Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın canım biraz geç cevap yazıyorum işten fırsat buldukça girebiliyorum doktor bana iğne vermişti zaten bugun 11. Vurulcağım cuma sabahta 8de çatlatma iğnesini vurulcam cumartesi saat 3 te aşılama olcak canım yumoşlara gelince 3 tane yumoşum var dün gittiğimde birincisi 14mm ikincisi 19mm üçüncüsü 20mm olmuştu coma gününe 22mm olur herhalde inşallah yumoşların güzelce büyümüştür canım belki seninde cumartesi olur aşılamam birlikte gün bekleriz birşey sorcam kasıklarımda bir batma var seninde varmı böyle bir ağrın özellikle sol yumurtalığımda

tünaydın arkadaşlar dicem ama kismecikler yokki...bu aralar cok halsiz oldugum için fazla giremiorm ama böle arada bakınıp cıkıorum dinlenmen gerek dedi dr..allah kimseyi yanlız bırakmasın cook zorr bazen yemegimi hazırlicak gücüm olmuo temizlik artık zaten yapamıorum,annem haftaya gelicek bukadar kötü oldugumu bilse hemen gelir belli etmemeye calısıorum.kardeşimide düşünüorum ister istemez herseye aglar oldum zatenn amaaaan öle iste allah baska zeval vermesin..eşimi başımdan eksik etmesin rabbim ben ondan razıyım öbür dünyada rabbimde razı olur inş.oda olmasa zatenn..esinide merak ediorum girmioda zilli arada girer insan yavv kızlar hepinizi cok seviorum yanlızlıgımı unutuorum ben burda..drum bile üzüldü halimee yanlız kalmamalısı n artık dedi kimsem yokki burda eşimden baska dedim oda calısıo.kimsemi yok dedi yok dedim kötü olsan 1 tanede olsa kapısını calıcak komsundamı yok dedi yok dedim.annen gelmelı o zaman dedi tamam didim

bak az kalsın unutuodum ya ben öhööö öhööö son ki üç dört arıııııııııııııııı vız vız vız arıııı vız vız vız arııııııııı vız vız vız vııııııızzzz

allah aydımcın olsun tez zamanda annen yanına gelir inşallah

allah aydımcın olsun tez zamanda annen yanına gelir inşallah
insallah canım..rabbim hepimizin yardımcısı olur seninde cabaların sonuc verir kavusursun bebişine ins.bozma moralini ben 3 senelik evliyim 2,5 senede tedavilerle ugrastık bir tane düşüğüm oldu neler ne acılar cektim ben bilirim tedaviler hüsranlar bir yana kaynanamla görümcelerimin yaptıkları bır yandan ama umudum asla kaybolmadııı şimdi allah izin verirse çekirdeğimi kucagıma alıcam..sende alıcaksın emın ol sabret ve dua et.bak buna inan bu topic gercekten ugurlu hepımız buraya girdikten sonra ögrendik bebişleri cok az arkadas kaldı hamile olmayan onlarda olucak inş...

zeytiniimmmm üzülmeeeee geçicekk bu günleerrrr....bebeğin olunca şenlenecek eviinn....
esin nasıl ciddeennnn...umarım iyidirrr..

asoşuumm şimdi saba tümer de taylan kümeli var...dedi ki bulantısı olan hamileler zencefilin suyunu sıkıp az balla içsin sabahları...hem bağışıklık sistemini de güçlendirirmiş. hasta olmadan atlatmakta önemli gebeliği...aşırı bulantısı olana bile yarıyormuş...

ama sen yinede araştır tatlım.

