Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ahh canım yaa geçmiş olsun...umarım bu son olur ve hamileliğin kalan kısmı süper geçer..tadını çıkarırsın..

yumurta kokusu beni bile perişan eder, otobüste filan ölürüm yani..

hafzakımmmm güzel dilekleriniz, dualarınızla olucaamm inanıyoruummm...

Son düzenleme:
bugünde hiç yazışamadık be yaaa
çok yoğunum gızlaaaaaaa
nööreceğsem büüle
sizleri seviveriyom gııı

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................201.......... . ................221
hafzak...............................200.......... . ...............200
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................130........... .................130
kaplang.............................150.......... ..................150
ışılışıl38...............................40....... ......................40
bojou.................................30..............................30

TOPLAM............................841............ .................841

gügügügünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

uykusuzummmmmmmmmmmmmm
sabahın 6 sonda uyandım yineeee
hiç uyuyamıyorum artıuk sabahlrı kızım doguıncada uykum gelir kesinnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))

napanziilerr yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydınnn hayırlı sabahlar

seyzenim bana 50 50 daha yaz

niye uyuyamıyon vitoşumm ağırlıktan mı yoksa uykun mu gelmiyooo

Bojouuuummm canım bu ne yoğunluk yaaa arada gel özledik seni

Kızlar dün gece hiç uyuyamadım.Artık sağa yatsam olmuyor,sola yatsam olmuyor,sırt üstü de yatamıyorum.Sabaha kadar dönüp duruyorum.Tşörtle bile bu havalarda su içinde kalıyorum...
Bebişler 1,5+1,5 kg olmuşlardır yani şuan sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan bir hamile gibiyim bende hem bedenimin taşıdığı ağırlık olarak hemde yaşadığım şikayetler olarak.Ama inşallah daha gelmezler bebişlerim.Çünkü çok küçükler ve küvöze girmemeleri için en azından 2 kg mın üstünde olmaları gerekiyor.Başım çatlıyor sanki...

Kızlar bu arada annem dün dr a gitmişti.10-15 yıldır belinin bacaklarının ağrısından geceleri yatamaz hale gelmişti.Bu güne kadar zar zor idare etti ama belinde 3 yerde kopma varmış ve acilen ameliyat olması gerekmiş.Yoksa aksi takdirde bir düşme felan yaşasa beli toparlanamazmış Allah korusun :::::::::: Büyük ihtimalle Pazartesi ameliyat olacak.Belirli bir süre hastanede kalacak,daha sonra toparlanması 1 ayı bulurmuş.İnşallah Allah ım acil şifasını verir.Ne olur annem içinde dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

Annem bana 45 dk uzaklıkta ve dün de bebişlerin kıyafetlerini yıkadım onlar kuruyo daha da var yıkanacak.Bırakıp gitmek istedim sabah ama en iyisi bunları toparlayayım yarına gideyim,hem önümüzde hafta sonu.Allah ım sağlık ver Ya Rabbim.Her şeyden önce sağlık...Amin...

O kadar isterdim ki kızlar,hani bakıyorum herkesin annesi gelmiş yanına bebiş odaları için hazırlığa felan,en azından yanımda olsa oda yeter.Ama hep annemin sağlık sorunları bazı şeylerden fedakarlıklar yapmamızı gerektiriyor.Şimdi doğumumda yaklaştı,inşallah ozamana kadar toparlanırda bebişlerimle benim başımda olur.Onun yanımızda olması bile yeter.Allah ım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.Varlıkları bile ne mükemmel şey...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Amin...

100 tane daha okudum ekle canım

deryacım annene çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin,inşallah ameliyatı çok iyi geçer hemen toparlanıp yanınıza gelir.Allah başımızdan eksik etmesin onları...

asossss canımmm ben de yaşamadım öyle bi şikayet,doktorunla görüş istersen...

günaydın mehmetderyaaaaamm canım rabbim tez vakitte annene şafi ismiyle sifasını gönderir inşallah merak etme annelerimiz bizden daha kuvvetliler eminim çabuk toparlayacaktır annen iyiki fark edildi yine yaa doktorun dediği gibi ters bi olayla anlaşılsaydı daha kötü olurdu inşallah ameliyatla düzelecek anneciğin
amin canım rabbim onları başımızdan eksik etmesin
üzülme ölede düşünme annem başımda değil diyee annesi hiç hayatta olmayanlar var canım çok şükürki sağ annen geç gelir ama yine gelir bebişlerinin ve senin yanında olur ben inanıyorum sen annene manevi destek ol canım

Teşekkür ederim.Amin canım,inşallah...

Amin canım inşallah.Tabiki sağ salim olsunlarda yanımızda olmasınlar.Uzakta da olsalar varlıkları dünyaya değişilmez annelerin.Yeter ki başımızdan eksik etmesin Allah ım annelerimizi...Annem iyi olsunda ben idare ederim inşallah her şeyi...

kızlar ya benim bi sıkıntım var.kardeşim yanımda çalışıyo işyerimi açtığımdan beri,ama beni hiç anlamıyo.eleman aldık,her fırsatta şöyle kötü böyle kötü diye beni strese sokuyo.bende biraz zaman tanımak istiyorum daha 1 hafta oldu işe alalı.tamam kötüyse zaten çıkarıcam işten ama bi şans vermeden yapmak istemiyorum bunu.kardeşim sürekli böyle,bekle bi bakalım diyorum bu sefer de iyi banane ben niye düşünüyorum falan diyo.sonuçta hamile bi insanım,sabah sabah ağladım sinirden...

karışık yazdım ama canım çok sıkılıyo bu işe,doğum yaklaşıyor düzenimi oturtamadım daha.sağolsun kardeşim de kendini benle bir tutuyor ve sinirimi bozuyor.offff offfff

deryam canım allah anişine ve şifa bekleyen herkese şifalar versin bebişim toparlanır allahın izniyle üzülme canım.
ilsisitil canım boş ver takma işini oluruna bırak sen her şeyin üstesinden gelirsin allahın izniyle

ne bilimki kızlarr kız kardeşiminde oluyomuş hep çok acıyomuş onun ama onda iltihap enfeksiyon vardı bende ıkmadı testte aslında progestanın yan etkilerin de adet ağrısı gibi belirtiler gösterebilir diyodu ama bilmiyorumböyle bıçak saplanıyomuş gibi oluyo ama çok nadir öle işte
ışılım üzme kendini kardeşinide takma o seni düşünmüyosa sen hiç düşünme bu arda sen ne iş yapıyodun balım kocişte yanındam çalışıyo
vitom bebiş doğunca görürüm ben seni uykuuum vaaarrrr diye gelirsin buralara
deryam ah kuzum anneciğine rabbim şifa versin tez vakitte iyileştirsin inş.

asosum özelden msj attım deşifre olmamak için :)

canım ağrıları doktorunla görüş yine de temkinli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…