Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nerlerdesin kara böcüküm yawru kuşuummmm yaaa
herşey yolunda di mi tatlım
topiği anasız bıraktınız gittiniz heee

vitooommmmm...sinirlenmekte çok haklısın canım yaaa..bir benzeride benim kayınbabamm...erkekle uğraşmak daha zor inan...

ben birde şuna sinir oluyorum..anlamıyorum..eşinin ikna etmesi gerek.. onun annesi..niye senle konuşmaya geliyor?
diycekki bizim kararımız bu..imkanlar bu..dediğin gibi en mantıklısı annenlere yakın taşınmanız..demekki önce kocanı ikna etmek gerek.. kaynana ne acaba?

istiyorsa kiranın üstünü tamamlasın oğlu iş bulana kadar...o eve gitme...anlat güzelce istemediğini..

1- ya şimdi ki evin kirasına yardımcı olsun...
2- annenlerin orada şirin bir ev bulun...

ve karışmasın allah aşkına..hep kocalardan benimki de öyle yapıyor bazen çekiliveriyorr....hhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

insallah canım hayırlısı olsun hakkımızda,insallah bebişin şııpp diye tutunur sanaa :) dua etcem senin içinn..

evet vitom şimdiden öyle sesleniyolar :) bakalım son ana kadar değişmesse nil koymayı istiyoruzz :)

ne güzel isimleerrr...zor karar yau..benim de favorim nil, derin, doğa..birde çevremde çok var ama sevdiklerim ada, nehir, defne....

canımmm ben hataylıyım defne burda inanılmaz fazla,defne sabunuyla ünlü ilimiz,defne yağı,defne ağacı falan :)) o yüsden defne cok var,yoksa düşünmüştüm defneyi :) messttramm insallah sende hayırlısıyla hamiş haberini verirsin bize ümidini kaybetme sakınn

ya yok canım ne yardım etmesii yaaa
hep boş laff boşşşş
şimdi agırda konusmak istemiyorumm amaaa

bir kere eşim ameliyat oldugunda evin kirasını ve eşimin ameliyat parasını ödedilerr

ben birsy istemiyorum
amaç ztn beni ikna etmek ordada annemi kullanmasıı
eşim ztn dişyo ama demekki bu sefer işsiz kaldı ya garibim beni ve cocugu magdur etmek istemediğinden birsy diyemedii.
ama bana böyle oyunlarla gelince ben delleniyorum
bişraz ters bi huyum var o nu bildiklerinden böyle yapıuyolrlar ztnn

şimdi akşam olunca nasıı işyi konuscam bilmiyorummm
annem de diyokii onların rolini yap az politika yap kızım
arkadasını arayıp ev için tesekkür et ama ben ztn burdan cıkarsam annemlerin oraya giderim daha mantıklı olur diye güzelce rol yap diyoo :)

ayy ben rolcü değilimm
hep bundan kaybediyorum ya
patır patır söyleyip işin içinden cıkıyom
sonra burnum sürtse bilee kimseye eyvallah etmiyorummm ayyyyyyyyyy

Selam cicişler nasılsınız? Mersine gittik biz kocişle yazamadım o yüzden, özledim hepinizi çok... Bebeğimiz Kaanımız geldi yaaa nası mutluyummm

Geçen ay aşılama olmadı bildiğiniz gibi 2 gün önce adet oldum dün doktora gittim iğneye başladık. Bakalım bu ay 2 3 yumurta olursa aşılama yapıcaz. Dün tekrardan açık açık söyledi doktorum bu sperm değerleriyle normal gebe kalman çok zor diye. Pazartesi gidicem kontrole, kociş de gidicek üroloğa bakalım ne dicek... Dün kocişin doğum günüydü, 1 senedir ilk kez bu ay çok çok üzüldüm adet olduğuma... Göbüşe kurdela bağlayıp kocişe armağan etmenin hayalini kurmuştum... Olmadı... Neyse canlarım, dün doktora gittiğimde yanımda hamile bi bayan otuuruyordu bakıp bakıp içerledim, hiç tatmadım ben o duyguyu, sonra içeri başka bi anne girdi... Elini tutmuş kızının sımsıkı. Engelliydi kızı... O an tokat gibi çarpıldı yüzüme bir kez daha, herşeyin hayırlısını dilemem gerektiği....

Vitom, canım benim, üzme bebişimizi sakın bunlara kafanı takıp. Kayınvaliden geldiğpinde güzelce anlat. Annene yakın olman kesinlikle çok daha rahat ettirir seni. Kimse sana istemediğin birşeyi yapmaya zorlayamaz hayatta. Üzülme sen bitanem.

Ponjuummm canım benim, bu ay ikimizin de aşılaması tutar inşallahhh

Mesoşum naptın canım çalışma oldu mu bu ayy??

Endoşumm bebiş büyüdü de isim beğeniyoruz oyy yerim seni ben yaaa Nil ismi çok güzel. Yengem Nil, dünya tatlısı bi insandır.