Canım benim bugün adedtimin 6. günü henüz. En erken haftaya olur dedi doktor. Senin için çok sevindim ve heyecanlandım, sorunsuz bi aşılamadan sonra bebeğin sana sımsıkı tutunur dilerim tatlım. Üç yumoş şansını artırıcaktır. Yumoşların hepsi farklı boyutlarda doktoruna çift aşılamayı önerebilrsin, genelde yapmak istemiyorlar ama ard arda yapınca şansı yükseltiyor bence. Birde senin yumurtalar farklı boyutlarda olduğundan ikinci aşılama ile bi yumurta daha yakalama şansı bulabilir. Bi sor derim. Bol şans canım gelişmeleri paylaşalım. Bu arada evet benim kasıklarımda çok komik şeyler oluyor böyle baloncuklar geziyor gibi, gerçekten gülüyorum öyle olunca komik oluyor Ara sıra batmada oluyor ama asıl büyüdükçe ve çatlarken baya canım yanıcak sanırım.

ben 13.gün çatlamıştım...

inşallaahh tutarr tontikleriniizzz....

ayyy periimmm hadi hayırlısı canımmm

Canım zeytinimmmm bu topiğe ilk yazdığın günü hatırlıyorum, mutluluğunu, bize uzun zaman sonra bebeğine kavuştuğunu anlatırkenki cümlelerinin hüznünü, henüz yolun başında olduğumuzu söylemeni.... Söylediklerin o ilk aylarda yaşadığım umutsuzluğumun yersiz oluşunu tokat gibi çarpmıştı yüzüme, kendime gelmiştim. Şimdi ne kadar haklı olduğunu, ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. Artık bende uzun zamandır bebek hasreti çeken bi kadınım. Hiç olmadığım kadar güçlü ve umutluyum. Neden bunları söyledim bilmiyorum ama bak çok az kaldı canım benim, hormonlarının sana oyununa kanmaaa, en güzel günlerinde sana oyunlar oynayıp ağlatıyorlar seniiii, alt et onları! Gülümse, bebeğinin yüzünü düşün, kokladığını hayal et, geliyor annesi çok az kaldı. Kocaman oldu bizim çekirdek açıcak gözlerini dünyaya. Canım benim yalnızlığın son bulacak hep o güzel günlerini düşün lütfennn. Çok seviyorum seni.

ben şimdi nasıl aglamayım bende seniii sizi cok seviorum inan.sende alıcaksın kucagına inan buna sizlerede hep dua ediorum..rabbim sevdiği kuluna verirmiş sıkıntıyı ki beni daha cok ansın die acılar günahların kefareti olurmuş...gurbet cokk zor ama sizlerle böyle konustukca insan gülümsüyo...uzun zamandır cektiğin bu hasret inan bana hamileyim haberini bize verdiğinde ucup gidicek o uzun zaman sen daha büyük sınavlar verdin canım bu ne kiii dualarım tüm kızlarla ve senlee siz beni hiç yanlız bırakmadınız rabbim siide bırakmasın yüzünüzü güldürsün,bebişlerinizi konduruversin ins.sende üzülme ve sabırla bekle arkadaşım...

zaten sulu gözün biriyim nasıl içten yazıyosunuz öyle canım arkadaşlarım perim mestram rabbim sizede en kıza zamanda evlat vercek inşallah eminim ben
zeytinim ne kadar az kaldı kavuscaksın bebeğine onu düşün sonra bide beni düşün
mestram zencefil bulamam burda ama kurusunu bulurum sanırım sağol canım benim

Yerim ikinizide ben.Üzülme canım benim,sıkma canını.Çok az kaldı bak,inşallah sağ salim bebişini alacaksın kucağına ozaman bu günleri hatırlayıp güleceksin inşallah.Çok şükür ki annen sağ ve gelecek.İyi yönden düşün canım.Allah korusun,Allah ım başımızdan eksik etmesin annelerimizi inşallah.Bizden daha kötü durumda olanlar var,sağ olsunlarda uzakta olsunlar bitanem...

Bu aralar hormonlarında etkisiyle böyle olman normal ama,kendini oyalayacak zamanının geçmesini kolaylaştıracak şeylerle uğraşmaya çalış canım.Allah ım kolaylık versin.Yar ve yardımcın olsun.Bir avazda kurtarsın seni ve tüm hamişleri inşallah.Dualarımız seninle,kalbimiz seninle canım.Öptüm seni ve bebişi...

