Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu mübarek perşembe gecesi başlıyorum yeni listeye

..............................mehmetderya..........................vitaminc

alya35............................15......................................15
seyzen...........................10......................................10

TOPLAM..........................25......................................25

kızlarrrr herkezlere tsklerrrr iveeettt annem suan yanımda kadın uyukluyo garibim yol yormuşş.bu arada okuyan dillerinize gönüllerinize saglıkk allah razı olsunn okuyanlardan da okuyamayanlardan da..şimdilik bukadan benden cok cok dünüz...

ayyy şimdiden n herkese çok tesekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr liste içinnnnnnn
yine 5 te kalktımm
bugün doktora gitcez inşş hersey yolundadırrr..

dönüşte yazarım neler oldugunuu

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
herkesin keyfi yerindedir inşallah...
bugün çoook yoğunum seminer, okul, nöbet :18:
akşama sağlam kalan yerlerim olursa girerim güzel haberlerinizi okumaya
sağlıkla huzurla kalın

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumaalar

vitoşla deryamın listesinemi başladık 100 er tane alıyım ben şimdiden

ayyy zeytoşuuumm annen geldimi çok şükür yaaa artık yalnız değilsiiinnn

messimmm yokluğun hissedildi canımm

yaa kızlar perim arada ceee diyo ama pidilgadan hiç haberi olan varmı nerde bu kızlarrr gelsinler fırça var topik anneleri topiği anasız koydular gittiler

kızkardeşlerden yakınılmış bende bi terazi var evlere şenlik saniyede parlar saniyede kızar kızar sen cevap versende suç vermesende hatırlarsanız benimleydi çarşamba memlekete döndü çok tartışırdık ama kardeş işte şimdiden özledimmm onlarla olmuyooo ama onlarsız hiç olmaz

seyzoşuuummm bakalım bugün miniklerin neler getiricek sanaaaa ayy bu gün herkesin öğretmen olası geliyooo

:119:hayırlı cumalar herkeseeeee:119:
seyzenim şimdilik 20 tane okudum daha okumaya çalışıcam balım bugün iiyiyim şükür

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebiş anneeleriiiiiiiiiii
bebiş taliplileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhabaaa...

birhafta daha bitiyooo...ben de 50-50 alliimm seyzeniimm...inşallah dualarımız kabul olurrr...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

toktordan geldim 37 haftalık görünüyooo bebişşşş
aralıgın ilk haftası gidicem nts ye gircemmmm
ona görede tam dogum tarihini yine konusucazz dedi doktorrr

amaa kilosu bana az geldii dee doktor emmii gayet güzel dediiii
2.500 olmuş ufaklıkkkk (
az ele avuca geleydii doguncaaa..
ama saglıkla gelsinde koftiden şişmesinn tabikiii

iyi kilosuuu...2-3 haftada alır dahaa...

..............................mehmetderya......... .................vitaminc

alya35........................... 15.............. ........................15
seyzen...........................25............... .......................25
19asos03........................10.......................................10
hafzak...........................100.....................................100
meessttrraa.....................50.......................................50

TOPLAM........................200............... ......................200

Son düzenleme:
merhaba kızlar gripten dökülüyorum ayol vitom canım bence kilosu iyi doğana kadar alır daha

geçmiş olsun canım bol bol kivi ye. zencefilli çay da çok iyi geliyor mestram da söylemiş

vitoşuum maaaşalllah bence kızının kilosu çok iyi. ben 2.200 doğmuşum annem hep söyler kedi yavrusu gibiydin diye tabi sonradan 1.75cm ye 70kg ebatlarına geleceğimi hayal edememiş o zamanlar senin prensesinde büyür annesi daha doğuma var zaten sağlıklı olsun da

merhaba kızlar gripten dökülüyorum ayol vitom canım bence kilosu iyi doğana kadar alır daha
amann geçmiş olsun hemenn bir tarhana corbasııı missgibinn içyat canımmm
cabuk atlatırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi kilosuuu...2-3 haftada alır dahaa...

inşş tabi alırr canım.söyle bir 4 kilo doguramadımm

anoyy kızz ben meşiminde boyu uzunn bizimkide benim gibi balık etli olup babası gibi uzuno lursa tam yarmagülüm olur demiii
baksana hiç belli olmuyormuşşş dogumla ileriki yaşlar

vitoommm

4 kilo doğurmak kolay mı kızımm..evet belli olmuyor sonrası..benim kardeşim 4 kilo doğmuş, top gibiymiş zor doğmuş ama en normalinden doğum yapmış annem. şimdi bir adet çöp kardeşim..

siz sağlıkla evinize gelinde bir....

siz doğururken bizde 9 doğurucaz vallaa....

günaydıınnn yine hiç ayrılmamışım gibi girivermişiimm..

seyzeniiimm senin de maşallahın varmışş tütütüüüü...

ben pıtırcık bişiysin gibi düşünmüştümm...ama çok imrenirim uzun boylularaa.. aramızda 10 cm var

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnn :119::119::118::119::118::119::118::119::118:

sabah sabah yine action yaşadık kızlar bebişimle birlikte iyimi

bugün yine lekelenmem tekrarladı bende fellik fellik doktor aradım kendi doktoruma gitmek istemedim kızıcak diyee ama doktor bulamadım erkek doktor vardı onlarıda ben istemedim sabah size danışayım diye geldim baktım kimsecikler yok
neysee gittim yine kendi doktoruma dedim lekelenmem başladı yine kartımı açtı baktı pcden ekimin 3 ünde beri bu şikayetle geliyosun ama bebekte bişey yok dedi bebek gayet iyi dedi muayeneye gerek yok progestan kullanmaya başla yine dedi muayene etmedi beniii hafta içi başka doktora gitsem mi bukadar progestan kullanmak doğrumu 4. ayımıza girdik hala progestan hala progestan neden oluyo bu lekelenme normal bişey olmadığı belli ama neden oluyo
sabah sabah içinizi karartmak istemezdim amaaaa sizin fikriniz önemliii napıyım başka doktora gidip muayene olayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…