Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
asosum özelden msj attım deşifre olmamak için :)

canım ağrıları doktorunla görüş yine de temkinli olmak lazım
anladım canım dr a geçen sormuştum çift rahim olması işleri karıştırıyo bişey diyemiyorum ki dedi merkeze gitcem salı günü o zaman ordaki dr uma sorarım

Kizlarr ben geldimm :118::18::118::119::119:
Gecmisi okudum herkeslerin derdi var bu aralar rabbim tasiyamayacagimiz dertler vermesin ...
Aklimda kalanlar:))
Deryagunum canim gozun aydin bebem devami da saglikla gelsin inns
Mehmetvderyam kuzum Allahim sana da anneciginede yardim etsin kuzum ikinizde zor durumdasiniz destek icin hep burdayiz gecmis olsun
Vitom kuzumm arkadasim yeni dogum yapti uykuya hasret bilesin :))esin de ins biran once isine kavusur
Asosum kuzum gecmis olsun sana da
Add kuzum opuyom seni
Pidilim gel artik ozledik
Perim ins bu ay gelir melegin
Hafzagim kuzucun napiyo
İsilim kardesler tatlidir bir o kadar da zor sonucta karakterler farkli ins cozersiniz durumu:)
Seyzenim kuzucugunu optum dua 40 ekledim kuzum
Kaplan da hosbgelmis ins bu ay bebegin gelir canim stres yapma hep yat
Hepinize
Bu aralar hic giresim gelmiyo topige telefondan giriyorum ya kizlar sayfayi degistirmisler sizin gordugunuz gibi gelmiyo sayfa bana artik (kimler cevrim ici bebekler ne kaar buyumus hicbirsey gozukmuyor.yazi yazarken smileyler bile gozukmuyor ezbere aklimda kalanlari yaziyorum ((

asosuuummm canım hoşgeldiiinn daha sık gelmeye çalış lüfffteeeennnn
Küçüğüm iyi inşallah teyzesi bir daha ki kontrol için gün sayıyoruz işte

selam kızlar;kızanlar;kendini paralayanlar,kocasına kıyamayanlar,azanlar,azdıranlar

Ne yapanız biz çalışıyoz tam gaz non stop devam çok şükür iyiyiz istanbul yagmırlı ve kasvetli

Derya çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum inş.çabucak iyileşir canım..
Asos kutu ne lan aşüfteeeeeeee seniiiiiiiiiiiiii küçük asosum agrıyo dee aşüfteeeeeeeeeeeeee geçmiş olsun yavrummmmmmmmm

ışıl kardeşin varmı derdin var ama tatlı bela bunlar valla düzelir aldırma ama sana benden tavsiye çok taviz verme kardeşine oranın senin işyerin oldugunu ve senin kurallarının geçerli oldgunu anlamı anlatmalısın yani

Hafzakkkk gız zilli ne yapan?

Ve diger kıllılar ne var ne yok zeytin nerde ola? Esinde yok kaan için son 3 günnnnnnnn hohohıovvvvvvvvvvvvvvvv

Vitoooooooooo ne yapan?

Hamınızı yaladık yuttuk sevdik seviştik ve bu hale gelsik

kızlar benim kutumun içi sızlıyo bugün ara ara neden acaba sizede oluyomuydu :44:

canımcım muhakkak doktora söyle bende de olmadsı hiççççç

Günaydınnn hayırlı sabahlar

seyzenim bana 50 50 daha yaz

niye uyuyamıyon vitoşumm ağırlıktan mı yoksa uykun mu gelmiyooo

Bojouuuummm canım bu ne yoğunluk yaaa arada gel özledik seni

kız hem agırlıktan hemde ne bileyim işte Allahın takdiriii
alıştırma oluyoo sanırsammm

canım haklısın valllaaa
benim annemde calısıyooo ama inan yinede kosturuyoo elide kırıktıı
birsy yapamadıı hemde ne beceriklidir benm annemmm el işleri flnn..süslemelerr
kapı süsümüü bile anne yapcak aldırmadıı ama ben üzlüyoprum hem calısıyo hemdee bana o kırık eli daha tam iyileşmeden birsyler dikiyoo

