- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.101
inşallah gelir tatlım onlar şimdi yeni doğan bebek mamasıda koyarlar illaki belki sütün gelene kadar 1 2 gün işii görür fenamı olury
geliyo canım banada gönderdilerr
basvuru yapın muhakkakkk
ben şimdi dogumdan önce gönderecekleri seyi bekliyorum inşş gelir :)))
yok kızz sepet beşikler varyaaaa hanii
onu döşemeciye vertdik güzel kapitone ve dantel fln sectikk onlarla döşeyecek adammm
annem bugün yarın getircek gelince resmini koyarımm görürsün
belkide anlatma özürlü oldummm
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz :)) yaa zeytin ve esintoş dogurcakklar saka gibii zaman ne cabuk geciyooo
iyiyz enderim sen nasılsın minikimiz nasıl
evet canım zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi öle de böle de yaşıyoruz işte bi bakmışız elimizde bastonlar nene olmuşuz yanımızda torunlarımız
bizde iyiyiz canım sükürler olsunn :) aşı olmustum tetanoz kolum agrıyo birazz..ama dısardan hızlı akıyo da banada gecmiyo gibi geliyo hep 26.haftadayım gibi :)) allahh saglıkla kucagmıza almayı nasip eder insallahhh
günaydıınnnn...benim bekleme sürecim devam ediyooorr...
Hafzakım paylaşım çok güzel..Tşk ederiz canımcım..
Ben de numune isticeemmmm bilmiyordum böyle gönderdiklerini....
Hepiniziii öptümmmmm...
inşallah canım inşallah sana öle geliyor canım bi bakmışın kucağında
tetanoz mu bizim diğer kızlarda demişti ağırtıyomuş gerçekten
rica ederim canım ne demek
Iste tabisiii
aşılarım bitti artık doğuma kadar çok şükür artık dogumdan sonra insallah kızımla vurulcam :))
rüyalarım gerçek olur da meleğim benle olursa tabii ki...
sabah tansiyonum düşmüştü. kötüydüm okula sürünerek geldim. hatta yolun ortasında arabayı stop ettirdim :26:
ama şimdi toparlandım. canavarlarım beslenme yapıyorsınıfta bir haşlanmış yumurta kokusu ki sormayın gitsiiin
haşlanmış yumurtamı ıyyyhhhnasıl dayandın kokuyaa
hafzakııım iyiyim şimdi tuzlu kıraker yedim tansiyonumda normale döndü bulantım da hafifledi. bazı günler bulantı hiç geçmiyor bazen de hiç hamile gibi değilim oh ne rahat diyorum... geçen hafta bomba gibiydim meselaa bu hafta hiç keyfim yok burnumda yaralar falan çıktı çokk çirkin oldumiştahım da yok 1 kilo vermişim :44: hayret ettim sanırım yemek yemediğim için oluyor bulantı ama yiyemiyorum işte boğazımda düğümleniyor resmen severek yediğim tek şey siyah zeytin
sen nasılsın var mı bi şikayetin
onlar beslenme yaparken camın önüne oturuyorum canım burda havalar çok güzel daha şimdilik idare ediyorum. yoksa dayanılır gibi diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?