Kaplang canım inan umut oldun bana aşılamanın tutmasına çok çok sevindim... Hadi kan testi onaylasın inşallah halay çekelimm

Seyzoşum güzel annem napıyosunnnnn

Işılımmm nerdeee çok özledimmmmmm

Hafzoşum napıooo cici annem benimmmm

Adoşummm gel de yala yut biziiiiiiiiii

sakin ol canım vitomm..anlıyorumm..şuanda önemli olan bebeğin...annen daha iyi bilir şu durumda..anneni dinle..en iyisini o bilir...

bu sefer bebeğin ve kendi sağlığın için sakince anlat..sinirlendikçe oyunlara başvuruyorlar demekki...:26:

evladını düşünmeyen gelinle çekişmeyi marifet sayan aileye karşıyım arkadaşşş

ohoooo nerde kalmışm ben yaaa sori datlum
cem yılmazda vardı ya pelin muhabbeti ordan şeettiydim

kızlar ben yine dellendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim sinirlenip üzme kendini,prensesini düşün.
kaynannen gelince de sakin sakin neden gitmek istemediğini güzelce anlat,
bize yardımcı olun,
bebeğimin iyi bi ortamda büyümesini istiyorum de
aslında eşin konuşsa daha iyi olur, evden çıkmak istemediğini o söylesin
sonuçta annesi,o söyleyince kötü olmaz,el söyler tu kaka olur
tamam mı canım
hiiçç skıma canını zorla çıkartıcak değil yaa allaseen

Selam cicişler nasılsınız? Mersine gittik biz kocişle yazamadım o yüzden, özledim hepinizi çok... Bebeğimiz Kaanımız geldi yaaa nası mutluyummm

Geçen ay aşılama olmadı bildiğiniz gibi 2 gün önce adet oldum dün doktora gittim iğneye başladık. Bakalım bu ay 2 3 yumurta olursa aşılama yapıcaz. Dün tekrardan açık açık söyledi doktorum bu sperm değerleriyle normal gebe kalman çok zor diye. Pazartesi gidicem kontrole, kociş de gidicek üroloğa bakalım ne dicek... Dün kocişin doğum günüydü, 1 senedir ilk kez bu ay çok çok üzüldüm adet olduğuma... Göbüşe kurdela bağlayıp kocişe armağan etmenin hayalini kurmuştum... Olmadı... Neyse canlarım, dün doktora gittiğimde yanımda hamile bi bayan otuuruyordu bakıp bakıp içerledim, hiç tatmadım ben o duyguyu, sonra içeri başka bi anne girdi... Elini tutmuş kızının sımsıkı. Engelliydi kızı... O an tokat gibi çarpıldı yüzüme bir kez daha, herşeyin hayırlısını dilemem gerektiği....

Vitom, canım benim, üzme bebişimizi sakın bunlara kafanı takıp. Kayınvaliden geldiğpinde güzelce anlat. Annene yakın olman kesinlikle çok daha rahat ettirir seni. Kimse sana istemediğin birşeyi yapmaya zorlayamaz hayatta. Üzülme sen bitanem.

Ponjuummm canım benim, bu ay ikimizin de aşılaması tutar inşallahhh

Mesoşum naptın canım çalışma oldu mu bu ayy??

Endoşumm bebiş büyüdü de isim beğeniyoruz oyy yerim seni ben yaaa Nil ismi çok güzel. Yengem Nil, dünya tatlısı bi insandır.

Kaplang canım inan umut oldun bana aşılamanın tutmasına çok çok sevindim... Hadi kan testi onaylasın inşallah halay çekelimm

Seyzoşum güzel annem napıyosunnnnn

Işılımmm nerdeee çok özledimmmmmm

Hafzoşum napıooo cici annem benimmmm

Adoşummm gel de yala yut biziiiiiiiiii

ohoooo nerde kalmışm ben yaaa sori datlum

bize yardımcı olun,
tamam mı canım

ohoooo nerde kalmışm ben yaaa sorii datlum

bize yardımcı olun,
tamam mı canım

tabiki çıkartamazdaa boş laf işte insan sinirlniyoo
tamam kötülüğümüzü istediğinden değil ama hiçbir mantıklı yön ve acıklması yokk yanii

sakin ol canım vitomm..anlıyorumm..şuanda önemli olan bebeğin...annen daha iyi bilir şu durumda..anneni dinle..en iyisini o bilir...

bu sefer bebeğin ve kendi sağlığın için sakince anlat..sinirlendikçe oyunlara başvuruyorlar demekki...:26:

evladını düşünmeyen gelinle çekişmeyi marifet sayan aileye karşıyım arkadaşşş

sagol perimmmm
Hakkaten ama Allahtan herzaman hayırlsını istemek lazımm
sende yıpratma kendini lütfennn
tıptaa careler tükenmiyoo maleseff
bak pojumada dedimm
sende tüplü dalışş yapp bir seferde 2 tane olsun hayırlısıylaaa
hem zaman kaybınıda kapatmış olursun tamam daha zor olur amaa olsun kardeşle bşrlkte dnyaya gelirrr
hayırlısıyla olcakk sen sıkma içiniii

karsıyım arkadassssssssssssssssssssssssssss
bende karsıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gazımı aldımmmmmmmmmmmm
aksam olsun bir an evvellllllllllll uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cektim kılıcımı bekliyorummmmmmmm

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Kaplang Hamileee

Deragun Hamileee

Asos Hamileee

Hafzak Hamileee

Seyzen Hamileee

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyorrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT:

Aybice NOBAT:

İdilga NOBATT:

meessttrraa NOBAT: 27 Kasım

eerdgn NOBAT:

Bojou: Bu ay aşılama yaptıracak

Perisoko bu ay aşılama yaptıracak

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…