sen söyle düşünn hayatta en önemli şeyy anneminiz saglıklı olup yanımızda olmasııııı
benim teyzem paristee tek basına dogum yaptııı
anneannem gitmedii dogumda orda kimseyi almıyorlarmıs odayaa 3 günn
ve bir hafta yanında kaldı geldiii
onu düşün birde onada cok züldüm

anneciğin bir an önce ameliyat olup saglıgına kavussunda gerisiii boşverr
bebişlerinin büyümsinde yardımcıno lurrrrrrrrrrr

slmmm kızlarrrr anniş bindi gelio şükürler olsun yanlızlığım son bulucak kardeşimde orda yanlız kalıo ama...ışılımmm ben sana derimki kardeşin canın die ,calışıp çalışmadıgından tam emin olamadıgın için işten cıkarıp ekmeğiyle oynama derim arkadaşımm sen dogrusunu yapıosun şans ver daha az zaman olmuş iyice gözlemle cıkarıcaksanda içim rahat evet calısmıo cıkarmalıyım diebilmelisin..kış kapıda hayat zor emin degilsen sırf kardeşin die onun lafıyla ekmeği ile oynama..kendinide sıkma kardeşin seni düşünmüosa bu haldeyken oda üzülücek die sende lafını esirgeme.bence kardeşin patrondan daha cok patron olmaya calısıo gibi benim nacizane fikrim bu ..ADOŞŞ yala yut git ohhh ne alaaa seni bi yakalasam görücen sen yalanmayı yutmayıı..herkezleriii coooook öptüm. haa bu arada öhööö öhöööö maystrooooo arııııı vızzz vııızzz vıızzzz arıı vııızz vııızzz vızzzz arıııııııııııı vıııııııııızzzzzzz vızzz vıııııııııııızzzz

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................201.......... . ................221
hafzak...............................250.......... . ...............250
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................130........... .................130
kaplang.............................200.......... ..................200
ışılışıl38...............................40....... ......................40
bojou.................................30.......... ....................30
alya35................................20...............................20

TOPLAM............................961............ .................961

okuyanların ağzına sağlık son 40 40 kızlar çok şükür yetişecek esinimle zeytoşuma

ben bugün çok iyiyim çok şükür.

deryaam çok kaygılısın canım toştoşlarını da üzmeyesin... onlar geleceği vakti bilirler tatlı annem
anneciğine de çoook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım.

zeytiniiim iyi olmana sevindim canım arada bir vızla endişeleniyorum sonraaa :54.

ışılııım üzme kendini tek seferde anlamıyor bazı insanlar kardeşimiz bile olsa sabret canım sözünü dinletmenin bir yolunu bulursun elbet... onunda yaptığı iş değil ama hamiş hamiş üzüyor seni

eylemimm tatlım iznin ne zaman başlıyo yarın son mu yoksa :44:

mesoşuuuum tatlım... senin de kilo kilo fasulyen olsun inşalllah canım... tez zamanda. Amiiiin

yaaa hakkikaten nerde bu topiğin anası bacısı yaw :44: periiiiiiiiiiiiiiiii pidiiiiiiiiiil ses verin cancağızlarııım inzivaya mı çekildiniz. öyleyse saygı duyarım ama bi iyiyiz diye göz kırpsanız olma mı

Son düzenleme:
bu arada kızlar şööyle bi baktım doğumu yaklaşanlara vitoma aciil okumalıyız bi de adoşumun doğumu yakın ama deryaamın erken doğum riski olduğu için adoşum da uygun görürse ben tutarım kendimi derse sırasını deryaya verse iyi olacak gibi geliyor siz ne dersiniz adoooşş sen ne dersin canım haftaya vitoma ve deryama okuyalım fatihayı diyorum sonra da eylem ve sana :44:

olur canım tabiiki benim için sorum yok ben allahın izniyle izne çıktıgımda meryem suresini ve sizin fatiha suresini okuyacagım şimdi eve gidince hiç halim kalmıyor yemekti sofraydı derken nefessz kalıyorum ama iznime çıkınca okuyacagım ben sıramı seve seve vito ve deryaya veriyorum sorun yok

öpüldünüz

olur canım tabiiki benim için sorum yok ben allahın izniyle izne çıktıgımda meryem suresini ve sizin fatiha suresini okuyacagım şimdi eve gidince hiç halim kalmıyor yemekti sofraydı derken nefessz kalıyorum ama iznime çıkınca okuyacagım ben sıramı seve seve vito ve deryaya veriyorum sorun yok

