- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.361
işte buuuuuuu
kaplangım çok güzel bi pozitif sonuç bu yaw çok sevindim canım
kan testi sonucunu saat kaçta alacaksııın
ben hala inanamıyorum kantestinden sonra inanacağım sanırım hayal gibi uğraştım senelerce vakti zamanı şimdiymiş şükürler olsun öğleden sonra alabilirim ama iş yerim evime çok uzak akşam alırım artık ama öğleden sonra arayıp sonucu öğrenirim kan değerinin kaç olması lazım
Günaydın kızlar...
Görüşmeyeli nasılsınız, ne var ne yok?
Ben artık son haftalarımdayım,hatta doktorumun söylediğine göre her an doğum olabilir...
uykusuz geceler başladı şimdiden :))
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar
nasılsın tatlım, kızın nasıl
yaaa hemen gittin ???
burdayımm canımm :)) cok şükür allaha iyiyiz,siz nasılsınızz..acaba neyin olcakk :)) saglıklı olsun hiç önemi yok ama insan merak ediyo :)
ufff hemde nasıl merak ediyorum :18:
ben kız da erkek de isterim ama eşim kız yoluna ölecek çok istiyor :26: hep kızım diye seviyor doktorun yanında bile kızım kızım diye konuşuyor :44: o yüzden kız olsa sevinirim ama tabii ki önce sağlık sağlık sağlık... Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
canım napıyosuunn,görüşemiyoruz uzun zamandır
maşallah prensoşunu büyütmüşsüünn
zaman ne çabuk geçiyo yaaa
daha dün gibi hamiş haberini aldığımız
2 halvette olur muydu olmaz mıydı derken
isim buldunuz mu minnoşuna bebişim
evett pojoumm yaa aynen öylee olur mu olmaz mı derken kac ay gecti :)) insallahh seninde haberini alırızz :)) bi bakarızz dogurmussunn :)) NİL düşünüyoruz canm ama daha kesin netlestirmedik :) bade,sıla,derin bunları da düşünmüştük ama eledik :) bi bakarsın onlardanda koyabiliriz sence?nasılsınn kuzucummm
kaplang mı hamişşş
kaplloşuumm hayırlı olsuun datluuumm
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallaahhh
Amaaaannn
amin canım amin inşallah darısı olmayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?