- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.421
Kızlar aldım sonucu beta hcg 1769 sonuç nasıl
canımmm cok sevindimm hayırlı ugurlu olsun sanki ikiz gibi bencede :)))Kızlar aldım sonucu beta hcg 1769 sonuç nasıl
Selam cicişler nasılsınız? Mersine gittik biz kocişle yazamadım o yüzden, özledim hepinizi çok...
Geçen ay aşılama olmadı bildiğiniz gibi 2 gün önce adet oldum dün doktora gittim iğneye başladık. Bakalım bu ay 2 3 yumurta olursa aşılama yapıcaz. Dün tekrardan açık açık söyledi doktorum bu sperm değerleriyle normal gebe kalman çok zor diye. Pazartesi gidicem kontrole, kociş de gidicek üroloğa bakalım ne dicek... Dün kocişin doğum günüydü, 1 senedir ilk kez bu ay çok çok üzüldüm adet olduğuma... Göbüşe kurdela bağlayıp kocişe armağan etmenin hayalini kurmuştum... Olmadı... Neyse canlarım, dün doktora gittiğimde yanımda hamile bi bayan otuuruyordu bakıp bakıp içerledim, hiç tatmadım ben o duyguyu, sonra içeri başka bi anne girdi... Elini tutmuş kızının sımsıkı. Engelliydi kızı... O an tokat gibi çarpıldı yüzüme bir kez daha, herşeyin hayırlısını dilemem gerektiği....
Endoşumm bebiş büyüdü de isim beğeniyoruz oyy yerim seni ben yaaa Nil ismi çok güzel. Yengem Nil, dünya tatlısı bi insandır.
Ponjuum iğne yapıyorsun dimi?
Gonal f mi kullanıyorsun sen de?
Bide belli mi ne zaman yapılacağı kaçıncı gündesin şuan?
Ponjuum iğne yapıyorsun dimi?
Gonal f mi kullanıyorsun sen de?
Bide belli mi ne zaman yapılacağı kaçıncı gündesin şuan?
canımm benm eşimde kız istiyodu :)) biraz anne baba hisediyo heralde bnde farketmez saglıklı olsunda diodum ama kız oldugnu hisediodum hep kız isimlerine bakıodum.. :)) sen ne hisediyosunn
ben ilk keseyi gördüğümde bişey hissetmedim ama 9 haftalık usg fotosunu görür görmez kız dedim :44: ama her pazartesi oğlum olsun istiyorumKARADAYI dizisini izleyince
benim iki tane kız iki tane erkek isimi hazır şimdiden
kız; Şiir
erkek; Ahmet Efeçalmayın ama isimlerimiii :26: ne diyosunuz güzel mi
yok bebeğim yaa klomen kullanıyorum
geçen ay fazla yımırtam oluştu ya hapla,inne vermedi heralde o yüzden
bugün 7.günüm,ilaç bugün bitiyo,yarın gidicem dr.a
yarın belli olur heralde ne zaman yapılacağıı
sen niye iğne kullanıyosun,farkı ne acaba?
sormak aklıma gelmedi hiç dr.a,neye göre hap ya da iğne verdikleri
Bende cok ozledim bitanemmmmm pidilosumla telde konusuoruz dun de aramis ben sancilanirken sonradan gordum ararim bugun haber veririm kuzumne güzel ailenle özlem gidermişsinn
ama çok özledik senii
tekrar hoşgeldiinn topiğimizin temel taşııı yirim seniiii
Periiiimm bu ay tutsuun aşılamamız gelsin bebişleriimiiiiiiiiizzzz
Pidiloşumm nerlerde haberin var mı,görüşüyo musun,
tüplü dalış yapıcaktı noldu hiç haber de vermediii
iyi olsun daa
periiiiimmmmm hoşgeldiinnn nasıl oralarrr..topraamı özlediimmm....
yine gonal f mi verdiler sana...bu ayda heyecanlı geçicek o zmaan:18::18::18::18:
benim anladığım buaralar yumurtlamam var ama takip etmiyorum...kocam da hasta...olduğu kadar bu ay artık...yeni yıl yeni umutlar diyorum şimdiden...
ayyy bende çok kızdım ukelaaaauleyn bana akıl verinnnnnnnnnnnnnn
yoksaa ucucammm burdannnnnn ekrana kafa atcam çok sinirlendim çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ponjuum sayi acisindan degilde doktorum bana direk ignede sans daha yuksek oluyor yumurta daha kaliteli oluyor dedi bende arastirip okudum hatta hapla ignenin farkini. Igne kullananlarda biraz daha yuksek oluyor sans ama olacagi varsa olur be bebisim zaten en yuksek sans 2. Asilamadaymis ins ilki tutar ikimizinda ama olmasada 2. Deniyelim ben 2 kez denicem olmazsa direk tuple dalissenin doktor ne kadar istedi bebis benimki 1.500 istio :26:
Bende cok ozledim bitanemmmmm pidilosumla telde konusuoruz dun de aramis ben sancilanirken sonradan gordum ararim bugun haber veririm kuzum
Bak ben sana diyim kocislerin hasta oldugu ay herkes hamis kaliooooo
ben de 2 kez denemek istiyom,sonra ben de tüple dalıcam
inşallah bu ay tutar da iğneler haplara gerek kalmaz datlum
benim dr. 500-600 tutar dedi
senin çokmuş yawrımm,iğneler de dahil mi acebaa??
yok kuzum sadece asilama parasi bu ignelere de essek yuku para verdikkuzuma deda olsun gelsin yeterki ama bu fidisle o gelene kadar elde avucta bise kalmicakkk
yok kuzum sadece asilama parasi bu ignelere de essek yuku para verdikkuzuma deda olsun gelsin yeterki ama bu fidisle o gelene kadar elde avucta bise kalmicakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?