bizde 3 yıldır uğraşıyoruz hiç sonuç alamadık canım inşallah allahım nasip eder bizede inşallah bu topik uğurlu gelir bazen umudum kayboluyor isyan etmemeye calışıyorum dileme hakim oluyorum ama içime olamıyorum sen kayınvalide görümceden şansız olanlardansın insanları anlamak çok zor neden kabul etmezler oğullarının karısı olduğunu anlamış değilim sen eşinle iyi ol eşin sana yeter canım insanın yakınında birisi olması eli ayağı olması güzel birşey annen gelince rahat edersin gül gibi bakar sana

biz geldik kızlar
ZEYTİNİMMM KEŞKE SANA YARDIMIMIZ DOKUNABİLSEEE KEŞKE ELİMİZDEN BİŞEY GELSEEE ANNEN Bİ AN ÖNCE GELSİNN AKLIMIZ SENDE KALIYOO

DUYGUSALA BAŞLAMIŞIZ KIZLAR ÖLE YAPMAYIN İŞYERİ DEMEM AÇARIM MUSLUKLARI KİMSEDE SUSTURAMAZ BENİİİ SONRAAA

KAPLANG PERİMİN TAVSİYESİNE KULAK AS DERİM BAK NE GÜZEL YUMOŞLARIN OLUŞMUŞ NEDEN ŞANSINI İKİYE KATLAMAYASIN Kİİİ DİMİİ

BİZE GELİNCE DOKTOR RANDEVUMUZ GÜZEL GEÇTİ BEBEĞİMİZİ GÖRDÜK KOLLARINI AYAKLARINI GÖRDÜK ÇOK HAREKETLİ YARAMAZ OLUCAK DEDİİİ DOKTOR KARNIMDA HAREKET EDİYOMUŞ MİNİĞİM BÜYÜMÜŞ KOCAMAN OLMUŞ ANNESİNE İNAT BÜYÜYO SANKİ İNŞALLAH BENİM KADAR PANİK BİR İNSAN OLMAZ
KIZLAR EŞİM İLK DEFA GÖRDÜ ULTRASYONDA BEBEĞİMİZİ YÜZÜNÜN HALİNİ GÖRMENİZ LAZIMDI
BU ARADA ŞİMDİDEN 3 KİLO ALDIM BİRAZ FAZLA DİMİ :44: TUZLU YEMEK YASAK DEDİ DOKTOR TANSİYONUM SINIRDAYMIŞ BİZDENDE HABERLER BUKADAR İŞTEEE

çift aşılama dediğin dedir bilmiyorum tatlım çif aşılama nasıl yapılıyor biliyomusun söylerim doktoruma çift aşılamayı bakalım ne diyecek doktorum ilk aşılamamda 7 tane iğne ile 1 yumurtam olmuştu ve çatlama seviyesine gelmişti şimdi 3 yumurta olduğu için sanırım 11 iğne oldum aslında pazar olcaktı hem doktorum pazar günü çalışmıyor hemde çok gelişip kendiliğinden çatlar diye riske atmak istemidi cumartesi günü olcak kısmetse nedense umudum yok demekki ilaçların etkisinden kaynaklanıyor bende acaba üşüttüm gene kendimi diye düşünüyodum

inşallah spermler sımsıkı tutnur yumurtalarına,benim 2.aşılamam buğün oldu biraz ağrım ve kanamam var kastığımdan dolayı sizler kasmayın zor oluyo.inşallah hepimizin ki tutar ilk benden gelicek heralde haber sonrasında ya sen yada kaplangdan gelicek hadi hayırlısı bakalım

canım ya iğnen kafama takıldı.iğne 36 saat sonra etkisini gösteriyo aşılama saatin iğne vurulduktan sonraki 36.saatte yapılmıyomu? ben salı gece 12 de iğne yaptım buğünde saat 12.15 te aşılamam yapıldı,senin iğne etkisini göstermeden aşılama yapılıyo kafanı karıştırmak istemiyorum ama düşün bence?

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen................................60.......... . ................80
hafzak...............................100.......... . ...............100
eylemsevcan........................40............. . .............40
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa............................50........... .................50
kaplang.............................150.......... .................150

TOPLAM............................420............ ...............420

zeytiniiim dualarımız seninle canııııım . üstteki listede ispatı bizde boş laf yok...

ben bu gece 500 e tamamlarım. yarısı olur... kızlar hadi sizde destek olun bitirelim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…