- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.381
kaplang canım senin adına çoook mutluyum inaan
Hastaneyi bir saat sonra araaaaSonuç çıkar 1 saate
Ahh tatlım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Burda herkes seni çok iyi anlıyor.Rabbim biliyor en hayırlı zamanı. Değer sanırım 50 ve üzeri çıkmalı ama senin akşam yaptığın test bu kadar koyu çıktıysa Değerinde 300-500 arası çıkar bence
aradım ama çıkmadı dediler bende dedimki ilaç kullanacağım sonuç çok acil öğrenmem lazım 1 saat sonra arayın dedi bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım tarif edilmez duygulardayım beni anlıyorsuz değilmi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inananmıyorum sana yemin ederim kaplang sabah işe gelirken dedim ki inş.allahım hayırlı bir haber alırım hemen topige gireyim bakayım belki kaplang hamiledir dedimmmmmmmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeee şükürler olsun ki rabbime haberini aldımmmmmmmmm çok ama çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmm kan testinin 5 den yukarı olması yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım çok güzel degerin olacak inan bana kızzzzzzzzzzzzzzzz belkiiiiiiii ikizidir ayy hadi inş.allahım hayırlısıyla kucagına da alamyı nasip etsin canım amin............. Tey tey tey çalsın davullar halayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn başlasınnnnnnnnnnnnnn tahminimide söyleyeyim bence erkek bebek geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi kızlar bugün topik coşssunnn şenlesinnnnnnnnnnnnn gebiş var gebişşşşşşşşşşşşş
Bu arada hamınıza günaydınnnnnnnnnnnnnn yaladık öptük
candost hayırlı dogumlar olsun canım çok az kalmış tek sesde rabbim kurtarsın hepimizi amin.......
evett pojoumm yaa aynen öylee olur mu olmaz mı derken kac ay gecti :)) insallahh seninde haberini alırızz :)) bi bakarızz dogurmussunn :)) NİL düşünüyoruz canm ama daha kesin netlestirmedik :) bade,sıla,derin bunları da düşünmüştük ama eledik :) bi bakarsın onlardanda koyabiliriz sence?nasılsınn kuzucummm
kuzumcummm aşıllamamm tutsun bu ayyy
eger tutmasada tüplü dalış yap anacımm hemm bakk
bir taşla 2 -3 kuş vurr
kızımm bakmaaa öyle kolay değiş hamişşş olmakkk
tabi kişiden kişiye göre değişşyorrr amaa olsunnnn
daha temizz
tek seferde 2 çıkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlısıyla geldin kuzucugunnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım arkadaşlarımdan söyleyenlerde var ikizdir belki diye 3 tane yumurtam vardı çünkü ayrıca okadar sorunlu bir aşılama geçirdikki tarfikte kaldık geç vardık 36 saatten önce aşılamam yapıldı hiç umudum yoktu sorunlar çıktı diye ama allahıma şükürler olsunki banada nasip etti dualarımı duydu testi ilk gördüğümde aklıma sizler geldiniz ilk silere dua ettim
kuzumcummm aşıllamamm tutsun bu ayyy
eger tutmasada tüplü dalış yap anacımm hemm bakk
bir taşla 2 -3 kuş vurr
kızımm bakmaaa öyle kolay değiş hamişşş olmakkk
tabi kişiden kişiye göre değişşyorrr amaa olsunnnn
daha temizz
tek seferde 2 çıkışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlısıyla geldin kuzucugunnnnnnnnnnnnnnnn
canımmm nabersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
konudan konuya atlıyorummhamiş olmakta kolay değil, sonrası da dün akşam en yakın arkadaşım arıyor..2.ci bebeği 8 aylık oldu..emmeyi bırakmış..napıcam ben diye ağlıyor..kendini terk edilmiş hissediyorsun diyor...3 gündür emmiyormuş..hah dedim çok deneyimliyim ya bana soruyorsun dedim kime ağliim diyor annesi çok yaşlı...sütü bıraktı diye depresyona girmiş canım benim...
şimdi de arıyor emdi diye allam yarrabim sıkılmış işte demekki özleyince geri başlamış..artık onunda bir kişiliği var...ahhh anneleeerrrr...
anlatasım geldi...
iiyiimmm vitommm vitoommmm..özlettinizzz amaa yauuşurda nerdeyse 1 yıl olacak..
sende küçük vito da iyimişsiinizzzz çok şükürrr.....
zeynepten soğumaaaaa ama yaa...söyle kesin değil de çevrendekilere...
biarkadaşımda şöyle dediydii irem karar vermişler bebeğe, doğum sırasında birden tuğçem geldi demiş...hatta kocası şaşırmış nasıl yani diye..hiç düşünmemişler çünkü...yani o anda bebeği görünce diline gelmiş...ne mucize bişidir doğum yaa...
amiiinn bitaneemm amiiinn ağzın bal yisiinnn
olmazsa belki 1 kez daha aşılama olur,sonra tüplü dalışşş
Kaplooşş aşımama mı yaptırmıştıınn seenn
eee anlat o halde biraz ,nasıl oldu,neler yapıldı
aşılamadan önce ya da sonra ayrıca ilişki oldu mu :26:
ben de aşılama yaptırıcam bu ay
Maystrooommm sen nerlerdesin bebişimm
eşinin yanındasın di mi,ank. dışında
çalışmıyo muydun sen,ayrıldın mı noldooo
pelin noldoooo
oıyy yaa amaa kızzz napsınn yaa hakkatennn üzüldümm heeeeeeeeeeeeeeee
ya valla bende herkese öyle diyorummm
isim daha net değill
bebeğimi kucagıma alınca bakıcam yüzünee vee hangi isim yakısırsa onu koyucam
eşimde bana bıraktı ztnnn
aman o aklına Rahime gelmesinde ne koyarsan koy sıkıldım isim muhabbeti,nden diyoo
bojummm canımmmm...o kadar yımırtan nasıl tutmadı hala şaşırmaktayımm...
ilişki olayını doktora sor muhakkak..bizimki bişi olmaz dediydi. ama benim içim rahat değildi. birde babamlar vardı evde o yüzden pek bişi olmadı..bazı doktorlar olabilir. diyor bazısı test gününe kadar yasaklıyor..anlamış değilim ben..aşılamadan umudumu kesmiştim ama kaplang umut oldu yine bana...
ohoooo bojummm ben mayısta işten ayrıldımmm...çalışmıyorumm..gidip geliyordum kocamın yanına ee patronla didiş didiş olmadı..hadi bana eyvallah dedimm...şimdi erzincandayız...birkaç güne erzuruma geçicez...:18::18::18::18: ankara yalan oldu...bebek uğruna kariyerden vazgeçtim..ama planlar tutmadı yine olmadı..ankara da olsaydım..misafir ol gel bana derdim 2 hafta önce....
pelin? :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?