam gercekleşecek şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dualarda buluşmak dileğiyle

periiim senin bu bebişin hepimizi bekletti ama en çok seni bekletti tatlııım. gelsin artıkın di mii :118:

alyaaaam mutlu yıllaaaar uzuuuun sağlıklı bir ömür dileriim canım bebişlerinle ve kocişinle

kaplang canım hakkında hayırlısı canım. dileklerin gerçek olsun Allah ın izniyle

mesoşuuum kız sen bi hamiş ol söz ben sana ciciler yapıp göndericem bendensin

buda hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

ahaa işte o zamanda öyle demiştiinnnnn ben beğendim diyince....
ay o günler gelsin ben bişiii istememm kii...

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen................................60.......... . ................80
hafzak...............................100.......... . ...............100
eylemsevcan........................40............. . .............40
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa............................50........... .................50
kaplang...............................50.............................50

TOPLAM............................320............ ...............320

kızlaaar esinim 10 güne kadar pırtlatır Kaan ımızı. zeytiniminde bekleyecek durumu kalmamış hadi bitirelim fatihalarını. tanıdık ana bacı kim varsa haber gönderin sevabına okusunlar 20-30...

çok yoğunuzzzzzzzzz
iznede ayrılcam diye tüm işler başıma kaldııııııııı
bitirip öyle çıkacammmmmm
ondan yazamıyom hiç güllerim kusuruma bakmayınnnnnnnn
sizleri seviyorummmmmmmmmm

BEN 200 TANE DAHA OKUDUM CANIM EKLERSİN

Canlarımmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnn kuzucuklarrrrrrrrrr

Asosum kıyamam yaaaaaaa geçecek kuzummmmmm ya sabır çek sürekliiiiiiiiii

Kaplang selam canım naptın yumoşun durumları nasıl? Doktor sana iğne mi verdi hap mı? Aşılama ne zaman belli mii?? Ben de bugün iğnelerden sonraki ilk kontrole gidicem, yumoşlara bakıcak sanırım aşılama zamanı belli olur mu acabaaaaaaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız ben vurunduğum iğnelerden aldığım kanlardan ve gripten dolayı kötüyüm ama ne yaparsın okula gitmek zorundayım tek sağlık olsun da önemli değil. asosum canım bi doktora danış istersen günde üçten fazla ise doktora danışın diye duydum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…