Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
işte buuuuuuu
kaplangım çok güzel bi pozitif sonuç bu yaw çok sevindim canım
kan testi sonucunu saat kaçta alacaksııın

ben hala inanamıyorum kantestinden sonra inanacağım sanırım hayal gibi uğraştım senelerce vakti zamanı şimdiymiş şükürler olsun öğleden sonra alabilirim ama iş yerim evime çok uzak akşam alırım artık ama öğleden sonra arayıp sonucu öğrenirim kan değerinin kaç olması lazım

Günaydın kızlar...
Görüşmeyeli nasılsınız, ne var ne yok?
Ben artık son haftalarımdayım,hatta doktorumun söylediğine göre her an doğum olabilir...
uykusuz geceler başladı şimdiden :))

canımm cok sevindimm insallah degerlerin iyi cıkar,bende tam olarak en az kac cıkması gerektiğini bilmiyorm ama benm regl hemen hemen 2 gün gecikmişti 90 cıkmıstı degerim

kaplang canım senin adına çoook mutluyum inaan
hastaneyi bir saat sonra araaaa sonuç çıkar 1 saate
ahh tatlım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. burda herkes seni çok iyi anlıyor. Rabbim biliyor en hayırlı zamanı. değer sanırım 50 ve üzeri çıkmalı ama senin akşam yaptığın test bu kadar koyu çıktıysa değerinde 300-500 arası çıkar bence

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Görüşmeyeli nasılsınız, ne var ne yok?
Ben artık son haftalarımdayım,hatta doktorumun söylediğine göre her an doğum olabilir...
uykusuz geceler başladı şimdiden :))

Allah yardımcın olsun canım. sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

nasılsın tatlım, kızın nasıl

yaaa hemen gittin ???

Son düzenleme:
Aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar

hayırlı olsun canım, betaların katlansın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, sorunsuz geçen bir hamileliğin olur inşallah

kaplang canım sabah sabah süper bi haber bu idrrada çıkması yeterli için rahat olsun sonucun güzel çıkacak allah tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inşallah

aksam isten eve geldim ve test yaptim sanirim testin sonucu pozitif testten sonrada kan testi verdim yarin sonucu alcam resmi ekliyorum kizlar

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inananmıyorum sana yemin ederim kaplang sabah işe gelirken dedim ki inş.allahım hayırlı bir haber alırım hemen topige gireyim bakayım belki kaplang hamiledir dedimmmmmmmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeee şükürler olsun ki rabbime haberini aldımmmmmmmmm çok ama çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmm kan testinin 5 den yukarı olması yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım çok güzel degerin olacak inan bana kızzzzzzzzzzzzzzzz belkiiiiiiii ikizidir ayy hadi inş.allahım hayırlısıyla kucagına da alamyı nasip etsin canım amin............. Tey tey tey çalsın davullar halayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başlasınnnnnnnnnnnnnn tahminimide söyleyeyim bence erkek bebek geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi kızlar bugün topik coşssunnn şenlesinnnnnnnnnnnnn gebiş var gebişşşşşşşşşşşşş

Bu arada hamınıza günaydınnnnnnnnnnnnnn yaladık öptük

candost hayırlı dogumlar olsun canım çok az kalmış tek sesde rabbim kurtarsın hepimizi amin.......

burdayımm canımm :)) cok şükür allaha iyiyiz,siz nasılsınızz..acaba neyin olcakk :)) saglıklı olsun hiç önemi yok ama insan merak ediyo :)

ufff hemde nasıl merak ediyorum :18:
ben kız da erkek de isterim ama eşim kız yoluna ölecek çok istiyor :26: hep kızım diye seviyor doktorun yanında bile kızım kızım diye konuşuyor :44: o yüzden kız olsa sevinirim ama tabii ki önce sağlık sağlık sağlık... Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

kaplang mı hamişşş
Kaplloşuumm hayırlı olsuun datluuumm
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaallaahhh

amaaaannn

canımm benm eşimde kız istiyodu :)) biraz anne baba hisediyo heralde bnde farketmez saglıklı olsunda diodum ama kız oldugnu hisediodum hep kız isimlerine bakıodum.. :)) sen ne hisediyosunn

canım napıyosuunn,görüşemiyoruz uzun zamandır
maşallah prensoşunu büyütmüşsüünn
zaman ne çabuk geçiyo yaaa
daha dün gibi hamiş haberini aldığımız
2 halvette olur muydu olmaz mıydı derken
isim buldunuz mu minnoşuna bebişim

günaydoş tontilişkoomm
geri sayım başladıııııııııııı
prensoşuna kavuşmana 9 gün kaldıııııııııı

evett pojoumm yaa aynen öylee olur mu olmaz mı derken kac ay gecti :)) insallahh seninde haberini alırızz :)) bi bakarızz dogurmussunn :)) NİL düşünüyoruz canm ama daha kesin netlestirmedik :) bade,sıla,derin bunları da düşünmüştük ama eledik :) bi bakarsın onlardanda koyabiliriz sence?nasılsınn kuzucummm

NİL çok güzel bencee,çok fazla kullanılan bi isim değil
söylenişi yumuşaak,sıcaakk
sağlıkla gelsin prensesiniz

iyiyim ben de,işlerim çok yoğun eskisi gibi giremiyorum topiğe
bu ay aşılama yaptırıyorum,hayırlısıyla gelsin bebişiim
yarın dr.a gidicem kontrole,ilacım bugün bitiyo
haftaya olur büyük olasılıkla
böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…