- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.881
canlarımmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnn kuzucuklarrrrrrrrrr
asosum kıyamam yaaaaaaa geçecek kuzummmmmm ya sabır çek sürekliiiiiiiiii
kaplang selam canım naptın yumoşun durumları nasıl? Doktor sana iğne mi verdi hap mı? Aşılama ne zaman belli mii?? Ben de bugün iğnelerden sonraki ilk kontrole gidicem, yumoşlara bakıcak sanırım aşılama zamanı belli olur mu acabaaaaaaaaaa
tünaydın arkadaşlar dicem ama kismecikler yokki...bu aralar cok halsiz oldugum için fazla giremiorm ama böle arada bakınıp cıkıorum dinlenmen gerek dedi dr..allah kimseyi yanlız bırakmasın cook zorr bazen yemegimi hazırlicak gücüm olmuo temizlik artık zaten yapamıorum,annem haftaya gelicek bukadar kötü oldugumu bilse hemen gelir belli etmemeye calısıorum.kardeşimide düşünüorum ister istemezherseye aglar oldum zatenn amaaaan öle iste allah baska zeval vermesin..eşimi başımdan eksik etmesin rabbim ben ondan razıyım öbür dünyada rabbimde razı olur inş.oda olmasa zatenn..esinide merak ediorum girmioda zilli arada girer insan yavv kızlar hepinizi cok seviorum yanlızlıgımı unutuorum ben burda..drum bile üzüldü halimee yanlız kalmamalısı n artık dedi kimsem yokki burda eşimden baska dedim oda calısıo.kimsemi yok dedi yok dedim kötü olsan 1 tanede olsa kapısını calıcak komsundamı yok dedi yok dedim.annen gelmelı o zaman dedi tamam didim
insallah canım..rabbim hepimizin yardımcısı olur seninde cabaların sonuc verir kavusursun bebişine ins.bozma moralini ben 3 senelik evliyim 2,5 senede tedavilerle ugrastık bir tane düşüğüm oldu neler ne acılar cektim ben bilirim tedaviler hüsranlar bir yana kaynanamla görümcelerimin yaptıkları bır yandan ama umudum asla kaybolmadııı şimdi allah izin verirse çekirdeğimi kucagıma alıcam..sende alıcaksın emın ol sabret ve dua et.bak buna inan bu topic gercekten ugurlu hepımız buraya girdikten sonra ögrendik bebişleri cok az arkadas kaldı hamile olmayan onlarda olucak inş...allah aydımcın olsun tez zamanda annen yanına gelir inşallah
günaydın canım biraz geç cevap yazıyorum işten fırsat buldukça girebiliyorum doktor bana iğne vermişti zaten bugun 11. Vurulcağım cuma sabahta 8de çatlatma iğnesini vurulcam cumartesi saat 3 te aşılama olcak canım yumoşlara gelince 3 tane yumoşum var dün gittiğimde birincisi 14mm ikincisi 19mm üçüncüsü 20mm olmuştu coma gününe 22mm olur herhalde inşallah yumoşların güzelce büyümüştür canım belki seninde cumartesi olur aşılamam birlikte gün bekleriz birşey sorcam kasıklarımda bir batma var seninde varmı böyle bir ağrın özellikle sol yumurtalığımda
Canım benim bugün adedtimin 6. günü henüz. En erken haftaya olur dedi doktor. Senin için çok sevindim ve heyecanlandım, sorunsuz bi aşılamadan sonra bebeğin sana sımsıkı tutunur dilerim tatlım.Üç yumoş şansını artırıcaktır. Yumoşların hepsi farklı boyutlarda doktoruna çift aşılamayı önerebilrsin, genelde yapmak istemiyorlar ama ard arda yapınca şansı yükseltiyor bence. Birde senin yumurtalar farklı boyutlarda olduğundan ikinci aşılama ile bi yumurta daha yakalama şansı bulabilir. Bi sor derim. Bol şans canım gelişmeleri paylaşalım. Bu arada evet benim kasıklarımda çok komik şeyler oluyor böyle baloncuklar geziyor gibi, gerçekten gülüyorum öyle olunca komik oluyor Ara sıra batmada oluyor ama asıl büyüdükçe ve çatlarken baya canım yanıcak sanırım.
ayyy periimmm hadi hayırlısı canımmmCanım benim bugün adedtimin 6. günü henüz. En erken haftaya olur dedi doktor. Senin için çok sevindim ve heyecanlandım, sorunsuz bi aşılamadan sonra bebeğin sana sımsıkı tutunur dilerim tatlım.Üç yumoş şansını artırıcaktır. Yumoşların hepsi farklı boyutlarda doktoruna çift aşılamayı önerebilrsin, genelde yapmak istemiyorlar ama ard arda yapınca şansı yükseltiyor bence. Birde senin yumurtalar farklı boyutlarda olduğundan ikinci aşılama ile bi yumurta daha yakalama şansı bulabilir. Bi sor derim. Bol şans canım gelişmeleri paylaşalım. Bu arada evet benim kasıklarımda çok komik şeyler oluyor böyle baloncuklar geziyor gibi, gerçekten gülüyorum öyle olunca komik oluyor Ara sıra batmada oluyor ama asıl büyüdükçe ve çatlarken baya canım yanıcak sanırım.