öpüldünüz

öpüldünüz

destek ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim kızlar,sabah çok sinirliydim sakinleştim şimdi...
Allahım bana sabır versin kardeşim gerçekten çok zor bir insan böyle çarpmak istiom yüzüne yüzüne

zeytoşumm anneciğin geliyomuş gözün aydın tatlım,kardeşin idare eder kendini sen kendini düşün şimdi canımm.biz de nasıl ablalarız öyle kendimizden çok kardeşlerimizi düşünüyoruz

adoşşşş arada uğra böyle eksikliğin çok belli kaç aydır,denizimizin gelmesine az kaldı odası hazır olunca foto beklioz ona göre

iznim çarşamba başlıyorrrrrrrrrrrr
salı günüde çalışcam sonnnnnnnnnn
10 gün rapor alacam aile hekimimle konuştum 28 inde bana 10 günlük rapor verecek
doğum iznim az ileri atsın diye
sonrada 10 aralık itibariyle doğum iznimi başlatacam inşallah
az doğum izni geriye atsın diye yaptım
yoksa 20 kasımda başlıyordu doğum iznim
biraz çalıştım birazda raporla 3 hafta attırdım ileriye
hayırlısı bakalımmmmm
Rabbim hayıtlısıyla kolaycacık doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhh hepimizeeeeeeeeeeee
ve hamiş kalmayanlarda hemencecik hamiş kalmak nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

canım ya bende okuyım tamamlayım dedim dee cıkmam lazmmm
10 tane okuyabildim vallahiiiii
5 - 5 yazz yinedee Allah kabul etsinde rahatlıkla dogum yapsınlar inşşşşşşşşşşşşş

ayhh bugün eksik kaldımmm burdaann tlfla girdim baktıımm şarjım az olunca yazamadım bişiii...

deryaammm..canımm annen Allahın izniyle daha iyi olacaak..şimdi farkedilmesi, sonra kötü olmasından daha iyi değil mi? evet senin ihtiyacın olan bir dönem ama buda yaşanacakmış, elden birşey gelmiyor ki...sen bence de üstesinden gelirsin, yeter ki sağlıkla zamanında doğsunlar..

seyzenim iyi düşünmüşsünn..en acil olanlara okuyalım...

zeytiniimmm annecine selam söyle...çok bekledin ama bak geliyooorr...ah biz ablalar diyoruumm aynenn...vızzıldaman bile değişmişş, güzelleşmiş maşallaahh...

ışılımm bir kardeşte bende... buaralar çıldırtıyor uzaktan bilee....ama işte kıyamıyorsunn...değerimizi zaman geçince anlarlar diye düşünüyorumm...
arkadaşlarda demiş...sen doğrusunu yapıyorsun...1 haftalık elemanı çıkartmak iş ahlakına uygun olmaz..ahını almayın durduk yere....

alyam, adoşuummm, eylemimsevanımm uğramışsınızz topik şenlenmiişş...

asoşumm annelerimiz böyle ağrı yaşamamışş, ciddi bişey olmasınn..bidoktora görünsen canımcıımm..

bojumm yaa söyle az çalıştırsınlar senii....daha önemli görevin varr, 7 tanee yımırta döllencekk dile kolaayyy... az da bize bıraksınlar seniii...olmaz mı?

hafzakımm, vitoommm ve herkesler sizi seviyoreeeee....

perimm ve idiliimmmm...meraklardayıızzz..özlediikkkk....

Son düzenleme:
.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................201.......... . ................221
hafzak...............................250.......... . ...............250
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................130........... .................130
kaplang.............................200.......... ..................200
ışılışıl38...............................40....... ......................40
bojou.................................30.......... ....................30
alya35................................55.......... ...................55
vitaminc..............................5.................................5

TOPLAM...........................1001............ ................1001

Allah kabul etsiiiin... esinimle zeytinim sağ sağlim bebişlerini kucağına alsın inşallah. Ağzınıza sağlık kızlar
alyaam senin 100 fatihanın 70 ini buraya ekledim artanı yeni listeye koyuyorum canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…