Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
inşallah gelir tatlım onlar şimdi yeni doğan bebek mamasıda koyarlar illaki belki sütün gelene kadar 1 2 gün işii görür fenamı olur

yaa sepet beşik hangisiiii :44: yok vitoşum yok bende özür var bebişim olmuyo diye üzüntüden bebek mağazalarının önünden bile geçmediğim için hiç bişey bilmiyorum
tamam vitom gelince resmini koyarsın

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz :)) yaa zeytin ve esintoş dogurcakklar saka gibii zaman ne cabuk geciyooo

iyiyz enderim sen nasılsın minikimiz nasıl
evet canım zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi öle de böle de yaşıyoruz işte bi bakmışız elimizde bastonlar nene olmuşuz yanımızda torunlarımız

iyiyz enderim sen nasılsın minikimiz nasıl
evet canım zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi öle de böle de yaşıyoruz işte bi bakmışız elimizde bastonlar nene olmuşuz yanımızda torunlarımız

bizde iyiyiz canım sükürler olsunn :) aşı olmustum tetanoz kolum agrıyo birazz..ama dısardan hızlı akıyo da banada gecmiyo gibi geliyo hep 26.haftadayım gibi :)) allahh saglıkla kucagmıza almayı nasip eder insallahhh

inşallah canım inşallah sana öle geliyor canım bi bakmışın kucağında
tetanoz mu bizim diğer kızlarda demişti ağırtıyomuş gerçekten

günaydıınnnn...benim bekleme sürecim devam ediyooorr...

hafzakım paylaşım çok güzel.. tşk ederiz canımcım..

ben de numune isticeemmmm bilmiyordum böyle gönderdiklerini....

hepiniziii öptümmmmm...

sabah tansiyonum düşmüştü. kötüydüm okula sürünerek geldim. hatta yolun ortasında arabayı stop ettirdim :26:
ama şimdi toparlandım. canavarlarım beslenme yapıyor sınıfta bir haşlanmış yumurta kokusu ki sormayın gitsiiin

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................201.......... . ................221
hafzak...............................200.......... . ...............200
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................130........... .................130
kaplang.............................150.......... ..................150
ışılışıl38...............................40....... .......................40

TOPLAM............................811............ .................811

biraz fatiha okuyalım kızlar. vitoom eylemim deryaam sırada bekliyorlar

çok geçmiş olsun seyzenim şimdi nasılsın

hafzakııım iyiyim şimdi tuzlu kıraker yedim tansiyonumda normale döndü bulantım da hafifledi. bazı günler bulantı hiç geçmiyor bazen de hiç hamile gibi değilim oh ne rahat diyorum... geçen hafta bomba gibiydim meselaa bu hafta hiç keyfim yok burnumda yaralar falan çıktı çokk çirkin oldum iştahım da yok 1 kilo vermişim :44: hayret ettim sanırım yemek yemediğim için oluyor bulantı ama yiyemiyorum işte boğazımda düğümleniyor resmen severek yediğim tek şey siyah zeytin

sen nasılsın var mı bi şikayetin

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim canım çokda tuzlu yememeye çalış bu seferde çok çıkar tansiyonun dikkat et
ben iyiyim canım çok şükür ama midem açken bulanıyo artık sürekli tok kalmak istiyo seninde o yüzden bulanıyodur canım azda olsa bişeyler yemeye çalış kilomu verdiiinn ben şimdiden 4 kilo aldım aşırı yiyorum iştahım çok açıldı çok fazla kilo almaktan korkuyorum bide çok uyuyorum gözümü açamıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…