tünaydın arkadaşlar dicem ama kismecikler yokki...bu aralar cok halsiz oldugum için fazla giremiorm ama böle arada bakınıp cıkıorum dinlenmen gerek dedi dr..allah kimseyi yanlız bırakmasın cook zorr bazen yemegimi hazırlicak gücüm olmuo temizlik artık zaten yapamıorum,annem haftaya gelicek bukadar kötü oldugumu bilse hemen gelir belli etmemeye calısıorum.kardeşimide düşünüorum ister istemezherseye aglar oldum zatenn amaaaan öle iste allah baska zeval vermesin..eşimi başımdan eksik etmesin rabbim ben ondan razıyım öbür dünyada rabbimde razı olur inş.oda olmasa zatenn..esinide merak ediorum girmioda zilli arada girer insan yavv kızlar hepinizi cok seviorum yanlızlıgımı unutuorum ben burda..drum bile üzüldü halimee yanlız kalmamalısı n artık dedi kimsem yokki burda eşimden baska dedim oda calısıo.kimsemi yok dedi yok dedim kötü olsan 1 tanede olsa kapısını calıcak komsundamı yok dedi yok dedim.annen gelmelı o zaman dedi tamam didim
ben şimdi nasıl aglamayım bende seniii sizi cok seviorum inan.sende alıcaksın kucagına inan buna sizlerede hep dua ediorum..rabbim sevdiği kuluna verirmiş sıkıntıyı ki beni daha cok ansın die acılar günahların kefareti olurmuş...gurbet cokk zor ama sizlerle böyle konustukca insan gülümsüyo...uzun zamandır cektiğin bu hasret inan bana hamileyim haberini bize verdiğinde ucup gidicek o uzun zaman sen daha büyük sınavlar verdin canım bu ne kiii dualarım tüm kızlarla ve senlee siz beni hiç yanlız bırakmadınız rabbim siide bırakmasın yüzünüzü güldürsün,bebişlerinizi konduruversin ins.sende üzülme ve sabırla bekle arkadaşım...Canım zeytinimmmm bu topiğe ilk yazdığın günü hatırlıyorum, mutluluğunu, bize uzun zaman sonra bebeğine kavuştuğunu anlatırkenki cümlelerinin hüznünü, henüz yolun başında olduğumuzu söylemeni.... Söylediklerin o ilk aylarda yaşadığım umutsuzluğumun yersiz oluşunu tokat gibi çarpmıştı yüzüme, kendime gelmiştim. Şimdi ne kadar haklı olduğunu, ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. Artık bende uzun zamandır bebek hasreti çeken bi kadınım. Hiç olmadığım kadar güçlü ve umutluyum. Neden bunları söyledim bilmiyorum ama bak çok az kaldı canım benim, hormonlarının sana oyununa kanmaaa, en güzel günlerinde sana oyunlar oynayıp ağlatıyorlar seniiii, alt et onları! Gülümse, bebeğinin yüzünü düşün, kokladığını hayal et, geliyor annesi çok az kaldı. Kocaman oldu bizim çekirdek açıcak gözlerini dünyaya. Canım benim yalnızlığın son bulacak hep o güzel günlerini düşün lütfennn. Çok seviyorum seni.
insallah canım..rabbim hepimizin yardımcısı olur seninde cabaların sonuc verir kavusursun bebişine ins.bozma moralini ben 3 senelik evliyim 2,5 senede tedavilerle ugrastık bir tane düşüğüm oldu neler ne acılar cektim ben bilirim tedaviler hüsranlar bir yana kaynanamla görümcelerimin yaptıkları bır yandan ama umudum asla kaybolmadııı şimdi allah izin verirse çekirdeğimi kucagıma alıcam..sende alıcaksın emın ol sabret ve dua et.bak buna inan bu topic gercekten ugurlu hepımız buraya girdikten sonra ögrendik bebişleri cok az arkadas kaldı hamile olmayan onlarda olucak inş...
canım benim bugün adedtimin 6. Günü henüz. En erken haftaya olur dedi doktor. Senin için çok sevindim ve heyecanlandım, sorunsuz bi aşılamadan sonra bebeğin sana sımsıkı tutunur dilerim tatlım.üç yumoş şansını artırıcaktır. Yumoşların hepsi farklı boyutlarda doktoruna çift aşılamayı önerebilrsin, genelde yapmak istemiyorlar ama ard arda yapınca şansı yükseltiyor bence. Birde senin yumurtalar farklı boyutlarda olduğundan ikinci aşılama ile bi yumurta daha yakalama şansı bulabilir. Bi sor derim. Bol şans canım gelişmeleri paylaşalım. Bu arada evet benim kasıklarımda çok komik şeyler oluyor böyle baloncuklar geziyor gibi, gerçekten gülüyorum öyle olunca komik oluyor Ara sıra batmada oluyor ama asıl büyüdükçe ve çatlarken baya canım yanıcak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?